Eurobasket 2013 u Sloveniji
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Hedg
#3626 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
I mene je iznervirao onim hinjskim smijehom, bradata kurva, sve mu ošinem po spisku.
Last edited by Hedg on 09/09/2013 20:23, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
#3627 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
pa šutao je Mirza trojku u zadnjem našem napadu za +10 ali nije pogodio da bi Kleiza pogodio onda trojku
-
Adnanos
#3628 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Šveđanin wrote:Bravo majstore!!!
ESPN TV: "MIRZA TELETOVIC FROM AUSTRIA! THIS IS INCREDIBLE!!"
-
saphir_
#3629 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Hedg wrote:I mene je iznervirao onim hinjskim smijehom, bradata kurva, sve mu ošinem po spisku.
ja nisam to primjetio, kad se smijao na kraju utakmice nekome u facu ili...
- agent_zero
#3630 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ošini i makedonskim P*****A, nalože se samo protiv nas i srbije.Hedg wrote:I mene je iznervirao onim hinjskim smijehom, bradata kurva, sve mu ošinem po spisku.
Fuj od reprezentacije!
- Lakat Jebić
#3631 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
obrnuto je bilo, kleiza je imao bacanja cini mi se poslije onog zadnjeg naseg sutaDaysleepeR wrote:pa šutao je Mirza trojku u zadnjem našem napadu za +10 ali nije pogodio da bi Kleiza pogodio onda trojku
-
am2804
#3632 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Nakon Mirzine lude trice, za 72-58, ide šut Šutala za 3 poena, pogađa, ali je nagazio
. Koliko sam upamtio, bila su još takva tri šuta koja smo pogađali, Mirza dva puta nagazio i jednom Nihad, sve za tri poena.
Ipak je bilo više od četiri minute na +16, išli su napadi duže, ali su tada i Litvanci počeli spuštati lopte u reket, a Lavrinović je sve sa linije pogodio (mamicu mu).
MOMCI, kapa dole
Suze još u očima
Ipak je bilo više od četiri minute na +16, išli su napadi duže, ali su tada i Litvanci počeli spuštati lopte u reket, a Lavrinović je sve sa linije pogodio (mamicu mu).
MOMCI, kapa dole
Suze još u očima
-
Hedg
#3633 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Na kraju kad je krenuo izvesti slobodna bacanja...saphir_ wrote:Hedg wrote:I mene je iznervirao onim hinjskim smijehom, bradata kurva, sve mu ošinem po spisku.
ja nisam to primjetio, kad se smijao na kraju utakmice nekome u facu ili...
- hodža
#3634 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
dobit ćemo WC za svjetsko
šteta stvarno, ali su momci pokazali šta znači boriti se za sveti dres...
zadržati Acu, kostur ekipe i u naredne 2 godine uvesti par juniora i naredno evropsko smo u drugom krugu sigurno (ako ne budemo u grupi sa španijom, italijom, francuskom i grčkom
)
šteta stvarno, ali su momci pokazali šta znači boriti se za sveti dres...
zadržati Acu, kostur ekipe i u naredne 2 godine uvesti par juniora i naredno evropsko smo u drugom krugu sigurno (ako ne budemo u grupi sa španijom, italijom, francuskom i grčkom
- tataćusak
#3635 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Majku mu jebem pa kakav bi heroj bio Mirza da dobismo ovoAdnanos wrote:Šveđanin wrote:Bravo majstore!!!
ESPN TV: "MIRZA TELETOVIC FROM AUSTRIA! THIS IS INCREDIBLE!!"
- BHF_Manijak
#3636 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Obavezno osvjeziti repku ovim mladim momcima, nekima se tipa Bavcic zahvaliti. Samo ako Mirza dobiej znacajniju minutazu u NBA-u, vrlo je moguce da i ne dobije sansu da igra na narednom prvenstvu. 
-
radostan dan
#3637 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
jul/avgust 1986., svjetsko prvenstvo.Edin H. wrote:Sjecam se, Divac se nesto spetljao.detroit-mercy wrote:Ma hajde, makar se je dobilosvaka cast.
Za one malo starije, ko se jos sjeca one utakmice YUG-Rusija, 9 razlike 56 sekundi do kraja (vjerovatno najjaca postava Juge ikada) i na kraju izgubismo. Lopta je okrugla, sve je moguce do zadnje minute.
Joj stete covjece, jos sam u soku.
nije se smjela pucati trica na plus 16, ali nije do njih jer ih je - ponijela lopta -.
do trenera je, jer je ispucao timeaut-ove, i nije ih mogao zvati da prekine litv. seriju (ostao mu jedan za kraj).
-
kakavdanakneiskustvu
#3638 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
finska dobila grčku
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 09/09/2013 20:31, edited 1 time in total.
-
roboth
#3639 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Najgori osjecaj, dobijes utakmicu, zasluzis prolaz dalje, ali ipak su tu ta retardirana pravila 
- It_is_a_Leclerc
#3640 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Boli i boljet će još dugo, dugo ovaj poraz. Ide u onu seharu sportskih tragedija koje nam se, valjda na godišnjoj bazi, dogode dva-tri puta. Od valjda desetina baraža do mladih rukometaša kojima se ne prizna čist pogodak, pa sve do košarkaša i čiste nesreće na kraju koja nas je koštala plasmana u drugi krug gdje bi se, ja vam garantujem, prošetali u četvrtfinale sa tri pobjede.
Aleksandar Petrović i veći dio ovih igrača zaslužuju opstanak u reprezentaciji ! Nisu iznevjerili iako cilj nije ispunjen. I to je tužno i to boli, ali oporavit ćemo se. Po ko zna koji put.
Aleksandar Petrović i veći dio ovih igrača zaslužuju opstanak u reprezentaciji ! Nisu iznevjerili iako cilj nije ispunjen. I to je tužno i to boli, ali oporavit ćemo se. Po ko zna koji put.
-
juan
#3641 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
mislim da moram opet ovo sudijama prepisati djelimicno.
one dvije licne u 10sek na teletovica je njega izbacilo iz odbrane a njihma omogucio 9:0 run (iako je pogodio tele lude trice!)
gordic je trebao poloziti ono na +16 da zavrsimo tekmu a ne vratit loptu na tricu!!
eeee hebem ti ove precke/stative/baraze vazda vazdaaaa mi vazdddaaaa nas to potrefi, steta stetaa..
one dvije licne u 10sek na teletovica je njega izbacilo iz odbrane a njihma omogucio 9:0 run (iako je pogodio tele lude trice!)
gordic je trebao poloziti ono na +16 da zavrsimo tekmu a ne vratit loptu na tricu!!
eeee hebem ti ove precke/stative/baraze vazda vazdaaaa mi vazdddaaaa nas to potrefi, steta stetaa..
- PriNc_ba
#3642 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
po meni prelomni trenutak ulazak Gordica pod kos za +18 i lik vraca loptu nazad u ruke litvancima... + Acin time out u jeku nasih napada i dobre igre i u odbrani i u napadu. razumijem da su se smorili nasi ali nakon tog time outa mi smo 5 napada fulali tako da mislim da su to bili kljucni momenti ... ali opet ne moze se nikome nista zamjeriti razbili smo litvance maksimalno samo eto steta... sad su dosli do izrazaja glupi neki primljeni poeni u drugim tekmama. ovde smo imali 4 puta gazenje linije za tricu i jos onih nekih ofirnih promasaja slobodnih da nije bilo mogli smo davno zavrsiti tekmu
ako nekoga makar malo mozemo okriviti onda je to gordic mada su se svi borili i bili odlicni ali eto taj potez i par promasenih slobodnih ... i zeko da nema onih skokova bi bio tragicar najveci ali fkt kakvih promasaja je lik imao zadnje 2 tekme bas ko da mu je neko nesto proucio na dres 
- BegA_
#3643 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ovaj video morate pogledati. U svoj ovoj muci uspjedoh se nasmijati malo. Od 2:42 "Pa strasno!"
Last edited by BegA_ on 09/09/2013 20:36, edited 1 time in total.
- Renta
#3644 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
It_is_a_Leclerc wrote:Momcima svaka čast. Što kaže Aco - "Umrli smo. Ali na nogama, ne na koljenima". I ove suze što se liju na pressu dovoljno govore o Aci, našoj reprezentaciji i tome koliko su emotivno investirali u ovo sve.
Hvala im ! Hvala im puno na svemu. Ja ne zamjeram nijedan ishitren šut, nijednu prodatu loptu, nijedan poraz. Srce je ostavljeno na terenu. I to je sve što sam tražio od njih.
To je ironija - u drugi krug idu Finska, Belgija, Hrvatska, Ukrajina... Sve odreda nižrazredna evropska košarka, a ekipa koja je ponizila Litvaniju, Makedoniju i Crnu Goru ide kući !
Opet ti Hrvatsku u treću ligu.....tako bi volio jel da...
Inače, svaka čast BiH na današnjoj tekmi, pravi fajt!
-
kakavdanakneiskustvu
#3645 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
BegA_ wrote:
Ovaj video morate pogledati. U svoj ovoj muci uspjedoh se nasmijati malo. 2:42![]()
čovjek zna svoj posao,volio svo posao,daleko najbolji komentator kojeg sam ikad slušao
-
north
#3646 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Tuga golema
Nisam vjerovao da možemo uopšte ovo dobiti, a kamoli 3 i po minute do kraja imati +16 i biti na pragu drugog kruga...i onda ona lopta nakon njihovog promašaja koju smo trebali ufatiti, čak smo je haman i ufatili, ali nekako dođe do njih i zabiše tricu i onda krene sve prema dole..nevjerovatno pomiješna osjećaj, tuga, bijes što se vazda nama nešto okrene naopako....šteta, baš šteta.....skok nam je jebao znanje, da smo imali defanivni skok iole normalan u ovih pet utakmica mi bi sigurno dalje prošli.....nakon prva dva kola razočarenja, dobiti zaredom tri tekme protiv dobrih ekipa, na papiru sigurno boljih od nas, je za svaku pohvalu igračima i selektoru 
- Better Man
#3647 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Rekao sam ovdje jednom da Acu smatram velikim gospodinom i da mi je izuzetno drag, ali da me repka pod njegovim vodstvom impresionirala! U zadnje tri utakmice, a posebno ovoj danas su pokazali svoje pravo svjetlo i odigrali vrhunski i Mirza je konacno odigrao utakmicu kao pravi vodja repke. Svska cast A i i momcima, casno ste se oprostili i to pobjedom nad jednom evropskom, pa i svjetskom silom Litvanijom.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
- It_is_a_Leclerc
#3648 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Ovo je treći danas.Renta wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Momcima svaka čast. Što kaže Aco - "Umrli smo. Ali na nogama, ne na koljenima". I ove suze što se liju na pressu dovoljno govore o Aci, našoj reprezentaciji i tome koliko su emotivno investirali u ovo sve.
Hvala im ! Hvala im puno na svemu. Ja ne zamjeram nijedan ishitren šut, nijednu prodatu loptu, nijedan poraz. Srce je ostavljeno na terenu. I to je sve što sam tražio od njih.
To je ironija - u drugi krug idu Finska, Belgija, Hrvatska, Ukrajina... Sve odreda nižrazredna evropska košarka, a ekipa koja je ponizila Litvaniju, Makedoniju i Crnu Goru ide kući !
Opet ti Hrvatsku u treću ligu.....tako bi volio jel da...
Inače, svaka čast BiH na današnjoj tekmi, pravi fajt!
Kata - faking - strofa !
- Muhamed Đakmić
#3649 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Fakat, ne vidim potrebu za zapišavanje Hrvata, osim ličnih animoziteta. Zapravo, ne vidim razlog da ih se uopšte spomene.
Nadam se da ostaje Aco, ali da će se ekipa pojačati barem sa 3-4 nova igrača. Ima par likova koji su tu samo da popune broj.
Nadam se da ostaje Aco, ali da će se ekipa pojačati barem sa 3-4 nova igrača. Ima par likova koji su tu samo da popune broj.
- Romanista 101%
#3650 Re: Eurobasket 2013 u Sloveniji
Svaka cast Aci i igracima, zasluzuju dostojan docek a nase navijace iz Slovenije neka je sramota, fino su "izbojkotovali" svih 5 meceva