Ko jos Dzoni Konzuma uzima zaozbiljno. Neprijatelji slobodeKikibombona wrote:Ha jbg, drkanje Rusije po Ukrajini, Gruziji i Ceceniji nije izazivanje 3SR? Borba protiv ruskih saveznika kao sto je Sirija nije prijetnja 3SR? Pa Iran?JohnnyS wrote:http://www.jutarnji.hr/svedska-presrela ... a/1319330/
Ovaj manijak uistinu želi započeti 3. svjetski rat ne bi li dokazao da je Rusija kao bitna...
Ako Ameri imaju pravo izazivati krvoprolica po BI, skidati proruske vlasti gdje god stignu, zasto Rusija nema pravo malo provocirati Svedsku i Finsku?
To je to zapadno licemjerje i dvostruki standardi. Osudjujem ruske provokacije nad miroljubivim skandinavskim narodima, ali jos vise osudjujem americko-britansko mesetarenje diljem svijeta.
Rusija malo prebacuje lopticu na teren protivnika. Dosadila im defanziva i posmatranje kako zapad lomi preko koljena njihove saveznike. Zrtva je uvijek mali....
Kada Ameri prestanu provocirati i mesetariti po svijetu, isto se moze traziti i ocekivati od Rusije. Amerika je vec decenijama neuporedivo veci problem i protagonista 3SR.
RUSIJA
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3626 Re: RUSIJA
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3628 Re: RUSIJA
sve će njiha putin pobit i donjeti slobodu narodima
- japin_mutapi
-
haos1
#3631 Re: RUSIJA
top na kamionu, pa to je i srbija napravila, nista posebno. ovo je prava artiljerija:

ili jos bolje ovo:

kojih rusija ima u neogranicenim kolicinama. mislili su nuklearna eksplozija kad je nedavno jedna ovakva pala u ukrajinu.
-
sumirprimus
#3632 Re: RUSIJA
ovde si malo u sukobu sa samim sobom?ameri podrzavaju kurde?da nije amera,velicnastvena borba kurda licila bi na film egzodus.Kikibombona wrote:Ha jbg, drkanje Rusije po Ukrajini, Gruziji i Ceceniji nije izazivanje 3SR? Borba protiv ruskih saveznika kao sto je Sirija nije prijetnja 3SR? Pa Iran?JohnnyS wrote:http://www.jutarnji.hr/svedska-presrela ... a/1319330/
Ovaj manijak uistinu želi započeti 3. svjetski rat ne bi li dokazao da je Rusija kao bitna...
Ako Ameri imaju pravo izazivati krvoprolica po BI, skidati proruske vlasti gdje god stignu, zasto Rusija nema pravo malo provocirati Svedsku i Finsku?
To je to zapadno licemjerje i dvostruki standardi. Osudjujem ruske provokacije nad miroljubivim skandinavskim narodima, ali jos vise osudjujem americko-britansko mesetarenje diljem svijeta.
Rusija malo prebacuje lopticu na teren protivnika. Dosadila im defanziva i posmatranje kako zapad lomi preko koljena njihove saveznike. Zrtva je uvijek mali....
Kada Ameri prestanu provocirati i mesetariti po svijetu, isto se moze traziti i ocekivati od Rusije. Amerika je vec decenijama neuporedivo veci problem i protagonista 3SR.
- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3633 Re: RUSIJA
A da Turska nije u jaranskim i prisnim odnosima sa Čemerikom, genocid nad Jermenima ne da bi bio obznanjen na sva zvona, nego bi svi filmovi o holokaustu bili program za djecu šta bi napravili....
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3634 Re: RUSIJA
sreĆa pa se je rašHn kulturološki šHirila
- pici
#3635 Re: RUSIJA
Putin: Ovi trikovi ne pale kod nas
Izvor: Tanjug
Moskva -- Moskva je uvek imala i imaće adekvatan odgovor na antiruske poteze, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#3636 Re: RUSIJA
Dobro šta je sad pjesnik s ovim htio reći?pici wrote:sreĆa pa se je rašHn kulturološki šHirila
- pici
#3637 Re: RUSIJA
mislišH poeta...Lajavikrelac wrote:Dobro šta je sad pjesnik s ovim htio reći?pici wrote:sreĆa pa se je rašHn kulturološki šHirila
- pici
#3638 Re: RUSIJA
PUTIN UPOZORIO RUSE: Spremite se za nuklearni rat!
Firmama je naloženo da svojim radnicima obezbede gas-maske i zaštitna odela koja će ih štititi od radioaktivnog zračenja. Takva naređenja izdao je predsednik Rusije
Vladimir Putin, nuklearna eksplozija bomba
Foto-ilustracija: Wikimedia/Federal Government of the United States, Tanjug/AP/RIA-Novosti
Svetu preti katastrofa! Rusko ministarstvo odbrane, kao i ministarstvo za vanredne situacije te zemlje, naložilo je svim kompanijama da pripreme svoje zaposlene za nuklearni rat.
Firmama je naloženo da svojim radnicima obezbede gas maske i zaštitna odela koja će ih štititi od radioaktivnog zračenja.
Takva naređenja izdao je predsednik Rusije Vladimir Putin, a ona su stigla nakon što je Ministarstvo odbrane otkrilo da se Velika Britanija spremna da izvede nuklearni napad na Rusiju.
Ruska služba bezbedosti (FSB) je u saradnji s Kasperski labom, razotkrila pokušaj sajber špijunaže američke službe za nacionalnu bezbednost (NSA).
Ta služba planirala je da dođe do tajnih kodova za pokretanje svog britanskog nuklearnog oružja koje bi potom bilo lansirano na Rusiju.
Foto: Wikipedia/United States Department of Energy
U sklopu priprema za eventualni nuklearni sukob, predsednik Rusije je navodno izdao i sedam naređenja. Među njima je i to da se u Moskvi otvori 5.000 novih atomskih skloništa čiju je izgradnju Putin naredio 2010. godine i koja su završena 2012. godine. Takođe, u ta skloništa treba evakuisati ključnu opremu i osoblje.
Pored toga, kao odgovor Zapadu naređeno je i postavljanje nuklearnih balističkih raketnih sistema u najzapadnijem regionu Rusije, Kalinjingradu, kao i postavljanje strateških bombardera na Krimu.
Uz to, naredba je i da se podigne borbena gotovost svih vazdušnih snaga na severozapadu kao i aktiviranje pune borbene gotovosti na desetine hiljada vojnika koji pripadaju Severnoj floti i Zapadnom vojnom okrugu, kao i aktiviranje sibirskih protivvazdušnih snaga.
hoćel gadjat Tursku svog novog plinskog saveznika...
-
Avetinho
#3639 Re: RUSIJA
Nemoj mi reci da Rusija mlati po Ukrajini? Ma hajde!haos1 wrote:
top na kamionu, pa to je i srbija napravila, nista posebno. ovo je prava artiljerija:
ili jos bolje ovo:
kojih rusija ima u neogranicenim kolicinama. mislili su nuklearna eksplozija kad je nedavno jedna ovakva pala u ukrajinu.
- japin_mutapi
#3640 Re: RUSIJA
biće rusija zemlja proleterska
- pici
#3641 Re: RUSIJA
jos jedan nebeski narod...
- Co0l
#3642 Re: RUSIJA
Lihvaro-cionisti opet udaraju na rusku nejacSusret Crna Gora-Rusija prekinut nakon što je ruski golman pogođen bakljom
-
Avetinho
#3643 Re: RUSIJA
Mozda je i on prao rublje prije utakmice.Co0l wrote:Lihvaro-cionisti opet udaraju na rusku nejacSusret Crna Gora-Rusija prekinut nakon što je ruski golman pogođen bakljom
- pici
#3644 Re: RUSIJA

UDRIGA MEHMEDE !!!
- Co0l
#3645 Re: RUSIJA
Ako se ispostavi da je baklja americke proizvodnje bice jasno ko je organizator ovog podmuklog napada.
-
Avetinho
#3646 Re: RUSIJA
RT je utvrdila da su svi navijaci na tribinama agenti CIA.
A i budalama je jasno kad se uzme u obzir preciznost projektila.
A i budalama je jasno kad se uzme u obzir preciznost projektila.
- pici
#3647 Re: RUSIJA
neČe crnogorci da bidnu ruska guberija...srbiju su odjebali 2006...ovima rujama će maznut pare i uteĆ u NATO...

- Co0l
#3648 Re: RUSIJA
Jebi ti to,headshot iz prvog pokusaja.Gdje li je taj obuku proso...
- japin_mutapi
#3649 Re: RUSIJA
kanter strajk
- pici
#3650 Re: RUSIJA
Haos u Podgorici: Utakmica Crna Gora-Rusija definitivno prekinuta
Kvalifikacioni susret za Euro 2016. između Crne Gore i Rusije u Podgorici definitivno je prekinut u 70. minuti i neće biti nastavljen. Nakon incidenta na početku meča, neredi su nastavljeni na tribinama, a kako pišu srbijanski mediji, došlo je do naguravanja između igrača.
Haos u Podgorici: Utakmica Crna Gora-Rusija definitivno prekinuta
Susret je počeo incidentom u prvoj minuti kada je golman Rusije Igor Akinfejev pogođen bakljom u glavu, nakon čega je prebačen hitno u bolnicu.
Prvi prekid je trajao više od 30 minuta, a kada su se strasti na tribinama donekle smirile, nogometaši su ponovo izašli na teren. Prvo poluvrijeme završeno je bez golova. Tokom pauze, opet su počeli neredi na tribinama.
Sredinom drugog poluvremena ruski igrač Dmitrij Kombarov požalio se sudiji da je i on pogođen predmetom koji je doletio s tribina. U 65. minuti sudija je dosudio jedanaesterac za Rusiju, a udarac Shirokova obranio je Poleksić.
Uslijedilo je naguravanje igrača na terenu, pa je sudija drugi put povukao igrače u svlačionicu.
Delegat UEFA-e odlučio je da se susret neće odigrati do kraja. Rezultat kod prekida bio je 0:0.
samo mlatite ruse tooo crnogorci osvjestlaste obraz...