Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Adrian_M41
#3626 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ma SBB uzima izbore. Pričajte Vi šta god hoćete.....
- Been
#3627 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Adrian_M41 wrote:Ma SBB uzima izbore. Pričajte Vi šta god hoćete.....
kome ih uzima, pobogu brate ?
-
vela-ze
#3628 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ove samouvjerene najvolimAdrian_M41 wrote:Ma SBB uzima izbore. Pričajte Vi šta god hoćete.....
- Adrian_M41
#3629 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa samo hajvani mogu glasati za ONO što je već godinama na vlasti. Ako smo hajvani onda neka nam tako i bude.... Neznam više šta imate protiv Fahre. Čovjek je radoholičar i želi u politiku. I biće duplo bolji od sadašnjih pulena.. Sadam bi nam bio bolji a ne Fahro.....vela-ze wrote:Ove samouvjerene najvolimAdrian_M41 wrote:Ma SBB uzima izbore. Pričajte Vi šta god hoćete.....koji kazu nesto, a nicim to ne argumentuju
- Better Man
#3630 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Upravo se Fahro lizao godinama sa onim sto su na vlasti i uz pomoc njih izgradio svoj imperij, a zauzvrat ih je promovisao i stitio kroz svoje medije. Onog trenutka kada vise nije mogao nista da dobije od njih okrenuo se protiv njih i poceo glumiti suplju kako ce on pokrenuti ovu zemlju, kako su ovi na vlasti sve sami kriminalci. Gdje je bio do sad i zasto je sutio sve godine o kriminalu onih koje danas proziva?Adrian_M41 wrote:Pa samo hajvani mogu glasati za ONO što je već godinama na vlasti. Ako smo hajvani onda neka nam tako i bude.... Neznam više šta imate protiv Fahre. Čovjek je radoholičar i želi u politiku. I biće duplo bolji od sadašnjih pulena.. Sadam bi nam bio bolji a ne Fahro.....vela-ze wrote:Ove samouvjerene najvolimAdrian_M41 wrote:Ma SBB uzima izbore. Pričajte Vi šta god hoćete.....koji kazu nesto, a nicim to ne argumentuju
- Been
#3631 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je u vlasti već 20 godina, samo djeluje iz pozadine i financira svaku glupost koja naumpadne genijalcima iz SDA, i stoga me ničim ne može uvjeriti da će biti bolji od njih !Adrian_M41 wrote:Pa samo hajvani mogu glasati za ONO što je već godinama na vlasti. Ako smo hajvani onda neka nam tako i bude.... Neznam više šta imate protiv Fahre. Čovjek je radoholičar i želi u politiku. I biće duplo bolji od sadašnjih pulena.. Sadam bi nam bio bolji a ne Fahro.....vela-ze wrote:Ove samouvjerene najvolimAdrian_M41 wrote:Ma SBB uzima izbore. Pričajte Vi šta god hoćete.....koji kazu nesto, a nicim to ne argumentuju
- Neelix
#3632 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
de odlucite se jel sda finansira fahru ili fahro sda 
-
zindlo
#3633 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Slazem se da je od sadasnje vlasti bolji bilo ko,to bar nije tesko,da skupis zene po haustoru da vladaju drzavom bilo bi bolje. Sto se Fahre mrce tice,on da je posteno radio 24 sata dnevno nemoguce da se posteno moze zaraditi ono sto ima. To je ono sto raja ima protiv njega. Pa je li jedini on pametan od 500 000 stanovnika Sarajeva,pa je za 5-6 godina mogao da zaradi kako on kaze nekoliko 100 miliona u ovako porusenoj i opustosenoj zemlji,a prije rata nije imao za kifle. Ja prvi ne vjerujem i tesko ce me iko ubjediti da je to moguce na posten nacin,a vi koji ste za Mrcu glasajte brate za njega nemojte peglati ostale i izigravati advokate,a da pri tome ne dajete niti jedan argument zasto neko da glasa za njega. I da ,neke rijeci se pisu odvojeno,to se nauci u osnovnoj skoli....Adrian_M41 wrote:Pa samo hajvani mogu glasati za ONO što je već godinama na vlasti. Ako smo hajvani onda neka nam tako i bude.... Neznam više šta imate protiv Fahre. Čovjek je radoholičar i želi u politiku. I biće duplo bolji od sadašnjih pulena.. Sadam bi nam bio bolji a ne Fahro.....vela-ze wrote:Ove samouvjerene najvolimAdrian_M41 wrote:Ma SBB uzima izbore. Pričajte Vi šta god hoćete.....koji kazu nesto, a nicim to ne argumentuju
- Adrian_M41
#3634 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ZINDLO....sine... nisi profesor pa da me ocjenjuješ. NEznam ili ne znam..... nije bitno. Važno je da možeš pročitati i da znaš šta sam htio reći. Niko ni tebi ne prigovara što ne koristiš čćšđ (iako smo još uvijek u Bosni...tehnika napreduje vjerovao ili ne)
-
zulfo
#3635 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahrini novinari počeli da pišu bljuvotine (kao što je SAN-selimović)
Neki kvazimodo novinar S.Rožajac piše ono što narod odavno zna i nisu samo Tihić i Silajdžić ti koji koriste automobile a gorivo plaćaju iz budžeta .
Ima njih mnogo više neki su sada članovi SBB BiH (Terzić,Malkić.....)
Trebao je S.Rožajac napisati i članak o Malkiću koji je za vrijeme svog mandata živio u Vogošći a bio načelnik u Srebrenici(Sarajevo - Srebrenica ,a čije gorivo)
Neki kvazimodo novinar S.Rožajac piše ono što narod odavno zna i nisu samo Tihić i Silajdžić ti koji koriste automobile a gorivo plaćaju iz budžeta .
Ima njih mnogo više neki su sada članovi SBB BiH (Terzić,Malkić.....)
Trebao je S.Rožajac napisati i članak o Malkiću koji je za vrijeme svog mandata živio u Vogošći a bio načelnik u Srebrenici(Sarajevo - Srebrenica ,a čije gorivo)
- Better Man
#3636 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Neelix wrote:de odlucite se jel sda finansira fahru ili fahro sda
Svi znaju da je projekat Dnvevni Avaz nastao u kuhinji SDA i da je SDA odabrala Radončića za taj projekat i da mu je iskeširala koliko mu je trebalo novca da sve to pokrene i finansirali su ga dok nije zaradio tolike novce da mu oni više nisu trebali davati. Osim novca tu su građevinske dozvole koje mu je davao Bakir Izetbegović da može praviti poslovne zgrade i tornjeve. Prva poslovna zgrada koja je prodana Hypo banci je nelegalno sagrađena na atomskom skloništu i lično Bakir Izetbegović mu je dao dozvolu i podržao nelegalnu gradnju iako nije smio.
- Neelix
#3637 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dobro, znaci SDA finansira Fahru, a ne obrnuto? Samo reko da se odlucite, "malo" ste mi nedosljedni 
- El_Di@blo
#3638 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ne znam jel ko naveo na ovoj temi ali koliko sam upoznat Fahrudin Radoncic ne poznaje engleski jezik a mislim niti jedan drugi strani jezik i sad zamislite da nam takav covjek sjedi u predsjednistvu a na svakom konkursu za ozbiljniji posao se trazi poznavanje barem jednog stranog jezika.
- MrMaliJoe
#3639 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
El_Di@blo wrote:Ne znam jel ko naveo na ovoj temi ali koliko sam upoznat Fahrudin Radoncic ne poznaje engleski jezik a mislim niti jedan drugi strani jezik i sad zamislite da nam takav covjek sjedi u predsjednistvu a na svakom konkursu za ozbiljniji posao se trazi poznavanje barem jednog stranog jezika.
....ali za razliku od ti ljudi koji moraju imati svašat nešto u CV, naš fahro je dobio na poklon svoj prvi miliončić pa nema takve brige. Smrtnicima treba engleski i rzni drugi certifikati kako bi se parili u statistice za nezaposlene.
- Neelix
#3640 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
koliko li je dosad kroz predsjednistvo bih prodefilovalo likova koji ne znaju beknut engleski? 
-
klixober
#3641 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ali oni su bar znali jedan od ustavnih jezika...B/S/H....Koliko znam,crnogorski nije jedan od ustavnih jezika,pa ocekujem da Fahro barem bosanski nauci.Neelix wrote:koliko li je dosad kroz predsjednistvo bih prodefilovalo likova koji ne znaju beknut engleski?
- Neelix
#3642 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
podsjecas me na IMJ-a, kad je trazio prevod nekakvih dokumenata sa bosanskog na hrvatski jer drugacije "ne razumije" 
-
klixober
#3643 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ja ipak smatram da je minimalno sto se moze traziti od predsjednika drzave,da govori barem jezik te drzave,ako vec ne zna neki strani i da je legalno stekao drzavljanstvo.Neelix wrote:podsjecas me na IMJ-a, kad je trazio prevod nekakvih dokumenata sa bosanskog na hrvatski jer drugacije "ne razumije"
- Been
#3644 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
gdje je Radončić "završio" likovnu akademiju ? taj podatak krije ko zmija noga... ne znam zašto ??
-
joeaziz
#3645 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
zavrsio je....Been wrote:gdje je Radončić "završio" likovnu akademiju ? taj podatak krije ko zmija noga... ne znam zašto ??
sudija, smije li se ovde psovat?
zavrsio je moj 'urac...
- silent_BoB
#3646 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Been wrote:gdje je Radončić "završio" likovnu akademiju ? taj podatak krije ko zmija noga... ne znam zašto ??
cek da mu vidis skolarske uradke......
ma meni to nes sumljivo...tesko drzi olovku u ruci pa presao na kist
-
L@BuD
#3647 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
on će sigurno dobiti dosta glasova u SA kantonu vidjećemo za ostale ne vjerujem da će nešto dobro proći mada nikad se ne zna ljudi mjenjaju mišljenja svaki dan može svašta ispasti
- Been
#3648 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Službena biografija kaže da je završio likovnu akademiju, ali gdje ?
Poštenom nalazniku slijedi nagrada !
-
Shoshana
#3649 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jel' ovo novi kviz? Zovi Nellingtona da tefteri bodEveBeen wrote:Službena biografija kaže da je završio likovnu akademiju, ali gdje ?
Ja ovo slucajno naletje' po duznosti, pa se malo nasalih, nemoj da mi Neelix zamjeri
-
joeaziz
#3650 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
hajmo bit analiticni. gdje su u jugoslaviji bile likovne akademije?
odmah mozemo eliminisati sloveniju, vojvodinu, hrvatsku i bosnu i uzu srbiju. koliko znam, u makedoniji nije bio. dakle, gdje u cg i na kosovu ima likovna akademija?
odmah mozemo eliminisati sloveniju, vojvodinu, hrvatsku i bosnu i uzu srbiju. koliko znam, u makedoniji nije bio. dakle, gdje u cg i na kosovu ima likovna akademija?