Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kejn wrote:
Albanci jesu uspješni. Narod rastrgan vjerkim razlikama, okružen jačim igračima poput Slavena i Grka, okružen najvećim silama koje je svijet poznavao Osmanlijama, Austrougarima, preživio je nacionalne pokrete Srba i Crnogoraca, fašizam i naciste, komunizam, i opstao sa dvije države još će izgleda dobiti još jednu u Makedoniji ili barem neki vid autonomije.
Pa lako im je stvoriti sad i treću državu nakon što Slaveni ukopavaju sami sebe već 30 godina. Da su se Kurdi sjetili doseliti ovamo pred rat i oni bi imali svoju državu.
Kejn wrote:Pa to je to... lažni kompleks superiornosti čest našim "ljevičarima" gdje valjda ljudima nije javljeno da Jugoslavija više ne postoji... U njihovim očima Albanci još uvjek prodaju ljimunatu i pistaćije. Ljudi nas prešišali po svim parametrima al eto ta će oni rintaju za fening. Klasično "bošnjo" razmišljanje.
bilo bi uistinu lijepo da si pročitao sve što sam dosad napisao umjesto što opet lažeš.
rocco_siffredi wrote:Naravno da su giganti.
Da smo njihovu školu ucili, ovdje danas ne bi bilo RS. Ljudi otišli kod Amera,pitali koliko je para država,ovi bubnuli 10milijardi $,Kosovari rekli nema problema. Skupili lovu, platili i sada
Fening po fening palača.
Kafa po kafa Qrcina.
nije to bas tako.
albanaca na kosovu ima preko 90%..
plus tamo imaju dvije strane,ovde 3.
samim tim sve je drukcije postavljeno nego u bosni.
slicniji problem nasemu al bez rata imaju makedonci.
Kad se krenulo sa Olujom i deblokadom Bihaća trebalo je pitati koliko košta da se osvoji BL i sve ostalo,da se to potjera do Drine.
Milijarda? Dvije? Pet?
Trebalo je platiti i završiti posao.
Traktori su bili spremni i puni goriva,samo da se to potjera. Ovako su te zaustavili ni tamo ni ovamo. Povuci potegni
Vojsci Srbije niko ne može da naređuje spolja i da jedino može da naređuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Što se Tačija tiče i njegove silne hrabrosti, prošli put je pred Vojskom Jugoslavije trčao, sledeći put pred Vojskom Srbije će puzati samo ako bude potrebno", zaključio je Vulin.
nema goriva ....sta li....???
drugog objasnjenja nema za tu sporost.....
al ce zato mamuska rusija i tatko putun poslati 20000000000000000000 specijalaca
bh.tornjak wrote:Vojsci Srbije niko ne može da naređuje spolja i da jedino može da naređuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Što se Tačija tiče i njegove silne hrabrosti, prošli put je pred Vojskom Jugoslavije trčao, sledeći put pred Vojskom Srbije će puzati samo ako bude potrebno", zaključio je Vulin.
al ce zato mamuska rusija i tatko putun poslati 20000000000000000000 specijalaca
Tradicionalni miroljubivi i tolerantni srpski diskurs. Nepromijenjen već 25 godina, still going strong.
Kejn wrote:
Albanci jesu uspješni. Narod rastrgan vjerkim razlikama, okružen jačim igračima poput Slavena i Grka, okružen najvećim silama koje je svijet poznavao Osmanlijama, Austrougarima, preživio je nacionalne pokrete Srba i Crnogoraca, fašizam i naciste, komunizam, i opstao sa dvije države još će izgleda dobiti još jednu u Makedoniji ili barem neki vid autonomije.
Pa lako im je stvoriti sad i treću državu nakon što Slaveni ukopavaju sami sebe već 30 godina. Da su se Kurdi sjetili doseliti ovamo pred rat i oni bi imali svoju državu.
Ali nije da mi je žao ni sekunde.
Albanci su za razliku od Slavena domicilni narod na Balkanu.
Sve uredu dok u Srbe ne darnes ...a onda nastane cunami kometara ...
Sve jedno mi je za Kosovare ali se da primijetiti duh vješto upakovane jugo demagogije ...
Kospe kikiriki ,bakljava ,tuljumba, cepam rezem i supce mecem ...go divljak naspram serbskog intelekta ....
Tako su nas učili i dugo dugo ćemo još to slušati ...
bh.tornjak wrote:Vojsci Srbije niko ne može da naređuje spolja i da jedino može da naređuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Što se Tačija tiče i njegove silne hrabrosti, prošli put je pred Vojskom Jugoslavije trčao, sledeći put pred Vojskom Srbije će puzati samo ako bude potrebno", zaključio je Vulin.
I sa takvim izjavama jedan "politicar" postaje lider u Srbiju ili za srbijance .. Primitivizam !
S'time samo sto potvrdjuju da njihovi nesposobni politicari koji ih sami glasaju , vrte ih kako god zele
I sa takvim izjavama jedan "politicar" postaje lider u Srbiju ili za srbijance .. Primitivizam !
S'time samo sto potvrdjuju da njihovi nesposobni politicari koji ih sami glasaju , vrte ih kako god zele
Najiskreno sada , i znam da si nacionalista sta ja to i respektiram bez obzira sto si moj neprijtalej , sve sam mislio da ste nepredniji sve dok sam poceo da vas citam ! Od kada citam vase politicare , historicare , komentare , vase TV itd.. ubedjujem se svaki dan sve vise i vise , da ste vi najniza tacka u Evropi i ne samo na Balkanu .
Albanci slasticari, fizicki radnici, cistaci i sl. a Srbi intelektualci, dobar vic.
Btw. jebase vas i jos ce vas jebati, po vama 10 puta gori - jebeni su to kompleksi i frustracije.
Tradicionalni miroljubivi i tolerantni srpski diskurs. Nepromijenjen već 25 godina, still going strong.
E, o tome se ne prica.
Nego, sta se ovaj Cigo ufuro da je nebeski?
agim. wrote:
Najiskreno sada , i znam da si nacionalista sta ja to i respektiram bez obzira sto si moj neprijtalej , sve sam mislio da ste nepredniji sve dok sam poceo da vas citam ! Od kada citam vase politicare , historicare , komentare , vase TV itd.. ubedjujem se svaki dan sve vise i vise , da ste vi najniza tacka u Evropi i ne samo na Balkanu .
Od takve moralne vertikale, kompliment bi bio problem i da se covjek zapita, ovako...nemam pojma ko si, tako da nisam ti neprijatelj a posebno kosovarima...tvoje projiciranje-tvoj problem, kompleks je tesko pobjediti.
agim. wrote:
Od takve moralne vertikale, kompliment bi bio problem i da se covjek zapita, ovako...nemam pojma ko si, tako da nisam ti neprijatelj a posebno kosovarima...tvoje projiciranje-tvoj problem, kompleks je tesko pobjediti.
Milim da pametan i glup ne mogu nikako da budu u istoj sobi a kamoli da polemišu o bilo čemu, tako da ovaj agimovski ima sreće što ga je priroda obdarila intelektom sobne temperature u kući bez izolacije i lošom stolarijom na vanjskoj temperaturi od -20