Pa ako ce se valjati bez razloga, onda bi ih trebalo stvarno polomiti. Sto neko rece ako nekom Scholes uleti tad nece morati glumiti i valjati se.krusty wrote:Entropio wrote:Finale Barcelona - United je najbolje moguće finale. United nije papanski klub s papkom trenerom, tako da očekujem čistu igru i pravi fudbal. Neka bolji pobjedi.
mislis da ce Barca odustat od valjanja po terenu nakon sto su ih ovako pomazili u polufinalu ?
bice finale nikad gore...
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#3626 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Last edited by Better Man on 03/05/2011 22:59, edited 1 time in total.
- Impavidus
#3627 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Dobro izvini, kilu, ali malo ohlađenihBušman wrote:Ohladi malo!Impavidus wrote:Onog Adebayora sevap zatvoriti u kavez i kilu banana, pa nek tamo lupa do mile volje.
Real zdra'o!
-
Bušman
#3628 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ili FletcherBetter Man wrote: Pa ako ce se valajti bez razloga, onda bi ih trebalo stvarno polomiti. Sto neko rece ako nekom Scholes uleti tad nece morati glumiti i valjati se.
- ultima_palabra
#3629 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne pogledah ni minut... otprilike je bilo jasno šta će se dešavati.
Vidite da je Mourinho vizionar, pogriješio je jedino što je mislio da će ih sudija zakidati ako povedu 0:1... nije im dao ni da povedu
Barcelona je prošla u finale... vidjećemo hoće li cijena biti preskupa.
Vidite da je Mourinho vizionar, pogriješio je jedino što je mislio da će ih sudija zakidati ako povedu 0:1... nije im dao ni da povedu
Barcelona je prošla u finale... vidjećemo hoće li cijena biti preskupa.
- mrtva kokoš
#3630 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ova federalna jedno televizijsko dno dna pocevski od informativnog a zavrsivsi sa sportskim programom...
da mi je samo znati ko odredjuje ove komentatore, cuje li onaj bolid sebe kad prica...
kemo informacija je dotako dno sportskog komentarisanja
real nastavio sa jedinom mogucom taktikom, cekaj kakav otpadak i probaj postici pogodak. barca je u drugom
poluvremenu nakon primljenog gola imala odredjenu blokadu, sto je i razumljivo.
da je utakmica igrana pod normalni okolnostima real bi dobio opet bar jedan crveni. totalna nemoc na terenu.
najpozitivniji trenutak susreta povratak abida
zasluzeno u finalu!!
a marcelo i adebayor bi mogli posjetiti zivotinjsko carstvo. divljaci...
da mi je samo znati ko odredjuje ove komentatore, cuje li onaj bolid sebe kad prica...
kemo informacija je dotako dno sportskog komentarisanja
real nastavio sa jedinom mogucom taktikom, cekaj kakav otpadak i probaj postici pogodak. barca je u drugom
poluvremenu nakon primljenog gola imala odredjenu blokadu, sto je i razumljivo.
da je utakmica igrana pod normalni okolnostima real bi dobio opet bar jedan crveni. totalna nemoc na terenu.
najpozitivniji trenutak susreta povratak abida
zasluzeno u finalu!!
a marcelo i adebayor bi mogli posjetiti zivotinjsko carstvo. divljaci...
-
MrSejo38
#3631 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma hajde inekako branjenje moglo bi se tolerisat,ali onakvi startovi samo sa jednom namjerom nisu za Reala.DrizzT wrote:pa sejo sta sam ja govorio i nakon prve tekme ...MrSejo38 wrote:Kako drugi tebi tako i ti drugima .....
Adebayor majmuncina jedna,treba ga otjerat na mars.Onda i onaj Carvaljo seronja i usrani Murinjo , usrali su Reala za iducih 100 godina...
meni je zao vidit da se real brani protiv bilo koje ekipe ...
Treba vratit Calderona da otjera ova govna i da pokusa Del Bosqea vratit na klupu,a Murinjo nek ide u Celzi ili u City ma svejedno moze i u PM... Jos kad vidim da je nagovorio haman citavu postavu da onaku startuju sa namjerom povredjivanja ama fuj
Navijam za Real dugo ali ovo je sramota gora i od 5:0 i od 6:2 FUJ
A i kako vas ostale nije stid branit Murinja i ovo njegovo sramocenje Reala ?????????
-
motorola01
#3632 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma svi oni ulijecu,ali barsa sve prolazi

- don vito
#3633 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nakon svih onih usporenih snimaka gdje se vide gazenja po butinama, ulijetanja u koljena, djonovi, ti jos pricas o "valjanju bez razloga"?Better Man wrote:Pa ako ce se valajti bez razloga, onda bi ih trebalo stvarno polomiti. Sto neko rece ako nekom Scholes uleti tad nece morati glumiti i valjati se.
- ganjeta
#3634 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nije ovo bio Kemica starsni,ovo ti je Ibrahim MuratovicSplinter wrote:ova federalna jedno televizijsko dno dna pocevski od informativnog a zavrsivsi sa sportskim programom...
kemo informacija je dotako dno sportskog komentarisanja![]()
![]()
...
- Richard Wagner
#3635 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Joj, kad je ušao Abidal, kakva ljepota.
- kurty
#3636 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Better Man wrote:Konacno gol Reala! Cudo sudija nije ponistio gol?
Jerane, poceo si
- kurty
#3637 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ozil wrote:Cudi me kako imaju motiva nakon svega da igraju...jesu se barem zahvalili sudiji sto nije nista izmislio?
zar nisi rekao da si prestao gledati
-
5 0 5
#3638 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zasto nada? Pa niko nije vise srozao ugled Madrida kao sto je Mourinhu poslo za rukom za manje od jedne sezone. Madrid izgleda kao neki krkanski trecerazredni tim. I veci su treneri (koji su postigli vise) dobijali nogu u Madridu, pa ne vidim zasto i Mourinho ne bi. Na kraju krajeva, necija glava mora pasti. Ne vidim boljeg kandidata od naseg starog Cule-a.palermo wrote: Nadadoduše od peresa me ne bi ništa čudilo
- kurty
#3639 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Better Man wrote:Nemam sta kukati, vec govorim ono sto vidim, a vidim da zadnjih par godina sudije guraju Barcelonu u Evropi, ali Ferguson ce im pokazati zasto je najveci trener u istoriji nogometa!Chmoljo wrote:nije finale ni počelo, a već kukaš?Better Man wrote:Konacno gol Reala! Cudo sudija nije ponistio gol?
i ovaj post pamtim... pa ti predocim poslije finala
- Better Man
#3640 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa ako otpuste Mourunha samo nakon jedne sezone, onda ce samo potvrditi da uprava Reala nema pojma i da Real zadugo nece moci prici Barceloni. Ferguson je 6 godina cekao na prvi trofej i uprava je imala strpljenja i dala mu punu podrsku, a on im se oduzio tako sto je stvorio jedan od najboljih timova u Evropi i sto je donio nebrojeno trofeja. Mourinho mora ostati par sezona ako zele da opet osvajaju trofeje.palermo wrote:Nada505sCrtom wrote:Uh. To je bila odlicna utakmica. Ako mislis na onu u Turskoj. 3:3KPNCTNJAH wrote: Lazem, nisam gledao ni ono drugo finale izmedju Liverpoola i Milana
Siguran sam da Mourinho nece dozivjeti iducu utakmicu kao terner Madrida. Bumo vidjeli.doduše od peresa me ne bi ništa čudilo
-
LSD
#3641 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ovaj je još gori od Kemeganjeta wrote:Nije ovo bio Kemica starsni,ovo ti je Ibrahim MuratovicSplinter wrote:ova federalna jedno televizijsko dno dna pocevski od informativnog a zavrsivsi sa sportskim programom...
![]()
...
- kurty
#3642 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Better Man wrote:Valjda drugi, jer Manchester je vec u prvom susretu rijesio pitanje finaliste. E zad je vrijeme da se naplate dugovi za finale 2009. godine i da Ferguson pokaze zasto je najbolji i nadugovjecniji trener jednog kluba i da Edwin Van De Sar se oprosti od aktivnog nogometa na najbolji moguci nacin.smoki_choko wrote:BArcelona prvi finalista lige prvaka 2010/11
- mrtva kokoš
#3643 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ma isti djavo onda ga je kemo postavioganjeta wrote:Nije ovo bio Kemica starsni,ovo ti je Ibrahim MuratovicSplinter wrote:ova federalna jedno televizijsko dno dna pocevski od informativnog a zavrsivsi sa sportskim programom...
![]()
...
- Richard Wagner
#3644 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ibrahime Muratoviću, ako čitaš forume, pročitaj što će ti reći većina članova ovog:LSD wrote:Ovaj je još gori od Kemeganjeta wrote:Nije ovo bio Kemica starsni,ovo ti je Ibrahim MuratovicSplinter wrote:ova federalna jedno televizijsko dno dna pocevski od informativnog a zavrsivsi sa sportskim programom...
![]()
...![]()
OČAJAN SI!
-
Bušman
#3645 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Mora se Ibri priznati da sto se pleonazama tice definitivno je najjaci 
- don vito
#3646 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Neka Murinja.505sCrtom wrote:Zasto nada? Pa niko nije vise srozao ugled Madrida kao sto je Mourinhu poslo za rukom za manje od jedne sezone. Madrid izgleda kao neki krkanski trecerazredni tim. I veci su treneri (koji su postigli vise) dobijali nogu u Madridu, pa ne vidim zasto i Mourinho ne bi. Na kraju krajeva, necija glava mora pasti. Ne vidim boljeg kandidata od naseg starog Cule-a.palermo wrote: Nadadoduše od peresa me ne bi ništa čudilo
Ogadio je svima Real, nek nastavi posao.
- ganjeta
#3647 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Richard Wagner wrote:Ibrahime Muratoviću, ako čitaš forume, pročitaj što će ti reći većina članova ovog:LSD wrote: Ovaj je još gori od Keme![]()
OČAJAN SI!
Odlicno receno.
- Better Man
#3648 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa, ne mozes samo nakon jedne sezone otpustai trenera. Znaci dovedi novog trenera, to znaci i nove igrace i opet uigravaj ekipu i opet ostanes bez trofeja.505sCrtom wrote:Zasto nada? Pa niko nije vise srozao ugled Madrida kao sto je Mourinhu poslo za rukom za manje od jedne sezone. Madrid izgleda kao neki krkanski trecerazredni tim. I veci su treneri (koji su postigli vise) dobijali nogu u Madridu, pa ne vidim zasto i Mourinho ne bi. Na kraju krajeva, necija glava mora pasti. Ne vidim boljeg kandidata od naseg starog Cule-a.palermo wrote: Nadadoduše od peresa me ne bi ništa čudilo
- Baltazar_khan
#3649 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
da sumiramo.
dva remija, i po jedna pobjeda na obje strane.
barcelona prvak primere i finalista lige prvaka, real osvajač kupa.iz ovih duela, barcelona izašla kao pobjednik na kraju, a real može na kraju da bude zadovoljan peharom kupa kojeg su osvojili... khm khm koji im je ispao pod točak autobusa
bit će još koja stranica na ovoj temi, čitat ćemo kukanje fixera i ratate, i to je to.
čestitke barceloni, najboljem timu na svijetu
dva remija, i po jedna pobjeda na obje strane.
barcelona prvak primere i finalista lige prvaka, real osvajač kupa.iz ovih duela, barcelona izašla kao pobjednik na kraju, a real može na kraju da bude zadovoljan peharom kupa kojeg su osvojili... khm khm koji im je ispao pod točak autobusa
bit će još koja stranica na ovoj temi, čitat ćemo kukanje fixera i ratate, i to je to.
čestitke barceloni, najboljem timu na svijetu
-
5 0 5
#3650 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Prelistaj istoriju Madrida zadnjih nekoliko godina i pogledaj ko je sve dobio otkaz tamo. I poslije kakvih rezultata.Better Man wrote: Pa, ne mozes samo nakon jedne sezone otpustai trenera. Znaci dovedi novog trenera, to znaci i nove igrace i opet uigravaj ekipu i opet ostanes bez trofeja.