Nek te ne sekira, i moji su ovako dugi... minus nokti, njih nemrem pušćati...esmasaric wrote:Ček da vidim.
Well you are not wrong.
[emoji28]
Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#3626 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
- esmasaric
#3627 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dobro je. Nisam jedina.
Ali su super alati kad treba kolača zagrabiti. [emoji1]
- supercali
#3628 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ti bi bila dobar dzeparos ili klavijaturista
- esmasaric
#3629 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Klavijaturista već jesam u free time.
A inače može i kao štap za selfie.
Obuhvatim čitavu općinu kad se potrudim.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
- bleee_sa
#3630 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Za kol'ko ga smotaš u pirpaesmasaric wrote:Klavijaturista već jesam u free time.
- walter kurtz
#3631 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Je li ko sta zguzio na ovim sastancima 
- eluna
#3632 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Hrpu hurmasica, kolaca od visanja, par stotina piva (prije ramazana), nesto malo piva I vina, pokoj doner I jedno tele [emoji18]walter kurtz wrote:Je li ko sta zguzio na ovim sastancima
Sent from my V7A using Tapatalk
- walter kurtz
#3633 Re: RE: Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Nisam nikad guzio tele neke preporukeeluna wrote:Hrpu hurmasica, kolaca od visanja, par stotina piva (prije ramazana), nesto malo piva I vina, pokoj doner I jedno tele [emoji18]walter kurtz wrote:Je li ko sta zguzio na ovim sastancima
- walter kurtz
#3634 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dobra ruka za handjobesmasaric wrote:Ček da vidim.
Well you are not wrong.
[emoji28]
- esmasaric
#3635 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ostavite više jadno tele na miru. [emoji28]
- eluna
#3636 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Uzalud ..... takva se zexancija ne zaboravlja 
- Euridika
- Globalna šefica
#3637 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
esmasaric wrote:Dobro je. Nisam jedina.
I meni su ovo čitav život govorili, a ne postadoh nijedno...supercali wrote:Ti bi bila dobar dzeparos ili klavijaturista
- mad_max_ba
#3638 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Sredstvo/Predmet nad kojim se vrši čin radnje ili ono sredstvo/predmet koji vrši radnjuEuridika wrote:esmasaric wrote:Dobro je. Nisam jedina.
Ali su super alati kad treba kolača zagrabiti. [emoji1]![]()
I meni su ovo čitav život govorili, a ne postadoh nijedno...supercali wrote:Ti bi bila dobar dzeparos ili klavijaturista. Mada, dugi prsti odlično dođu i za moje sredstvo rada...
![]()
- supercali
#3639 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Kafa ako ko hoce isto mjesto kao zadnje
- esmasaric
#3640 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ja nisam u toku s kafama nikako.
Pa valja vam svima stado teladi ugovoriti.
Ako bude nešto javite na pp. [emoji4]
Pa valja vam svima stado teladi ugovoriti.
Ako bude nešto javite na pp. [emoji4]
- Euridika
- Globalna šefica
#3641 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
To prvo...mad_max_ba wrote:Sredstvo/Predmet nad kojim se vrši čin radnje ili ono sredstvo/predmet koji vrši radnjuEuridika wrote:I meni su ovo čitav život govorili, a ne postadoh nijedno...supercali wrote:Ti bi bila dobar dzeparos ili klavijaturista. Mada, dugi prsti odlično dođu i za moje sredstvo rada...
![]()
![]()
![]()
![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#3642 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote: Opet se prepao...
intuicija mi kaze da je zajebaTo
-
ing-ecc
#3643 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ima li neko od forumasa ili forumasica da zeli i moze organizovati druzenje (i sve navedeno u naslovu teme
) u nekom drugom gradu, osim SA, u BiH ili eto idemo se i siriti, SRB, CG i HR?
Organizacija bi bila svedena na minimum obaveza a to je recimo lokacija i vrijeme uz konsultacije sa ekipom koja bi dosla.
Sve ostalo vec imamo obezbjeđeno.
- Euridika
- Globalna šefica
#3644 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Mi tako volimo...heat wrote:Euridika wrote: Opet se prepao...![]()
![]()
intuicija mi kaze da je zajebaTo
- Euridika
- Globalna šefica
#3645 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Joooj žicanja, ljudi moji...ing-ecc wrote:Ima li neko od forumasa ili forumasica da zeli i moze organizovati druzenje (i sve navedeno u naslovu teme) u nekom drugom gradu, osim SA, u BiH ili eto idemo se i siriti, SRB, CG i HR?
Organizacija bi bila svedena na minimum obaveza a to je recimo lokacija i vrijeme uz konsultacije sa ekipom koja bi dosla.
![]()
Počeo si i ti bombe bacati...
- heat
#3646 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Euridika wrote: Mi tako volimo...![]()
i mi
- heat
#3647 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Neka bona, coek misli na organizaciju iftaraEuridika wrote:Joooj žicanja, ljudi moji...ing-ecc wrote:Ima li neko od forumasa ili forumasica da zeli i moze organizovati druzenje (i sve navedeno u naslovu teme) u nekom drugom gradu, osim SA, u BiH ili eto idemo se i siriti, SRB, CG i HR?
![]()
Sve ostalo vec imamo obezbjeđeno.![]()
![]()
![]()
Počeo si i ti bombe bacati...
- supercali
#3648 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Mogu ja organizovatiing-ecc wrote:Ima li neko od forumasa ili forumasica da zeli i moze organizovati druzenje (i sve navedeno u naslovu teme) u nekom drugom gradu, osim SA, u BiH ili eto idemo se i siriti, SRB, CG i HR?
![]()
Taman da forumasice iz drugih gradova ne budu uskracene za kafu
- Euridika
- Globalna šefica
#3649 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ma upravo o tom i pričam...heat wrote:Neka bona, coek misli na organizaciju iftaraEuridika wrote:Joooj žicanja, ljudi moji...ing-ecc wrote:Ima li neko od forumasa ili forumasica da zeli i moze organizovati druzenje (i sve navedeno u naslovu teme) u nekom drugom gradu, osim SA, u BiH ili eto idemo se i siriti, SRB, CG i HR?
![]()
Sve ostalo vec imamo obezbjeđeno.![]()
![]()
![]()
Počeo si i ti bombe bacati...![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#3650 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
samu sebe jedinowalter kurtz wrote:Je li ko sta zguzio na ovim sastancima
3 komada kolaca plus hurmasica