+1dinty2 wrote:filidrmilenko![]()
![]()
daj nam sad onu statistiku
Ima i iduća hefta. A CR je na domaćem.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
+1dinty2 wrote:filidrmilenko![]()
![]()
i stariji 3 godinefidoremilienko wrote:+1dinty2 wrote:filidrmilenko![]()
![]()
Prvo valjda znas ko je ZVANICNO najbolji trenutnoSamprotivsviju wrote:prestao sam citat nakon ovogkory_galaktikos wrote:Jao boatenga pa kako onako cc
Messi vidljiv neko vrijeme pa bljesak svaka cast, ipak valja bit zvanicno drugi igrac svijeta haha![]()
Ko ce biti prvi ? Ronaldo, iskreno nemam nista protiv lika ali mislim da kad bi real stavio kaku motku u sesnaesterac protivnickih ekipa i gadjao je da se odbije u gol..postigli isti efekat kao Ronaldo ove sezone..samo da se moze kretat motka
Ali i dalje meće po tri komada u gostima.dinty2 wrote:i stariji 3 godinefidoremilienko wrote:+1dinty2 wrote:filidrmilenko![]()
![]()
Da ih Neuer nije spasavao primili bi peticu.spinel_ wrote:drago mi je samo zbog govneta Nojera. mada tu ima jos mnogo govana u bayerna, svinja i kompanija
pa reci mi sta covjek radi osim postavlja noge i glave 5-10 metara od golakory_galaktikos wrote:Prvo valjda znas ko je ZVANICNO najbolji trenutnoSamprotivsviju wrote:prestao sam citat nakon ovogkory_galaktikos wrote:Jao boatenga pa kako onako cc
Messi vidljiv neko vrijeme pa bljesak svaka cast, ipak valja bit zvanicno drugi igrac svijeta haha![]()
Ko ce biti prvi ? Ronaldo, iskreno nemam nista protiv lika ali mislim da kad bi real stavio kaku motku u sesnaesterac protivnickih ekipa i gadjao je da se odbije u gol..postigli isti efekat kao Ronaldo ove sezone..samo da se moze kretat motka
A ovo drugo pff dobro ako ti tako kazes, dobra ti ta motka gdje se moze kupit ? Cuj motka i ronaldo e jbg ovo je mozda post godine
Ronaldo nije presao igraca i dao gol otkako je dosao u Madrid.Samprotivsviju wrote:
pa reci mi sta covjek radi osim postavlja noge i glave 5-10 metara od gola![]()
koliko je dao golova van 16-erca ove godine uopste ? u ligi skoro trecinu golova dao iz penala
ja se ne sjecam kad je ronaldo ikad u stilu messija naredao par odbrambenih igraca, 90% gola vu je na kontre gdje fizicki jer je brzi pretrci odbranu...ali i to je pitanje mislim da mu je ovo zadnja, mozda ali mozda sljedecu bude jos malo njega...a onda ide pad jbga 32 godina
Lupate obojica.Samprotivsviju wrote:prestao sam citat nakon ovogkory_galaktikos wrote:Jao boatenga pa kako onako cc
Messi nevidljiv neko vrijeme pa bljesak svaka cast, ipak valja bit zvanicno drugi igrac svijeta haha![]()
Ko ce biti prvi ? Ronaldo, iskreno nemam nista protiv lika ali mislim da kad bi real stavio kaku motku u sesnaesterac protivnickih ekipa i gadjao je da se odbije udje u gol..postigli isti efekat kao Ronaldo ove sezone..samo da se moze kretat motka
U svim segmentima mu Ronaldo u leđa gleda, a ti priču povlačiš po Zlatnoj lopti, i tu je iza Messija.kory_galaktikos wrote:Prvo valjda znas ko je ZVANICNO najbolji trenutnoSamprotivsviju wrote:prestao sam citat nakon ovogkory_galaktikos wrote:Jao boatenga pa kako onako cc
A ovo drugo pff dobro ako ti tako kazes, dobra ti ta motka gdje se moze kupit ? Cuj motka i ronaldo e jbg ovo je mozda post godine
Interesantno je da su odma simpatizeri Madrida krenuli u poređenje CR sa Messijem.Tomahawk11 wrote:Lupate obojica.Samprotivsviju wrote:prestao sam citat nakon ovogkory_galaktikos wrote:Jao boatenga pa kako onako cc
Messi nevidljiv neko vrijeme pa bljesak svaka cast, ipak valja bit zvanicno drugi igrac svijeta haha![]()
Ko ce biti prvi ? Ronaldo, iskreno nemam nista protiv lika ali mislim da kad bi real stavio kaku motku u sesnaesterac protivnickih ekipa i gadjao je da se odbije udje u gol..postigli isti efekat kao Ronaldo ove sezone..samo da se moze kretat motka
Messi je odigrao odlicnu utakmicu. Dva strasna gola. Prije toga je igrao za ekipu, sad sto je Suarez imao ''svoju'' noc, to nije njegov problem.
Motka s 50+ golova u sezoni
pa realno prije je i radio nesta, meni se iskreno vishe svidjao kao igrac dok je igrao u Manchesteru..bio je korisniji za timTomahawk11 wrote:Lupate obojica.Samprotivsviju wrote:prestao sam citat nakon ovogkory_galaktikos wrote:Jao boatenga pa kako onako cc
Messi je odigrao odlicnu utakmicu. Dva strasna gola. Prije toga je igrao za ekipu, sad sto je Suarez imao ''svoju'' noc, to nije njegov problem.
Motka s 50+ golova u sezoni

Dobro, ne bas u svim.Crvena Tifoza wrote:
U svim segmentima mu Ronaldo u leđa gleda, a ti priču povlačiš po Zlatnoj lopti, i tu je iza Messija.

Zato sto nisu imali muda, sto bi Kahn rekao.Arteta wrote:Ogromna je razlika u individualnom kvalitetu izmedju Barce i Bayerna.
Ja na citavom mecu nisam vidio da je Bayernov igrac dobio 1na1 Barcinog igraca, a Messi ih je sam stotinu naredao.