mogu se pohvaliti da sedmicno prodjem 2 listica u prosjekuEmilly5 wrote:Mogu samo prepisat od tebe. U zadnja tri dana 15ak listica, pad na jednom. :suzasuzugoni:respo wrote:i emily jeli razradjujemo kakav sistem?
moze igramo sistem 3 od 2
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
mogu se pohvaliti da sedmicno prodjem 2 listica u prosjekuEmilly5 wrote:Mogu samo prepisat od tebe. U zadnja tri dana 15ak listica, pad na jednom. :suzasuzugoni:respo wrote:i emily jeli razradjujemo kakav sistem?
Ne igram sisteme. Kladim se rekreativno, tj. ulozi mi nisu visoki, a sa sistemom ni dobitci nece biti.respo wrote:mogu se pohvaliti da sedmicno prodjem 2 listica u prosjekuEmilly5 wrote:Mogu samo prepisat od tebe. U zadnja tri dana 15ak listica, pad na jednom. :suzasuzugoni:respo wrote:i emily jeli razradjujemo kakav sistem?
moze igramo sistem 3 od 2
respo wrote:ovo je sistem 3 od 2
znaci 3 djece od nas dvoje ulog uopste nije velik
a sad ozbiljno ne igram ni ja sisteme niti su mi ulozi veci od 10 km
onaj kad cemo na kafu da vidimo sta mozemo odigrati
Mnogi za Monu kazu da je najbolja mlada igracica, al' evo sad gledam, isto je godiste kao i Carolina.Hopkins wrote:Ne razumijem se bas u tenis ali sam primijetio jedan par danas. Barthel - Wozniacki. 2 je 2,3. Mozda je neka navlakusa ali statistika ide u prilog wozniacki. ona je 6 na rang listi a Barthol 35. Imaju jedan medjusobni okrsaj do sada koji je rutinski odradila wozniacki. 6-1 6-2.
nije vazna duzina i sirina pupak na pupak se u svakom slucaj poklopeEmilly5 wrote:respo wrote:ovo je sistem 3 od 2
znaci 3 djece od nas dvoje ulog uopste nije velik
a sad ozbiljno ne igram ni ja sisteme niti su mi ulozi veci od 10 km
onaj kad cemo na kafu da vidimo sta mozemo odigratiTu je ulog vec prevelik. Ne kockam toliko.
![]()
Nista od kafe i pregovora, ne poklapaju nam se geografske sirine i duzine.![]()
Mnogi za Monu kazu da je najbolja mlada igracica, al' evo sad gledam, isto je godiste kao i Carolina.Hopkins wrote:Ne razumijem se bas u tenis ali sam primijetio jedan par danas. Barthel - Wozniacki. 2 je 2,3. Mozda je neka navlakusa ali statistika ide u prilog wozniacki. ona je 6 na rang listi a Barthol 35. Imaju jedan medjusobni okrsaj do sada koji je rutinski odradila wozniacki. 6-1 6-2.![]()
U pravo je dobroj formi, s 2:0 je uzela Ivanovic, Bartoli i Goerges, a od strasne Azarenke je u dva zadnja meca gubila tijesno u trecem setu.
Dok Carolina i ne igra nesto, zadnji mecevi joj i nisu mjerodavni, pobjedjivala je sve redom drugoligasice; Radwansku mladju, Parmentier, Martic..., Jankovic joj predala, gubila 2x od Kerber i sad zadnji mec u Madridu jedva protiv Pervak u 3 seta.
Ja cu probat 2:0 Na Barthel
Al' sto god ovdje napisem, ne prodje, tak' da....

Kraljburek_in_space wrote:U kladaru kada respo krene,
padaju mu na pamet razne sheme,
ali samo jedna je vrijedna svega,
izgleda da je pokraj Bijelog Brijega
Zvao ju je Emily
s njom bi pravio family![]()
A ona ko i svaka zhena prava,
stalo joj je samo do para![]()
nit' za respa brine niti haje,
samo joj je do para, bar tako ka'e![]()
Zvao ju je Emily
s njom bi pravio family![]()
Eto, sad nastavite na pp.
Evo sad sam skinuo onaj đavo, koliko si partija odigrao prije nego si dobio bonus?ja1986 wrote:Joj jest williams darezljivAko imate racun na wwin-u, odigrajte koju partiju testnog pokera (nisu prave pare) i dobijete od njih 10 eura bonusa.

Pitarrr82 wrote:Moze li ova Kerber puci Na Li?
samo nek je plavoPitarrr82 wrote:Pitarrr82 wrote:Moze li ova Kerber puci Na Li?
Ne moze, utopila se Na Li s plavom majicom u podlogu![]()