Jala Brat & Buba Corelli
Moderator: _BataZiv_0809
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#3626 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ali zasto ovi hejteri samo gledaju tekst? Tekst niko i ne slusa, pola ne razumijes, pola nema smisla. To je smece, ljudi su stvarno bez talenta za pisanje tekstova.
Ali muzika (beat, melodija) su na svjetskom nivou, pravi klupski bengeri, i zato imaju popularnost.
Ali muzika (beat, melodija) su na svjetskom nivou, pravi klupski bengeri, i zato imaju popularnost.
-
cassius
#3627 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Stavi jos jedan ovaj lol smiley, mozda bude smijesnijeCPT wrote:O kako ne bi
Situacija varira
Da igre zaigra
K'o daira iz Kaira
Vrelina zaira
Plamen poput benzina
I nije pyro
Ali je vatra živa
To, to, to ću ime tetovirat'
To, tog lika bi mogla nogirat'
To, to, to tijelo treba eksponirat'
Nemoj se dirat'
Mogao bi eksplodirat'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Industrialyzer
#3628 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Entropio wrote:Ali zasto ovi hejteri samo gledaju tekst? Tekst niko i ne slusa, pola ne razumijes, pola nema smisla. To je smece, ljudi su stvarno bez talenta za pisanje tekstova.
Ubilo ih vrijeme, ne razumiju. Tekstovi su u ovim pjesmama bitni kao u nekoj minimal ili techno traci...
Ali kad zagrmi za dobrom ozvucenju onda to bude prava stvar
- MTV
#3629 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Direktni crveni!cassius wrote: Stavi jos jedan ovaj lol smiley, mozda bude smijesnijediskvalifikovan si iz rasprave kad si postavio Shorty-a ko nesto bitno
- HAVANA
#3630 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Vala nek me ubilo,nekako mi lakse psihicki.Zamisli da sam sad mlad,slusam ovo,pusim sisu,zaklinjem se u allaha i da sam clan sda...Jaraneeee
Lijepe moje godine i prozivljeno i dozivljeno. 
- Industrialyzer
#3631 Re: Jala Brat & Buba Corelli
HAVANA wrote:Vala nek me ubilo,nekako mi lakse psihicki.Zamisli da sam sad mlad,slusam ovo,pusim sisu,zaklinjem se u allaha i da sam clan sda...JaraneeeeLijepe moje godine i prozivljeno i dozivljeno.
Evo ne pusim sisu, ne kunem se, nisam clan SDA, i sto je prednost nad tvojom izjavom, ne generalizujem
- HAVANA
#3632 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ma uzivajte ako vam je dobro.Proci ce. 
- Industrialyzer
#3633 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Nadji nesto sto nije prolazno
bezveze mi je da se ova muzika povezuje samo sa nekim mediokritetima, a evo za sebe mogu reci da sam fakultetski obrazovan, zaposlen u struci, sam kupio stan i auto i jos nisam napunio 30. Uzivam u ovoj muzici i ne vjerujem da ce mi uskoro dosaditi 
- CPT
#3635 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Industrialyzer wrote:Nadji nesto sto nije prolaznobezveze mi je da se ova muzika povezuje samo sa nekim mediokritetima, a evo za sebe mogu reci da sam fakultetski obrazovan, zaposlen u struci, sam kupio stan i auto i jos nisam napunio 30. Uzivam u ovoj muzici i ne vjerujem da ce mi uskoro dosaditi
- ultima_palabra
#3636 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Znaci ljude koje zanima tekst pjesme je ubilo vrijeme? Moram priznati da se radi o revolucionarnoj tezi
U svim dosadasnjim zanrovima muzike je tekst bio vrlo bitan, cak i u turbofolku. U technu nije, ali zato tu injema teksta ili ima jedan stih. Ne kontam zasto uopste postoji ako nije bitan, moze se udarati klupski beat ili sta vec i bez teksta?
U svim dosadasnjim zanrovima muzike je tekst bio vrlo bitan, cak i u turbofolku. U technu nije, ali zato tu injema teksta ili ima jedan stih. Ne kontam zasto uopste postoji ako nije bitan, moze se udarati klupski beat ili sta vec i bez teksta?
- Logovan
#3637 Re: Jala Brat & Buba Corelli
CPT wrote:Industrialyzer wrote:Nadji nesto sto nije prolaznobezveze mi je da se ova muzika povezuje samo sa nekim mediokritetima, a evo za sebe mogu reci da sam fakultetski obrazovan, zaposlen u struci, sam kupio stan i auto i jos nisam napunio 30. Uzivam u ovoj muzici i ne vjerujem da ce mi uskoro dosaditi
![]()
- Industrialyzer
#3638 Re: Jala Brat & Buba Corelli
:
Ne, nego ovo nije muzika gdje se primarno gleda tekst. Uzmi npr traku Victor Ruiz- Take a nap, odlicna traka sa tekstom koji ne razumijes i nije ti bitno, jednostavno ti tekst nije u fokusu kad su takve trake u pitanju. Slicno je i sa ovim novim bengerima gdje tekst stvarno ne predstavlja primarni dio pjesme i to je to. Zato postavljanje teksta nije relevantno u ovom slucajuultima_palabra wrote:Znaci ljude koje zanima tekst pjesme je ubilo vrijeme? Moram priznati da se radi o revolucionarnoj tezi![]()
- bunk
#3639 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Kao da mediokriteti ne mogu kupiti stan i auto da ne govorim o fakultetuIndustrialyzer wrote:Nadji nesto sto nije prolaznobezveze mi je da se ova muzika povezuje samo sa nekim mediokritetima, a evo za sebe mogu reci da sam fakultetski obrazovan, zaposlen u struci, sam kupio stan i auto i jos nisam napunio 30. Uzivam u ovoj muzici i ne vjerujem da ce mi uskoro dosaditi
Uzivaj brate ko ti brani.
Poznajem profesore bosanskog i engleskog koji ne mogu sjediti bez zavijanja nekog od giganata granda ili juznog vjetra..
-
cassius
#3640 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Ma ne mozes ljudima objasnit , dzaba se trudisIndustrialyzer wrote:Nadji nesto sto nije prolaznobezveze mi je da se ova muzika povezuje samo sa nekim mediokritetima, a evo za sebe mogu reci da sam fakultetski obrazovan, zaposlen u struci, sam kupio stan i auto i jos nisam napunio 30. Uzivam u ovoj muzici i ne vjerujem da ce mi uskoro dosaditi
ono kad se covjek od 50 godina i 2 djece , bavi problemom jale brata i bunbe correlija
- Industrialyzer
#3641 Re: Jala Brat & Buba Corelli
bunk wrote:Kao da mediokriteti ne mogu kupiti stan i auto da ne govorim o fakultetuIndustrialyzer wrote:Nadji nesto sto nije prolaznobezveze mi je da se ova muzika povezuje samo sa nekim mediokritetima, a evo za sebe mogu reci da sam fakultetski obrazovan, zaposlen u struci, sam kupio stan i auto i jos nisam napunio 30. Uzivam u ovoj muzici i ne vjerujem da ce mi uskoro dosaditi
![]()
![]()
Uzivaj brate ko ti brani.
Poznajem profesore bosanskog i engleskog koji ne mogu sjediti bez zavijanja nekog od giganata granda ili juznog vjetra..
Procitao sam citav Murakamijev opus, pozoriste posjetim bar jednom mjesecno itd
- CPT
#3642 Re: Jala Brat & Buba Corelli
zahebali original
skr skr!
- House
#3643 Re: Jala Brat & Buba Corelli
trending gori! šta sad?!

- House
#3644 Re: Jala Brat & Buba Corelli
vozi, baca me ko benga po snijegu!
- pirmin
#3645 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Iznenadio me RAF Camora da je uradio nesto sa ovim selefijom.
To su dvije sasvim razlicite lige, prvi je Bayern Minhen, drugi je Unterhaching sto se tice kvalitete ovoga sto rade.
To su dvije sasvim razlicite lige, prvi je Bayern Minhen, drugi je Unterhaching sto se tice kvalitete ovoga sto rade.
- Industrialyzer
#3646 Re: Jala Brat & Buba Corelli
I to ih prati na nastupima, druze se i stizu nove stvari sa Rafom. Zna covjek s kim treba raditi.
-
Zoya
#3647 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Jedva čekam duet sa karleušom
- pirmin
#3648 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Lice mi na Modern Talking svojevremeno.
https://youtu.be/4kHl4FoK1Ys
Muzika nigdje veze ali su je znali prodati kao niko.
https://youtu.be/4kHl4FoK1Ys
Muzika nigdje veze ali su je znali prodati kao niko.
- House
#3650 Re: Jala Brat & Buba Corelli
Zoya wrote:Jedva čekam duet sa karleušom
karleuša
LOL vi stvarno podcjenjujete Jalu i Bubu. Samo kvalitet.