A cijelo vrijeme ko biva nas. cccc. Peta kolonaBaltazar_khan wrote:https://www.facebook.com/vijestiummeta5Pjanic15 wrote:
nego pjaniću kakav ti to grb viri na tom print screenu
edit: A mozda im ovo prijavljuje stranicu
A cijelo vrijeme ko biva nas. cccc. Peta kolonaBaltazar_khan wrote:https://www.facebook.com/vijestiummeta5Pjanic15 wrote:
Je li bilo kakvih reakcija iz Sarajeva?Lokman wrote:
Pogledajte slučaj jadnog i nesretnog efendije Beganovića iz Kladuše. Niko iz Sarajeva nije mu pružio podršku ...
Grb nekakve paintball terorističke organizacije iza.iceman2010 wrote:A cijelo vrijeme ko biva nas. cccc. Peta kolonaBaltazar_khan wrote:https://www.facebook.com/vijestiummeta5Pjanic15 wrote:
edit: A mozda im ovo prijavljuje stranicu
Poslali su ruskom ekspertu na pregled pa čekaju mišljenje.Banksy wrote:Nije tema, ali ima veze, podsjeti me post s druge teme,
Pogledajte slučaj jadnog i nesretnog efendije Beganovića iz Kladuše. Niko iz Sarajeva nije mu pružio podršku ...

Jel ista lutka kao sa Markala?Grover wrote:Sky News Reporter Says Blood Has Been Put There?Paris Terrorist Attacks 2015.
Quick, edit this report.
"...the blood on the ground which has been put there."
VjecitiStudent wrote:Jel ista lutka kao sa Markala?Grover wrote:Sky News Reporter Says Blood Has Been Put There?Paris Terrorist Attacks 2015.
Quick, edit this report.
"...the blood on the ground which has been put there."
Kako vam se da svaku glupost citirati?skupljac_zeljeza wrote: Nihad Aličković
...
Je li to novo pravopisno pravilo? U bosanskom, srpskom i hrvatskom se zabranjuje rijec "ali" i nije je dozvoljeno koristitiPjanic15 wrote:Ono "ALI" poništi čitav post.
Pa da jeste, kako bi se tek ovi nosili sa pokušajima izgovora. Nema onda "ali", nego bi bilo ili, ili.iceman2010 wrote:Je li to novo pravopisno pravilo? U bosanskom, srpskom i hrvatskom se zabranjuje rijec "ali" i nije je dozvoljeno koristitiPjanic15 wrote:Ono "ALI" poništi čitav post.
To je po novoj slobodi novogovora. Forum bi trebao tu riječ u filter kao i riječ ** No links **.iceman2010 wrote:Je li to novo pravopisno pravilo? U bosanskom, srpskom i hrvatskom se zabranjuje rijec "ali" i nije je dozvoljeno koristitiPjanic15 wrote:Ono "ALI" poništi čitav post.

Udji na onu famoznu facebook stranicu Bosnjaci. Ljudski otpad ispljuva ef. Beganovica. Tvrde da je "tamo neki hodza", kako ga nazivaju, islamofob. Saff ima slican stav, dok je bagra s vijestiummeta jos zesca u kritici. Isto vazi i za reisa Kavazovica kojeg su proglasili kjafirom.Banksy wrote:Nije tema, ali ima veze, podsjeti me post s druge teme,
I meni isto, ali samo nastavitidobojlija81 wrote:Status
Submitted Danas
This Page wasn't removed
Owner
Vijesti Ummeta
Pogledaj fb stranicu bosnjaci pa ces viditi da su vec napravili analizu.VjecitiStudent wrote:Poslali su ruskom ekspertu na pregled pa čekaju mišljenje.Banksy wrote:Nije tema, ali ima veze, podsjeti me post s druge teme,
Da, Balotelliev vic nema veze sa holokaustom ali sam isto siguran da se ne bi tolika hajka oko tog vica digla da se nije desio holokaust, znači židove u vicevima o kojima riječi nema o holokaustu mnogi uzimaju u zaštitu baš zbog njihove prošlosti.Pjanic15 wrote:Taj vic o židovima nema veze sa holokaustom tj. masakrom nad židovima, druga stvar je što se temelji na nacističkoj propagandi o židovima. Druga stvar je što također karikature Poslanika nemaju veze sa genocidom Srebrenice nit se može porediti, rekoh već vaše nerazumjevanje slobode govora "Jedno je praviti karikature u vezi neke ličnosti, a drugo u vezi nekog zločina masakra, genocida, holokausta". Na to se odma dodaje i činjenica da ne postoji osnova da nemuslimanima, u demokratskom sistemu za razliku od teokratskog, ne možeš naređivati i određivati na osnovu relativnih pojmova, kao što su "svetinje, moral".
Nije tajna da je podrška direktna ili indirektna ovom zločinu što se desio, višestruka naspram onih koji je osporavaju. Time se otvaraju vrata i stvara pogodno tlo na našim prostorima, mentalnim sklopovima koji stoje iza tog terorističkog akta i načela da se ugnijezde, prošire i djeluju, htio to neko priznati ili ne.AcaLukas wrote:Udji na onu famoznu facebook stranicu Bosnjaci. Ljudski otpad ispljuva ef. Beganovica. Tvrde da je "tamo neki hodza", kako ga nazivaju, islamofob. Saff ima slican stav, dok je bagra s vijestiummeta jos zesca u kritici. Isto vazi i za reisa Kavazovica kojeg su proglasili kjafirom.Banksy wrote:Nije tema, ali ima veze, podsjeti me post s druge teme,
Najebat cemo mi Bosnjaci, svakakve budale danas imaju facebook i mogu siriti svoju mrznju. Zato svi ucinite uslugu drzavi i prijavite facebook stranicu vijestiummeta pa nek ih skidaju svaki dan. Vecina ti budala sto prate fb stranicu ionako samo citaju vijesti preko facebooka tako da se uradi dosta kada se govna otjeraju s fb.
Ne mogu da vjerujem da medju mojim naorodom ima ovoliko budaletina i zatucanih, nepismenih idiota. Sta ih vuce da budu ovako neljudski?AcaLukas wrote:Udji na onu famoznu facebook stranicu Bosnjaci. Ljudski otpad ispljuva ef. Beganovica. Tvrde da je "tamo neki hodza", kako ga nazivaju, islamofob. Saff ima slican stav, dok je bagra s vijestiummeta jos zesca u kritici. Isto vazi i za reisa Kavazovica kojeg su proglasili kjafirom.Banksy wrote:Nije tema, ali ima veze, podsjeti me post s druge teme,
Najebat cemo mi Bosnjaci, svakakve budale danas imaju facebook i mogu siriti svoju mrznju. Zato svi ucinite uslugu drzavi i prijavite facebook stranicu vijestiummeta pa nek ih skidaju svaki dan. Vecina ti budala sto prate fb stranicu ionako samo citaju vijesti preko facebooka tako da se uradi dosta kada se govna otjeraju s fb.
Ponajbolju ilustraciju stava kojeg je glavna muslimanska struja u Francuskoj usvojila nakon pokolja je ponudio teolog i imam iz Bordeauxa, koji je za AFP rekao da su muslimani iskreno ljuti i zabrinuti zbog ekstremista u svojim redovima.
"Našu religiju su konfiscirali luđaci... neobrazovni i poremećeni ljudi," rekao je Tareq Oubrou.