ultima_palabra wrote:Mislim da je Wenger izvukao maksimum iz situacije... ono kako su igrali prošle sezone, one man team, nije bilo održivo na duge staze. RVP će teško ponoviti onakvu sezonu.
Na vrijeme se riješio nezadovoljnog igrača, a ofanzivni teret će preraspodijeliti trojica novih igrača plus Walcott, Ox i još neki.
Uz sve zajebancije do sada na temi, ovaj post je dosta razuman i ispravan.
Dakle, RVP je bio nezadovoljan u klubu, prošao je zenit karijere, odigrao najbolju sezonu života, ima dugu historiju povreda koja se će se vjerovatno nastaviti i u Manutd-u, dogodine bi otišao besplatno, tako da je samo bilo pitanje koja će budala istresti 20+mil funti za takvog 30 godišnjaka. Bez obzira na reakcije navijača, mislim da je ovo ispravna odluka uprave, samo eto nadao sam se da će napustiti englesku i otići u juventus, ali ljudi jednostavno nisu bili spremni da precjene igrača, mislim da su uvelike i sami fanovi Manutd-a uticali na ovu odluku. Sretno kapitenu, i hvala mu za do sada učinjeno, ali tu su sada Poldi, Giroud i Cazorla, koji uz podršku Ox-a i Walcotta mogu da rade čuda. Nadam se što bržem oporavku male mašine sredine terena Jacka Wilshere-a.
Nadam se da Wenger razmišlja trezveno i da će zadržati Alexa po svaku cijenu i uz to za dobijeni keš dovesti još jednog DM i CB-a.
L00d wrote: bice vam opet 8:2 .
Vidim imate jak argument za zajebanciju, pozabavio bi se ja više onim six packom koji vam je Mancini uvalio u vašem dvorištu, jer ako Arsenal nije dovoljno jak da konkurira vama, nemate šta tražiti ni pored Citija, koji je bar 3x jači od vas.