Bosanska piramida Sunca
Moderator: Chloe
- Alfons Kauders
Vingo wrote:Super je ova na papucama....Mjesec i zvijezda....s piramidom izmedju....
pape za hanumu i sljiva za domacina, a tu je negdje i polumjesec haman... krasno
- Alfons Kauders
jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja...Prenj wrote:Black, je li ovo strahovladu zavodis?
- Alfons Kauders
ok, sorry, ne ponovilo seblack wrote:tema prociscena i ne zacatavajte
- Alfons Kauders
dajte ljudi, lijepo vam je reko covjek da ne zachatavate, samo pisite ono sto se ocekuje i ne kritikujte nista vezano za piramidu...
zivjela piramida !
zivjela piramida !
-
Prenj
Zar trebamo biti poligon za necije frustracije?Alfons Kauders wrote:jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja...Prenj wrote:Black, je li ovo strahovladu zavodis?a ljudi se cude sto raja ne izlazi na demonstracije....
- Alfons Kauders
ja mislim da smo postali izvor necijih frustracija, kao sto je meni ova piramida i izvjestaji ap-a i reutersa postala...Prenj wrote:Zar trebamo biti poligon za necije frustracije?Alfons Kauders wrote:jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja...Prenj wrote:Black, je li ovo strahovladu zavodis?a ljudi se cude sto raja ne izlazi na demonstracije....
al' eto, to meni moze smetat, al' ne smijem se bunit... jer to njima smeta ili sta vec... zivjela piramida, dajte ljudi koji milion nek se otkopa...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????Prenj wrote:Zar trebamo biti poligon za necije frustracije?Alfons Kauders wrote:jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja...Prenj wrote:Black, je li ovo strahovladu zavodis?a ljudi se cude sto raja ne izlazi na demonstracije....
-
Prenj
Zivjelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Alfons Kauders wrote: ja mislim da smo postali izvor necijih frustracija, kao sto je meni ova piramida i izvjestaji ap-a i reutersa postala...
al' eto, to meni moze smetat, al' ne smijem se bunit... jer to njima smeta ili sta vec... zivjela piramida, dajte ljudi koji milion nek se otkopa...
Joj, evo nas ko '45!
- Alfons Kauders
dobro hrasno, nije o tome rijec, vec brisanju postova koji se ne uklapaju u ovu pricu o piramidi... ja nikog ne vrijedjam, ne psujem, pomalo doduse prozivam, ali prozivaju i mene, to je diskusija... a forum je valjda mjesto za diskusiju... da se cuje vise strana i razlicitih glasova, a ne samo jedan...hrasno38 wrote:A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????Prenj wrote:Zar trebamo biti poligon za necije frustracije?Alfons Kauders wrote: jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja...a ljudi se cude sto raja ne izlazi na demonstracije....
- hrasno38
Narvno da i nisam mislio na vridjanje, psovanje, nacionalnu netrpeljivost ali isto tako mislim da ti dobro znas na koga sam mislio i na sta sam mislio. Ja recimo nisam za brisanje postova nikada i niti na jednom forumu osim zaista ako su u pitanju bljuvotine ali zaista ima i par ljudi koji svaku temu upropaste zachatavanjem jer jednostavno nemaju argumnete za neku ozbiljniju pricu. Ja sam u ovoj temi laik i nije me sramota to reci ali nisam laik da budem covjek a jos manje da nekoga ponizavam i da ponizavam njegov rad.Alfons Kauders wrote:dobro hrasno, nije o tome rijec, vec brisanju postova koji se ne uklapaju u ovu pricu o piramidi... ja nikog ne vrijedjam, ne psujem, pomalo doduse prozivam, ali prozivaju i mene, to je diskusija... a forum je valjda mjesto za diskusiju... da se cuje vise strana i razlicitih glasova, a ne samo jedan...hrasno38 wrote:A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????Prenj wrote: Zar trebamo biti poligon za necije frustracije?
-
El-bosniaco
ja mislim da ce Prenj da zapjeni ako semir i arhelozi kazu
LJUDI PIRAMIDA JE
bojim se da nece spustit ruku na sebe , trebo bi neko od nas sa foruma biti kod njega ovih dana
nedaj boze , toliko je izgovaro rijec "ubleha" da su mu usne popucale
LJUDI PIRAMIDA JE
bojim se da nece spustit ruku na sebe , trebo bi neko od nas sa foruma biti kod njega ovih dana
- Alfons Kauders
e pa eto... prije nekoliko sedmica mi je neko prijetio banom radi mojih postova na temi "idemo pred skupstinu", a ja sam samo postavljao pitanja, na koja bi ljudi koji namjeravaju organizovati demonstracije i obracati se medijima morali znati odgovor... sad evo opet treba brisati postove kad pomenem piramidu... wtf...hrasno38 wrote: Narvno da i nisam mislio na vridjanje, psovanje, nacionalnu netrpeljivost ali isto tako mislim da ti dobro znas na koga sam mislio i na sta sam mislio. Ja recimo nisam za brisanje postova nikada i niti na jednom forumu osim zaista ako su u pitanju bljuvotine ali zaista ima i par ljudi koji svaku temu upropaste zachatavanjem jer jednostavno nemaju argumnete za neku ozbiljniju pricu. Ja sam u ovoj temi laik i nije me sramota to reci ali nisam laik da budem covjek a jos manje da nekoga ponizavam i da ponizavam njegov rad.
- Alfons Kauders
a sta li ce se desiti ako kazu da nije piramida... sto je,btw, mnogo vjerovatnije...El-bosniaco wrote:ja mislim da ce Prenj da zapjeni ako semir i arhelozi kazu
LJUDI PIRAMIDA JE
bojim se da nece spustit ruku na sebe , trebo bi neko od nas sa foruma biti kod njega ovih dana![]()
![]()
-
Prenj
Prihvatio bih ovo kao pozitivnu kritiku da si pruzio barem jedan argument, osim lijepe, ali i slijepe zelje, protiv konkretnih argumenata.hrasno38 wrote: A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????
Ovako sve pocinje liciti na diskusiju izmedju kreacionista i evolucionista ...
- hrasno38
Prenj wrote:Prihvatio bih ovo kao pozitivnu kritiku da si pruzio barem jedan argument, osim lijepe, ali i slijepe zelje, protiv konkretnih argumenata.hrasno38 wrote: A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????
Ovako ...
hahahha izvini prijatelju ali sam se morao nasmijati na ovo "konkretnih". Ono sto je konkretno to bi trebalo biti na neki nacin i vidljivo. Ovo konkretno je isto toliko konkretno koliko i od Osmanagica s tom razlikom sto je on ipak pokazao ponesto koliko toliko konkretno makar to bilo i ko zrno graska.