Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#36226 Re: Premijer liga BiH
Mi smo doveli Benku ali takvih na prste jedne ruke mozes pobrojati u nasoj ligi.
Na jednog Benku dodje 20 ovakvih o kojim govorim.
I to o cemu ti pises, tipa Alen Mesanovic i to, pa to je samo dokaz ovoga o cemu govorim. Liga je puna matorih igraca koji dodju kod nas da se penzionisu, jer nisu mogli u Koreji, Iranu, Turskoj i tako to, koji dodju zauzimati mjesto mladjem. Ali isto tako liga je puna dobrih mladih igraca koji su kljucni igraci u svojim timovima. Pa eto prvi vas Lendric, kao i Bajic, su bili najbolji strijelci lige, sa po 21-22 godine. (Lendric dok je bio u Zrinjskom).
Pa onda Duljevic, Ordagic, prosle godine Kozulj, jedno vrijeme Zakaric, pa Subic, itd...sve su to kvalitetni mladi igraci. Samo oni srednjih godina sto igraju ovdje su u stvari tu jer nisu u stanju negdje drugo.
Inace mislim da je to "za nasu ligu treba posebna vrsta igraca" malo izlizan termin. To sto imamo toliko matorih koji se isticu je samo pokazatelj da im jos uvijek dajemo sansu.
Uostalom, evo ti Krupa kao primjer uspjeha sa mladima.
Na jednog Benku dodje 20 ovakvih o kojim govorim.
I to o cemu ti pises, tipa Alen Mesanovic i to, pa to je samo dokaz ovoga o cemu govorim. Liga je puna matorih igraca koji dodju kod nas da se penzionisu, jer nisu mogli u Koreji, Iranu, Turskoj i tako to, koji dodju zauzimati mjesto mladjem. Ali isto tako liga je puna dobrih mladih igraca koji su kljucni igraci u svojim timovima. Pa eto prvi vas Lendric, kao i Bajic, su bili najbolji strijelci lige, sa po 21-22 godine. (Lendric dok je bio u Zrinjskom).
Pa onda Duljevic, Ordagic, prosle godine Kozulj, jedno vrijeme Zakaric, pa Subic, itd...sve su to kvalitetni mladi igraci. Samo oni srednjih godina sto igraju ovdje su u stvari tu jer nisu u stanju negdje drugo.
Inace mislim da je to "za nasu ligu treba posebna vrsta igraca" malo izlizan termin. To sto imamo toliko matorih koji se isticu je samo pokazatelj da im jos uvijek dajemo sansu.
Uostalom, evo ti Krupa kao primjer uspjeha sa mladima.
- avetinja
#36227 Re: Premijer liga BiH
FK Krupa - FK Sarajevo X
NK Metalleghe B.S.I. - NK Vitez X
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg X
FK Željezničar - FK Sloboda 1
NK Čelik - FK Olimpic 1
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Radnik X
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg X
NK Čelik - FK Olimpic 1
- BlueBlood
#36228 Re: Premijer liga BiH
da i ja probam...
FK Krupa - FK Sarajevo 1
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg 1
NK Čelik - FK Olimpic X
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Radnik 2
FK Krupa - FK Sarajevo 1
NK Čelik - FK Olimpic X
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Radnik 2
- Logovan
#36229 Re: Premijer liga BiH
FK Krupa - FK Sarajevo 2 Opet pobjeda 3:2.
NK Metalleghe B.S.I. - NK Vitez 1 Metagegegg će pobijediti.
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg 2 Može i x, ali bolje je da gosti uzmu.
FK Željezničar - FK Sloboda X 3:3, Lendrić het trik i Krpić het trik.
NK Čelik - FK Olimpic 2 Uzimaju ih svi u Zenici, osim nas i kona.
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Radnik 1 Siguran kec.
NK Metalleghe B.S.I. - NK Vitez 1 Metagegegg će pobijediti.
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg 2 Može i x, ali bolje je da gosti uzmu.
FK Željezničar - FK Sloboda X 3:3, Lendrić het trik i Krpić het trik.
NK Čelik - FK Olimpic 2 Uzimaju ih svi u Zenici, osim nas i kona.
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Radnik 1 Siguran kec.
-
vryzas
#36230 Re: Premijer liga BiH
FK Krupa - FK Sarajevo 2
NK Metalleghe B.S.I. - NK Vitez 1
NK Čelik - FK Olimpic 2
NK Metalleghe B.S.I. - NK Vitez 1
NK Čelik - FK Olimpic 2
-
sumirprimus
#36231 Re: Premijer liga BiH
S velikim klubom se povezuje jako puno igrača i kada bi sve te igrače doveli, prošetali bismo se prvenstvom. Spominju se neki igrači Radnika, Širokog, Slobode, ali mi nikakve izjave nismo dali niti smo imali ikakve pregovore. Ne treba dodatno zakuhavati atmosferu i Jagodić može biti miran", dodao je Petrović. "Nikad i niko u klub neće dovesti igrača dok ja ne dam zeleno svjetlo. To se niej dogodilo ni prije toga", istakao je Petrović.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/petrovic ... nes/212794
djes na strebere moj salko
- ultima_palabra
#36232 Re: Premijer liga BiH
Dvojka na Sarajevo bila 2,60, sada 1,95 
-
Nadzorna_ploca
#36233 Re: Premijer liga BiH
Beli Salem puno ulaze na Sarajevo.
-
1946--1987
#36235 Re: Premijer liga BiH
E cuj streberi po unaprijed definisanoj proceduri kontaktirali 3 igraca slobode mimo slavkinog znanja, slavko rece da on nije razgovarao.Jedino ako Jagodic laze
Celo petljaju ti se celo
Celo petljaju ti se celo
- Mea_parvitas
#36236 Re: Premijer liga BiH
A na istom pressu kaze da je upravi vec dostavio spisak zelja za pojacanja. 
I ako moze info koja 3 igraca? Hvala
I ako moze info koja 3 igraca? Hvala
- BHF_Manijak
#36237 Re: Premijer liga BiH
Gdje Jagodic kaze da su kontaktirana od strane Zelje 3 igraca??? SPominje spekulacije koje se vrte po medijima, a ne mozes kao klub medijima zabraniti da pisu. Zvanicnog kontakta nije bilo, niti ga je Jagodic spomenuo, poslusaj danasnji press, imas na tuzlanski.ba, spominje nekorektnost covjek sto se spominju njegovi igraci u kontekstu pojacanja za Zelju, nije spomenuo zvanicno kontakt, da su poceli pregovore itd... A ni na portalima nigdje nije pisalo "Zeljeznicar kontaktirao...", vec upravo ono standardno "zele tog i tog, zainteresovani za..."1946--1987 wrote:E cuj streberi po unaprijed definisanoj proceduri kontaktirali 3 igraca slobode mimo slavkinog znanja, slavko rece da on nije razgovarao.Jedino ako Jagodic laze![]()
Celo petljaju ti se celo
-
1946--1987
#36238 Re: Premijer liga BiH
Preumoran sam da bi skontao sta si napisao 
- Stroj-2
#36239 Re: Premijer liga BiH
Jel te strah Krupo na vrbasu ?
- BHF_Manijak
#36240 Re: Premijer liga BiH
Hebi se ba, sto sam bezze pis'o!1946--1987 wrote:Preumoran sam da bi skontao sta si napisao
Hocu samo reci da Vlado na pressici nije spomenuo da je neko kontaktirao njegove fudbalere iz Zeljezncira i pregovore vodio, odnosilo se na medijske spekulacije posljednjih dana za Veselinovica, Ordagica i ostale...
-
north
#36241 Re: Premijer liga BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jagodic- ... ski/212779BHF_Manijak wrote:Hebi se ba, sto sam bezze pis'o!1946--1987 wrote:Preumoran sam da bi skontao sta si napisao![]()
![]()
Hocu samo reci da Vlado na pressici nije spomenuo da je neko kontaktirao njegove fudbalere iz Zeljezncira i pregovore vodio, odnosilo se na medijske spekulacije posljednjih dana za Veselinovica, Ordagica i ostale...
Možda portal nije najpouzdaniji, ali radi se o citatu I ne bi trebalo da je neka greška ili namjerno plasirana laž, gdje Jagodić se ne osvrće na medijske špekulacije, nego direktno proziva klub da je nekorektan I da im to nije trebalo....To baš nije isto.....Je li u pravu, je li baš sve tako, nemam pojma, samo ispravka da nije mislio samo na medijske špekukacije nego direktno proziva protivnika
A interesantno je da baš danas se to pojavi u medijima dan pred utakmicu, a nije recimo dan nakon utakmice ili prije par dana
- agnostic_front
#36242 Re: Premijer liga BiH
Citirano sa ovog linka koji si postavio.
Ko je nabrajao te igrače? Je li fkželjezničar.ba?
Nabrajati naše igrače koji navodno prelaze u Željezničar samo dan pred utakmicu je za mene nesportsko ponašanje
Ko je nabrajao te igrače? Je li fkželjezničar.ba?
- BHF_Manijak
#36243 Re: Premijer liga BiH
Evo link direktno video klipa pressa pa sam poslusaj od 04:30north wrote:
Možda portal nije najpouzdaniji, ali radi se o citatu I ne bi trebalo da je neka greška ili namjerno plasirana laž, gdje Jagodić se ne osvrće na medijske špekulacije, nego direktno proziva klub da je nekorektan I da im to nije trebalo....To baš nije isto.....Je li u pravu, je li baš sve tako, nemam pojma, samo ispravka da nije mislio samo na medijske špekukacije nego direktno proziva protivnika![]()
A interesantno je da baš danas se to pojavi u medijima dan pred utakmicu, a nije recimo dan nakon utakmice ili prije par dana
Dakle "Jer, nabrajati nase igrace, dan pred utakmicu, koji prelaze u Zeljeznicar...", eh ako je tebi "nabrajanje" pregovaranje i angazman igraca, onda u redu.
I opet kazem, to nabrajanje nije doslo od strane Zeljeznicara, vec medijski, jer gdje je drugo mogao Vlado procitati "nabrajanje" nego po portalima/medijima, nisu njega nazvali pa nabrajali imena koja zele ili same igrace.
I laz je da je to dan pred utakmicu, za Ordagica se spominje vez dugo, i za Zeljeznicar i Sarajevo, Kostic se spominjao odavno, ja sam za Veselinovica cuo ima mjesec, dakle sve stvari iz proslosti. Malo Vlado prebacuje pritisak, ok sasvim legitimno, ali bez izgovaranje neistine bi bilo pozeljno.
Nije se nigdje pojavilo "Boooom - Ordagic od ljeta clan Zeljeznicara", pa ne prelazi jebo te Goetze iz BvB-a u Bayern, da se sad od toga drama pravi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#36244 Re: Premijer liga BiH
Jagodić je glup k'o kurac, al' to znamo već odavno 
I on priča o korektnosti... Licemjerje at it's best.
-
north
#36245 Re: Premijer liga BiH
Ma iskreno ne interesuje me, samo sam shvatio da pišeš kako on ne priča o klubu, nego o medijima..a ovo je naslov koji sam pročitao gdje spominje klub...pa u tom kontekstu....što se mene tiče, neka dovodi ko koga hoće, valjda smo naučili ma koje ime da dođe da nije garancija uspjeha dok see ne vidi na terenu...Sarajevo je na tu temu prvo doktoriralo a I vi ste zadnja dva roka dobro tu se približili.....Mene bilo ko da dođe u FCS ne bi plaho obradovalo, dok se ti igrači ne vide na djelu, tako da ni euforija ako kod nas dođu, još manje razočarenje ako kod vas dođu 
-
LSD
#36246 Re: Premijer liga BiH
Jagoda je teški ublehaš, vazda bio.Velkoski wrote:Jagodić je glup k'o kurac, al' to znamo već odavno
Razvalicemo ih sutra 1-1 ili 0-0.....Sloboda nam nikako ne leži u zadnje vrijeme.
- ultima_palabra
#36247 Re: Premijer liga BiH
Sta ce ih biti strah, sve ste zavrsili unaprijedStroj-2 wrote:Jel te strah Krupo na vrbasu ?
-
Dead Man Walking
#36248 Re: Premijer liga BiH
Mozda ih je strah da se komse ne predomisle i odigraju kako znaju i umiju (citaj popuslic
).
- Logovan
#36249 Re: Premijer liga BiH
Nismo završili, nema punca, tako da sve je jasno.ultima_palabra wrote:Sta ce ih biti strah, sve ste zavrsili unaprijedStroj-2 wrote:Jel te strah Krupo na vrbasu ?Sutra ce blokirati par.
- Stroj-2
#36250 Re: Premijer liga BiH
Sto završili ? Znamo i mi nekad iznenaditiultima_palabra wrote:Sta ce ih biti strah, sve ste zavrsili unaprijedStroj-2 wrote:Jel te strah Krupo na vrbasu ?Sutra ce blokirati par.