Bosanska piramida Sunca

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Locked
Vingo

Post by Vingo »

....
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Vingo wrote:Super je ova na papucama....Mjesec i zvijezda....s piramidom izmedju.... :lol:

pape za hanumu i sljiva za domacina, a tu je negdje i polumjesec haman... krasno :)
Prenj

Post by Prenj »

Black, je li ovo strahovladu zavodis?
ludost

Post by ludost »

..
black

Post by black »

tema prociscena i ne zacatavajte
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Prenj wrote:Black, je li ovo strahovladu zavodis?
jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja... :D a ljudi se cude sto raja ne izlazi na demonstracije.... :D
Prenj

Post by Prenj »

Black,
koja smo pravila prekrsili pa nam brises postove?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

black wrote:tema prociscena i ne zacatavajte
ok, sorry, ne ponovilo se :)
Vingo

Post by Vingo »

Zadnji moderator koji je obrisao moj post je baniran.... :D
Kazes black.....ok :)
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

dajte ljudi, lijepo vam je reko covjek da ne zachatavate, samo pisite ono sto se ocekuje i ne kritikujte nista vezano za piramidu...

zivjela piramida ! :D
Prenj

Post by Prenj »

Alfons Kauders wrote:
jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja... :D a ljudi se cude sto raja ne izlazi na demonstracije.... :D
Zar trebamo biti poligon za necije frustracije?
Prenj

Post by Prenj »

Alfons Kauders wrote:dajte ljudi, lijepo vam je reko covjek da ne zachatavate, samo pisite ono sto se ocekuje i ne kritikujte nista vezano za piramidu...

zivjela piramida ! :D
Tako jeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Black, jel' valja ovako?
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Prenj wrote:
Alfons Kauders wrote:
ja mislim da smo postali izvor necijih frustracija, kao sto je meni ova piramida i izvjestaji ap-a i reutersa postala...

al' eto, to meni moze smetat, al' ne smijem se bunit... jer to njima smeta ili sta vec... zivjela piramida, dajte ljudi koji milion nek se otkopa...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

Post by hrasno38 »

Prenj wrote:
Alfons Kauders wrote:
A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????
Prenj

Post by Prenj »

Alfons Kauders wrote: ja mislim da smo postali izvor necijih frustracija, kao sto je meni ova piramida i izvjestaji ap-a i reutersa postala...

al' eto, to meni moze smetat, al' ne smijem se bunit... jer to njima smeta ili sta vec... zivjela piramida, dajte ljudi koji milion nek se otkopa...
Zivjelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Joj, evo nas ko '45! :lol:
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

hrasno38 wrote:
Prenj wrote:
Alfons Kauders wrote: jok ba, ovo je demokratija na bosanski nacin...mozes govorit sta hoces, dok god se to svima svidja... :D a ljudi se cude sto raja ne izlazi na demonstracije.... :D
A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????
dobro hrasno, nije o tome rijec, vec brisanju postova koji se ne uklapaju u ovu pricu o piramidi... ja nikog ne vrijedjam, ne psujem, pomalo doduse prozivam, ali prozivaju i mene, to je diskusija... a forum je valjda mjesto za diskusiju... da se cuje vise strana i razlicitih glasova, a ne samo jedan...
hrasno38

Post by hrasno38 »

Alfons Kauders wrote:
hrasno38 wrote:
Prenj wrote: Zar trebamo biti poligon za necije frustracije?
dobro hrasno, nije o tome rijec, vec brisanju postova koji se ne uklapaju u ovu pricu o piramidi... ja nikog ne vrijedjam, ne psujem, pomalo doduse prozivam, ali prozivaju i mene, to je diskusija... a forum je valjda mjesto za diskusiju... da se cuje vise strana i razlicitih glasova, a ne samo jedan...
Narvno da i nisam mislio na vridjanje, psovanje, nacionalnu netrpeljivost ali isto tako mislim da ti dobro znas na koga sam mislio i na sta sam mislio. Ja recimo nisam za brisanje postova nikada i niti na jednom forumu osim zaista ako su u pitanju bljuvotine ali zaista ima i par ljudi koji svaku temu upropaste zachatavanjem jer jednostavno nemaju argumnete za neku ozbiljniju pricu. Ja sam u ovoj temi laik i nije me sramota to reci ali nisam laik da budem covjek a jos manje da nekoga ponizavam i da ponizavam njegov rad.
El-bosniaco

Post by El-bosniaco »

ja mislim da ce Prenj da zapjeni ako semir i arhelozi kazu

LJUDI PIRAMIDA JE

bojim se da nece spustit ruku na sebe , trebo bi neko od nas sa foruma biti kod njega ovih dana :D :lol:

nedaj boze , toliko je izgovaro rijec "ubleha" da su mu usne popucale :D
novalic

Post by novalic »

koliko je puta do sada semir to rekao.. mogao ju je sam iskopati..

sta li ce biti.. ako piramide nema.. jel' mozda istruhla.. :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

hrasno38 wrote: Narvno da i nisam mislio na vridjanje, psovanje, nacionalnu netrpeljivost ali isto tako mislim da ti dobro znas na koga sam mislio i na sta sam mislio. Ja recimo nisam za brisanje postova nikada i niti na jednom forumu osim zaista ako su u pitanju bljuvotine ali zaista ima i par ljudi koji svaku temu upropaste zachatavanjem jer jednostavno nemaju argumnete za neku ozbiljniju pricu. Ja sam u ovoj temi laik i nije me sramota to reci ali nisam laik da budem covjek a jos manje da nekoga ponizavam i da ponizavam njegov rad.
e pa eto... prije nekoliko sedmica mi je neko prijetio banom radi mojih postova na temi "idemo pred skupstinu", a ja sam samo postavljao pitanja, na koja bi ljudi koji namjeravaju organizovati demonstracije i obracati se medijima morali znati odgovor... sad evo opet treba brisati postove kad pomenem piramidu... wtf...
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

El-bosniaco wrote:ja mislim da ce Prenj da zapjeni ako semir i arhelozi kazu

LJUDI PIRAMIDA JE

bojim se da nece spustit ruku na sebe , trebo bi neko od nas sa foruma biti kod njega ovih dana :D :lol:

nedaj boze , toliko je izgovaro rijec "ubleha" da su mu usne popucale :D
a sta li ce se desiti ako kazu da nije piramida... sto je,btw, mnogo vjerovatnije...
Vingo

Post by Vingo »

Ma ne...mi skepticni idemo odmah u rusenje piramide ako je nadju....

Ja izgleda cesto precijenim virtualne sugovornike...

strahota od logike :roll:
ludost

Post by ludost »

evo, samo je link, vidis, drzim se pravila :D

http://img146.imageshack.us/img146/9163 ... eer8lm.jpg
Prenj

Post by Prenj »

hrasno38 wrote: A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????
Prihvatio bih ovo kao pozitivnu kritiku da si pruzio barem jedan argument, osim lijepe, ali i slijepe zelje, protiv konkretnih argumenata.
Ovako sve pocinje liciti na diskusiju izmedju kreacionista i evolucionista ...
hrasno38

Post by hrasno38 »

Prenj wrote:
hrasno38 wrote: A zar Osmanagic i ljudi koji misle slicno njemu nisu cijelo vrijeme ovdje poligon za tvoje i frustracije jos nekoliko pojedinaca. Onako ne bih ismijavao niti najveceg neprijatelja. Zar to nisu frustracije???????
Prihvatio bih ovo kao pozitivnu kritiku da si pruzio barem jedan argument, osim lijepe, ali i slijepe zelje, protiv konkretnih argumenata.
Ovako ...

hahahha izvini prijatelju ali sam se morao nasmijati na ovo "konkretnih". Ono sto je konkretno to bi trebalo biti na neki nacin i vidljivo. Ovo konkretno je isto toliko konkretno koliko i od Osmanagica s tom razlikom sto je on ipak pokazao ponesto koliko toliko konkretno makar to bilo i ko zrno graska.
Locked