NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

klosar pravi

#36151 Re: NBA - National Basketball Association

Post by klosar pravi »

Pa stani zašto sad vrijeđaš i ideš na te manje inteligentne upadice zašto jednostavno ne možeš reci da ne znam o cemu pricam i završiš s temom ispasces veci covjek.. :-)
sve_ovo_ja

#36152 Re: NBA - National Basketball Association

Post by sve_ovo_ja »

Pa valjda se vidi da ne pratim toliko kao većina ovdje, ni ne pišem skoro nikada, vrti se 4-5 nickova manje više. Pitanje je trebalo biti više kao "Zašto je Paulu blokiran tada prelazak u LA, a sada se ne blokira stvaranje All star tima". Jbt odmah na nož docekivanje... :-)
Moja greška što pitah :thumbup:
Nadzorna_ploca

#36153 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Nadzorna_ploca »

Kako ste smesni i bas nasmejavate siroke narodne mase.. :mrgreen:
Frenk_1

#36154 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Frenk_1 »

Ove godine je zapad stvarno jak...
Golden State je doveo Cousinsa, koji je, uz Dejvisa, najbolji centar lige, ali on je polomljen, i sad je pitanje da li ce se vratiti kao prije.
Problem je isto što je malo na svoju ruku, košarkaški Ibrahimovic, posvadjao se s upravom Sakramenta, a nije s dobrim odnosima u Pelikansima. Ali nisu oni bas tolika govna. Ljudi su napravili 3 all stara i doveli dvojicu. Kari koji je najbolji tricas lige, imaju Tompsona koji sve radi, kao i Grina, te Duranta koji je u odbrani sila.

Hjuston ima solidnu ekipu, ali moraju se jos pojačati, imaju strašnog Hardena, Capelu, Gordona i Paula.
Oklahoma uz dva dobra igrača bi odlična bila, nekog beka da dovedu.
Za Lejkerse ne znam šta da kažem. Umjesto da Dzejmsu okupe ekipu, oni dovode cirkuzante kao Stephenson i Rondo. Doveli su dobrog centra McGee-a, imaju Ingrama i Kuzmu kao krilo i beka, te Calldwell Popea, ali ni blizu GSW.

Na istoku, Boston uz Irvinga i Tatuma, i Phila uz Simonsa i Embida se mogu boriti za istok. To je neko moje misljenje.
Rob_Atl

#36155 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Rodju niko nije zvao da igra za njih, on je nazvao GS i rekao igrat cu za sicu. Toliko o tome.

Sto se tice Lakersa ja mislim da je Magic rekao Lebronu da od ove godine nema nista, i da sljedece godine ce pokupit sve sto se ima pokupit od ovih jacih igraca, jer sljedece godine ce biti bruku FA.
kakavdanakneiskustvu

#36156 Re: NBA - National Basketball Association

Post by kakavdanakneiskustvu »

tyreke evans u pacersima
RasAlGhul

#36157 Re: NBA - National Basketball Association

Post by RasAlGhul »

Frenk_1 wrote:Ove godine je zapad stvarno jak...
Golden State je doveo Cousinsa, koji je, uz Dejvisa, najbolji centar lige, ali on je polomljen, i sad je pitanje da li ce se vratiti kao prije.
Problem je isto što je malo na svoju ruku, košarkaški Ibrahimovic, posvadjao se s upravom Sakramenta, a nije s dobrim odnosima u Pelikansima. Ali nisu oni bas tolika govna. Ljudi su napravili 3 all stara i doveli dvojicu. Kari koji je najbolji tricas lige, imaju Tompsona koji sve radi, kao i Grina, te Duranta koji je u odbrani sila.

Hjuston ima solidnu ekipu, ali moraju se jos pojačati, imaju strašnog Hardena, Capelu, Gordona i Paula.
Oklahoma uz dva dobra igrača bi odlična bila, nekog beka da dovedu.
Za Lejkerse ne znam šta da kažem. Umjesto da Dzejmsu okupe ekipu, oni dovode cirkuzante kao Stephenson i Rondo. Doveli su dobrog centra McGee-a, imaju Ingrama i Kuzmu kao krilo i beka, te Calldwell Popea, ali ni blizu GSW.

Na istoku, Boston uz Irvinga i Tatuma, i Phila uz Simonsa i Embida se mogu boriti za istok. To je neko moje misljenje.
Dejvis je krilo
kakavdanakneiskustvu

#36158 Re: NBA - National Basketball Association

krilni centar i centar,kad napises da je krilo malo smijesno zvuci
Raigor Stonehoof

#36159 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Raigor Stonehoof »

Dwight Howard reportedly wants to play for the Lakers again. :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#36160 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

:lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#36161 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Dwight Howard has finalized a buyout with the Brooklyn Nets and will sign a 1-year deal for the tax MLE with the Washington Wizards once he clears waivers, league **** tell The Athletic.
Itsoktobealone

#36162 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Itsoktobealone »

Rob_Atl wrote:Pa oduzilo se ovo, Lakersi pregovaraju sa njim, ako mu Lakersi ponude max, nevjerujem da ce Houston da izjednaci ugovor. Nemaju od cega vise :D
Lakersi mu neće ponuditi max. A i da hoće, nemaju od čega jer Lakersima je ostalo 5.6 miliona u capu. Jedini timovi koji imaju bilo šta da ponude je Atlanta, Chicago i Sacramento. Phila je imala do prije par sati dok nisu uzeli Chandlera od Denvera. Nemoj se čuditi ako Capela potpiše QO i tako sljedeće godine postane UFA.
spree

#36163 Re: NBA - National Basketball Association

Post by spree »

Rodjo se nudio i Lakersima za slican iznos, ali magic ga odbio :lol: . Koji kreten. Nikakvog rizika nije bilo. Potpises ga na godinu, pa vidis jel' valja ili ne.
Krenule su i neke price da se kawhiju ne ide vise u lakerse otkako je LeBron tamo. Sad bi navodno radje presao u clipse. Ako se ispostavi da je i ovo tacno onda je bolje magicu da sam da otkaz.
Rob_Atl

#36164 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

spree wrote:Rodjo se nudio i Lakersima za slican iznos, ali magic ga odbio :lol: . Koji kreten. Nikakvog rizika nije bilo. Potpises ga na godinu, pa vidis jel' valja ili ne.
Krenule su i neke price da se kawhiju ne ide vise u lakerse otkako je LeBron tamo. Sad bi navodno radje presao u clipse. Ako se ispostavi da je i ovo tacno onda je bolje magicu da sam da otkaz.
Igra mu se itekako, evo izasla vijest da spursi traze puno, kuzmu, ingrama , i dva first round picka za njega. Pa tako da nevjerujem da ce pristati na ovo. Bolje sacekati godinu pa ga uzet za dz.
Tomahawk11
Globalni moderator

#36165 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Kawhi važi za superstara i to nije puno. Druga je stvar što Lakersi gledaju da ucjene Spurse obzirom na situaciju tamo.
A da je bolje da sačekaju godinu, jeste.
The BEN10

#36166 Re: NBA - National Basketball Association

Post by The BEN10 »

Rob_Atl wrote:Rodju niko nije zvao da igra za njih, on je nazvao GS i rekao igrat cu za sicu. Toliko o tome.

Sto se tice Lakersa ja mislim da je Magic rekao Lebronu da od ove godine nema nista, i da sljedece godine ce pokupit sve sto se ima pokupit od ovih jacih igraca, jer sljedece godine ce biti bruku FA.
Hm, pa eto, moći će se probrati. Al baš sklopiti ekipu da bude iole ravnopravna GSW teško...
https://www.spotrac.com/nba/free-agents/2019/
Tomahawk11
Globalni moderator

#36167 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Spasiše Wizardsi Lakerse od Howarda.

Kažu Bosh u Lakersima na godinu.
JThomas

#36168 Re: NBA - National Basketball Association

Post by JThomas »

howard je izapran u 16 voda i nigdje ga saigrači nisu voljeli. on je bio jedan od najboljih igrača lige samo na to što je atletsko čudo. mada je i tad pravio probleme i tražio da napad ide kroz njega, za šta nikad nije imao vještinu. sad u ovim godinama nije ni to, i dobiješ to što dobiješ.
Tomahawk11
Globalni moderator

#36169 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

Meni centri ko Howard dođu poput dinosaurusa, ostaci nekih prošlih vremena. Još kad se uzme, ko što kažeš, koliko je on (ne)zgodan, onda je svakako za zaobići.
Danas se traže ovakvi kao Cousins, KAT, ovo ostalo, tipa Jordan ili Drummond, nije to to, ekipe u kojima oni igraju nemaju ozbiljniju ulogu u ligi.
kakavdanakneiskustvu

#36170 Re: NBA - National Basketball Association

[quote="Tomahawk11"]Spasiše Wizardsi Lakerse od Howarda.

Kažu Bosh u Lakersima na godinu.[/quote]

pa zar on smije igrati kosarku?
Tomahawk11
Globalni moderator

#36171 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Tomahawk11 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Valjda je dobio zeleno svjetlo.
Raigor Stonehoof

#36172 Re: NBA - National Basketball Association

Felton signing pushes Thunder past $300M in salary and tax. :lol:
n;hill

#36173 Re: NBA - National Basketball Association

Post by n;hill »

Raigor Stonehoof wrote:Felton signing pushes Thunder past $300M in salary and tax. :lol:
mahnut će melu
n;hill

#36174 Re: NBA - National Basketball Association

Post by n;hill »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Tomahawk11 wrote:Spasiše Wizardsi Lakerse od Howarda.

Kažu Bosh u Lakersima na godinu.[/quote]

U koliko timova Howard treba još biti da obiđe cijelu ligu...trejdat će ga Wizardsi do proljeća
Raigor Stonehoof

#36175 Re: NBA - National Basketball Association

n;hill wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Felton signing pushes Thunder past $300M in salary and tax. :lol:
mahnut će melu
nista im to ne smanjuje troskove, osim ako on ne pristane da uzme manje para nego sto mu stoji u ugovoru. a nece, sto bi.
Post Reply