Vjeruje mi da ja nikome kajlu ne zabijam namjerno. Mozda i da postoji kandidat ostalih, trebao bi biti veoma, veoma dobar da bi nadmasio Raguzevu prezentaciju, kampanju i iskutvo. Covicevih plakata nema po Sarajevu, a Raguz viri odasvud, lezeran, sarmantan, sa jasnom porukom koja nikog ne vrijedja, koja nosi istinsko pravo svih nas rodjenih ovdje.Android Knego wrote:svidja mi se ovo objasnjenje... dakle, ako necete rijesiti Sejdic-Finci mi cemo glasati za koga hocemo, a neko ce zbog toga (citaj: HDZ) biti pusiona...drugi profil wrote: Ako je tacno da je 15-tak % ostalih i jos nesto procenata Srba u FBiH, to je u ukupnom broju znatno vise od hercegovackih glasaca kojih je ionako samo 50% izaslo.
Sto rece Bajic veceras, za Raguza bi vjerovatno mnogi i iz RS-a glasali da imaju pravo glasa za svakog clana predsjednistva.
Dakle problem je u sistemu, ne u kandidatu. Takodjer je problem sto Hercegovci zele crtanje novih linija, a ne podvlacenje crta.
Mene Bosnajkistan direktno ugrozava, a HDZ BIH podrzava takvu ideju. A Raguz radi upravo suprotno.