90minut wrote:Uvijek je i bio kvalitet Quarabag-a imao je bljeskove, al' ništa što nije imao jedan Šehić.ljevoruki wrote:Qarabag![]()
Hoce se on kurcit’, i u klubu i u reprezentaciji.
Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#3626 Re: Asmir Begović
- Dr. Kuca
#3627 Re: Asmir Begović
Sto divljija liga vece su sanse za reprezentaciju.
- dječak sa šibicama
#3628 Re: Asmir Begović
On je sad u najboljim golmanskim godinama, bar bi trebao biti, a u padu je vec tri cetiri godine.
Nesto tu ne stima, rijetko golman bude bolji sa 26 recimo nego sa 30 godina. Mozda je do njega.
Nesto tu ne stima, rijetko golman bude bolji sa 26 recimo nego sa 30 godina. Mozda je do njega.
-
todd_smith
#3629 Re: Asmir Begović
Eno Tibo pao kurcu za usi, sa 23 godine dostigao vrhunac karijeredječak sa šibicama wrote:On je sad u najboljim golmanskim godinama, bar bi trebao biti, a u padu je vec tri cetiri godine.
- Point.
#3630 Re: Asmir Begović
Jest vala, u pravu si. Tolike godine u EPL a mogao je sa Šehom po Azerbejdžanu i drugoj ligi turske skupljati iskustva.90minut wrote:Uvijek je i bio kvalitet Quarabag-a imao je bljeskove, al' ništa što nije imao jedan Šehić.ljevoruki wrote:Qarabag![]()
Hoce se on kurcit’, i u klubu i u reprezentaciji.
- Logovan
#3631 Re: Asmir Begović
Ma Englezi se zajebali, trebali su Šehića po Engleskoj povlačiti, a ne Begovića. 
- ljevoruki
#3632 Re: Asmir Begović
Sto ne ostade u EPL?
Niko ga nije htio, ni u Premiership nije mogao, da je bar do Turske dobacio, ni to nije moglo.
Niko ga nije htio, ni u Premiership nije mogao, da je bar do Turske dobacio, ni to nije moglo.
-
Crvena Tifoza
#3633 Re: Asmir Begović
Što ne ostade u prvoj Turskoj ligi?
Niko ga nije htjeo. On je jedino mogao dobaciti do EPL preko malog ekrana.
Niko ga nije htjeo. On je jedino mogao dobaciti do EPL preko malog ekrana.
- Point.
#3634 Re: Asmir Begović
Što ne ostade u turskoj prvoj ligi, nego ostao u drugoj? A EPL je jedino mogao igrati na PES sa drugovima.ljevoruki wrote:Sto ne ostade u EPL?
Kako se aršini mijenjaju, dok je Šeha bio u Karabagu, onda je bila priča kako igraju Evropu svake godine a i liga nije za kurca. Budimo iskreni, liga jeste za kurca ali je i druga turska liga još veće sranje od lige.
Što nam ovo kazuje? Da smo donji što se tiče golmana.
- Logovan
#3635 Re: Asmir Begović
Zato što je grohnuo, logično.ljevoruki wrote:Sto ne ostade u EPL?
A sad priča "da je bar do Turske dobacio".
Zašto Šehić nije ostao u Qarabagu, zašto poslije Qarabaga nije otišao u jači klub ili u klub sličnog ranga, zašto je otišao u Erzurumspor, zašto je i dalje u Erzurumsporu, a klub u drugoj ligi?
-
90minut
#3636 Re: Asmir Begović
Zašto što su tek shvatili da je odron koji je u suštini uvijek bio, svaka odbrana sve ono što je uradio u engleskoj to je isto mogao Šehić.Logovan wrote:Zato što je grohnuo, logično.ljevoruki wrote:Sto ne ostade u EPL?
Niko ga nije htio, ni u Premiership nije mogao, da je bar do Turske dobacio, ni to nije moglo.![]()
A sad priča "da je bar do Turske dobacio".Daj bolan.
Kad je Šehić bio u istom Qarabagu, pričala se druga priča.
Zašto Šehić nije ostao u Qarabagu, zašto poslije Qarabaga nije otišao u jači klub ili u klub sličnog ranga, zašto je otišao u Erzurumspor, zašto je i dalje u Erzurumsporu, a klub u drugoj ligi?
- Logovan
#3637 Re: Asmir Begović
A za Sehica su odmah svi znali da je odron, nisu ga trebali ni dovoditi, kao sto ni nisu.
Ko kaze da bi mogao i Sehic uraditi ono sto je i Begovic uradio? Pa mogu i ja ovako nesto lupiti za Begovica i reci to bi bilo tako.
Ko kaze da bi mogao i Sehic uraditi ono sto je i Begovic uradio? Pa mogu i ja ovako nesto lupiti za Begovica i reci to bi bilo tako.
- luckylaka
#3638 Re: Asmir Begović
Slijepi menadjeri pa nisu prepoznali kvalitet 3(4,5)BiH reprezentati ni golmana.Sve je to trenutno u pet deka i valjda i njihovi angazmani govore o tome koliko su cijenjeni.
-
90minut
#3639 Re: Asmir Begović
Ma jednostavno imaju u engleskoj talenata na izvoz tako da ko ce gledati i traziti po Bosni igrače..luckylaka wrote:Slijepi menadjeri pa nisu prepoznali kvalitet 3(4,5)BiH reprezentati ni golmana.Sve je to trenutno u pet deka i valjda i njihovi angazmani govore o tome koliko su cijenjeni.
A to što imamo mladih igrača na izvoz koje kad bi poslali tamo na akademije i ostalo pretvorili bi se u strašne igrače je neka druga priča.
-
Crvena Tifoza
#3640 Re: Asmir Begović
Inače mi smo poznati po tome kako izbacujemo vanserijske talente.
Ovi hejteri Asmira Begovića malo ohladite. Posuđen je do januara.
-
90minut
#3641 Re: Asmir Begović
Pa nismo poznati zato što nas niko ne jebe 2 posto, a to što smo imali Edina Džeka i imamo i danas na izvoz je neka druga stvar jer ce otici prije u Bugarsku nego kod nas da ne pricam o tome da imaju u engleskoj sve što im je potrebno.Crvena Tifoza wrote:Inače mi smo poznati po tome kako izbacujemo vanserijske talente.![]()
Takva je ista stvar i s ovom dvojicom to jest Bega i Seha jedan imao srecu jer je iz Kanade drugi nesrecu jer je iz Bosne.
Zar se ne sjecas sta je u jednom periodu radio Sehic kad je ono Čelziju i Atletiko Madridu skidao zicere?
Misliš da to nije mogao raditi on u Stouku ili bilo gdje u engleskoj?
Sve je ba do imena i odakle dolazis u 90 posto situacija onih 10 posto je kvalitet koji razdvaja tebe i recimo De Heu.
- Point.
#3642 Re: Asmir Begović
Nastavljaš se provaljivati na sportskim temama vidim sa tim dječijim razmišljanjem.90minut wrote:Zašto što su tek shvatili da je odron koji je u suštini uvijek bio, svaka odbrana sve ono što je uradio u engleskoj to je isto mogao Šehić.Logovan wrote:Zato što je grohnuo, logično.ljevoruki wrote:Sto ne ostade u EPL?
Niko ga nije htio, ni u Premiership nije mogao, da je bar do Turske dobacio, ni to nije moglo.![]()
A sad priča "da je bar do Turske dobacio".Daj bolan.
Kad je Šehić bio u istom Qarabagu, pričala se druga priča.
Logika znači englezima i skautima Stoke, Chelsea i Bournemoutha je trebalo preko 10 godina i preko 140 premijer ligaških nastupa da skontaju da je Asmir u stvari odron a istovremeno su imali golmana u Azerbejdžanu i kasnije u nekom Kuruzasporu iz prve odnosno druge turske lige sve te godine koji je mogao braniti u EPL a nije. Što li Bože, da možda Ibrahim ne voli dosadno englesko kišno vrijeme?
Nije ovaj podforum za tebe čini mi se, šta ti misliš?
-
Crvena Tifoza
#3643 Re: Asmir Begović
Sehic je vanserijski talenat, al se urotili skauti iz liga petice protiv njega.90minut wrote:Pa nismo poznati zato što nas niko ne jebe 2 posto, a to što smo imali Edina Džeka i imamo i danas na izvoz je neka druga stvar jer ce otici prije u Bugarsku nego kod nas da ne pricam o tome da imaju u engleskoj sve što im je potrebno.Crvena Tifoza wrote:Inače mi smo poznati po tome kako izbacujemo vanserijske talente.![]()
Takva je ista stvar i s ovom dvojicom to jest Bega i Seha jedan imao srecu jer je iz Kanade drugi nesrecu jer je iz Bosne.
Zar se ne sjecas sta je u jednom periodu radio Sehic kad je ono Čelziju i Atletiko Madridu skidao zicere?
Misliš da to nije mogao raditi on u Stouku ili bilo gdje u engleskoj?
Sve je ba do imena i odakle dolazis u 90 posto situacija onih 10 posto je kvalitet koji razdvaja tebe i recimo De Heu.
Kako se ne sjećam šta je radio protiv Chelsea. Jel ono petardu primio? Imao je priliku da se dokaze u Turskoj pa je sad u drugoj ligi i na putu je da bude u trećoj. Prima ih ko na traci.
Dok je Begović igrač koji prednjači po broju nastupa u EPL od igrača sa prostora bivše Juge.
I da, Kanada je inače veliki rasadnik fudbalera pa je lakši put probiti se iz Kanade.
-
90minut
#3644 Re: Asmir Begović
Mah gore dole mozemo se raspravljati do sutra, poenta je da je na svom nivou sad.
- luckylaka
#3645 Re: Asmir Begović
Upravo to...Seha,Bega,Piric,Buric u ovom trenutku su u 5 deka.Na zalost mi trenutno bolje nemamo.90minut wrote:Mah gore dole mozemo se raspravljati do sutra, poenta je da je na svom nivou sad.
-
90minut
#3646 Re: Asmir Begović
Pristojni golmani su to šuplji smo na drugim pozicijama.luckylaka wrote:Upravo to...Seha,Bega,Piric,Buric u ovom trenutku su u 5 deka.Na zalost mi trenutno bolje nemamo.90minut wrote:Mah gore dole mozemo se raspravljati do sutra, poenta je da je na svom nivou sad.
- ljevoruki
#3647 Re: Asmir Begović
Tema je o Asmiru Begovicu.
Nisam postovalac lika i djela i to javno kazem, bez uvijanja.
Cisti prosjek kao golman u klubu, ispod prosjeka u reprezentaciji i to je jedan od razloga zasto ga ne cijenim. Drugi, onaj vazniji je da je umislio da je nezamjenljiv i da nece da sjedi na klupi nikome, izmislja povrede i nalazi izgovore da ne igra prijateljske utakmice.
Azarbejdzan, jbt, je kazna, cija i kolika ne znam ali znam da je dobio sta je zasluzio.
I ne vidim zasto ste se natakarili na Sehu, covjek je iskoristio priliku koja mu se pruzila i brani sasvim solidno, sigurno bolje od Begovica u dresu reprezentacije.

Nisam postovalac lika i djela i to javno kazem, bez uvijanja.
Cisti prosjek kao golman u klubu, ispod prosjeka u reprezentaciji i to je jedan od razloga zasto ga ne cijenim. Drugi, onaj vazniji je da je umislio da je nezamjenljiv i da nece da sjedi na klupi nikome, izmislja povrede i nalazi izgovore da ne igra prijateljske utakmice.
Azarbejdzan, jbt, je kazna, cija i kolika ne znam ali znam da je dobio sta je zasluzio.
I ne vidim zasto ste se natakarili na Sehu, covjek je iskoristio priliku koja mu se pruzila i brani sasvim solidno, sigurno bolje od Begovica u dresu reprezentacije.
- luckylaka
#3648 Re: Asmir Begović
Pristojni jesu to stoji i nista vise od toga i karijera im u zadnje vrijeme samo ide dole sto dovoljno govori o njihovom kvalitetu.Daj boze da nam se ukaze kakav dobar golman u skorije vrijeme.90minut wrote:Pristojni golmani su to šuplji smo na drugim pozicijama.luckylaka wrote:Upravo to...Seha,Bega,Piric,Buric u ovom trenutku su u 5 deka.Na zalost mi trenutno bolje nemamo.90minut wrote:Mah gore dole mozemo se raspravljati do sutra, poenta je da je na svom nivou sad.
-
Crvena Tifoza
#3649 Re: Asmir Begović
Azerbejdžan kazna, a Turska druga liga je nagrada. 
-
90minut
#3650 Re: Asmir Begović
Što ste se uhvatili te druge lige smarački kao da je on krivac, gledao ga prošle godine frajer spasio pun kurac utakmica da ne izgube.
Al' kad imaš karinu od tima 3 Van der Sar-a u najboljim godinama te ne bi uspjela spasiti.
Nisam ja napisao čini mi se nigdje da mu je ovo sad kazna vec da mu je to nivo da uopšte kvalitetom ne odudara od Quarabaga ili premiershipa recimo.
Al' kad imaš karinu od tima 3 Van der Sar-a u najboljim godinama te ne bi uspjela spasiti.
Nisam ja napisao čini mi se nigdje da mu je ovo sad kazna vec da mu je to nivo da uopšte kvalitetom ne odudara od Quarabaga ili premiershipa recimo.