FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#3626 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Suljic je sam trazio svoju izmjenu, razlog ne znam ali sam vidio da je sam to trazio...

I da, razlika u Suljicu i Karamaticu je sto Zare ne oklijeva da centrira sto se moglo i sinoc vidjeti...
Last edited by Pitarrr82 on 03/08/2012 11:50, edited 1 time in total.
Muhamed Đakmić

#3627 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Pitarrr82 wrote:Suljic je sam trazi svoju izmjenu, razlog ne znam ali sam vidio da je sam to trazio...
Onda je to druga stvar, nisam taj detalj vidio.

Svejedno, mislim da je Jović morao ići na neku izmjenu koja će promijeniti ritam utakmice, što da ne i Diatta? Ali lahko je biti general poslije bitke.
jazzer

#3628 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by jazzer »

Pitarrr82 wrote:Suljic je sam trazi svoju izmjenu, razlog ne znam ali sam vidio da je sam to trazio...

I da, razlika u Suljicu i Karamaticu je sto Zare ne oklijeva da centrira sto se moglo i sinoc vidjeti...
Povreda zadnje loze na zagrijavanju pred utakmicu, bar je tako izjavio sinoc. I kaze da nije mogao
vise, da mu je trebala zamjena.
wickerman

#3629 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by wickerman »

Ja sam bio na jugu i neki je lik htjeo valove da pravi i koliko toliko Jug krene sa valovima ali nas Istok iskulira :lol: :lol:

Inace tekma je bila drugacija nego protiv Levskog. Oni su se postavili onako kako smo i mi protiv Levskog. Defanzivno sa napadima iz kontre i polukontre. Mi i nismo bas ko Barcelona da mozemo vrsiti pritisak,napadat i davati golove,ali supjeli smo uvalit ta dva. Steta sto smo primili go jer stvarno nisu zasluzili,ali rezultat je dobar i meni se cak svidjao na poluvremenu.
Muhamed Đakmić

#3630 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Pitarrr82 wrote:Suljic je sam trazio svoju izmjenu, razlog ne znam ali sam vidio da je sam to trazio...

Oklijevao on ili ne, mi nismo šanse napravili otkad je ušao u igru. Ali nebitno, ja bih rekao da oba imaju mjesto među 11, jedan može igrati lijevo, drugi desno krilo.
Pitarrr82

#3631 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

A i meni je prvobitno bilo krivo radi pobjede od 2-1 :mrgreen: , jutros kontam jesmo se digli (a Boga mi i Saida smo dobro digli) pa oni moraju napasti u Podgorici i ako nam kontre budu na nivou kao protiv Levskog gol nece biti problem...
Pitarrr82

#3632 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Sarajevo1946 wrote:
Pitarrr82 wrote:Suljic je sam trazio svoju izmjenu, razlog ne znam ali sam vidio da je sam to trazio...

Oklijevao on ili ne, mi nismo šanse napravili otkad je ušao u igru. Ali nebitno, ja bih rekao da oba imaju mjesto među 11, jedan može igrati lijevo, drugi desno krilo.

Tu se slazem, s tim da sam imao osjecaj da malo i previse forsiramo tu stranu jos eto ako se znalo da je Suljic povrijedjen...
Muhamed Đakmić

#3633 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Fali nama kvalitetan veznjak da nametne dobar tempo igre, pogotovo protiv ekipa koje igraju bunker dobrim dijelom utakmice. Ali to nam fali godinama :D Definitivno stoji da ćemo se mi mučiti na Koševu protiv bunkera, jer imamo ekipu koja je iz kontranapada jako dobra, ali ako nekog treba napasti fali malo ideje.
Saraj`vo

#3634 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Saraj`vo »

wickerman wrote:Ja sam bio na jugu i neki je lik htjeo valove da pravi i koliko toliko Jug krene sa valovima ali nas Istok iskulira :lol: :lol:

Inace tekma je bila drugacija nego protiv Levskog. Oni su se postavili onako kako smo i mi protiv Levskog. Defanzivno sa napadima iz kontre i polukontre. Mi i nismo bas ko Barcelona da mozemo vrsiti pritisak,napadat i davati golove,ali supjeli smo uvalit ta dva. Steta sto smo primili go jer stvarno nisu zasluzili,ali rezultat je dobar i meni se cak svidjao na poluvremenu.
Kontre i polukontre......... :shock:
Image
sehersa

#3635 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by sehersa »

Sinoć sam bio razočaran rezultatom, ali nakon prespavane noci, smatram da možemo proći dalje. Fakat Zeta nije pokazala ništa posebno. 1-1 i idemo dalje.
Logovan

#3636 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

rashtiman wrote:Image
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wickerman

#3637 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by wickerman »

Saraj`vo wrote:
wickerman wrote:Ja sam bio na jugu i neki je lik htjeo valove da pravi i koliko toliko Jug krene sa valovima ali nas Istok iskulira :lol: :lol:

Kontre i polukontre......... :shock:
Image
Pukusali su,nisu uspjeli :D
Govorim kako su se postavili a ne kako su igrali :D
Saraj`vo

#3638 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Saraj`vo »

Ma shvatam ja al bezveze se kuka, bogami smo svi "poletili" na 4-0, i onda se osjetila nervoza i pritisak kako na tribinama a tako i kod igrača. Mislim da će lakše biti u CG.
Image
Cossack

#3639 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

Xomor je ubjedljivo najspremniji igrac Premijer lige. Garantujem! :mrgreen: :dance:
Logovan

#3640 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

http://source. ba/clanak/9270883103148/sport/Pogledajte-golove-i-atmosferu-na-Kosevu!

Atmosfera je bila odlična. :-D

2.54 - majku mu :x da Bog da mu se osušili prsti...
Baltazar_khan

#3641 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

zlo87 wrote:http://source. ba/clanak/9270883103148/sport/Pogledajte-golove-i-atmosferu-na-Kosevu!

Image

isto ovo je radio poslije tekme neki njihov dole na ulazu kod istoka. gamad, ništa drugo.
north

#3642 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Uvjeren u prolazak
Sarajevo je sinoć na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase savladao crnogorsku Zetu sa 2:1 u trećem pretkolu Evropske lige. Nezgodan rezultat pred revanš, ali pobjeda je pobjeda. Sesar je uvjeren da će se bordo tim plasirati u play off.

"Stvorila se takva atmosfera pred utakmicu, kao da smo preveliki favoriti. Vidim da su neki nezadovoljni ovim rezultatom, ali ne može se od nas očekivati da svaka utakmica bude kao protiv Levskog. Pobijedili smo 2:1 i što je bitno imali smo igru. Oni nam nisu zaprijetili. Utakmica u Podgorici će biti lakša za nasi uvjeren sam kao i cijeli tim da idemo dalje", istakao je Sesar za kraj razgovora za ....

Mudro zbori dečko, zaista nema se razloga biti previše nezadovoljan, nemamo mi još taj kontinuitet da možemo svaku tekmu zabiti 3 gola, pogotovo u Evropi.......smeta malo više taj primljeni gol, ali bože moj, kakvi se pehovi od primanja golova dešavaju ekipama, ovo sinoć nije ništa tragično....šta bi da primimo u 93 minuti, kolektivno bi se samopoubijali....
Drago mi je što su igrači samouvjereni, da su prepuni želje, vidjeli su da su bolji i sad to treba potvrditi u Podgorici....

Zeta u 5 evropskih utakmica nema nijedan remi, vrijeme je da se to malo promijeni, a s druge poraz ni vani ni "kući" im nije stran, pa eto jedno od to dvoje, šta bilo.....
astala_vistala

#3643 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by astala_vistala »

Svi u Titograd ! da pokazemo kako se odraduje gostovanje u susjednoj avliji:lol:

Edit: Dio teksta editovan. Ne spominjati komsije bezveze, jednostavno oni nisu TEMA.
emigrazione

#3644 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by emigrazione »

wannabe_ultra wrote:kako je lijep osjecaj harati evropom, pobjedjivati ekipe od cetvrtka do cetvrtka i biti nezadovoljan minimalnim pobjedama :D

VOLIM TE SARAJ'VOOOOOOO
Osjecaj samo nama poznat, najsladje od svega sto nam u naviku prelazi sve ovo :D
Obuca9

#3645 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

Europa league 2012/13, 1. pretkolo
KuPS - Lanelli 2:1 1:1
FH - Eschen 2:1 1:0

Dakle, dosada u evropskim utakmicama ove sezone, dva puta se desilo da neka ekipa ima prednost od 2:1 iz prve utakmice na svom terenu. Oba puta je dalje prošla ekipa koja je u drugi meč ušla sa tom prednošću.

Prema tome, 2:1 uopšte nije tako loš rezultat kakvim se smatra. Samo treba dole pametno odigrati, zabiti gol (a onakvoj odbrani i onakvom golmanu, trojac Said - Hadžić - Suljić mora dati bar jedan gol) i riješiti pitanje prolaska dalje.
Saraj`vo

#3646 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Saraj`vo »

Baltazar_khan wrote:
zlo87 wrote:http://source. ba/clanak/9270883103148/sport/Pogledajte-golove-i-atmosferu-na-Kosevu!

Image

isto ovo je radio poslije tekme neki njihov dole na ulazu kod istoka. gamad, ništa drugo.
Istrčavaju CG-ci sinoć na teren i krste se, kaže jaran "ma i ovi naši se krste, al` u tunelu, nezgodno im od nas" :D
Salah ad-Din

#3647 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Salah ad-Din »

JOSEF K

#3648 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by JOSEF K »

Neko i četvrtkom, a neko samo subotom, jal nedjeljom :-D
Mračajski proto

#3649 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Sarajevo football festival :lol:
So What!

#3650 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by So What! »

Evo, jedini crnogorski portal kako valja, uključite se u raspravu sa Crnogorcima. Inače Zeta, više baštini srpske vrijednosti dok Budućnost baštini crnogorski nacionalizam.

http://www.vijesti.me/komentar/85754/

Pokažimo im da smo brojniji i jači.
Post Reply