English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Bordolini

#3626 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

Chivas1 wrote:Upalim tv prebacim na Aston Villa-Tottenham ..Koscielny.u krvavo lice ...Komentator govori "Maloprije se povrijedio Squillaci a sada i Koscielny.."A minuta je 10. (DESETA) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sta ima tottenham :D
Inace, dosadno prvo poluvrijeme...2 komada, a trebalo je biti jos barem 2. Trpaj do kraja i bjezi kuci.
Chivas1

#3627 Re: English Premier League

Post by Chivas1 »

Arsenal jebo me Tottenham :lol: :lol: :lol: :lol:
Bordolini

#3628 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

:lol:
nego kad smo kod Koscielnyog mislim da nije bolje poluvrijeme odradio otkako je obukao Arsenalov dres.
Chivas1

#3629 Re: English Premier League

Post by Chivas1 »

Berbatov pomahnito :D 5 komada :shock: :lol:
Better Man

#3630 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Manchester United je izgleda odlucio da dere sve redom.
Chivas1

#3631 Re: English Premier League

Post by Chivas1 »

Chelsea pod hitno mora nesto drasticno promjenit il ce na kraju ispast iz lige :D
Edin H.

#3632 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Chivas1 wrote:Chelsea pod hitno mora nesto drasticno promjenit il ce na kraju ispast iz lige :D
Kad' su stipse pa ne daju Dzeki i Asmiru da koju funtu zarade :oops:
Better Man

#3633 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Bye, Bye Chelsea! Manchester konacno usamljen na vrhu i sigurno tu poziciju tesko da ce prepustit nekom drugom.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 17/03/2015 08:06, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#3635 Re: English Premier League

Post by Baltazar_khan »

dzemmo wrote:kakvo dodavanje Torresa, al papak (ne znam ko, mozda Maxi) ne opuca na vrijeme - petlja nesto
Ima li šta mutavije od Maxija Rodrigueza? Kako mrzim onakve kloceve koji sjebu samo takvu asistenciju :x
smoki_choko

#3636 Re: English Premier League

Post by smoki_choko »

škrle od junaka do tragicara :lol:
belafonte

#3637 Re: English Premier League

Post by belafonte »

Kako se vrati @Trasimaco, ManU-a krenulo a Chelsea se ne moze prepoznat, odlutaj opet @Trasimaco :D

Ooo Chelsea, oo patnje, pored Campbella od 100 kila i partnera mu Taylora koji prvi put u tandemu igraju, da ne mogu Newcastle raskokat, pa k'o da je cijela prva postava Chelsea fasovala malariju a ne samo Drogba :run:

Cinjenica je da fali kostur tima, Essien-Lampard-Terry(sto je puno, puno je fakat), cinjenica je isto tako da bi se penal svirao ManU-u u onoj situaciji kada je Drogba centrirao a Enrique pogodila lopta u ruku, ali isto tako je cinjenica da Chelsea ne moze da preokrene rezultat, a u zadnje vrijeme uvijek ga prime prvi, Carlo nema te sposobnosti da podigne ekipu, a i igra u gostima mu je ogromna boljka u ovu godinu i po dana koliko vodi ekipu...

Realno, tezak je period pred Chelsea-em, Everton i ManU kuci, Totenham i Arsenal u gostima, plus Alex ode na operaciju sutra, Terry rovit, pitanje ko ce nositi odbranu u ovom periodu kada se najvise tekmi igra, kad bi nakon decembra bili na 3-4 bobe od prvog na tabeli to bi sjajno bilo, jedino sto mi ulijeva nadu je sto je liga puna iznenadjenja i niko ne moze da ostvari neki znacajni niz dobrih rezultata...
smoki_choko

#3638 Re: English Premier League

Post by smoki_choko »

FA Kup, 3. kolo

Utakmice 3. kola FA Cupa igraju se 8. i 9. januara.

Svi parovi 3. kola:
1 Burnley v Port Vale
2 Coventry City v Crystal Palace
3 Bristol City v Sheffield Wednesday
4 Fulham v Peterborough United
5 Doncaster Rovers v Wolverhampton Wanderers
6 Brighton & Hove Albion or FC United of Manchester v Portsmouth
7 Huddersfield Town v Dover Athletic
8 Crawley Town or Swindon Town v Derby County
9 West Ham United v Barnsley
10 Reading v West Bromwich Albion
11 Arsenal v Leeds United
12 Sheffield United v Aston Villa
13 Leicester City v Manchester City
14 Bolton Wanderers v York City
15 Blackburn Rovers v Queens Park Rangers
16 Swansea City v Colchester United
17 Wycombe Wanderers v Hereford United or Lincoln City
18 Stevenage v Newcastle United
19 Burton Albion v Middlesbrough
20 Millwall v Birmingham City
21 Southampton v Blackpool
22 Watford v Hartlepool United or Yeovil Town
23 Chelsea v Ipswich Town
24 Sunderland v Notts County or AFC Bournemouth
25 Scunthorpe United v Everton
26 Manchester United v Liverpool
27 Hull City v Wigan Athletic
28 Stoke City v Cardiff City
29 Tottenham Hotspur v Charlton Athletic or Luton Town
30 Preston North End v Nottingham Forest
31 Norwich City v Droylsden or Leyton Orient
32 Torquay United v Carlisle United
smoki_choko

#3639 Re: English Premier League

Post by smoki_choko »

alternativni wrote:
smoki_choko wrote: 26 Manchester United v Liverpool
lijep derbi u ranoj fazi 8-)

sreca sto na old traford ne mora ekipa united of manchester :evil:
igrace u 4 kolu :-)
translater

#3640 Re: English Premier League

Post by translater »

e nek su i ovi moji pobjedili konacnooooo :-D :-D

ipak ne bojim se za opstanak a za 2 dana bi mi godina bila uljepsana kad bi se izbacio manutd iz liga kupa...mozda se na kraju izbori i eu liga :-D :-D

"forever blowing bubbles..."
Trasimaco

#3641 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

belafonte wrote:Kako se vrati @Trasimaco, ManU-a krenulo a Chelsea se ne moze prepoznat, odlutaj opet @Trasimaco :D
Burn the witch! :lol:

Ah cuj, svako ko pomisli da je United taraba i da konacno pada, pretezno se zestoko zajebe. Ovo je bio sjajan vikend gdje se dosta toga poklopilo, ali situacija se opet moze okrenuti. Cak sam poprilicno siguran da ce tako i biti. Od pocetka se zna da ce se samo Chavsi i United gurati do kraja, bar su neki tako govorili. 8-) :D Bice jos kriza i zapleta, ali sustina ostaje ista. Ovi ostali neka se rasporede kako im je volja.

Gdje je onaj cyprus? Ima jedan moj post sa pocetka sezone za koji bih volio da mi ga pronađe. :D
nuki_cika

#3642 Re: English Premier League

Post by nuki_cika »

Better Man wrote:Bye, Bye Chelsea! Manchester konacno usamljen na vrhu i sigurno tu poziciju tesko da ce prepustit nekom drugom.
Hmmmmm,loša ti je to utjeha.
Buraz,tek je 15 kolo u pitanju tako da svašta ce se desiti još do kraja sezone.Vjerovatno ce se sve tri ekipe(čelzi,mančaster i arsenal)smjenjivati na celu,e sad je samo pitanje ko je od sve tri ekipe najspremniji...
Čelzi je dosta jak kad igra u citavom sastavu,ali klupa,hmm...klupa im je tanka,pretanka i cim imaju 2 ili 3 povrijeđena prvotimca odmah problema nastaju,u šta smo se i uvjerili unazad 2 ili 3 kola.
Mančaster-kao i uvijek dosta su se puta provukli ove sezone...protiv vulsa kuci,vile u gostima itd,u gostima su uzasni,cini mi se da samo jednu imate pobjedu u gotima i to protiv stoke.
Jedno utakmica kojom me je mančaster ove godine oduševio bila je protiv blekburna uz briljantnu igru cjele ekipe,a ovo ostalo bogami daosad je bilo što bi se reklo"povuci-potegni".Uz sve to i klupa vam nije toliko jaka,kao predhodnih godina.
Arsenal-cudna ekipa totalno.Po mom objektivnom mišljenju ove godine su najaci kad im je citav sastav na raspolaganju.Klupa im je beton.Uporedi samo celzijevu klupu sa arsenalovom.
Jedan van persi,volkot,rosicki itd sjede na klupi,a prije dvije ili 3 godine svi ovi igraci su igrali u prvom sastavu.
Samo što im se nije smjelo da desi da izgube na domacem terenu od VBA i njukastla,ali i od pjetlova.I tu je mančaster imao dosta srece.Pa zamisli sad koliko bi vam bodova ljudi bježali da su pobjedili u te tri utakmice,citavih 7 bodova,mada su i svim tim utakmicama bili dominantni,tako da...bice još svašta do kraja
cyprus

#3643 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Trasimaco wrote:
belafonte wrote:Kako se vrati @Trasimaco, ManU-a krenulo a Chelsea se ne moze prepoznat, odlutaj opet @Trasimaco :D
Burn the witch! :lol:

Ah cuj, svako ko pomisli da je United taraba i da konacno pada, pretezno se zestoko zajebe. Ovo je bio sjajan vikend gdje se dosta toga poklopilo, ali situacija se opet moze okrenuti. Cak sam poprilicno siguran da ce tako i biti. Od pocetka se zna da ce se samo Chavsi i United gurati do kraja, bar su neki tako govorili. 8-) :D Bice jos kriza i zapleta, ali sustina ostaje ista. Ovi ostali neka se rasporede kako im je volja.

Gdje je onaj cyprus? Ima jedan moj post sa pocetka sezone za koji bih volio da mi ga pronađe. :D
Koji post? :oops:
Trasimaco

#3644 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Ma neko je iznio teoriju o tome kako United i Chelsea imaju veliku tendenciju pada. :lol: :D
KPNCTNJAH

#3645 Re: English Premier League

Post by KPNCTNJAH »

Kakva Barca :razz:
vaučer

#3646 Re: English Premier League

Post by vaučer »

Owen Coyle je preporodio Bolton, nema nikakve sumnje.
Trasimaco

#3647 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Dobar je Coyle. Dok on nije dosao, svaki tim se plasio otici na Reebok, ali ne zbog toga sto ih tamo ceka tim koji igra kao Barca na steroidima, nego zato sto bi im neki igrac vrlo lako mogao ostati bez noge. :lol: Danas igraju jako lijep fudbal i nisu vise toliko grubi kao prije. Tabela mnogo govori koliko je dobar posao covjek napravio.
vaučer

#3648 Re: English Premier League

Post by vaučer »

Trasimaco wrote:Dobar je Coyle. Dok on nije dosao, svaki tim se plasio otici na Reebok
:-D Istina, istina..

'Bemti radije bih Coylea nego Hodgsona na klupi Liverpoola. Ovako sredina tablice do daljnjeg, dok dedica ne pokupi svoj ček. Svježe januarske špekulacije oko Liverpoola su:

Keitsuke Honda (CSKA Moskva) za cca 12 miliona eura
Adil Rami (Lille) za oko 15 miliona eura

A šuška se i oko Edena Hazarda (Lille) iako mislim da je Hazard već previše napuhano (opravdano svakako) ime da bi ga Liverpool mogao priuštiti, a i kad bi mogli ne vidim zašto bi došao da ga trenira ovaj dinosaur. Svu dobru i kreativnu mladost što imamo ili zapostavlja (Pacheco, Suso) ili je se rješava (Dalla Vale, Insua).
Trasimaco

#3649 Re: English Premier League

Post by Trasimaco »

Nisam bas siguran da ce Liverpool puno poslovati ove zime, ne samo oni nego vecina klubova u Engleskoj.

Btw. ovaj video utakmice između Boltona i Blackpoola me podsjeti na Hollowaya. Koja je ovo legenda. :lol:

SOME COMPLETE... person! :lol: :lol: :lol:
vaučer

#3650 Re: English Premier League

Post by vaučer »

:lol:
Genijalan je, nisam ovo vidio.
Mislim u pravu je jebiga.

Zaboravljaš u vezi Liverpoola da je ovo prvi transfer rok pod novim vlasnicima i da uskoro dolaze nova UEFA pravila o plaćama i trošenju. Bit će kupovine sigurno, ne samo 'Pool već i dosta 'oparenih' ekipa koje žele iskoristiti trenutno bezvlašće a imaju dubok džep.

Liverpoolu treba lijevi bek hitno, napadač hitno i brzo, sposobno krilo hitno.
E da i trener naravno.
Post Reply