Irac, jesam li u programuirac300 wrote:Sad sam provjerio, hoce. Kakvu gresku ti javlja?Radar71 wrote:Maverick TV neće s ovog linka
Samo sam.se.logovala da ti se.opet zahvalim, svaka ti cast ti si nas.Kodi.guardian !
Moderator: Benq
Irac, jesam li u programuirac300 wrote:Sad sam provjerio, hoce. Kakvu gresku ti javlja?Radar71 wrote:Maverick TV neće s ovog linka
Reisova wrote:Irac, jesam li u programuirac300 wrote:Sad sam provjerio, hoce. Kakvu gresku ti javlja?Radar71 wrote:Maverick TV neće s ovog linka
Samo sam.se.logovala da ti se.opet zahvalim, svaka ti cast ti si nas.Kodi.guardian !
Baš za ubijanje dosadeirac300 wrote:Bukvalno all in one addon. Imaš od filmova, sporta, muzike, IPTV-a, čak i filmova u 4K rezoluciji. Onak', kad ti je dosadno, da se imaš s čim igrati.Radar71 wrote:šta je Maverick TV ukratko?

diablobih wrote:Hoće li mojatv ekskluzivno dodati i tu kameru?
Slikaš nam taxije, a ništa to?BarbaDue wrote:Tišu, sad pratim Ocean Sunrise Florida Beach Cam
Fusion ti odavno krepoke_ma wrote:Dođe mi danas box,hajde rekoh da ga namjestim..
Zapeo odmah na fusion..ne mogu ga instalirati kao zip
verzija kodija je 16 i neka..nudi mi odmah update na 17.5..
kako instalirati fusion i da li je uopšte moguće na 16 verzijama
Zeznuo sam se u imenu,mislio sam na onaj noviji..ne znam mu tačno imenaRadar71 wrote:Fusion ti odavno krepoke_ma wrote:Dođe mi danas box,hajde rekoh da ga namjestim..
prvo ne kontam sto ce ti stara verzija...po svakoj logici ide uvijek sto novija verzijake_ma wrote:Dođe mi danas box,hajde rekoh da ga namjestim..
Fusion ima novu adresu. Evo stranicu unazad imaš addone koje sam preporučio i uputstva kako da instaliraš:ke_ma wrote:Dođe mi danas box,hajde rekoh da ga namjestim..
Zapeo odmah na exodus..ne mogu ga instalirati kao zip
probao sam ovako; http://fusion.tvaddons.ag
Ne mozes preko Indiga instalirati, to je nekad moglo, sada vise ne.ke_ma wrote:ne znam šta se dešava,instalirao indigo ali taman kao i da nisam..nemam ni exodusa,ništa nije izbacilo na poćetni ekran..probao preko youtube sa 3 tutorijala,nijedan ne pomaže
dođe mi da ga opalim od zid
Jesi li deinstalisao staru verziju i instalisao novu i ako jesi, kako si to uradioke_ma wrote:ne znam šta se dešava,instalirao indigo ali taman kao i da nisam..nemam ni exodusa,ništa nije izbacilo na poćetni ekran..probao preko youtube sa 3 tutorijala,nijedan ne pomaže
Ušao u google play pa deinstalirao...poslije ponovo instaliraochannel10 wrote:Jesi li deinstalisao staru verziju i instalisao novu i ako jesi, kako si to uradioke_ma wrote:ne znam šta se dešava,instalirao indigo ali taman kao i da nisam..nemam ni exodusa,ništa nije izbacilo na poćetni ekran..probao preko youtube sa 3 tutorijala,nijedan ne pomaže
dođe mi da ga opalim od zid?
Imam kodija 18 na laptopu i kad sam instalirao indigo, config wizard je sve sam odradioirac300 wrote:Ne mozes preko Indiga instalirati, to je nekad moglo, sada vise ne.ke_ma wrote:ne znam šta se dešava,instalirao indigo ali taman kao i da nisam..nemam ni exodusa,ništa nije izbacilo na poćetni ekran..probao preko youtube sa 3 tutorijala,nijedan ne pomaže
Imas tutorijal za Covenant, ne znam sto si zapeo za Exodus. Nece ti nijedan instalirani addon biti prikazan na pocetnom ekranu, to se odradjuje u postavkama. Kada instaliras addon, izadji iz postavki, pa idi u video-addons, tu ti se nalaze instalirani video addoni.
Usao u google play preko uredjaja, ali kako si deinstalisao?ke_ma wrote:Ušao u google play pa deinstalirao...poslije ponovo instaliraochannel10 wrote:Jesi li deinstalisao staru verziju i instalisao novu i ako jesi, kako si to uradioke_ma wrote:ne znam šta se dešava,instalirao indigo ali taman kao i da nisam..nemam ni exodusa,ništa nije izbacilo na poćetni ekran..probao preko youtube sa 3 tutorijala,nijedan ne pomaže
dođe mi da ga opalim od zid?
bila je 16 i neka verzija,sad je 17.6 krypton
nista ja tebe ne kontam...pokusaj nam objasniti sa slikamake_ma wrote:Šta učiniti da dobijem zu famoznu stavku TV na početnoj stranici
Pvr iptv simple client je jedini stavljen na enabled..
Međutim kad odem u postavke-general nema uopšte opcije da čekiram enabled,nema stavke TV..ništa..
Confluence skin je u pitanju..
isti problem sam imao na linuksu..tamo sam to riješavao na terminalu a ovdje nemam blage veze...možda opet install sa nekim zip.fajlom ili..