naravno da sam pitala momka šta ga je privuklo i šta mu se dopada kod mene
horore sam gledala u srednjoškolskom periodu, sada su mi njah, bezze žanr.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma hajd zaljubit ce se vec neko u mene i ja u nekog.strucnjakdemagog wrote: ↑18/01/2020 18:04Izgleda da je do tebe.![]()
a ti pričaš za udate, ja mislila uopćeno pitanjeKing Theoden wrote: ↑18/01/2020 13:39 Sjooo što žene lafinaju
Nema je koja ne daje sve od sebe da promijeni tj prilagodi muža.
U 99,9% slučajeva uspješno jer se vode onom "tiha voda brijege valja"
Dakle, godinama pomalo kuhaju, kuhaju i kuhaju dok ne dođu do cilja.
Naravno da hoćeSnowie wrote: ↑18/01/2020 18:14Ma hajd zaljubit ce se vec neko u mene i ja u nekog.
Valjda.![]()
Bolje tražiti na gotovo odgovarajuću osobu nego da se patim oko preodgajanja odraslog čovjeka. I ja sam sebe sama gradila.King Theoden wrote: ↑18/01/2020 17:00Pa, ako ćemo ozbiljno, moram se složiti da to i nije neš loše.
Većina nas muškaraca je prdimahovina tako da nije loše to da nas malo promijene.
Ozbiljna žena je ta koja od jednog dinara napravi dva, drži porodicu na okupu, gleda da muška mrcina ne luta i ne opija se i sl.
Pa, svi ovi razvedeni su bili s 'odgovarajucom 'osobom. Ne treba i nemoguce preodgajati, ali i kada si sam, neke stvari, navike mijenjas ... tako da to bude -prirodna selekcija/ prilagodjavanje.cendlerbing wrote: ↑18/01/2020 18:33
Bolje tražiti na gotovo odgovarajuću osobu nego da se patim oko preodgajanja odraslog čovjeka. I ja sam sebe sama gradila.![]()
pa ne osjećam potrebu za takvim udruživanjem. dovoljan mi je, prvenstveno, prijateljski odnos sa partnerom...ne moramo ni živjeti u istom prostoru..takav koncept mi odgovara.
Sta te briga imas garulmo wrote: ↑18/01/2020 19:23pa ne osjećam potrebu za takvim udruživanjem. dovoljan mi je, prvenstveno, prijateljski odnos sa partnerom...ne moramo ni živjeti u istom prostoru..takav koncept mi odgovara.
no, ne znači da neću nekad poželjeti ili živjeti s nekim u zajedničkom domaćinstvu ...a nisam ni protivnik bračnih zajednica.
Nije to, bona.cendlerbing wrote: ↑18/01/2020 19:11 Htjela sam samo reći da svako na sebi treba raditi da bude najbolja osoba koja umije biti,
A šta ako se začne dijete?
Idealno bi mi bilo vikendom, praznicima i za vrijeme godišnjeg odmora, taj model šuškanja mi najviše odgovara.King Theoden wrote: ↑18/01/2020 21:36
A šta ako se začne dijete?
Nisam ljubitelj takvih veza. Biti u vezi a ne ušuškati se svaku noć sa partnerom i tako zaspati, zagrljeni gledati filmove, zajednički doručak, nošnje kafe u krevet, itd...
Naaah, ne sviđa mi se taj koncept.