pa to sam i rekaokonektovan wrote: ↑14/08/2025 09:31S glavne, od miljacke i kod kfc ce biti rampe..
za vo od miljacke ne znam ni da ima ulaz
znam samo za 2
glavna i kod kfc-a
Moderator: anex
pa to sam i rekaokonektovan wrote: ↑14/08/2025 09:31S glavne, od miljacke i kod kfc ce biti rampe..
Samo da ti potvrdim, posto sam maloprije bio.tokio25 wrote: ↑14/08/2025 09:45pa to sam i rekao![]()
za vo od miljacke ne znam ni da ima ulaz
znam samo za 2
glavna i kod kfc-a
Problem je sto Bingo sa aspekta krajnjeg korisnika ne napreduje, vec suprotno nazaduje.azurna_obala wrote: ↑14/08/2025 09:28Crvena jabuka je za fgr i influenserkeDrugclanbiblioteke wrote: ↑11/08/2025 09:48 Realno Bingov restoran bar u BCC-u je srednja zalost, pogotovo ako se poredi sa Crvenom Jabukom.
Sva sreca Esmeralda nije daleko![]()
O kakvoj prevari na socijalnom pričaš?Drugclanbiblioteke wrote: ↑14/08/2025 17:24Problem je sto Bingo sa aspekta krajnjeg korisnika ne napreduje, vec suprotno nazaduje.azurna_obala wrote: ↑14/08/2025 09:28Crvena jabuka je za fgr i influenserkeDrugclanbiblioteke wrote: ↑11/08/2025 09:48 Realno Bingov restoran bar u BCC-u je srednja zalost, pogotovo ako se poredi sa Crvenom Jabukom.
Evo primjer. U BCC neki papcic ostavio Auto na invalidsko mjesto I jos dodatno zagradio ulaz iz garaže.
Logično odem na infopult da prijavim. Nikom ništa.
X puta im je hrana bila stara u restoranu.
WC prljav bez sapuna i papira kao da je Željeznička stanica.
Zabranu pušenja i dalje ne sprovode u BCC, Socijalnom, Elidzi.
Plus ova prevara na Socijalnom. Meni djeluje da je gazda dinar efendija. Može imati milione ali je mentalna fukara.
Za takve treba Lidl i Aldi dovest. Kao korektivnu mjeru.
Nema manja, ali zato pune police zlatnog zrna iz istočnog sarajeva, već sam ranije spominjala na ovoj temi istu stvar.
Drugclanbiblioteke wrote: ↑14/08/2025 17:24Problem je sto Bingo sa aspekta krajnjeg korisnika ne napreduje, vec suprotno nazaduje.azurna_obala wrote: ↑14/08/2025 09:28Crvena jabuka je za fgr i influenserkeDrugclanbiblioteke wrote: ↑11/08/2025 09:48 Realno Bingov restoran bar u BCC-u je srednja zalost, pogotovo ako se poredi sa Crvenom Jabukom.
Evo primjer. U BCC neki papcic ostavio Auto na invalidsko mjesto I jos dodatno zagradio ulaz iz garaže.
Plus ova prevara na Socijalnom. Meni djeluje da je gazda dinar efendija. Može imati milione ali je mentalna fukara.
Ja u hrvatskoj nikako se nisam mogao navici na pozicije cijena. Nekako mi ono postavljanje cijene iznad proizvoda totalno sjebe koncepciju. A realno meni ne treba lidl da bi mi bingo postao bolji. Ja hocu veci izbor artikala. Kod nas bingo, konzum, hose, amko iste stvari imaju. Totalno mebitno sa aspekta proizvoda u koji ces otici.neki wrote: ↑14/08/2025 17:34O kakvoj prevari na socijalnom pričaš?Drugclanbiblioteke wrote: ↑14/08/2025 17:24Problem je sto Bingo sa aspekta krajnjeg korisnika ne napreduje, vec suprotno nazaduje.
Na Ilidži se više ne puši, na socijalnom (ispravno bi bilo Pofalići al haj) nije njihov objekat da zabrane pušenje na spratu.
WC u BCC jest loše održavan ali jedva čekam Lidl da otvori pa da vam i ta šarena laža otvori oči..
Pogledaj malo bolje - ima Manje i to pofino (torte i kolači, nisam gledao peciva)azurna_obala wrote: ↑14/08/2025 18:00Nema manja, ali zato pune police zlatnog zrna iz istočnog sarajeva, već sam ranije spominjala na ovoj temi istu stvar.
Vrlo moguće, ja nisam primjetila konkretno na Pofalicima ili Grbavici.VladaFBiH wrote: ↑15/08/2025 08:39Pogledaj malo bolje - ima Manje i to pofino (torte i kolači, nisam gledao peciva)azurna_obala wrote: ↑14/08/2025 18:00Nema manja, ali zato pune police zlatnog zrna iz istočnog sarajeva, već sam ranije spominjala na ovoj temi istu stvar.
Ooo da da nema vise guzovace parkinga ovima iz "miljacke" i driftanja i okupljanja na parkingu, rampe i garaze se dizu/otvaraju u 8 jedno sreca pa nece biti naplate malo zakasnis na posao ali parkiras u garazu
Pa nema smisla da stavis rampu i da je onda dignes u 8 i tako stoji. Vjerovatno ce biti naplata ali dzabe sa racunom iz binga i onih radnji.noviclan wrote: ↑16/08/2025 11:26Ooo da da nema vise guzovace parkinga ovima iz "miljacke" i driftanja i okupljanja na parkingu, rampe i garaze se dizu/otvaraju u 8 jedno sreca pa nece biti naplate malo zakasnis na posao ali parkiras u garazu
Pa cekaj je li i ti guzovace parkiras?noviclan wrote: ↑16/08/2025 11:26Ooo da da nema vise guzovace parkinga ovima iz "miljacke" i driftanja i okupljanja na parkingu, rampe i garaze se dizu/otvaraju u 8 jedno sreca pa nece biti naplate malo zakasnis na posao ali parkiras u garazu
Nema u SarajevuVladaFBiH wrote: ↑15/08/2025 08:39Pogledaj malo bolje - ima Manje i to pofino (torte i kolači, nisam gledao peciva)azurna_obala wrote: ↑14/08/2025 18:00Nema manja, ali zato pune police zlatnog zrna iz istočnog sarajeva, već sam ranije spominjala na ovoj temi istu stvar.
sramotno od njega svakako a busa se patriotizmom kupujte kod domacih, smiješna je stvar da na dbr 1 nema tih proizvoda jer tu fura patriotizam a u istoj radnji 200 m zracne linije istocno ima urednokonektovan wrote: ↑16/08/2025 12:53Nema u SarajevuVladaFBiH wrote: ↑15/08/2025 08:39Pogledaj malo bolje - ima Manje i to pofino (torte i kolači, nisam gledao peciva)azurna_obala wrote: ↑14/08/2025 18:00
Nema manja, ali zato pune police zlatnog zrna iz istočnog sarajeva, već sam ranije spominjala na ovoj temi istu stvar.
I ti branis bingo ko djecak hrvatskukonektovan wrote: ↑16/08/2025 13:03 I u kojem ti kupis sebi markirane krpice po cijeni iz bagatele, hebote, ne moze vam niko ugoditi..
Ne branim ja bingo, ja samo realno pisem. Bingo nit j enajbolji ali jien ni najgori. Frajer ovdje pise neke sprdancije na racun binga a ne izlazi iz njega, ne treba biti licrmjeran. Hvali se kako je nasao superdry i jos neke krpice po bagatelnoj cijeni u bingu,...a na drugoj temi drvlje i kamenje._BataZiv_0809 wrote: ↑16/08/2025 13:06I ti branis bingo ko djecak hrvatskukonektovan wrote: ↑16/08/2025 13:03 I u kojem ti kupis sebi markirane krpice po cijeni iz bagatele, hebote, ne moze vam niko ugoditi..![]()
![]()
Jutros sam ušao u CJ na Pofalićima zbog nekih glutenfree francuskih kolača (nije ih bilo) i mogu reći da oni ni 1 promil nisu bolji od Binga. Ista roba po višim cijenama, voće i povreće odron kao i u Bingu, iste robne marke drugačije upakovane i to je to.
Prije par dana sam bio u Lidlu u Prijepolju (Sandžak), objekat otvoren nekad u julu. Djeluje veći od objekta na Alipašinom, ali to je jedno obično vašarište, kao i Lidl objekat u Metkovićima, samo modernijeg box dizajna. Ništa tu specijalno nema, niti će biti. Izdjem iz Lidla, nemaju Odmenjsku vodu koju supruga pije navodno zbog urološkog dejstva i kupim je u lokalnom marketu gdje sam je uvijek i kupovao.Drugclanbiblioteke wrote: ↑14/08/2025 17:24 Za takve treba Lidl i Aldi dovest. Kao korektivnu mjeru.
Svi mi za sebe mislimo da realno pisemo.konektovan wrote: ↑16/08/2025 13:29Ne branim ja bingo, ja samo realno pisem. Bingo nit j enajbolji ali jien ni najgori. Frajer ovdje pise neke sprdancije na racun binga a ne izlazi iz njega, ne treba biti licrmjeran. Hvali se kako je nasao superdry i jos neke krpice po bagatelnoj cijeni u bingu,...a na drugoj temi drvlje i kamenje._BataZiv_0809 wrote: ↑16/08/2025 13:06I ti branis bingo ko djecak hrvatskukonektovan wrote: ↑16/08/2025 13:03 I u kojem ti kupis sebi markirane krpice po cijeni iz bagatele, hebote, ne moze vam niko ugoditi..![]()
![]()