Aaa, ti si taj koji špijuniraMarlboroGold wrote:Jbt pobjegneš sa atributa i nađeš ih na drugoj temi
Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- King Theoden
#3626 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
- pustopoljina
#3627 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne razumijem se ni jaDino34 wrote:Haj ti šuti, ne razumiješ se u moducendlerbing wrote:Ma kakvo farbanje bogati
Nećete mi ograditi onaj style bez obzira šta da napišete
- biggrin
#3628 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
ma farbaj se u plavo, sta ima veze...ako navijas za borusiju dortmund
- MarlboroGold
#3629 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
ooo skinuo me sa ignoreDino34 wrote:Aaa, ti si taj koji špijuniraMarlboroGold wrote:Jbt pobjegneš sa atributa i nađeš ih na drugoj temi
ili ipak ne
- pustopoljina
#3630 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Imala sam onu sivkastu boju kose, dok nije postala sijeda, dusu dala za farbanje...pa se sjecam savjeta 
- pustopoljina
#3631 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dodje frizerki cura fina cigancica, hoce plavo...zena pokusa fino...jok...hebi se, eto ti plavo...a ona izadje, samo joj bijele lakirane cizme fale iznad koljena.
- King Theoden
#3632 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sinko, ne vjeruj svemu što pročitaš na netuMarlboroGold wrote: ooo skinuo me sa ignore
ili ipak ne
Za bayern, al ne mogu u crvenobiggrin wrote:ma farbaj se u plavo, sta ima veze...ako navijas za borusiju dortmund
pustopoljina wrote:al' se razumijem u kad neko ima zelju
- Euphoria
#3633 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dino bas imaš gustu kosu. Super ti je frizura na toj zadnjoj slici.
Ja sam uvijek vise za opciju da budeš tako garav, visok i sa obrazima za stipkanje
Ja sam uvijek vise za opciju da budeš tako garav, visok i sa obrazima za stipkanje
- King Theoden
#3634 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Hanuma, ti stvarno hoćeš da te počnem teroristi sa neznam i bijo 
Podrži me. Reci da će biti prelijepo.
Ja sam povodljiv insan.
Podrži me. Reci da će biti prelijepo.
Ja sam povodljiv insan.
- Euphoria
#3635 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma zgodan si kako god... Ovo garav je samo stvar ukusa... Doduse ima i jedan plavušan koji mi je sav ufff 

- pustopoljina
#3636 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma onaj plavi iz vikinga..ima one uzasne ledene oci, koje ne volim ni vidjeti...a lik kao cjelina strasan-gori. Nema to veze, boja kose...frizura...kad sve skupa pase nekom.
- King Theoden
#3637 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kratka analiza...
Imamo sličnu kosu. On ima daleko bolje obrve. Ja imam ljepši nos (nesretnik me tuče za dvije dužine) opet on ima bolja usta. Ima i bolju figuru. Dakle, 3:1 za njega.
Majku mu, moram iscrtat obrve i krenuti na fitnes
Imamo sličnu kosu. On ima daleko bolje obrve. Ja imam ljepši nos (nesretnik me tuče za dvije dužine) opet on ima bolja usta. Ima i bolju figuru. Dakle, 3:1 za njega.
- Euphoria
#3638 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Uf ima usne... 
Nemoj se bgt ništa crtati, tako si super
Preporučujem ti film u kojem Levy glumi Adiccted
Nemoj se bgt ništa crtati, tako si super
Preporučujem ti film u kojem Levy glumi Adiccted
- King Theoden
#3639 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Da. U nekim stvarima, donja usna odradi više posla nego jezik. Raja ne zna pa počne pritiskat i gurat jezik, a ustvari treba samo da maltene dotićeš. Dakle, donja usna = oružje br 1 
Mislim na jedenje sladoleda. Mojne da me perverznjaci prozivaju
- Euphoria
#3640 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Eee bas je alibaba tražio instrukcije iz ljubljenja, pa eto, javi mu seDino34 wrote:Da. U nekim stvarima, donja usna odradi više posla nego jezik. Raja ne zna pa počne pritiskat i gurat jezik, a ustvari treba samo da maltene dotićeš. Dakle, donja usna = oružje br 1
- pustopoljina
#3641 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Niste vi nekad normalni bgm.Dino34 wrote:Kratka analiza...
Zivis li ti od ljepote?
Ako zivis, cupaj obrve, idi na fitnes,estetsku kirurgiju...hbg. poso je poso.
Ako ne zivis, gledaj da si pflegeleicht sam sebi i da sebi namignes u ogledalu...pa sta ti mislis, kad pocnes zivjeti s nekim...da ces ustajati u 5 ujutru da je iznenadis svjezim seksi jutarnjim lookom?
Malo morgen.
- DzordzHodzic
#3642 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kakvi su ovo cringe leveli sta je ovo
- MarlboroGold
#3643 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne znam brate... koju posluku porati?DzordzHodzic wrote:Kakvi su ovo cringe leveli sta je ovo
Treba nam dviconja da ovo razbije
- King Theoden
#3644 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
E moja neiskusna sekice, ako je gore opisano ljubljenje, ja sam hulio iglesiasMunlajt wrote:Eee bas je alibaba tražio instrukcije iz ljubljenja, pa eto, javi mu se
Ja? Naravno da hoćupustopoljina wrote: ces ustajati u 5 ujutru da je iznenadis svjezim seksi jutarnjim lookom?
- pustopoljina
#3645 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Dino34 wrote:Ja? Naravno da hoćupustopoljina wrote: ces ustajati u 5 ujutru da je iznenadis svjezim seksi jutarnjim lookom?
- King Theoden
#3646 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Štaj sekice, štaj smiješno?pustopoljina wrote:Dino34 wrote:Ja? Naravno da hoćupustopoljina wrote: ces ustajati u 5 ujutru da je iznenadis svjezim seksi jutarnjim lookom?![]()
Čim progledam, ja sam sređen.
Sad, nije to zato što se odma obučem, neg zato što pretežno zaspim i spavam u garderobi u kojoj sam bio prethodnog dana
Ali, to nije tema današnje emisije.
- cendlerbing
#3647 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ja te savjetujem ko sestra a ti takoDino34 wrote:Haj ti šuti, ne razumiješ se u moducendlerbing wrote:Ma kakvo farbanje bogati
Nećete mi ograditi onaj style bez obzira šta da napišete
Bićeš brzo pola-pola ovako ko ja. Pola crno, pola žuto.
- cendlerbing
#3648 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma s kim se ovo poredi svegati? Ja na prvu kontala sa alibabom, al evo vidim neko stavio sliku Vilijama Levija gore pa se sad dvoumim.pustopoljina wrote:Niste vi nekad normalni bgm.Dino34 wrote:Kratka analiza...
Zivis li ti od ljepote?
Ako zivis, cupaj obrve, idi na fitnes,estetsku kirurgiju...hbg. poso je poso.
Ako ne zivis, gledaj da si pflegeleicht sam sebi i da sebi namignes u ogledalu...pa sta ti mislis, kad pocnes zivjeti s nekim...da ces ustajati u 5 ujutru da je iznenadis svjezim seksi jutarnjim lookom?
Malo morgen.
- King Theoden
#3649 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sa ovim gore nosonjom.cendlerbing wrote:Ma s kim se ovo poredi svegati?
Fino dvaput mjesečno kod frizera i babo ručo, što bi reko onaj jedan stari forumaš.cendlerbing wrote: Ja te savjetujem ko sestra a ti tako
Bićeš brzo pola-pola ovako ko ja. Pola crno, pola žuto.
- cendlerbing
#3650 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
almir90 wrote:@Malboro, pa de mi objasni onda razliku?pustopoljina wrote:Ma kad ti kaze da si fin ali ..to znaci da ti nista ne fali, ali da izmedju vas nije kliknulo. Ne mirisete se.MarlboroGold wrote:To nije fin kojeg si opisao. Kad ti zena kaze ti si fin ali... znaci da nisi njen tip i to je kratko i jasno. Ne mora znaciti da ganja bildere.
Te sto si opisao u drugom dijelu su teske bete, inceli i slicno.
Ali kad zena zeni kaze za nekog muskarca da je pravo fin, znaci da je materijal za braka, prije svega posten i iskren, pa vidi, mozda kliknes s njim i lagano upozorenje drugarici da ce drzati njegovu stranu, ako se to dvoje spandjaju, pa joj se ova bude jadala.
Ti o kojima vi pišete su zadnja opcija ženama kada dođu u vrijeme da žele porodicu a ne mogu naći nekoga drugog, tj. boljeg od dotičnog. To je ono držanje muškarca na klupi kao prijatelja dok se traži nešto bolje sa strane - a ako se ne nađe nešto bolje onda se iz prijateljstva 'naglo' stvori nešto više. Što je glupost, i mnogi muškarci čak o ovome i ne znaju.
Samo jedna forumašica je ovdje priznala da ne može biti u prijateljskim odnosima sa muškarcem koji ne osjeća ništa prema njoj (naće se ona već) - i to je to. Mnoge to neće priznati da je ovo istina, ali realno mnoge tako razmišljaju.
U principu treba se potruditi da ne budeš muškarac koji dođeš kao zadnja opcija nekoj ženi, jer možeš biti siguran da ćeš imati relativno nesretan život.