Dešavanja u Srbiji

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36151 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#36152 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

muha_sa wrote:Slobina pudlica se malkice otrovaLA

http://avaz.ba/region/srbija/365466/ivi ... im-gulasom
jebo im Sracic mater njihovu....a bio sam se nameracio da ostavi komentar ....kad ono jok :lol:
kiligonzales

#36153 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

Al divi gore Pasuljanske livade :D
Kejn

#36154 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

Chmoljo wrote:
Kejn wrote:
Ne znam zašto se praviš Englez fino sam ti podcrto zašto su Albanci "uspješni" i pogotovo zašto su uspješniji od nas.
opet lažeš.
Kejn wrote:Albanci su jedan to rijetkih primjera gdje domorodci prežive pa čak i i odjebu uljeze

Mogu samo dati naklon do poda toj naciji.

Svaka im čast. Zaista jedan od uspješnijih naroda na Svijetu.
ovo si rekao. nikakve Bošnjake spominjao nisi. ništa podcrtavo nisi. toga si se naknadno sjetio kada je zafalio bilo kakav argument, jer ti je blam priznati da si izvalio glupost. još mi podmećeš da je albance smatram građanima drugog reda, jer sam, jel, ljevičar. što je još jedna izvaljena glupost.

klasično Fatmirovski - neinteligentno, nemušto, bezobrazno i lažno.
a ovo :
Osim toga, Bosnjace, da nije bilo Srebrenice, Tomasice, opsade Sarajeva i 100.000 mrtvih dobili bi kurcinu, a ne drzavu na kosovu
je degutantno. Tvrditi ovakvo nešto je stvarno degutantno.
kako nisi u stanju shvatiti dvije prostoproširene rečenice, nemam namjeru gubiti vrijeme i tebi objašnjavati šta ovo znači. moguće je i da znaš, samo pokušavaš podmetanjem sakriti svoju nebulozu koju si izvalio.

iskreno se nadam da si još mlad, u pubertetu. jer ako nisi, ako si zreo čovjek... :lol:
Liče ne znam šta je problem sa tobom? Jel pričam grčki? Albanci jesu uspješni. Narod rastrgan vjerkim razlikama, okružen jačim igračima poput Slavena i Grka, okružen najvećim silama koje je svijet poznavao Osmanlijama, Austrougarima, preživio je nacionalne pokrete Srba i Crnogoraca, fašizam i naciste, komunizam, i opstao sa dvije države još će izgleda dobiti još jednu u Makedoniji ili barem neki vid autonomije. Evo sada ciljaju i na našu interesnu sferu, na Sandžak što znači da će osim sa Srbima doći i u direktan sukob sa nama za par godina.To što ti pod pojmom uspješna nacija podrazumjevaš samo ekonomski standard jednog naroda i bogatstvo je tvoj površni i plitki pogled na ono šta znači "uspješna nacija". Al s obzirom da si vidim aktivni pristalica SDP-a to me uopšte ne čudi. Koncept naroda i nacije je totalno stran bh. ljevici. A i ovo što je tzv. "ljevica" kod nas su klasične neo-komunističke stranke. Samo kod nas najveću ljevičarsku stranu može voditi ex-konobar koji organizira obilježavanje Oktobarske revolucije. Samo kod nas jedan Suljagić može bacati drkicu na knjigu o razgovorima između Đilasa i Staljina i to na twitteru predstavljati kao nešto "cool". Nije to evropske ljevice srelo na ulici.

Na to sam mislio kada sam rekao da su uspješni. Što se tiče standarda i njihovog rada vani glupo mi je to i pominjati s obzirom na iseljavanje naših naroda iz BiH. Također razlika između njih i nas je ta, da oni imaju svo vrijeme svijeta da poprave svoju ekonomsku situaciju a i popravit će je, dok naša mrtvaja stagnira iz godine u godinu i stagnirat će do kraja svijeta jer oni nemaju laktaškog bivola i onu hinjavu guju hercegovačku da blokiraju sva živa ekonomska i politička kretanja u državi kada im se ćejfne. Zato su meni i tebi životi usrani, usrani su našoj djeci a bit će usrani i njihovim unucima upravo zbog tog koncepta "uspješnosti" Albanaca koji je tebi smiješan jer eto lafo oni rintaju vani za fening... Oni rintaju i rintat će još malo i neće više, a naš narod će rintati i to zauvjek.
vatrogasac

#36155 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by vatrogasac »

pici wrote:Image

bondČelik na Haparatima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I ustaše udarile na Srbiju. Šta Bosna čeka? :mrgreen:
Kejn

#36156 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

vatrogasac wrote:

I ustaše udarile na Srbiju. Šta Bosna čeka? :mrgreen:
Šta čekaju Paše? :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#36157 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Chmoljo »

nije majka muju karala što se kocko...

osim ličnih kvalifikacija, opet si nanizao brdo gluposti. ali hajde, bar nisi sada vrijeđao, i to je uspjeh. jer da imaš argumente, ne bi imao potrebe posezati za ad hominemom. paušalno nabacane ocjene nekoga ko misli da je država nešto što je postojalo od pamtivjeka i što će opstajati beskonačno u budućnosti. ali šta očekivati od nekoga ko daje sud o čovjeku na osnovu nekoliko pročitanih postova? kaže vidi... ne vidiš ono što je napisano, a da očekujem da povežeš tačkice i da doneseš zaključak.

afrička plemena su se uspjela izboriti za državu i državne granice, pa gdje su oni u toj tvojoj listi uspješnosti? niko ne zna šta si ti mislio, nego ono što si napisao. a napisao si notornu glupost. i to poprilično nedvosmisleno.

hoće to tako, kada se gleda iz lične vizure, i kada je čovjek opterećen sobom, i misli da se svijet oko njega okreće.

izađi malo, prohodaj, pročitaj nešto. nekima je teško iskustvo palanke izbiti iz promišljanja. hoću reć' "promišljanja".
Kejn

#36158 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

Haj nemoj mi se praviti pametan majke ti potego si odmah na startu sa šovinističkom tezom u smislu ko oni rintaju za fening 'ta će oni fukara...
I ti si gore krenuo sa ad hominemom kako sam neinteligentan, glup mlad evo sad da sam neki džiber koji nije izašao iz palanke.... Kultura dialoga SDP aktivista nema šta.... Također vidim da si moj stav interpretirao kao oni naguzili Srbe mi nismo oni su uspješni. Pa šta trebaju Ruse da naguze kako bi bili uspješni u tvojim očima?

Prva mu asocijacija na Albance "oni rintaju za fening"... A ja lafo iz Palanke...
Last edited by Kejn on 30/03/2018 11:12, edited 1 time in total.
hizo ramidovic

#36159 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by hizo ramidovic »

Шта је, муслићи, јесте ли се укакили у гаће кад сте прочитали ово о руским авионима и специјалцима, а?
Јесу ли вам ћевапи, баклава и бурек од сира запели у грлу од страха?
А ово је тек само мала опомена шта би и вас у овој тзв. држави беиха чекало ако се будете побунили.
А могла би вам и Србска част упутити коју честитку па да се тек онда укаките хехехе...
bh.tornjak

#36160 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sve je to dio vatikansko-teheranske zavjere....
napadi gulasom imaju za cilj da se minimiziraju uspjesi srbijanske diplomatije....
sada, umjesto da sere po svijetu....Dacic sere u gace u nekoj od bolnica afrike
Chmoljo

#36161 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Chmoljo »

Kejn wrote:Haj nemoj mi se praviti pametan majke ti potego si odmah na startu sa šovinističkom tezom u smislu ko oni rintaju za fening 'ta će oni fukara...
I ti si gore krenuo sa ad hominemom kako sam neinteligentan, glup mlad evo sad da sam neki džiber koji nije izašao iz palanke.... Kultura dialoga SDP aktivista nema šta.... Također vidim da si moj stav interpretirao kao oni naguzili Srbe mi nismo oni su uspješni. Pa šta trebaju Ruse da naguze kako bi bili uspješni u tvojim očima?
iznošenje činjenica nije šovinizam. hajde ti prvo raskrsti sa osnovnim pojmovima.

što se tiče mog ad hominema, pokušaj se napregnuti, pa ćeš vidjeti da sve vrijeme govorim o tvom procesu zaključivanja. jedno je reći nekome da je glup, drugo je reći da mu je izjava glupa, i da ono što je rekao nema veze sa pameću i činjenicama.

ja te molim da mi ukažeš gdje sam vrijeđao tvoju ličnost, umjesto što sam se referisao na ono ŠTO SI NAPISAO.

i opet mi podmećeš i lažeš.

a vidim da ne znaš ni ono šta si TI pisao
Također vidim da si moj stav interpretirao kao oni naguzili Srbe mi nismo oni su uspješni. Pa šta trebaju Ruse da naguze kako bi bili uspješni u tvojim očima?
da te podsjetim
Kejn wrote:Albanci su jedan to rijetkih primjera gdje domorodci prežive pa čak i i odjebu uljeze

Mogu samo dati naklon do poda toj naciji.

Svaka im čast. Zaista jedan od uspješnijih naroda na Svijetu.
da, trebali su i Ruse i Amere i Engleze. nevjerovatno, ali upravo si sam došao do zaključka koliko je ta izjava bila... :D

dođe čovjek i kaže, mi smo prvaci svijeta.

ne jarane, prvaci ste svoje lige.

pa kako ba, jel to treba da pobjedim svjetskog prvaka da bih bio svjetski prvak?!

...

:skoljka:
bh.tornjak

#36162 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

ne samo bondCelik ....vec i Mittal.....a boga mi i Ojropa i Nato se sasrali....
slijedi sjednica savjeta bezbijednosti mjesne zajednice G. Zelinja
Chmoljo

#36163 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Chmoljo »

Kejn wrote:Prva mu asocijacija na Albance "oni rintaju za fening"... A ja lafo iz Palanke...
je li moguće da ti toliko treba da nešto shvatiš?

:-?

nisi bolan ti iz palanke, nego ti je razmišljanje palanačko. :-? izguglaj malo na šta se to odnosi bolan ne bio... :-? pa gdje letiš da nešto napišeš. :-?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36164 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

osamnaeste osamnaeste srBin poBeediiooo :mrgreen:
horkesh

#36165 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Jedna od najčitanijih, a i najkomentiranijih vijesti jučer na B92:
Zlatan govorio srpski: Šta radiš to? Ovo ti je poslednji put...

Zlatan Ibrahimović, jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, progovorio je srpski jezik u reklami švedske kompanije "Bethard" čiji je postao ambasador.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1375142
Šta je Zlatan postavio na Twitteru:

Image

Podsjetiću da komentatori na B92 važe za umjerenije ljude u Srbiji. No, kad se treba šprdati s Bošnjacima i bosanskim jezikom, ih... Navali!

Ali da, baš je šteta što nismo ostali u Srboslaviji. Divota bi to bila, pazili bi Srbi Bošnje k'o malo vode na dlanu :-)
bh.tornjak

#36166 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

Kejn wrote:Haj nemoj mi se praviti pametan majke ti potego si odmah na startu sa šovinističkom tezom u smislu ko oni rintaju za fening 'ta će oni fukara...

Prva mu asocijacija na Albance "oni rintaju za fening"... A ja lafo iz Palanke...
neko to vidi kao "rintanje" ....neko ovako, neko onako...

prije svega radi se o izuzetno vrijednom narodu.....
"bolje da radim i jeftinije nego da ne radim nista....jer kad radim zaradim koliko toliko a kad ne radim potrosim ono sto sam juce zaradio"...rece mi jedne prilike jedan poznanik Albanac.

ima ovde nekih sto im "zamjere" neke sumljive poslove...dilanje i tako te stvari....
Znate li vi cime se bave (neki) Bosnjaci....????? Srbi....??? Hrvati....???
Ne znate.....ili necete da znate....???

istim tim stvarima...jos pride imate ubistva...oruzane pljacke...privredni kriminal....
imate citave klanove organizovanih bandi....
i sad nesto spocitavaju Albancima a od vlastitih govana se ni oci ne vide
Kejn

#36167 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

horkesh wrote:Jedna od najčitanijih, a i najkomentiranijih vijesti jučer na B92:
Zlatan govorio srpski: Šta radiš to? Ovo ti je poslednji put...

Zlatan Ibrahimović, jedan od najpoznatijih fudbalera na svetu, progovorio je srpski jezik u reklami švedske kompanije "Bethard" čiji je postao ambasador.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1375142
Šta je Zlatan postavio na Twitteru:

Image

Podsjetiću da komentatori na B92 važe za umjerenije ljude u Srbiji. No, kad se treba šprdati s Bošnjacima i bosanskim jezikom, ih... Navali!

Ali da, baš je šteta što nismo ostali u Srboslaviji. Divota bi to bila, pazili bi Srbi Bošnje k'o malo vode na dlanu :-)
Koliko smo mi uništeni i hendikepirani kao narod jer naš nacionalni pokret nije uspio krajem 19 vijeka, toliko su Srbi uništeni i hendikepirani svojim nacionalnim pokretom koji je iz nacionalizma prešao u šoviznizam i čisti fašizam.
Kejn

#36168 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

bh.tornjak wrote:

neko to vidi kao "rintanje" ....neko ovako, neko onako...

prije svega radi se o izuzetno vrijednom narodu.....
"bolje da radim i jeftinije nego da ne radim nista....jer kad radim zaradim koliko toliko a kad ne radim potrosim ono sto sam juce zaradio"...rece mi jedne prilike jedan poznanik Albanac.

ima ovde nekih sto im "zamjere" neke sumljive poslove...dilanje i tako te stvari....
Znate li vi cime se bave (neki) Bosnjaci....????? Srbi....??? Hrvati....???
Ne znate.....ili necete da znate....???

istim tim stvarima...jos pride imate ubistva...oruzane pljacke...privredni kriminal....
imate citave klanove organizovanih bandi....
i sad nesto spocitavaju Albancima a od vlastitih govana se ni oci ne vide
Pa to je to... lažni kompleks superiornosti čest našim "ljevičarima" gdje valjda ljudima nije javljeno da Jugoslavija više ne postoji... U njihovim očima Albanci još uvjek prodaju ljimunatu i pistaćije. Ljudi nas prešišali po svim parametrima al eto ta će oni rintaju za fening. Klasično "bošnjo" razmišljanje.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#36169 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by japin_mutapi »

siptari su giganti
rocco_siffredi

#36170 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by rocco_siffredi »

Naravno da su giganti.
Da smo njihovu školu ucili, ovdje danas ne bi bilo RS. Ljudi otišli kod Amera,pitali koliko je para država,ovi bubnuli 10milijardi $,Kosovari rekli nema problema. Skupili lovu, platili i sada :izet:
Fening po fening palača.
Kafa po kafa Qrcina.
Last edited by rocco_siffredi on 30/03/2018 11:47, edited 1 time in total.
SmokingMan

#36171 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

hizo ramidovic wrote:Шта је, муслићи, јесте ли се укакили у гаће кад сте прочитали ово о руским авионима и специјалцима, а?
Јесу ли вам ћевапи, баклава и бурек од сира запели у грлу од страха?
А ово је тек само мала опомена шта би и вас у овој тзв. држави беиха чекало ако се будете побунили.
А могла би вам и Србска част упутити коју честитку па да се тек онда укаките хехехе...
Kосово ће увек бити српско,никада шиптарско. :bih:
sumirprimus

#36172 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by sumirprimus »

rocco_siffredi wrote:Naravno da su giganti.
Da smo njihovu školu ucili, ovdje danas ne bi bilo RS. Ljudi otišli kod Amera,pitali koliko je para država,ovi bubnuli 10milijardi $,Kosovari rekli nema problema. Skupili lovu, platili i sada :izet:
Fening po fening palača.
Kafa po kafa Qrcina.
nije to bas tako.
albanaca na kosovu ima preko 90%..
plus tamo imaju dvije strane,ovde 3.
samim tim sve je drukcije postavljeno nego u bosni.
slicniji problem nasemu al bez rata imaju makedonci.
seln

#36173 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

SVETISLAV BASARA

Mitrovički igrokaz

Da se neki težak pičvajz iza brda valja, iskusni poznavaoci ovdašnje političke scene (u doslovnom značenju reči „scena“) znali su još u momentu kada je spoljni Dačić blagoizjavio da bi bi on, da je na mestu El Suprema, „povukao potpis“, što je izazvalo grohotan smeh u redovima vrabaca pod strehom pustoline u Nemanjinoj koji odvajkada znaju da Dačić ima „kapacitet“ da povlači samo ono što mu se naredi da povuče.

Stvar je počela dodatno da se usložnjava kada su dan (dva?) potom vlasti lažne države zabranile ulazak na Kosovo uredno najavljenoj grupi visokih srpskih državnih dužnosnika u sastavu Marko Đurić, Nikola Selaković, Vulin – umal ne napisah Fon Klauzevic – i Kulturvukosavljević, a kada je Đurić srpskom narodu i senatu obznanio da njemu niko ne može zabraniti da po njegovoj zemlji Srbiji ide kud hoće i da će uprkos zabrani otići na „unutrašnji dijalog“, bilo je jasno da zvanični Beograd tendenciozno ide na to da Đurić bude što spektakularnije uhapšen. A zašto, bojim se da se to nikada neće saznati.

Vlasti, pak, lažne države su bivšoj državi-matici – koja si laska da je stvarna – u tom pogledu velikodušno izašle u susret primenjujući u Severnoj Mitrovici vaistinu prekomernu silu sa sve „deset na jednoga“, pendrečenjem, suzavcem, šok bombama i provođenjem Đurića kroz prištinskog toplog zeca.

U Srbiji je sasvim predvidivo nastao žestok, ali strogo kontrolisan amok, kažem strogo kontrolisan zato što se država Srbija ovoga puta uzdržala od „samoorganizovanja“ grupica huligana koji bi popalili džamije i polupali pekare i poslastičarnice u vlasništvu Albanaca. Time je, je li, u svet odaslana poruka da smo, za razliku od varvara i terorista, Albanaca, mi, Srbi, mirni, civilizovani i dostojanstveni.

Ostavimo sad po strani filozofsko pitanje kakva se strategija krije iza goreopisanog igrokaza – mada podozrevan da je tu reč o „stihijskom pokretanju događaja koji posle izmiču kontroli“ (S-Jovanović) – pa načas razmotrimo dve neiskorenjive zablude srpskih političkih elita (svih vremena i svih boja), zabludu prvu – da pravila (teška reč, ali upotrebimo je u nedostatku preciznije) političke igre (tačnije loše režiranih igrokaza) koja važe i koja su (naopako) funkcionalna na Balkanu i u Srbiji, važe i funkcionišu i u ostatku sveta; i zabludu drugu – da ostatak sveta nešto naročito zabole Crven Ban ko je na Balkanu (i u Srbiji) „varvarin“, a ko „civilizovan“ i ko je u istorijskom pravu, a ko nije. Okolni svet sa balkanskim državicama, a naročito sa Srbijom fakat postupa igrokazno i licemerno, ali to bi se (možda) moglo promeniti samo ako bi se balkanske državice, a naročito Srbija, okanile politike igrokaza. U suprotnom se balkanske državice, a naročito Srbija, mogu samo ljutiti na globalno selo i u znak protesta odsecati Crven Ban, pa se posle žaliti na pad nataliteta.
ettakoto

#36174 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ettakoto »

SmokingMan wrote:
Kосово ће увек бити српско,никада шиптарско. :bih:
Apsolutno.

Image
SmokingMan

#36175 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by SmokingMan »

Svi portugalci i španci trebaju da se vrate izvornoj veri,dosta je više vatikanskih laži.
Post Reply