Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eno sad se sekiraju za ostale igrače
Ne brinite ništa, BVB kreće stopama Bayerna. Sljedeći korak je povećanje godišnje plate svima na 9 miliona €.
Hummels će dobiti 10 kao Reus
Tako je, samo se još nisu dogovorili hoće li potpisati doživotni ugovor (ovo forsira Watzke) ili do 60. godine (ovo hoće Klopp, da uživa još koju godinu u penziji).
Meni tu nesto smrdi, jer kad je trebao potpisati ugovor bez klauzule dok je jos BvB bio u vrhu i aktuelni sampioni nije htio, sad odjednom bum potpisa.
Moguce je i scenarij da kada neko ponudi veliku svotu da ce otic sto posto i nece ispast "supak" pred navijacima i svi sretni, vidjecemo sta ce vrijeme donijet.
Partijaner wrote:Meni tu nesto smrdi, jer kad je trebao potpisati ugovor bez klauzule dok je jos BvB bio u vrhu i aktuelni sampioni nije htio, sad odjednom bum potpisa.
Moguce je i scenarij da kada neko ponudi veliku svotu da ce otic sto posto i nece ispast "supak" pred navijacima i svi sretni, vidjecemo sta ce vrijeme donijet.
Partijaner wrote:Meni tu nesto smrdi, jer kad je trebao potpisati ugovor bez klauzule dok je jos BvB bio u vrhu i aktuelni sampioni nije htio, sad odjednom bum potpisa.
Ma vidio kako je Zeljo suspendovo Tomića što nije htio produžiti ugovor, pa požurio dok i njega nisu otjerali da trenira s juniorima
Da iskoristim vellin stil "vama bauernovcima je stvarno vokri sto je ostao". Do juce je bilo price kako sigurno nece ostati kriza vako nako, iskreno ja sam prvi mislio da ce otici, a sad kako je ostao pocelo sranje o tome kako je ostao iz nekih lijevih razloga. I cuj molim te argumenta, ostao dok neko ne ponudi vrecu para, nekad se zapitam procita li se ono sto se napise. Pa svaki klub ce pustit igraca ako se ponudi vreca para za njega, ne vidim sto bi to bilo drugacije kod reusa. Momak se lomio oko toga i prelomio za dortmund i gotovo. To sta ce biti niko ne zna ...
Jesu li povrijedjeni Immobile i Ramos ili Klopp budalese ? Bolje da Aubameyang igra umjesto onog slovenca desno a neko od ove dvojice u spicu .. Onaj slovenac pojma nema