SDP

drug_profi

#36176 Re: SDP

Post by drug_profi »

Android Knego wrote:
drugi profil wrote: Ako je tacno da je 15-tak % ostalih i jos nesto procenata Srba u FBiH, to je u ukupnom broju znatno vise od hercegovackih glasaca kojih je ionako samo 50% izaslo.
svidja mi se ovo objasnjenje... dakle, ako necete rijesiti Sejdic-Finci mi cemo glasati za koga hocemo, a neko ce zbog toga (citaj: HDZ) biti pusiona... :)
Vjeruje mi da ja nikome kajlu ne zabijam namjerno. Mozda i da postoji kandidat ostalih, trebao bi biti veoma, veoma dobar da bi nadmasio Raguzevu prezentaciju, kampanju i iskutvo. Covicevih plakata nema po Sarajevu, a Raguz viri odasvud, lezeran, sarmantan, sa jasnom porukom koja nikog ne vrijedja, koja nosi istinsko pravo svih nas rodjenih ovdje.
Sto rece Bajic veceras, za Raguza bi vjerovatno mnogi i iz RS-a glasali da imaju pravo glasa za svakog clana predsjednistva.
Dakle problem je u sistemu, ne u kandidatu. Takodjer je problem sto Hercegovci zele crtanje novih linija, a ne podvlacenje crta.
Mene Bosnajkistan direktno ugrozava, a HDZ BIH podrzava takvu ideju. A Raguz radi upravo suprotno.
Alfons Kauders

#36177 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

Android Knego wrote:
Alfons Kauders wrote:vau

haman bi mogli ispod 100 tisucha ovaj put :lol:
"stogodisnje vode" :izet:
to mora biti neki rekordni pad

procentualno, causesku bi dobio vise u rumuniji nakon revolucije... da je ostao ziv :D
omega369

#36178 Re: SDP

Post by omega369 »

a realno je da dok je zlaja predsjednik sve sto valja ode iz sdp-a.

ne bih ja o ovome u noci izbora, ali "kad je vec neko spomenuo. i neka je spomenuo..." :D :D
Alfons Kauders

#36179 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

drugi profil wrote:
Android Knego wrote:
drugi profil wrote: Ako je tacno da je 15-tak % ostalih i jos nesto procenata Srba u FBiH, to je u ukupnom broju znatno vise od hercegovackih glasaca kojih je ionako samo 50% izaslo.
svidja mi se ovo objasnjenje... dakle, ako necete rijesiti Sejdic-Finci mi cemo glasati za koga hocemo, a neko ce zbog toga (citaj: HDZ) biti pusiona... :)
Vjeruje mi da ja nikome kajlu ne zabijam namjerno. Mozda i da postoji kandidat ostalih, trebao bi biti veoma, veoma dobar da bi nadmasio Raguzevu prezentaciju, kampanju i iskutvo. Covicevih plakata nema po Sarajevu, a Raguz viri odasvud, lezeran, sarmantan, sa jasnom porukom koja nikog ne vrijedja, koja nosi istinsko pravo svih nas rodjenih ovdje.
Sto rece Bajic veceras, za Raguza bi vjerovatno mnogi i iz RS-a glasali da imaju pravo glasa za svakog clana predsjednistva.
Dakle problem je u sistemu, ne u kandidatu. Takodjer je problem sto Hercegovci zele crtanje novih linija, a ne podvlacenje crta.
Mene Bosnajkistan direktno ugrozava, a HDZ BIH podrzava takvu ideju. A Raguz radi upravo suprotno.
covinih plakata nema po sarajevu.... jer da ih ima... raguz bi kraj miljacke dobio vise glasova od malog princa i tornjaka :D
Android Knego

#36180 Re: SDP

Post by Android Knego »

drugi profil wrote:
Android Knego wrote:
ja nisam mislio nista lose. svidja mi se ovo kao instrument da ih se natjera (politicare) da sprovedu sudsku odluku Sejdic-Finci. s druge strane, ovako niko nema pravo (citaj: hercegovacki HDZ-ovci) da poprijeko gleda one koji nisu glasali za "svog". iz razloga sto "svoj" nije samo Bosnjak/Hrvat/Srbin, nego i Ostali...
sebija

#36181 Re: SDP

Post by sebija »

Kongres SDP-a je na proljeće i Zlatko sigurno odlazi sa mjesta predsjednika.

Iako se to zna, zli jezici se ne zaustavljaju.
Alfons Kauders

#36182 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

sebija wrote:Kongres SDP-a je na proljeće i Zlatko sigurno odlazi sa mjesta predsjednika.

Iako se to zna, zli jezici se ne zaustavljaju.
to im je jedina sansa, da se kutarisu njega i poltrona, pa da mozda ozdrave i uzmu 100,000 glasova 2030 :D
drug_profi

#36183 Re: SDP

Post by drug_profi »

Ako bi Bogica privolili da dodje i podigne stranku, vec 2018. imaju 200K
Alfons Kauders

#36184 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

lidija u crnini

atmosfera untergang

idu haman fakat na 70-80 :-)
Android Knego

#36185 Re: SDP

Post by Android Knego »

Alfons Kauders wrote:
drugi profil wrote: Vjeruje mi da ja nikome kajlu ne zabijam namjerno. Mozda i da postoji kandidat ostalih, trebao bi biti veoma, veoma dobar da bi nadmasio Raguzevu prezentaciju, kampanju i iskutvo. Covicevih plakata nema po Sarajevu, a Raguz viri odasvud, lezeran, sarmantan, sa jasnom porukom koja nikog ne vrijedja, koja nosi istinsko pravo svih nas rodjenih ovdje.
covinih plakata nema po sarajevu.... jer da ih ima... raguz bi kraj miljacke dobio vise glasova od malog princa i tornjaka :D
:lol:
sebija

#36186 Re: SDP

Post by sebija »

drugi profil wrote:Ako bi Bogica privolili da dodje i podigne stranku, vec 2018. imaju 200K
Bogić bi to uradio i ranije da je dobrog zdravlja.
klavirdžija

#36187 Re: SDP

Post by klavirdžija »

:D
drug_profi

#36188 Re: SDP

Post by drug_profi »

sebija wrote:
drugi profil wrote:Ako bi Bogica privolili da dodje i podigne stranku, vec 2018. imaju 200K
Bogić bi to uradio i ranije da je dobrog zdravlja.
Valjda ima kuveta da bude sito u odabiru kadrova. Neka bude tu da uljeva povjerenje.
Android Knego

#36189 Re: SDP

Post by Android Knego »

evo uskoro ce se ukljuciti u emisiju na FTV
Android Knego

#36190 Re: SDP

Post by Android Knego »

i dalje nema atmosfere... :D :lol:
_mufljuz_

#36191 Re: SDP

Post by _mufljuz_ »

rahmetullahi alejkum :lol:
Freamon Lester

#36192 Re: SDP

Post by Freamon Lester »

SDP je sad na oko 7-8%. Sljedece izbore ako ovako nastave nece preci prag... :izet:
madner

#36193 Re: SDP

Post by madner »

Glasaci su rekli ko je izdao.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#36194 Re: SDP

Post by JoseMujica »

kako stoje, prati li ko....jesul propali ko Šuhra?

Bakir Hadžiomerović za Klix.ba: Nije dobro, ali kakav narod takva vlast
Bakire sine znaš li onu: Kakav narod taki mu i kandidati?
omega369

#36195 Re: SDP

Post by omega369 »

e cuj jada, ne valja narod. koji je to majmun :shock: :shock:
JoseMujica

#36196 Re: SDP

Post by JoseMujica »

nije on majmun nego oni što glasaju za konje poput njega i Don Neonka koji je to isto prije pola godine poručio
Zavatoni

#36197 Re: SDP

Post by Zavatoni »

SDP će imati rezultat SBiH iz 2010.g...krah potpuni...
Alfons Kauders

#36198 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

omega369 wrote:e cuj jada, ne valja narod. koji je to majmun :shock: :shock:
pa to mu je jedina pametna za svo ovo vrijeme :D narod izabrao, prema svemu sudeci jednu stranku - mozda bace kost DF-u... :D

nema vise protesta, nema vise kukanja, svima dobro, ha ja... :D i sad ko blokira cestu treba bagerima proci kroz njih :D
JoseMujica

#36199 Re: SDP

Post by JoseMujica »

takovo wrote:
Daj nemoj biti smijesan, stranka koja nema predsjednika Bosnjaka, nema sanse medju Bosnjacima.

haj ne provaljuj se...pogledaj rezultate tek osnovanog DF-a koji nema nikakve infrastrukture ni stabilnih prihoda kao SDP
pike

#36200 Re: SDP

Post by pike »

omega369 wrote:e cuj jada, ne valja narod. koji je to majmun :shock: :shock:
Pa realno ne valja. Ne valja ni on doduse.
Post Reply