Svaka cast za igru juce!
Moderators: Charuga, Tomahawk11

pirmin wrote:Izgleda da voli malo punije
![]()
![]()
Svaka cast za igru juce!![]()
![]()
ma znaš šta je u pitanju kod njihovih navijača, kompleks niže vrijednosti. misle da su dobili nekoga o kome će se pričati, čiji će se potezi vrtiti na uvodnim špicama, itd. itd... sve ono što rade Unitedovi igrači.Baudelaire wrote:
Hahahhaha, koji si ti fakin
A ti Englezi me nerviraju, mislim jest Aguero dao dva gola i vjerovatno će biti igračina, ali polako brate, oni ga već uzdigli iznad Džeke.
Meni je ovaj post preseravanje, al eto.Korisnicko ime wrote:Odlican post o Dzeki jednog navijaca Cityja na Bluemoon forumu...
I've been Dzeko's biggest critic ever since he arrived. I think he's creating more problems than he's worth presently, and everything about his play at Wolfsburg seems to have evaporated into thin air. He has the touch of a rapist and little speed.
But last night, Dzeko didn't put a foot wrong. He was winning tackles, scoring goals, taking players on, and most of all he was playing with a smile on his face. Last night was his best game since his debut by a long way. He's still not at the same level as Aguero or Tevez, but he's definitely showing more signs of improving as every game passes.
I seriously thought that you had a decent point until you said he plays without effort. Admittedly, at points he is static, but you cannot fault Dzeko's endeavour. He gives everything he has. What he has may not be a lot but that's because of a number of reasons.
His good performances don't come to him naturally like Aguero's did last night. But Dzeko tries his hardest and honestly loves the club. I can't fault him on that.
At the moment, his City career is around a C+ for me. He's scored in our last 3 competitive games, 9 goals in total. He needs to improve; I cannot hide from that, but he's not "useless". He was, but not anymore.
jbt ovo me bas podsjeti na nase skandiranje lazaruquasar wrote:Meni se nekako cini da je sastav publike uglavnom neki srednji sloj. Medjutim, zeljni su uspjeha i navijaci su koji vec dugo cekaju i naucili se strpljenju, pa jako dobro znaju cijeniti zalaganje, trud, odanost. Cini mi se da je to najveci razlog za OoOooo Edin DzekOoooo...
Ma jest, ima i to. Cini se da pravo cijene karakter fudbalera. Tipicno engleski.quasar wrote:Meni se nekako cini da je sastav publike uglavnom neki srednji sloj. Medjutim, zeljni su uspjeha i navijaci su koji vec dugo cekaju i naucili se strpljenju, pa jako dobro znaju cijeniti zalaganje, trud, odanost. Cini mi se da je to najveci razlog za OoOooo Edin DzekOoooo...
BHF_Manijak wrote:vraco se na 30-49m od gola po lopte
Korisnicko ime wrote:BHF_Manijak wrote:vraco se na 30-49m od gola po lopte![]()
![]()
![]()
![]()
Možda sam ja ćorav ????? ili se ovo zove Ložionička br.1BHF_Manijak wrote:Ma jucer je trco ko mun ja, vidjelo se u 80.min da vise covjek ne moze, skroo izdaho, cijelu tekmu do pred sami kraj je ganjo golmana i protivnicku odbranu, vraco se na 30-40m od gola po lopte, otkrivo se, gradio, na ledjima dvojicu nosio, jednostavno proigro je kako zna i umije, ojaco je i nema vise te bojazni i straha u duelu, sad je drskiji i mnogo jaci nego proljetos,skok igru je takdojer pravo popravio, sjecam ga se na proljece, za glavu nizi stoperi su duele dobivali, a sad niko mu u skoku perke ne moze odbit!
Top4 ti i nije neka ponuda. Da si rekao jedan od prve dvojice najboljih strijelaca, mozda bih razmislio.vernes81 wrote:Edin ce biti medju top 4 strijelca u epl. Smije li ko u koju paru?
Riddle wrote:Top4 ti i nije neka ponuda. Da si rekao jedan od prve dvojice najboljih strijelaca, mozda bih razmislio.vernes81 wrote:Edin ce biti medju top 4 strijelca u epl. Smije li ko u koju paru?
Ovo je ono sto se naglas ne izgovara, vec se samo kuca u drvo.quasar wrote: Edina moze samo neka povreda zeznuti, zbog cega bi morao vise sedmica pauzirati, ali posto znamo da nije bas lohotan, nadamo se da se to nece desiti.
Top3 uzmi ili ostavi zadnja!!!Riddle wrote:Top4 ti i nije neka ponuda. Da si rekao jedan od prve dvojice najboljih strijelaca, mozda bih razmislio.vernes81 wrote:Edin ce biti medju top 4 strijelca u epl. Smije li ko u koju paru?