ek0 wrote: Neka on shvati da on nije dosao u Inter, nego u Real koji je i prije njegovog dolaska imao igrace koji su u stanju poharati Europu. Tu treba dodati da je on jos doveo Ozila, Di Mariu, Khediru + Canalesa i Leona (koji su bili dogovoreni prije njega). Sada su mu doveli i Adebayora. Ne znam sta on misli, ali ako je najbolji trener (kao sto se zna pohvaliti), logicno je ocekivati uspjehe i sa pola ovih igraca. Ja njega podrzavam, ali u zadnje vrijeme se previse "digao", poceo ucjenjivati i prijetiti, a takvim potezima ne moze donijeti nista dobro ekipi i klubu.
PS: Ako se sumira dosadasnji dio sezone ove i prosle godine, koliko me sjecanje sluzi ni Pellegrini nije bio nista manje uspjesan, a imao je slabiji sastav. Jeste ispao iz kupa ( realno kup prosle sezone ni Real ni Barcelona nisu ozbiljno shvatali) , ali nije primio od Barcelone 5 komada, nego 1,a i igra je bila dobra. Vrijedi napomenuti da je vecina Realovih igraca bila na vrhuncu forme pred zadnji El Clasico. Dakle, Mourinho nije "unio" nista novo, ali nadam se da ce se plodovi njegovog rada moci "ubrati" na kraju sezone.
Za ovaj boldirani dio, kad je imao sastav koji može poharati Evropu, što je nije poharao? Ispadaju zadnjih nekoliko godina u osmini finala, što ne poharaju kad već imaju tako dobar sastav?