SDA-All about

Leverage

#36151 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

drug_profi wrote:Kome ba to objasnjavas?
Mozda nekom iz mase ko bi shvatio, ali osobi kojoj replciras suvisno je govoriti. On mora braniti svoj interes kako god zna, pa i plasiranjem labavih konstrukcija.
Iskren da budem više radi ostalih koji čitaju.

Može neko slučajno pomislit' da ovo što on priča ima da izvineš neke logike.

Pa eto, da ne misli niko.
Crvene_brigade

#36152 Re: SDA-All about

Post by Crvene_brigade »

Zar ovaj rumeni skorojević Semir Efendić nije u zatvoru zbog gaženja nedužnog pješaka?

Umjesto da odgovara za smrt pješaka, Semir Efendić je postavljen za nosioca liste lopovske SDA za Kanton Sarajevo.

https://faktor.ba/vijest/od-sarajeva-ce ... nosni/3485
AmiĐa_Idriz

#36153 Re: SDA-All about

Post by AmiĐa_Idriz »

Crvene_brigade wrote:Zar ovaj rumeni skorojević Semir Efendić nije u zatvoru zbog gaženja nedužnog pješaka?

Umjesto da odgovara za smrt pješaka, Semir Efendić je postavljen za nosioca liste lopovske SDA za Kanton Sarajevo.

Zašto bi on odgovarao i za šta, pa on je kadar SDA. Čovjek mu se vjerovatno bacio pod auto. Ukoliko je djelovala full SDA demokratija možda su i poslali račun za štetu na autu unesrećenoj porodici.
vatrogasac

#36154 Re: SDA-All about

Post by vatrogasac »

AmiĐa_Idriz wrote:
Crvene_brigade wrote:Zar ovaj rumeni skorojević Semir Efendić nije u zatvoru zbog gaženja nedužnog pješaka?

Zašto bi on odgovarao i za šta, pa on je kadar SDA. Čovjek mu se vjerovatno bacio pod auto. Ukoliko je djelovala full SDA demokratija možda su i poslali račun za štetu na autu unesrećenoj porodici.
Nemam nikakve veze sa SDA, čak me od njihovih uhljeba nekoliko puta zaboljela glava, ali nije ni vaše maslo za ramazana, sjedim i pijem kafe i sa jednim i sa drugim i ostalima....sve je to isto cvijeće zvano Smrdan. Nego mi smiješno kako se odričete komunizma pa ga baštinite pa se odričete Lagumdžije, a on vam daje savjete kao član stranke.
Bivši predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Zlatko Lagumdžija uputio je pismo partijskim članovima, poručivši im, uz ostalo, da ne smiju postati dio Plana B i ići u koaliciju s HDZ-om, SNSD-om i SBB-om. Pismo prenosimo u cijelosti.
Crvene_brigade

#36155 Re: SDA-All about

Post by Crvene_brigade »

vatrogasac wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:

Nemam nikakve veze sa SDA, čak me od njihovih uhljeba nekoliko puta zaboljela glava, ali nije ni vaše maslo za ramazana, sjedim i pijem kafe i sa jednim i sa drugim i ostalima....sve je to isto cvijeće zvano Smrdan. Nego mi smiješno kako se odričete komunizma pa ga baštinite pa se odričete Lagumdžije, a on vam daje savjete kao član stranke.
Bivši predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Zlatko Lagumdžija uputio je pismo partijskim članovima, poručivši im, uz ostalo, da ne smiju postati dio Plana B i ići u koaliciju s HDZ-om, SNSD-om i SBB-om. Pismo prenosimo u cijelosti.
Pusti se ti Lagumudžije, komunizma, plana B... Nego kako Semir Efendić kao ubica nedužnog pješaka može biti nosilac liste stranke koja navodno jako vodi računa o etici, istini, pravdi...
Last edited by Crvene_brigade on 17/09/2018 20:43, edited 1 time in total.
jefff

#36156 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Image
Leverage

#36157 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

AmiĐa_Idriz wrote:

A onda ni glasa od njega
neki čovjek donese starom tri milje maraka
kaže ovo šalje Šefket Ramadani
toliko valjda košta život vani
Leverage

#36158 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

vatrogasac wrote:
:lol:

I ja sam nekad davno slao pisma simpatiji. Znaš kako mi je odgovorila, sve na hamer papiru sa iskruženim sličicama :lol:
AmiĐa_Idriz

#36159 Re: SDA-All about

Post by AmiĐa_Idriz »

Koji sam to ja?

Serem se i na SDP usput, ako na to ciljaš.
Leverage

#36160 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

AmiĐa_Idriz wrote:Koji sam to ja?

Ne skontah jel ovo meni bilo upućeno?

Ako jest onaj stih je reakcija na zadnji dio tvog posta, ništa se na tebe ne odnosi.
AmiĐa_Idriz

#36161 Re: SDA-All about

Post by AmiĐa_Idriz »

Leverage wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Koji sam to ja?

Ne skontah jel ovo meni bilo upućeno?

Ako jest onaj stih je reakcija na zadnji dio tvog posta, ništa se na tebe ne odnosi.
Ma jok, vatrogascu :mrgreen:
DonieBrasco

#36162 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

SDA dogovara koaliciju sa HDZ i SBB nakon izbora, SBB tanije Fahro u kontaktu sa Dodikom pored Covica, kao i Covic sa Dodikom.

Ali eto dajte im glas neka ih jos cetri godine, pocinju da grade puteve, vode nas u EU i NATO, okrenuli su plocu dosta su radili za sebe sada ce za narod. :roll:
Leverage

#36163 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

AmiĐa_Idriz wrote: Ma jok, vatrogascu :mrgreen:
:thumbup:
DonieBrasco wrote:SDA dogovara koaliciju sa HDZ i SBB nakon izbora, SBB tanije Fahro u kontaktu sa Dodikom pored Covica, kao i Covic sa Dodikom.

Ali eto dajte im glas neka ih jos cetri godine, pocinju da grade puteve, vode nas u EU i NATO, okrenuli su plocu dosta su radili za sebe sada ce za narod. :roll:
Pa zar opet grande koalicija?

Sačuvaj me Bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i bošnjačke grande koalicije.
Banksy

#36164 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

rolex oyster, dobra..
kosponovodjeluje

#36165 Re: SDA-All about

Post by kosponovodjeluje »

Image

Efendić umjesto da ode zatvor želi da postane premijer KS. Možda mu ovaj primitivac što kopa nos u prvom redu bude ministar. Kako sada stvari stoje, prije će otići u zatvor nego postati premijer.
Last edited by kosponovodjeluje on 17/09/2018 21:10, edited 3 times in total.
Leverage

#36166 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Zašto je SDA počela da drži skupove po dnevnim boravcima?
starisalko

#36167 Re: SDA-All about

Post by starisalko »

Leverage wrote:
vatrogasac wrote:
:lol:

I ja sam nekad davno slao pisma simpatiji. Znaš kako mi je odgovorila, sve na hamer papiru sa iskruženim sličicama :lol:

Pametna djevojka.Jedini moguci nacin da razumijes
Leverage

#36168 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

starisalko wrote: Pametna djevojka.Jedini moguci nacin da razumijes
:-)

Prevedeno, to znači da mi nije odgovorila.

Čitav dan prevodim po forumu onima koji slabo povezuju.
starisalko

#36169 Re: SDA-All about

Post by starisalko »

Leverage wrote:
starisalko wrote: Pametna djevojka.Jedini moguci nacin da razumijes
:-)

Prevedeno, to znači da mi nije odgovorila.

Čitav dan prevodim po forumu onima koji slabo povezuju.
Tezak posao
Izdrzi jos ovi dvadesetak dana pa polako u normalu
Leverage

#36170 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Slažem se da bi štošta moglo da bude bolje nakon izbora, ali da će baš preko noći nestat' onih koji slabo povezuju...

Neće bit' baš tako dobro.
problemnatravunu

#36171 Re: SDA-All about

Post by problemnatravunu »

seln wrote:Sebija pocinje dugi mars ka vlasti:

Image
Nije mi baš nikako jasna i logicna kandidatura dotične, jer je se još uvijek sjećam pune elana da dovede u red i pod zakon zdravstveni sistem ove države (ili barem Federacije, ili barem KS :lol: ), taj posao još uvijek nije završen :-? , i šta sada, sada hoće da pobjegne u ništavni život parlamentarca-jes' da je plata dobra, a odgovornost nikakva, ali gospođu sam zaista shvatao kao ozbiljniju i moralniju u svom zacrtanom poslu!???
DonieBrasco

#36172 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

Danas sam cuo da u Brezi ima istaknut veliki transparent "nijedna stranka nije dobordosla ovdje", a djeca u obdanistu znaju da je Breza pored Ilijasa udarno mjesto SDA. Kao fazon ne dolazite nam mi znamo ko su nasi. :lol:
AmiĐa_Idriz

#36173 Re: SDA-All about

Post by AmiĐa_Idriz »

Bravo za Brezu, SNAGA NARODA! :bih:
kurty

#36174 Re: SDA-All about

Post by kurty »

DonieBrasco wrote:Danas sam cuo da u Brezi ima istaknut veliki transparent "nijedna stranka nije dobordosla ovdje", a djeca u obdanistu znaju da je Breza pored Ilijasa udarno mjesto SDA. Kao fazon ne dolazite nam mi znamo ko su nasi. :lol:
jok ba... kako udarno mjesto...
pogledaj malo rezultate unazad 8 godina, pa ces vidjeti da je to blaga prednost SDA u odnosu na ostale
SmokingMan

#36175 Re: SDA-All about

Post by SmokingMan »

Narod zna + u jedinstvu je snaga = Snaga naroda

Snaga naroda - 7 KM = pišaj po sirotinji
. :razz:

Image

Zamislite da su na ovih cca.10 metera reklamnog porstora mogli razvući momački fahrin osmjeh. :D
Post Reply