Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

SaraFina

#36226 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
Hafis wrote:Samo nije fer. Jebat ga, postavljati vijesti iz azijskih crnih kronika, pa to heftati Hrvatima. Pa nema te obrane koja neće tako primiti pogodak. A tek još kad je i publika tanka i neupućena.
Toga se nije ni Hitler sjetio kada je provodio uvodnu dehumanizaciju Židova, prije nego što je krenuo u završnu fazu nazvsanu Entfernung der Juden.
Kako god, nikome na forumu nije palo na pamet da ne temi o politici posta nedjela iz crne kronike u Bošnjaka. Samo zato što su Bošnjaci. Nije da nema materijala ali čemu pisati na, recimo, temi o bošnjačkoj politci da je nedavno netko pojeo mater jer su ga opsjeli džini ili da je ubio dvoje djece pa sebe ?

Palo je dakako i postali su naravno.

Da nemaš amneziju? I ekipa? Plus Hafisaga je tvrdio da Bošnjak može biti ili porodični nasilnik ili džihadlija. Te da ženi predstoji dva izbora s takvim. Sirija ili porodično nasilje.
Dora djevojka iz HR' povratnica ili otpisana' iz Sirije, da se udala za Zvonimira živjela bi idiličnim porodičnim životom. Možda i u inozemstvu. Kao priznata i cijenjena.
Prelistaj ti temu doooooobro! Unazad!
BHCluster

#36227 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Plus kad je uvazeni kolega dobacivao forumasima kako "rad oslobađa".
jazzer

#36228 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by jazzer »

Image

Hajd' sto na forumu izigrava klovna ali sudeci po ovoj slici, hafis je klovn i mimo foruma.

Jer zasto bi iz nekog drugog razloga nosio ovakvu kosulju i klovnovsku spuzvicu na nosu? :)
SaraFina

#36229 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

BHCluster wrote:Plus kad je uvazeni kolega dobacivao forumasima kako "rad oslobađa".

Ko ih ne zna... skupo bi ih platio.....

Za sve negativno, što napišu, amneziju automatski dožive... A tuđe i kao odgovor bi kritizirali i kmečali o dehumanizaciji HR naroda.

Kao da neko glup.
Last edited by SaraFina on 06/03/2019 13:05, edited 1 time in total.
BHCluster

#36230 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Kako ono on kaze "vegao" sta bi sa memoraDNumom "BOING" i onim "genetskim" istarazivanjima o Bosnjacima? :lol:
SaraFina

#36231 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

BHCluster wrote:Kako ono on kaze "vegao" sta bi sa memoraDNumom "BOING" i onim "genetskim" istarazivanjima o Bosnjacima? :lol:

Čovječe.... šta se sve slovi pod "akademski građanin" terminom. Pa i na forumu!
seln

#36232 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Novak20 wrote:
Fakat mi se gadiš u tom neljudskom nastojanju da na bilo koji dehumaniziraš Hrvate.
Sta te boli אֵיבָר , ti si Jevrej.
Novak20

#36233 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:
Novak20 wrote:
Hafis wrote:Samo nije fer. Jebat ga, postavljati vijesti iz azijskih crnih kronika, pa to heftati Hrvatima. Pa nema te obrane koja neće tako primiti pogodak. A tek još kad je i publika tanka i neupućena.
Toga se nije ni Hitler sjetio kada je provodio uvodnu dehumanizaciju Židova, prije nego što je krenuo u završnu fazu nazvsanu Entfernung der Juden.
Kako god, nikome na forumu nije palo na pamet da ne temi o politici posta nedjela iz crne kronike u Bošnjaka. Samo zato što su Bošnjaci. Nije da nema materijala ali čemu pisati na, recimo, temi o bošnjačkoj politci da je nedavno netko pojeo mater jer su ga opsjeli džini ili da je ubio dvoje djece pa sebe ?

Palo je dakako i postali su naravno.

Da nemaš amneziju? I ekipa? Plus Hafisaga je tvrdio da Bošnjak može biti ili porodični nasilnik ili džihadlija. Te da ženi predstoji dva izbora s takvim. Sirija ili porodično nasilje.
Dora djevojka iz HR' povratnica ili otpisana' iz Sirije, da se udala za Zvonimira živjela bi idiličnim porodičnim životom. Možda i u inozemstvu. Kao priznata i cijenjena.
Prelistaj ti temu doooooobro! Unazad!
Ja bih radije prelistao dvije teme slične problematike koje su mi obrisane ni zbog čega, a nisu bile u pdf Politika.

Nije isto postati vijesti o Dori džihadistici na ovoj temi i jednostavno prokomentirati, što je učinio Hafiz ili odgovoriti na direktan upit, što sam uradio ja osobno prijedlogom da se otvori zasebna tema. Pa koga žulja, neka raspravlja.
Last edited by Novak20 on 06/03/2019 13:18, edited 1 time in total.
Novak20

#36234 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

seln wrote:
Novak20 wrote:
Fakat mi se gadiš u tom neljudskom nastojanju da na bilo koji dehumaniziraš Hrvate.
Baš zato.
SaraFina

#36235 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Žali se administraciji @Novak. Ili stisni otvori i treću slične tematike :D

Ja nemam mogućnost da ti brišem i zatvaram teme :D

Pa ne vidim svrhu da mene pitaš i spočitavaš mi.
seln

#36236 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

BHCluster wrote:
pici wrote:
BHCluster wrote:Gdje mu je ona fotka s rukom na srcu?
[url=https://postimages.org/]Image
divi kosulje :lol:
Drito sa karnevala.
SaraFina

#36237 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

:lol:

Baš.
seln

#36238 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Novak20 wrote:
seln wrote:
Novak20 wrote:
Baš zato.
Biva, kao neutralni i objektivni promatrac, zapazio si mrznju spram (s tobom nikako povezanih) Hrvata?
SaraFina

#36239 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

A dezen materijala Hafisagine košulje je:

https://www.google.com/search?q=versace ... scusAmKPaM

:D

Ostalo materijala u šnajderice Mare. Pa mu sašila kao protuuslugu što je progurao preko reda! :D
Novak20

#36240 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

seln wrote:
Novak20 wrote:
seln wrote:
Baš zato.
Biva, kao neutralni i objektivni promatrac, zapazio si mrznju spram (s tobom nikako povezanih) Hrvata?
Čuo si za matrilinearnost ?
Novak20

#36241 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:Žali se administraciji @Novak. Ili stisni otvori i treću slične tematike :D

Ne pada mi na pamet da se žalim. A ne sumnjam da ti imaš svoje prste u tome. :lol:

Gumica je čudo i to se zna odavno.

Image
seln

#36242 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by seln »

Novak20 wrote:
seln wrote:
Novak20 wrote:
Baš zato.
Čuo si za matrilinearnost ?
Ma otkud cu cuti... znas i sam da su balije, Muje, mundzosi, Mosnje.... totalno glupi i neobrazovani.

A, u pm... samo mi jos treba lik koji brani izraelske i hrvatske zlocine, a zrtve proglasava pociniocima.
SaraFina

#36243 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
SaraFina wrote:Žali se administraciji @Novak. Ili stisni otvori i treću slične tematike :D

Ne pada mi na pamet da se žalim. A ne sumnjam da ti imaš svoje prste u tome. :lol:

Gumica je čudo i to se zna odavno.

Image

Paranoičan si. Zaista. Teže :D
Novak20

#36244 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Novak20 »

seln wrote: Ma otkud cu cuti... znas i sam da su balije, Muje, mundzosi, Mosnje.... totalno glupi i neobrazovani.

A, u pm... samo mi jos treba lik koji brani izraelske i hrvatske zlocine, a zrtve proglasava pociniocima.
:lol: :lol: :lol:

Evo ti 1000 eura ako navedeš gdje branim zločince. I milijun gdje pominjem "balije", njihovo obrazovanje, stupanj inteligencije i žrtve proglašavam počiniocima.

Unaprijed se ograđujem od spominjanja stupnja inteligencije pojedinaca koji nisu reprezentativni uzorak naroda.
Last edited by Novak20 on 06/03/2019 13:46, edited 1 time in total.
Škobo Habu

#36245 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

pici wrote:
BHCluster wrote:Gdje mu je ona fotka sa rukom na srcu?
Imagetd bank near me hours of operation
Jeko ovo?

Mitar Mrkela?
mO k3

#36246 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Uvazene kolege mir u sali!!!!

Klo,klop,klop :))=

Uvazene kolega @kolinda vi imate rijec !!!
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
mO k3

#36247 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Uvazene kolege @sarafina @seln @skobo

klop,klop,klop

smirite se !!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Škobo Habu

#36248 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

Hafis wrote:
Bošnjačka politika na društvenim mrežama je postala toliko fašizirana, da pokušava zagaditi i maškare, mješajući metafizičke narodne manifestacije s politikom.
:
:facepalm:

Nisam navrać'o već odavno na forum, i tek sad skont'o kakav hafizovski stand up propuštam. 8)

Moram priznati da sam jedno deset puta pročitao ovo :

"mješajući metafizičke narodne manifestacije s politikom"?

Spaljivanje "Pupovca" po dalmatinskim rivama nije jasan izraz političkog stava okupljene svjetine, već je to čista metafizika koja proizlazi iz narodnog sujevjerja pomješanog sa paganskim mitovima koji su inkorporirani u kršćanstvo, te su prema tome posve bezazleni i beznačajni?

Spaljivanje "Željka Komšića", sve uz bošnjačku nacionalnu simboliku, čisto je odraz metafizičke zajebancije, a ne jasno proklamovanih politički stavova onih koji su, kao takvog, osudili na lomaču?

Šprdanje okupljenje svjetine sa tradicionalnom bošnjačko-muslimanskom nošnjom na ljubuškom karnevalu je, isto tako, čisto metafizička projekcija, koja nema veze sa stvarnošću, već sa apstraktnom astralnošću u kojoj ne postoji fašizam, islamofobija, netolerancija i šta već što je nepojmljivo za Hafiza, koji, kao i uvijek, od drveta ne vidi cijelu šumu.
mO k3

#36249 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by mO k3 »

Škobo Habu wrote:
Hafis wrote:
Bošnjačka politika na društvenim mrežama je postala toliko fašizirana, da pokušava zagaditi i maškare, mješajući metafizičke narodne manifestacije s politikom.
:
:facepalm:

Nisam navrać'o već odavno na forum, i tek sad skont'o kakav hafizovski stand up propuštam. 8)

Moram priznati da sam jedno deset puta pročitao ovo :

"mješajući metafizičke narodne manifestacije s politikom"?

Spaljivanje "Pupovca" po dalmatinskim rivama nije jasan izraz političkog stava okupljene svjetine, već je to čista metafizika koja proizlazi iz narodnog sujevjerja pomješanog sa paganskim mitovima koji su inkorporirani u kršćanstvo, te su prema tome posve bezazleni i beznačajni?

Spaljivanje "Željka Komšića", sve uz bošnjačku nacionalnu simboliku, čisto je odraz metafizičke zajebancije, a ne jasno proklamovanih politički stavova onih koji su, kao takvog, osudili na lomaču?

Šprdanje okupljenje svjetine sa tradicionalnom bošnjačko-muslimanskom nošnjom na ljubuškom karnevalu je, isto tako, čisto metafizička projekcija, koja nema veze sa stvarnošću, već sa apstraktnom astralnošću u kojoj ne postoji fašizam, islamofobija, netolerancija i šta već što je nepojmljivo za Hafiza, koji, kao i uvijek, od drveta ne vidi cijelu šumu.
cek dok progoogla nadji neki teskt kao odgovor i onda copy/paste ovdje :mrgreen:
BHCluster

#36250 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

seln wrote:
Novak20 wrote:
:lol:
Post Reply