PROTESTI!!! - aktuelnosti
- vatrogasac
#3626 Re: PROTESTI!!!
Esad Duraković o političkim dimenzijama protesta
http://www.youtube.com/watch?v=xidbgnUq ... pp=desktop
http://www.youtube.com/watch?v=xidbgnUq ... pp=desktop
- guber90
#3627 Re: PROTESTI!!!
Ne lozite narod jebem ga ja, sta je vama, poprilicno sam siguran niti prva, niti zadnja laz koja je iznesena danas. Ako je i istina sta je to cudno od Dodika, usrao se za svoju stolicu, pa stavio ih da cuvaju mu guzicu, da ne dodje neko iz FBiH da protestuje. Nemoj te loziti se na ovo Boga vam milog, pa kome je to sa zdravim umom u cilju ratovati, de evo idi te na forume u RS pa ih pitajte.Logovan wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Policijski komesar USK tvrdi da se na ulazu u RS nalazi policija sa dugim cijevima, i da se nešto valja iza brda. Pozvao je zastupnike da ispune zahtjeve i da zamole građane da ne idu nikud, jer je situacija vrlo "opasna".:shock::shock:
Jebo te zivot.
- kamen spoticanja
#3628 Re: PROTESTI!!!
Fakat...u zadnja tri dana navala je gomile novih nikova , shto pro, shto kontra paljenja...i drobe do ekstazeBodkin wrote:treba forum ugasiti na dan-dva. sluzi samo za raspirivanje jebenog straha, panike i netrpeljivosti.StupskaBitanga wrote:e ta izjava bi trebala biti udarna vijest
idem sad u auto i pravac dobrinja da vidim stoje li sa dugim cijevima na razgranicenju
Nevjerojatno kakva je atmosfera stvara
- Lakat Jebić
#3629 Re: PROTESTI!!!
obrnuto je, punog stomaka se ne ratujeLasta92 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Policijski komesar USK tvrdi da se na ulazu u RS nalazi policija sa dugim cijevima, i da se nešto valja iza brda. Pozvao je zastupnike da ispune zahtjeve i da zamole građane da ne idu nikud, jer je situacija vrlo "opasna".![]()
jesu li imali i tenkove !?
Ovakve stvari i priča o istim 20.g od rata i vise nego propaganda, i pokusaj utjerivanja straha, kako ce eto zbog socijalnog bunta poceti novi rat
![]()
GLADNOG STOMAKA SE NE RATUJE !!
-
julisiz es grant
#3630 Re: PROTESTI!!!
Niko ne govori o ratu. Dovoljno je da stanu na entitetsku crtu i legitimišu svakog ko prođe, tj naprave de facto granicu.Lasta92 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Policijski komesar USK tvrdi da se na ulazu u RS nalazi policija sa dugim cijevima, i da se nešto valja iza brda. Pozvao je zastupnike da ispune zahtjeve i da zamole građane da ne idu nikud, jer je situacija vrlo "opasna".![]()
jesu li imali i tenkove !?
Ovakve stvari i priča o istim 20.g od rata i vise nego propaganda, i pokusaj utjerivanja straha, kako ce eto zbog socijalnog bunta poceti novi rat
![]()
GLADNOG STOMAKA SE NE RATUJE !!
Šta ih sprječava da to urade???
-
VjecitiStudent
#3631 Re: PROTESTI!!!
Duge cijevi kod policije su dopuštene u samo određenim situacijama, ovo definitivno nije to.
Ako je informacija zbilja tačna, javite EUFOR-u, oni će se pobrinuti za to.
Ako je informacija zbilja tačna, javite EUFOR-u, oni će se pobrinuti za to.
- DaffyDuck
#3632 Re: PROTESTI!!!
Dodik se prepao svojoj gu*ici, i zna da je pitanje trenutka kad ce se i tamo narod dici i ocerupat ga kao kokos
Nisu jos uvijek jer on jako, jako dobro kontrolise medije i plasira lazne informacije! Ali doci ce to na svoje, samo jos malo, tamo su jos manje penzije, plate, kasnjenja istih i jos vise socijalnih kategorija!
Ono sto mi moramo, pogotovo ko ide na proteste i nosi transparente, jeste da pise
OVO SU SOCIJALNI, A NE POLITICKI PROTESTI
LOPOVI
VRATITE UKRADENO
HOCEMO POSAO itd
To su poruke sa kojima ce se svaki stanovnik ove zemlje identifikovat bez obzira na ime, religiju, nacionalnu i politicku pripadnost!!!
Krenulo je u Bijenjini, sutra i u Livnu.
Nisu jos uvijek jer on jako, jako dobro kontrolise medije i plasira lazne informacije! Ali doci ce to na svoje, samo jos malo, tamo su jos manje penzije, plate, kasnjenja istih i jos vise socijalnih kategorija!
Ono sto mi moramo, pogotovo ko ide na proteste i nosi transparente, jeste da pise
OVO SU SOCIJALNI, A NE POLITICKI PROTESTI
LOPOVI
VRATITE UKRADENO
HOCEMO POSAO itd
To su poruke sa kojima ce se svaki stanovnik ove zemlje identifikovat bez obzira na ime, religiju, nacionalnu i politicku pripadnost!!!
Krenulo je u Bijenjini, sutra i u Livnu.
-
Bodkin
#3633 Re: PROTESTI!!!
javim se za 10 minjulisiz es grant wrote:Ne kolutaj, neg uradi to i javi nam, da nas umiriš.Bodkin wrote:treba forum ugasiti na dan-dva. sluzi samo za raspirivanje jebenog straha, panike i netrpeljivosti.StupskaBitanga wrote:e ta izjava bi trebala biti udarna vijest
idem sad u auto i pravac dobrinja da vidim stoje li sa dugim cijevima na razgranicenju
- yugi
#3634 Re: PROTESTI!!!
Ako budu sa dugim cijevkama reci im da su šupciBodkin wrote:treba forum ugasiti na dan-dva. sluzi samo za raspirivanje jebenog straha, panike i netrpeljivosti.StupskaBitanga wrote:e ta izjava bi trebala biti udarna vijest
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3635 Re: PROTESTI!!!
ammm, plate u državnim institucijama?julisiz es grant wrote: Niko ne govori o ratu. Dovoljno je da stanu na entitetsku crtu i legitimišu svakog ko prođe, tj naprave de facto granicu.
- It_is_a_Leclerc
#3636 Re: PROTESTI!!!
Ponavljam - izjava nije moja, već komesara USK.
Čuli su je svi koji gledaju RTVUSK i prijenos skupštine.
Čuli su je svi koji gledaju RTVUSK i prijenos skupštine.
-
julisiz es grant
#3637 Re: PROTESTI!!!
Pa dobro, njih mogu puštati bez zaustavljanjaChmoljo wrote:ammm, plate u državnim institucijama?julisiz es grant wrote: Niko ne govori o ratu. Dovoljno je da stanu na entitetsku crtu i legitimišu svakog ko prođe, tj naprave de facto granicu.
- ultima_palabra
#3638 Re: PROTESTI!!!
Najgore je što kod nas nema nikakve odgovornosti... kad se ispostavi da taj komesar laže, neće snositi nikakvu odgovornost.
-
StupskaBitanga
#3639 Re: PROTESTI!!!
Valjda će to neko negdje emitovati
- Logovan
#3640 Re: PROTESTI!!!
Ma nije da ja sad vjerujem u ovo sto je napisano ali me ovo bas nekako sokiralo. Tacno se covjek zamisli kad nesto ovako procita.guber90 wrote:Ne lozite narod jebem ga ja, sta je vama, poprilicno sam siguran niti prva, niti zadnja laz koja je iznesena danas. Ako je i istina sta je to cudno od Dodika, usrao se za svoju stolicu, pa stavio ih da cuvaju mu guzicu, da ne dodje neko iz FBiH da protestuje. Nemoj te loziti se na ovo Boga vam milog, pa kome je to sa zdravim umom u cilju ratovati, de evo idi te na forume u RS pa ih pitajte.Logovan wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Policijski komesar USK tvrdi da se na ulazu u RS nalazi policija sa dugim cijevima, i da se nešto valja iza brda. Pozvao je zastupnike da ispune zahtjeve i da zamole građane da ne idu nikud, jer je situacija vrlo "opasna".:shock::shock:
Jebo te zivot.
- Logovan
-
Lasta92
#3642 Re: PROTESTI!!!
EVO SLIJEDECA DVA DANA NEMA NASTAVE U KS., DAKLE UČENICI I UČENICE PRAVAC NA DEMONSTRACIJE !! 
- Danguba
#3643 Re: PROTESTI!!!
to danas dogovoreno u beogradu...It_is_a_Leclerc wrote:Policijski komesar USK tvrdi da se na ulazu u RS nalazi policija sa dugim cijevima, i da se nešto valja iza brda. Pozvao je zastupnike da ispune zahtjeve i da zamole građane da ne idu nikud, jer je situacija vrlo "opasna".
-
palermo
#3644 Re: PROTESTI!!!
Jedva čekam proteste u LivnuDaffyDuck wrote:
i u Livnu.
Mada, nisam baš siguran da ih neće biti, naravno režiranih....
-
vade_mecum
#3645 Re: PROTESTI!!!
postavio sam pitanje par stranica prije pa ako moze da mi neko odgovori kako bi ovo ferceralo?vade_mecum wrote:ovdje ljudi malo skacu sami sebi u usta sa zahtjevima - u isto vrijeme se trazi smanjenje plata svima koji su u dodiru sa budzetom i postavljanje strucnih ljudi za ministre i direktore. ako se stvarno nadju strucnjaci cija proslost nije opterecena politikom (i ovdje zaista mislim na postene, nekorumpirane i strucne ljude) i ako se predpostavi da takvi ljudi dolazi iz svijeta privrede (jer ne vidim kako ce neko iz akademske zajednice moze funkcionisati u svijetu biznisa, uz duzno postovanje prema svima) koliko je realno da ce neko taj posao raditi za 1.000 - 1.500 KM???dormeo wrote:Nekoliko tacaka:
4. Traziti postavljanje strucnih u vlade i na direktorske pozicije
- O'zone
- Globalni moderator
#3646 Re: PROTESTI!!!
Chmoljo wrote:ammm, plate u državnim institucijama?julisiz es grant wrote: Niko ne govori o ratu. Dovoljno je da stanu na entitetsku crtu i legitimišu svakog ko prođe, tj naprave de facto granicu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#3647 Re: PROTESTI!!!
EKSKLUZIVNO, SLIKA AUTOBUSA KOJI SU KRENULI ZA BANJA LUKU
http://www.preetindersodhi.com/wp-conte ... anbus4.jpg
-
hhaarree
#3648 Re: PROTESTI!!!
Sto nafuraste bodkina sad lik da ide ccc
haj javi cim dodjes kakva je situejšn
haj javi cim dodjes kakva je situejšn
- _mufljuz_
#3649 Re: PROTESTI!!!
puno je kumeChmoljo wrote:EKSKLUZIVNO, SLIKA AUTOBUSA KOJI SU KRENULI ZA BANJA LUKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- biske
#3650 Re: PROTESTI!!!
upravo se protiv ovoga borimo...ultima_palabra wrote:Najgore je što kod nas nema nikakve odgovornosti... kad se ispostavi da taj komesar laže, neće snositi nikakvu odgovornost.
slago na skupštini?! noga!