Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mO k3

#36226 Re: Edin Džeko

Post by mO k3 »

Dzeki je propao ko grcka nema od njega nista vise , vrijeme je da se on i od repke oprosti
House

#36227 Re: Edin Džeko

Post by House »

MOSALJOZE wrote:Ubjedjivati seju bojza,i semsu suljakovic kako je Edin svjetska klasa :run:
Ignorisanje i ljepota

majorizirani :oops:
semsasuljakovic

#36228 Re: Edin Džeko

Post by semsasuljakovic »

hrasno38 wrote:
Svaka cast za ovaj dole link nakon koga se pojedinci mogu samo da sagnu......
Kad bi se igrači ocjenjivali prema jutjubu i sličnim klipovima, pa i onaj najgori na svijetu bi bio dostojan Barcelone jer klipovi ne prikazuju loše, već samo dobro.
maraccana

#36229 Re: Edin Džeko

Post by maraccana »

semsasuljakovic wrote:
hrasno38 wrote:
Svaka cast za ovaj dole link nakon koga se pojedinci mogu samo da sagnu......
Kad bi se igrači ocjenjivali prema jutjubu i sličnim klipovima, pa i onaj najgori na svijetu bi bio dostojan Barcelone jer klipovi ne prikazuju loše, već samo dobro.
A kad bi ocjenjivali klipove bez da ih pogledamo, gdje bi tek bili, jer upravo na klipu ima i loših strana, promašaj i izgubljene lopte. međutim ti si odma potrčao da baciš hejt. :)
Jack Be Nimble

#36230 Re: Edin Džeko

Post by Jack Be Nimble »

Koda je prvi igrac u istoriji fudbala ciji kvalitet igre nije ono sto je nekad bio. Desi se. Stari se. Vrijeme dodje po svoje.
mfeed

#36231 Re: Edin Džeko

Post by mfeed »

meni je dzeko najgotivniji nas igrac ikad, sta znam, tako ga vidim. ubjedjivo najvise dao za repku I da se igralo protiv reala koji u svojoj postavi ima begovica, besica, misketa, pjanica, ja bi' opet navijao za romu I edina. sto se same utakmice tice, svako 'masi ali vrhunski igraci daju gol iz takvih situacija jer se takva prilika u tekmi desi samo jednom ili dva puta I zato moras pogoditi. Ronaldo je promasio prvu ali dao drugu. druga stvar kod tog promasaja je sto je lopta otisla jedno tri metra od gola. jedno je kad odbrani golman, drugo je kad zveknes stativu ili precku ili spoljni dio mreze ali da ti lopta ode par metara od gola u onakvoj situaciji.... najgora stvar je sto on nakon vakih utakmica totalno pada jer je doveden da napravi razliku u ovakvoj situaciji a ne tamo protiv nekog italijanskog ligasa sto se bori za opstanak u toj ligi. juce je on na utakmici jednostavno morao zabiti gol ili dva I odvesti ih dalje te opravdati pare sto su dali za njega. ono sto je mene smetalo u svemu je taj njegov bodi lengvidz, ponasa se k'o da ga boli tuki a svi naokolo njega su nesto k'o karna jer eto, nije to engleska. sve zajedno ova italijanska avantura pocinje da se pretvara u zesci odron. steta, bio sam ubjedjen da ce tamo biti kralj.
Fudo387

#36232 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

mfeed wrote:juce je on na utakmici jednostavno morao zabiti gol ili dva I odvesti ih dalje te opravdati pare sto su dali za njega.
e jebi ga...
maraccana

#36233 Re: Edin Džeko

Post by maraccana »

mfeed wrote: juce je on na utakmici jednostavno morao zabiti gol ili dva I odvesti ih dalje te opravdati pare sto su dali za njega. ono sto je mene smetalo u svemu je taj njegov bodi lengvidz, ponasa se k'o da ga boli tuki a svi naokolo njega su nesto k'o karna jer eto
šta se sve neće pročitati... :lol: :-)
pirmin

#36234 Re: Edin Džeko

Post by pirmin »

Point. wrote:Sto se mene tice, on da kurcem vise ne mrdne ja mu nemam pravo nista srati ni uzimati za zlo. Toliko radosti je unio u nase zivote, kad se samo sjetim trpanja mrskih grka, padanja u trans u Parizu nakon gola, rusenje Belgije, asistencija u Kaunasu, projektil turcima, lomljenja kicme litvancima, pa onda onaj gol rumunima kad ne preminu tada od srece, srce veliko ko Vlasic kad zabi u sred Frankfurta Elfu. Zbog ovih, a i milion drugih manjih stvari, ja mu nikad niti mogu niti zelim zamjeriti nesto. Barem sam toliki covjek.
Ja bih ovim zakljucio temu. :thumbup:

Ovako samo pacovi sire svoj smrad bez potrebe.
Point.

#36235 Re: Edin Džeko

Post by Point. »

Fudo387 wrote:
mfeed wrote:juce je on na utakmici jednostavno morao zabiti gol ili dva I odvesti ih dalje te opravdati pare sto su dali za njega.
e jebi ga...
Opisa kao da su igrali protiv FK Velika Obarska a ne jedan Real. Sta sve covjek nece procitati.
mfeed

#36236 Re: Edin Džeko

Post by mfeed »

valjda ocekujes da ti najskuplji igrac zabija protiv reala, bar bi ja tako ocekivao.
Fudo387

#36237 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

mfeed wrote:valjda ocekujes da ti najskuplji igrac zabija protiv reala, bar bi ja tako ocekivao.
Pa zato i jesi ostvario impresivnu trenersku karijeru. :D
mfeed

#36238 Re: Edin Džeko

Post by mfeed »

nisam prepoznao talenat tss-a, to je stvarno velika greska, priznajem
limeni

#36239 Re: Edin Džeko

Post by limeni »

Momce ti si ovde zalutao! :bih:
insomnia78

#36240 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Kako li se Ibra ne potrosi :D
Doduse, samo je pet godina stariji od Dzeke
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#36241 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:Kako li se Ibra ne potrosi :D
Doduse, samo je pet godina stariji od Dzeke
Jebi ga ima vise para za suplementaciju!!! Ti si bas nedostajao sa svojim ironicnim komentarima!
insomnia78

#36242 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Bice da je to
Dzeku sjebale one Ikar konzerve
hrasno38

#36243 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:Bice da je to
Pa nije svako imo tu srecu da se ispali u Francusku :run:
insomnia78

#36244 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

hrasno38 wrote:
insomnia78 wrote:Bice da je to
Pa nije svako imo tu srecu da se ispali u Francusku :run:
I za moj razvoj je bilo kasno :D
Nazder'o sam se ja ikara i jos pit'o ima l' jos
s@mson

#36245 Re: Edin Džeko

Post by s@mson »

Ibra nije sreo Amru...
Dzeko se docep'o picke ko kakav balavac i boli ga qrac za fudbalom, misli dovoljno sam zaradio...
Seljacic mali bez imalo mozga...
insomnia78

#36246 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Ma to je apsolutno njegovo pravo
Igrati, ne igrati. Truditi se, trenirati ili ne. Biti zadovoljan postignutim ili teziti jos vecem i vecem uspjehu
Dobar je igrac, dobar je ko humanitarac, medju najboljim je nasim igracima svih vremena ali meni je nakon onih par utakmica potpuno ohladio u reprezentativnom smislu
Sto se tice foruma, nervira me to trpanje Edina u sami vrh fudbalskog svijeta a to on objektivno nije
I pustite price zaradio ovoliko, osvojio ovoliko pa nema motiva
Sta to onda motivise ostale igrace koji su osvojili kud i kamo vise toga u karijeri, koji zaradjuju vise od Edina a i dalje grizu na terenu
Da ponovim, on ima apsolutno pravo da se tako ponasa ali ti nije ponasanje zvijezde
hrasno38

#36247 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

insomnia78 wrote:Ma to je apsolutno njegovo pravo
Igrati, ne igrati. Truditi se, trenirati ili ne. Biti zadovoljan postignutim ili teziti jos vecem i vecem uspjehu
Dobar je igrac, dobar je ko humanitarac, medju najboljim je nasim igracima svih vremena ali meni je nakon onih par utakmica potpuno ohladio u reprezentativnom smislu
Sto se tice foruma, nervira me to trpanje Edina u sami vrh fudbalskog svijeta a to on objektivno nije
Sta to onda motivise ostale igrace koji su osvojili kud i kamo vise toga u karijeri, koji zaradjuju vise od Edina a i dalje grizu na terenu
Da ponovim, on ima apsolutno pravo da se tako ponasa ali ti nije ponasanje zvijezde
E ovo je ono sto mene izbija iz cipela. Koliko je to Edin dzeko razocarao u reprezentativnom smislu i zaista najiskrenije te pitam zar te nije stid napisati ovo!!!!!
Bosanski_kralj

#36248 Re: Edin Džeko

Post by Bosanski_kralj »

hrasno38 wrote:
insomnia78 wrote:Ma to je apsolutno njegovo pravo
E ovo je ono sto mene izbija iz cipela. Koliko je to Edin dzeko razocarao u reprezentativnom smislu i zaista najiskrenije te pitam zar te nije stid napisati ovo!!!!!
Vjerovatno se opet poziva na Egipat.

Ne sjećam se bitne utakmice za reprezentaciju u kojoj je Džeko zakazao
insomnia78

#36249 Re: Edin Džeko

Post by insomnia78 »

Ma ne da mi se objasnjavati
Osim toga, reprezentativna je pauza a i peica oko reprezentacije je svakako dozivjela svoj vrhunac u Brazilu. Pricamo o Edinovom angazmanu u klubovima
emigrazione

#36250 Re: Edin Džeko

Post by emigrazione »

Treba njega lagano i iz reprezentacije liferovati...cvijeće, sat, oproštajna utakmica i sl...on u reprezentaciji, sa gorim igračima nego što ih ima u Romi, me moze biti bolji
Post Reply