Ima u Apotekama Sarajevo(Stari grad, Baščaršija), a vidjela sam meni se čini i u SCC-u dole u prizemlju.Michun wrote:Kojim apotekama molim te...ima jos nekih koje bi probala. Volim jednu notu parfema.
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- leki hz
#3626 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
- leki hz
#3627 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Adoxxx wrote:Moze li preporuka za neki prafem za toplije dana, osvjezavajuci, a da se mozw kod ovih nasih dilera nabaviti?

- basicm
#3628 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Koga preporucujete kao prodavca parfema, da su original, od ovih online prodavaca? Naravno sa dobrom cijenom
-
Kataklinger
#3629 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
http://parfemizavas.olx.ba/basicm wrote:Koga preporucujete kao prodavca parfema, da su original, od ovih online prodavaca? Naravno sa dobrom cijenom
- KB9
#3630 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlg ... 22675.htmlleki hz wrote:Adoxxx wrote:Moze li preporuka za neki prafem za toplije dana, osvjezavajuci, a da se mozw kod ovih nasih dilera nabaviti?
bolje onda ovaj nek uzme
-
Dr Baltazar
#3631 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako nekog zanima Nautica Voyage, danas stigao parfem. Meni odlično odgovara, pravi ljetni, osvježavajući, čisti miris koji svima odgovara. Ukoliko možete nabaviti povoljno, nema greške.
Drugi je Dior Sauvage. Dosta kompleksniji miris od prvog, a opet tako jednostavan kad se pogledaju drugi Diorovi parfemi. Strašna postojanost i jednog i drugog, samo što imam osjećaj da Dior vremenom ne gubi na jačini, već jača
Odličan miris, ima tu neku posebnu svježinu.
Drugi je Dior Sauvage. Dosta kompleksniji miris od prvog, a opet tako jednostavan kad se pogledaju drugi Diorovi parfemi. Strašna postojanost i jednog i drugog, samo što imam osjećaj da Dior vremenom ne gubi na jačini, već jača
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#3632 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Gdje si zbavio nauticu???? Ima l' gdje u Sarajevu, u nekoj parfumeriji da se proba??? Ja sam mozda prije mjesec, u Zagrebu, u mullerovoj parfumeriji probao dior sauvage, i fakat, u zadnje vrijeme nisam nista bolje pomirisao,Dr Baltazar wrote:Ako nekog zanima Nautica Voyage, danas stigao parfem. Meni odlično odgovara, pravi ljetni, osvježavajući, čisti miris koji svima odgovara. Ukoliko možete nabaviti povoljno, nema greške.
Drugi je Dior Sauvage. Dosta kompleksniji miris od prvog, a opet tako jednostavan kad se pogledaju drugi Diorovi parfemi. Strašna postojanost i jednog i drugog, samo što imam osjećaj da Dior vremenom ne gubi na jačini, već jačaOdličan miris, ima tu neku posebnu svježinu.
-
Dr Baltazar
#3633 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Preko pika sam kupio (parfemizavas) i ne vjerujem da ćeš to negdje naći. I u Europi je rijetkost, pošto se u Americi ko halva prodaje jer se stvorio hype oko njega. A tamo košta 15$ 100 ml, pa ako imaš nekog da ti pošalje to ti se najbolje isplati. Ja kupio 200 ml za 80 KM, ali sam čekao 15ak dana da stigne. Nisam imao živaca da se bakćem sa carinom i pošiljkama, iako sam mogao uštedjeti sigurno 20ak KM - što mi u ovom slučaju i nije vrijednokonektovan wrote:Gdje si zbavio nauticu???? Ima l' gdje u Sarajevu, u nekoj parfumeriji da se proba??? Ja sam mozda prije mjesec, u Zagrebu, u mullerovoj parfumeriji probao dior sauvage, i fakat, u zadnje vrijeme nisam nista bolje pomirisao,Dr Baltazar wrote:Ako nekog zanima Nautica Voyage, danas stigao parfem. Meni odlično odgovara, pravi ljetni, osvježavajući, čisti miris koji svima odgovara. Ukoliko možete nabaviti povoljno, nema greške.
Drugi je Dior Sauvage. Dosta kompleksniji miris od prvog, a opet tako jednostavan kad se pogledaju drugi Diorovi parfemi. Strašna postojanost i jednog i drugog, samo što imam osjećaj da Dior vremenom ne gubi na jačini, već jačaOdličan miris, ima tu neku posebnu svježinu.
ubitacno dobar.
Dior je priča za sebe. Napravljen kao konkurencija Bleu de Chanel-u, ali je mnogo mnogo bolji.
- konektovan
#3634 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nikos sculpture je na pola, tesko da ce izdrzati ovo ljeto, pa sad gledam da jos nesto zbavim dok je ljeta, a prestao sam vise eksperimentisati, drzim se starih provjerenih imena. Ovom nauticom ste me zaintrigirali, hem je povoljan, veliko pakovanje, i dobre recenzije od dobrog dijela pucanstva.Dr Baltazar wrote:Preko pika sam kupio (parfemizavas) i ne vjerujem da ćeš to negdje naći. I u Europi je rijetkost, pošto se u Americi ko halva prodaje jer se stvorio hype oko njega. A tamo košta 15$ 100 ml, pa ako imaš nekog da ti pošalje to ti se najbolje isplati. Ja kupio 200 ml za 80 KM, ali sam čekao 15ak dana da stigne. Nisam imao živaca da se bakćem sa carinom i pošiljkama, iako sam mogao uštedjeti sigurno 20ak KM - što mi u ovom slučaju i nije vrijednokonektovan wrote:Gdje si zbavio nauticu???? Ima l' gdje u Sarajevu, u nekoj parfumeriji da se proba??? Ja sam mozda prije mjesec, u Zagrebu, u mullerovoj parfumeriji probao dior sauvage, i fakat, u zadnje vrijeme nisam nista bolje pomirisao,Dr Baltazar wrote:Ako nekog zanima Nautica Voyage, danas stigao parfem. Meni odlično odgovara, pravi ljetni, osvježavajući, čisti miris koji svima odgovara. Ukoliko možete nabaviti povoljno, nema greške.
ubitacno dobar.
Dior je priča za sebe. Napravljen kao konkurencija Bleu de Chanel-u, ali je mnogo mnogo bolji.
- KB9
#3635 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
dior je dobar al npr previse sintetika za mene, bas cista sintetika a prilicno je skup da bi mu mogo to oprostit, da je cijena ko nautica, nikos il cak ck pa bi moglo proc al cijena dior a asocijacija na parfem iz marketa (samo na n-tu postojaniji) mi nekako ne ide
svejedno bi ga 100 od 100 puta uzeo prije bdc 
-
nide veze
#3636 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
nautica je reformulisana i nije ni sjena one od prije, prije koji dan dobio sam iz amerike novu bocu i nije to vise to, sada je dosta slabija i slabije pojektuje....cak su i plasticni cep stavili....ne znam koja je tvoja, ali ako ti je ova nova verzija reformulirana nisi se usrecio....dior sauvage je jako dobar bez obzira na omalovazavanje parfrmskih "strucnjaka".
- KB9
#3637 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
jedina istina od svega toga vezano na nauticu jest ta da su promjenili cep, ostatak je cisti placebo
-
Dr Baltazar
#3638 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kod mene je proizvedena u martu 2015.godine, a mislim da su se te nove počele proizvoditi negdje u oktobru iste godine. Koliko vidim metalni je čep i postojanost je odlična. A 200 ml neću zadugo potrošiti

-
nide veze
#3639 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ne nije placebo, uzmi 2 boce i uporedi, ja jesam....KB9 wrote:jedina istina od svega toga vezano na nauticu jest ta da su promjenili cep, ostatak je cisti placebo
- Mis mekinjas
-
Dr Baltazar
#3641 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Strašna parfemska kućaMis mekinjas wrote:
Dobar je.
- KB9
#3642 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
strasne su im i cijene 
- Michun
#3643 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
misice, sta imas od njih?Mis mekinjas wrote:
Dobar je.
na sta lici?
- Mis mekinjas
#3644 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Koristila Soavissimu i Victrix.
Soavissimu obožavam, baš je nekako stabilno ženski, a traje do 10 sati. Ovo je nešto, kao kolači, a opet, nikako ne mirišeš na kolače...
Ne znam kako da objasnim šta izaziva ni u meni ni u onima oko mene. Svi mirišu, pa njuškaju u navratima, pa ja stojim, oni njuškaju, a miriše prestrašno..
Dobila ga, ali ne bih ga sama sebi kupila, sigurno ću Soavissimu, opet i opet i opet.... Ovo je predobro jer je poklon, ali za svoje pare Soavissima...
Soavissimu obožavam, baš je nekako stabilno ženski, a traje do 10 sati. Ovo je nešto, kao kolači, a opet, nikako ne mirišeš na kolače...
Dobila ga, ali ne bih ga sama sebi kupila, sigurno ću Soavissimu, opet i opet i opet.... Ovo je predobro jer je poklon, ali za svoje pare Soavissima...
- MOSALJOZE
#3645 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Da,i ja šta naškrabam na ovoj temi,koju čitam dosta dugo.
Konkretno me zanima gdje kupiti ovakav parfem u Sarajevu
http://www.ekupi.ba/LR-Madame-in-love-e ... 98714.aspx
Edit jedna forumašica mi reče u cm-u
- KB9
#3646 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ima tih parfema i po bingu cini mi se, mislim te marke, sad da li taj tacno ima nisam siguran 
- konektovan
#3647 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Najveci izbor u Cm marketima, pa onda u Bingu i ostalim trgovackim centrima.MOSALJOZE wrote:Da,i ja šta naškrabam na ovoj temi,koju čitam dosta dugo.
- NeKi_LiK
#3648 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma to je relativnoKB9 wrote:strasne su im i cijene
- KB9
#3649 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ma naravno, na duge staze se isplati, ne sporim toNeKi_LiK wrote:Ma to je relativnoKB9 wrote:strasne su im i cijene... može jedino biti strašan trošak što se odjednom mora dati 4 stoje za parfem, ali realno dva šprica drže cijeli dan... tako da kada se gleda iskoristivost ispadne među najjeftinijim parfemima (pogotovo za one koji uzimaju dizajnerske parfeme u parfimerijama a ne na crno)...
-
Astrix
#3650 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
posto vidim da na temi ima puno muskaraca a i zene su dobro dosle da bace koji savjet.
Dobit cu na poklon parfem ali mogu birati, tj jos nije nista uzeti nego da kazem koji cu. Trenutno koristim calvin klein One i Obsession i paco rabanne.
Preporucite ih slobodno vise, neki dobar ali ne pretjerano jak,
Dobit cu na poklon parfem ali mogu birati, tj jos nije nista uzeti nego da kazem koji cu. Trenutno koristim calvin klein One i Obsession i paco rabanne.
Preporucite ih slobodno vise, neki dobar ali ne pretjerano jak,