nisam mislio da se fura na dinu, forto moze biti totalno drugaciji tip od kifle, a da ga ljudi vole zbog slicnih osobina(i njihovih kombinacija). samo ta neka kombinacija sminke, koju forto ima, i tvrdoce(citaj:maskuliniteta, odlucnosti, te arhetipske osobine sto narod voli) koju forto nema.Reisova wrote:Ma daj nece valjda biti Kiflin klon ?! Forto je drugi tip, tesko ce mu biti, hrabra odlika ne I.mudra samljet ce ga.olimp84 wrote:Kifla je bio narocito popularan premijer kod sarajlija uprkos neradu i steti koju je napravio. Tome svjedoci i dobar rezultat na izborima.
Da dino nije visok, lijep i sirok najvjerovatnije ne bi ni blizu bio popularan ko sto jest. Bitno je napomenut da dino vazi, ne samo za frajera, vec i za gradskog mangupa(bar u ocima prosjecnog sarajlije). A upravo ta kombinacija kiflu i odrzava, a ako nije to ne znam sta jest.
Edine, ako ces vec biti premijer bar izimitiraj te stvari zbog kojih je i kifla popularan. Ako raja vec pada na stvari poput imidza, zasto to ne iskoristiti za svoje ciljeve. U imidz svakako spadaju i govornicke sposobnosti, drzanje itd. Clanarine teretana su ti vjerovatno pristupacne, a knjiga na svakom koraku, youtube je isto korisna stvar
Eto da ti ne solim pamet vise, sa srecom ti bilo
indikativno mnogo ljudi govori da je forto anemican, mlitav, mekan. ja mislim da ne treba potcjenjivat koliki znacaj ljudi daju fizickom izgledu i pojavi. hajmo rec da je dino 'covjek koji zna lupit sakom od sto', ali uz to se dobro prodaje ko frajer i pametan. eto to, samo da se bolje prodaje. naravno, mozda forto sve to kompenzira drugim osobinama, ali otom potom
ma 3 mjeseca dobrog treninga, pokoji savjetnik iz te branse sto neko rece, to bi bilo to.
sretno