Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jokericious

#3626 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

zlo87 wrote:
CollegeGunner wrote:Bice zanimljivo cuti ga kad Arsenal zavrsi ispred Uniteda ove sezone. 8-)
Giroud 20+ golova, Poldi 15+ i rijesen problem. 8-)
Jarane, ovo ni u igrici ne možeš očekivati, pogotovo ovo drugo. :-) :mrgreen:
Pretjerao sam, moram priznati.
Evo Giroud 15+, Poldi 10+, Cazorla 10+. :mrgreen:
skafiskafsnjak

#3627 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Cuj Arsenal ispred Uniteda :-)

budite sretni ako budete imali evropu dogodine :D

Smijesna prica jbt . Prodan im najbolji igrac i sad je odjednom bezveze, teret klubu ovo ono ... Qrac bi bili prosle sezone bez njega... sad im ne treba . ma jasta...

Smijesni ste
sumirprimus

#3628 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

zlo87 wrote:Počelo je masovno uništavanje dresova. :D :D
Image
nema kluba sa vecom kolekcijom spaljenih dresova :D
skafiskafsnjak

#3629 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Gdje su Fabregasovi ? hahaha
ultima_palabra

#3630 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Mislim da je Wenger izvukao maksimum iz situacije... ono kako su igrali prošle sezone, one man team, nije bilo održivo na duge staze. RVP će teško ponoviti onakvu sezonu.

Na vrijeme se riješio nezadovoljnog igrača, a ofanzivni teret će preraspodijeliti trojica novih igrača plus Walcott, Ox i još neki.
Jokericious

#3631 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

ultima_palabra wrote:Mislim da je Wenger izvukao maksimum iz situacije... ono kako su igrali prošle sezone, one man team, nije bilo održivo na duge staze. RVP će teško ponoviti onakvu sezonu.

Na vrijeme se riješio nezadovoljnog igrača, a ofanzivni teret će preraspodijeliti trojica novih igrača plus Walcott, Ox i još neki.
Bravo majstore, sve receno. :thumbup:

Arsenal ce zavrsiti ispred Uniteda!
ultima_palabra

#3632 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

CollegeGunner wrote:
ultima_palabra wrote:Mislim da je Wenger izvukao maksimum iz situacije... ono kako su igrali prošle sezone, one man team, nije bilo održivo na duge staze. RVP će teško ponoviti onakvu sezonu.

Bravo majstore, sve receno. :thumbup:

Arsenal ce zavrsiti ispred Uniteda!
Jedino bi bolje bilo da ga je uspio tušnuti van Engleske, ali ako flopne ili bude povrijeđen još će ispasti da je oslabio rivala :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#3633 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

MIslim da je ovo Wenger dobro odradio. Van Persie je dostigao svoj zenit. Tesko da moze i ponoviti sezonu u Unitedu, a sumnjam da ce biti bolji od te prosle sezone. Uglavnom, bumo videli :mrgreen:
Jokericious

#3634 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Nije niko drugi bio lud da ovoliko plati igraca koji ima skoro 30 godina i koji je veci dio karijere proveo povrijedjen. Vec vidim da nece ni 10 utakmica odigrati. :dance:
sumirprimus

#3635 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

to sve stoji,da je arsenal mikrosoft,il fejsbuk,il djeneralmotors...
a plus,sto imaju navijace koji hoce titule,i to godinama i sami govore...
a ovi iz godine u godinu,izvlace maksimum iz situacija,prodajuci najbolje igrace...
sve je prolazno,osim wolkota :D
caros

#3636 Re: Arsenal F.C.

Post by caros »

CollegeGunner wrote: Arsenal ce zavrsiti ispred Uniteda!
:lol: :lol: :lol:
f1deL

#3637 Re: Arsenal F.C.

Post by f1deL »

caros wrote:
CollegeGunner wrote: Arsenal ce zavrsiti ispred Uniteda!
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cienfuegos

#3638 Re: Arsenal F.C.

Post by Cienfuegos »

L00d wrote:Drago ti sto odlazi najbolji strijelac, i sto kazes, onaj koji vam je Evropu poklonio ...

jao jao :lol:

Nisam rekao da mi je drago vec da mi nije toliko ni mrsko. :-D
Covjeku je prosla sezona bila najbolja ikad, ako je ponovi ja cu kitu svoju odsjeci. Garantujem da ce barem trecinu sezone biti povrijedjen.
Da ne bude samo pljuvanje po Wengeru, mislim da uopste nije los potez napravio. Jel RVP navalio da ode? Jeste! Nezadovoljan igrac nikom ne valja bez obzira na kapitensku traku, unosi nemir u svlacionicu. Zakacio se s navijacima, ima 29 godina i znajuci njegovu sklonost povredama nije se puno bolje od ovog ni moglo izvuci. Dosla su 3 nova igraca ali da je Wenger jos lovu od Robina uvalio u adekvatniju zamjenu za njega to bi se vec moglo nazvati dobrim poslovanjem. Ovako, borba za trece mjesto najvjerovatnije mada nije nemoguce ni united skinuti s drugog mjesta.
City opet prvi 100%, ovaj put ubjedljivije.
skafiskafsnjak

#3639 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Cienfuegos wrote:Nisam rekao da mi je drago vec da mi nije toliko ni mrsko. :-D
Covjeku je prosla sezona bila najbolja ikad, ako je ponovi ja cu kitu svoju odsjeci. Garantujem da ce barem trecinu sezone biti povrijedjen.
Da ne bude samo pljuvanje po Wengeru, mislim da uopste nije los potez napravio. Jel RVP navalio da ode? Jeste! Nezadovoljan igrac nikom ne valja bez obzira na kapitensku traku, unosi nemir u svlacionicu. Zakacio se s navijacima, ima 29 godina i znajuci njegovu sklonost povredama nije se puno bolje od ovog ni moglo izvuci. Dosla su 3 nova igraca ali da je Wenger jos lovu od Robina uvalio u adekvatniju zamjenu za njega to bi se vec moglo nazvati dobrim poslovanjem. Ovako, borba za trece mjesto najvjerovatnije mada nije nemoguce ni united skinuti s drugog mjesta.
Hahahahah ma igracina i pol, pustite vi te price. Jos kad to Ferguson uklopi s Rooneyem... bice vam opet 8:2 .
Chuckie

#3640 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Uz sve zajebancije do sada na temi, ovaj post je dosta razuman i ispravan. :thumbup:

Dakle, RVP je bio nezadovoljan u klubu, prošao je zenit karijere, odigrao najbolju sezonu života, ima dugu historiju povreda koja se će se vjerovatno nastaviti i u Manutd-u, dogodine bi otišao besplatno, tako da je samo bilo pitanje koja će budala istresti 20+mil funti za takvog 30 godišnjaka. Bez obzira na reakcije navijača, mislim da je ovo ispravna odluka uprave, samo eto nadao sam se da će napustiti englesku i otići u juventus, ali ljudi jednostavno nisu bili spremni da precjene igrača, mislim da su uvelike i sami fanovi Manutd-a uticali na ovu odluku. Sretno kapitenu, i hvala mu za do sada učinjeno, ali tu su sada Poldi, Giroud i Cazorla, koji uz podršku Ox-a i Walcotta mogu da rade čuda. Nadam se što bržem oporavku male mašine sredine terena Jacka Wilshere-a.

Nadam se da Wenger razmišlja trezveno i da će zadržati Alexa po svaku cijenu i uz to za dobijeni keš dovesti još jednog DM i CB-a.
L00d wrote: bice vam opet 8:2 .
Vidim imate jak argument za zajebanciju, pozabavio bi se ja više onim six packom koji vam je Mancini uvalio u vašem dvorištu, jer ako Arsenal nije dovoljno jak da konkurira vama, nemate šta tražiti ni pored Citija, koji je bar 3x jači od vas.
missko

#3641 Re: Arsenal F.C.

Post by missko »

Cienfuegos wrote:
L00d wrote:Drago ti sto odlazi najbolji strijelac, i sto kazes, onaj koji vam je Evropu poklonio ...

jao jao :lol:

Nisam rekao da mi je drago vec da mi nije toliko ni mrsko. :-D
Hhaahha City ovaj put ubjedljivije pa nemoze neubjedljivije nego lani na gol razliku i u sudijskoj nadoknadi :D
skafiskafsnjak

#3642 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Chuckie wrote:
L00d wrote: bice vam opet 8:2 .
Vidim imate jak argument za zajebanciju, pozabavio bi se ja više onim six packom koji vam je Mancini uvalio u vašem dvorištu, jer ako Arsenal nije dovoljno jak da konkurira vama, nemate šta tražiti ni pored Citija, koji je bar 3x jači od vas.
Čaki, kakve veze 8:2 ima sa Shitijem,a ?

Jednostavno,smijesno je da serete po najboljem strijelcu lige. A jos kad se uzme u obzir u kakvom je timu,a najbolji strijelac, onda je jos bolji .
Chuckie

#3643 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Pa Manchesterova sredina terena ne moze prismrditi Arsenalovoj.
skafiskafsnjak

#3644 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Chuckie wrote:Pa Manchesterova sredina terena ne moze prismrditi Arsenalovoj.
Kakve to ima veze kad je Arsenal ukupno losija ekipa *?

EDIT: hocu reci,sta im je ta sredina donjela ?
Da nije bilo RVP u napadu, Evropu Arsenal ne bi vidio ...
Last edited by skafiskafsnjak on 16/08/2012 14:36, edited 1 time in total.
Chuckie

#3645 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Ima veze ko filuje RVPa loptama, ne moze on zabit koliko Arsenalova usrana odbrana prima.
Edge

#3646 Re: Arsenal F.C.

Post by Edge »

Kako su smiješni ovi simpatizeri Arsenala. Čuj van Persie istrošen igrač. :lol: Frajer ima 29 godina i prošlu sezonu je dao preko 40 golova. Ima da bude drugi Ruud van Nistelrooy sad kad ga sir Alex upari sa Wayne-om. I kakva crna sredina Arsenala. Oni ne mogu iznijeti ni polusezonu kako treba a ne čitavu sezonu.
skafiskafsnjak

#3647 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Chuckie wrote:Ima veze ko filuje RVPa loptama, ne moze on zabit koliko Arsenalova usrana odbrana prima.
Ma vise od pola ih je sam stvorio i dao .
Sezam

#3648 Re: Arsenal F.C.

Post by Sezam »

Ovaj Arsenal po ko zna koji put dokazuje da ih samo pare interesuju. Smijurija od kluba.
Cienfuegos

#3649 Re: Arsenal F.C.

Post by Cienfuegos »

missko wrote: Hhaahha City ovaj put ubjedljivije pa nemoze neubjedljivije nego lani na gol razliku i u sudijskoj nadoknadi :D
Pa zato sam i rekao, ovaj put ubjedljivije. :wink: Ima da vene rezu navijaci uniteda a rumenog skota ce herc spucati.
skafiskafsnjak

#3650 Re: Arsenal F.C.

Post by skafiskafsnjak »

Cienfuegos wrote:
missko wrote: Hhaahha City ovaj put ubjedljivije pa nemoze neubjedljivije nego lani na gol razliku i u sudijskoj nadoknadi :D
Pa zato sam i rekao, ovaj put ubjedljivije. :wink: Ima da vene rezu navijaci uniteda a rumenog skota ce herc spucati.
A opet, kakve to ima veze kad ce Arsenal mozda biti 4. ili 5. ? :lol:
Post Reply