SDA-All about
-
hizo ramidovic
#36126 Re: SDA-All about
pa sta hocete?
kad metnu asvalt nevalja, kad ga nemetnu jope nevalja...
ajeste nakrivo nasadzeni ccc...
kad metnu asvalt nevalja, kad ga nemetnu jope nevalja...
ajeste nakrivo nasadzeni ccc...
-
statixx
#36127 Re: SDA-All about
Nikad narodu ugoditi moj hizo... 
-
hizo ramidovic
#36128 Re: SDA-All about
takoestatixx wrote:Nikad narodu ugoditi moj hizo...
izbori bili, narod odabro, a narod dobro zna ko ga najbolje metne
znaci sve po zakonu
i dzaba, jope nevalja
- AmiĐa_Idriz
#36129 Re: SDA-All about
Koja skupina nezahvalnih ćafira na jednoj temi, vidi se da ste glasačko tijelo FGR-ovaca NS-a i SDP-a!
Znatel vi da je proučena hatma dova na ovaj sloj asfalta, jedan sloj halal asfalta vrijedi kao jedna čitava dionica!
Da ste više u ove 2 godine ubacivali za sergiju...ah mene, pa vi ni ne idete u džamiju, a i ako idete ne pika vam se ako u ormaru nemate zelenu kabanicu i člansku EZDEA, DŽABA IDETE U DŽAMIJU!
Nadam se da je lojavi hadžija platio raji piće iz svoh džepa.
Znatel vi da je proučena hatma dova na ovaj sloj asfalta, jedan sloj halal asfalta vrijedi kao jedna čitava dionica!
Da ste više u ove 2 godine ubacivali za sergiju...ah mene, pa vi ni ne idete u džamiju, a i ako idete ne pika vam se ako u ormaru nemate zelenu kabanicu i člansku EZDEA, DŽABA IDETE U DŽAMIJU!
Nadam se da je lojavi hadžija platio raji piće iz svoh džepa.
- drug_profi
#36130 Re: SDA-All about
I opet, ta logika samo u šupljim glavama funkcioniše.vatrogasac wrote:Kaže čovjek....mi smo Titova partija.drug_profi wrote:Ispadose radnicka prava i antifasizam = komunizam.
Samo u supljim glavama ta logika funkcionise.
Tito je velikom broju građana, ako ne i većini, simbol ponosa, pravde, mira i prosperiteta.
SKBiH je bila dio SKJ, a SDP BiH je pravni nasljednik SKBiH.
Stoga je sasvim normalno da se SDP predstavlja titovom partijom skupljajući datko poene za sebe.
E sad što bi se Tito u grobu okretao kad bi vidio ko ga sve brani i na njega se poziva, o tome drugom prilikom.
SDA bi trebalo da zabrine što je mrtav maršal popularniji od živih predsjednika, pa i mrtvih....
Last edited by drug_profi on 17/09/2018 13:08, edited 1 time in total.
- AmiĐa_Idriz
#36131 Re: SDA-All about
Šta će tebi radnička prava ako nemaš kabanicu, ko te jebe.
Učlani se pa će se i tebi onda naći uhljebljenje, moraš se malo i potruditi da ugrabiš dio 100k radnog kolača, zar nije dosta što ti je SDA dala pravo na zrak, DŽABA!
Učlani se pa će se i tebi onda naći uhljebljenje, moraš se malo i potruditi da ugrabiš dio 100k radnog kolača, zar nije dosta što ti je SDA dala pravo na zrak, DŽABA!
- Impressum
- Location: njih je zivot razocarao dok skakucu jer ne mrze Bosnu koja je sampion oooo oooo oooo
#36132 Re: SDA-All about
ne postoji razlika između SDA vladavine i četničke agresije
i jedno i drugo imaju za cilj potpuno uništenje Bošnjaka
četalji su to htjeli nožem, a zeleni kmeri to rade dosljedno i dugotrajno
Bošnjak je glup insan jer to ne vidi i opet će njih za njih glasati
- Leverage
#36133 Re: SDA-All about
Eki to promijenilo se mnogo, mi prespavali zadnjih 30 godina, pojma nemamo o tome. Hvala na informaciji.vatrogasac wrote:Koja Moskva? Od Gorbačova pa preko Jeljcina pa do pravoslavnog fundamntaliste Putina promijenilo se mnogo. Osta Tuzla zadnji bastion odbrane komunizma.Heller wrote:Slobodno tu dodaj i Slatinu, Tušanj, VI Bosanskz, DragodolLeverage wrote:Batva, Irac, Moluhe, Kreka, to ti u Tuzli zovu mala Moskva. Dobro su i to skupili.
To ti je više bolan figurativno, to ne znači da ako je Moskva onda su komunisti, pa ako nisu više komunisti... ma pusti, kome ja objašnjavam.
Evo da i ja tebe informišem o nekim promjenama. Naime, Lagumdžija više nije predsjednik SDP-a. Ima isto klip u kojem se grli sa bivšim drugovima i odlazi na smetljište historije.vatrogasac wrote:Kaže čovjek....mi smo Titova partija.drug_profi wrote:Ispadose radnicka prava i antifasizam = komunizam.
- drug_profi
#36134 Re: SDA-All about
Ima doktrina o uništenju nacije, tj.popularnom genocidu.Impressum wrote:ne postoji razlika između SDA vladavine i četničke agresije
Temeljit genocid se ne sprovodi oružjem, nego uskraćivanjem obrazovanja.
Ta nacija je onda osuđena na propast i asimilaciju.
Ne bih dalje elaborirao, pametan će razumijeti.
- Leverage
#36135 Re: SDA-All about
100%drug_profi wrote: Ima doktrina o uništenju nacije, tj.popularnom genocidu.
Ovdje se sistemski radi na formatiranju obrazovanja po mjeri stranaka na vlasti. Kreiraju se takve generacije mladih ljudi koje će stanje koje im se nudi prihvatiti i držati za normalno.
Ipak, zahvaljujući pojedincima u obrazovnom sistemu i dostupnosti informacija putem interneta, neki mladi ljudi drznu se izbjeći tom formatiranju, i formiraju se u obrazovane i kosmopolitske osobe.
E njima su otvorili koridor za Njemačku. Učinit će sve da ih otjeraju.
- Banksy
#36136 Re: SDA-All about
spreca wrote:Chmoljo wrote:ljudi ba... pa šta je ovo... pa koji...
pa ne mogu da vjerujem da su ovi debili u stanju da me šokiraju i poslije 20 godina sranja koja su pravili...
pa koji džon obraz...
deset puta sam gled'o da nije fejk vijest... ono zajebancija i to...https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... nje-393669
U Brezi svečano otvoren prvi sloj asfalta na dionici lokalne ceste Breza-Prhinje
U petak je u općini Breza vladalo svečarsko raspoloženje kada su "kantonalni ministar za prostorno uređenje, promet, komunikacije i zaštitu okoline Fahrudin Brkić, načelnik općine Breza Munib Zaimović i predsjednik Mjesne zajednice Mahala Omer Dedić izvršili čin svečanog otvaranja asfaltirane dionice lokalne ceste Breza - Prhinje, dionice R-444 Haldija i prilaz groblju Liješće", navodi se na zvaničnoj stranici općine.
"Izgradnja predmetne dionice dužine 880, širine 5,5 metara i pješačke staze duž cijele dionice širine 1 metar, započeta je tokom 2016. godine i odvijala se u tri faze. Izveden je i prilaz prema gradskom groblju Liješće u dužini od 100 metara.
Vrijednost radova je 490.414 KM. Iz budžeta općine Breza izdvojeno je 387.414 KM, dok su103.000 KM sredstva firme Termo-beton Breza. Radove je izvodila firma ''AME'' d.o.o., a stručno-tehnički nadzor je vršila firma ''Arting'' d.o.o. Sarajevo", stoji dalje u saopštenju.
Činu otvaranja je prisustvovao i imam lokalne džamije Amir-ef. Mukaća koji je učenjem dove blagoslovio otvaranje dionice.
Za sada nije poznato kada će radovi na cesti biti završeni.
a smijali smo se otvaranju trotoara...![]()
![]()
da su mjestani pametni otici i sa krampama zguliti taj asvalt i baciti u kanal...to bi bio pravi odgovor zelenoj bandi
- Leverage
#36137 Re: SDA-All about
Poluasfalt polukruži polubrezom.
-
Heller
#36138 Re: SDA-All about
Znači Turci počeli, Austrougari krenuli popravljat, Kraljevina nastavila uništavati, SFRJ krenula popravljati, SDA nastavila uništavati.drug_profi wrote:Ima doktrina o uništenju nacije, tj.popularnom genocidu.Impressum wrote:ne postoji razlika između SDA vladavine i četničke agresije
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#36139 Re: SDA-All about
Heller wrote:Znači Turci počeli, Austrougari krenuli popravljat, Kraljevina nastavila uništavati, SFRJ krenula popravljati, SDA nastavila uništavati.drug_profi wrote:Ima doktrina o uništenju nacije, tj.popularnom genocidu.Impressum wrote:ne postoji razlika između SDA vladavine i četničke agresije
„Ode Turska, ode majka
Ode Švabo, ode babo
Dođe bre, uze sve“
ode bre, otme SDA i magare...
- vatrogasac
#36140 Re: SDA-All about
Šta su bile mnoge današnje demokrate u Titinoj partiji od Mladića, Dodika, Miloševića, Tuđmana itd....? A ti kažeš da je to kontinuitet SDP-a kao pravnog nasljednika dijela SKJ.drug_profi wrote:I opet, ta logika samo u šupljim glavama funkcioniše.vatrogasac wrote:Kaže čovjek....mi smo Titova partija.drug_profi wrote:Ispadose radnicka prava i antifasizam = komunizam.
Tito je velikom broju građana, ako ne i većini, simbol ponosa, pravde, mira i prosperiteta.
SKBiH je bila dio SKJ, a SDP BiH je pravni nasljednik SKBiH.
Stoga je sasvim normalno da se SDP predstavlja titovom partijom skupljajući datko poene za sebe.
E sad što bi se Tito u grobu okretao kad bi vidio ko ga sve brani i na njega se poziva, o tome drugom prilikom.
SDA bi trebalo da zabrine što je mrtav maršal popularniji od živih predsjednika, pa i mrtvih....
- vatrogasac
#36141 Re: SDA-All about
Ja čujem i vidim aplauz na ovu priču. To samo nana aplaudira?Leverage wrote: Evo da i ja tebe informišem o nekim promjenama. Naime, Lagumdžija više nije predsjednik SDP-a. Ima isto klip u kojem se grli sa bivšim drugovima i odlazi na smetljište historije.
- Leverage
#36142 Re: SDA-All about
Zamisli, na političkom skupu čuje se aplauz, ja sam naprosto frapiran i zatečen. Ko bi uopšte pomislio da se to može desiti.vatrogasac wrote:Ja čujem i vidim aplauz na ovu priču. To samo nana aplaudira?Leverage wrote: Evo da i ja tebe informišem o nekim promjenama. Naime, Lagumdžija više nije predsjednik SDP-a. Ima isto klip u kojem se grli sa bivšim drugovima i odlazi na smetljište historije.
- vatrogasac
#36143 Re: SDA-All about
To je aplauz za riječi nevažnog tipa u SDP-u. Ako je on otišao nisu oni koji su mu aplaudirali.Leverage wrote:Zamisli, na političkom skupu čuje se aplauz, ja sam naprosto frapiran i zatečen. Ko bi uopšte pomislio da se to može desiti.vatrogasac wrote:Ja čujem i vidim aplauz na ovu priču. To samo nana aplaudira?Leverage wrote: Evo da i ja tebe informišem o nekim promjenama. Naime, Lagumdžija više nije predsjednik SDP-a. Ima isto klip u kojem se grli sa bivšim drugovima i odlazi na smetljište historije.
- drug_profi
#36144 Re: SDA-All about
Ih nek si nam se nagovorio....
Zar vas nije stid da mrtvi marsal i dan danas moze skupiti vise glasova od vasih prvaka?
Zar vas nije stid da mrtvi marsal i dan danas moze skupiti vise glasova od vasih prvaka?
-
Heller
#36145 Re: SDA-All about
#lajkovizamrtvace #titovsbalijadrug_profi wrote:Ih nek si nam se nagovorio....
- AmiĐa_Idriz
#36146 Re: SDA-All about
Nisu nama Srpski i Hrvatski separatisti problem, samo su nam komunjare problem!
Komunjara - osoba koja razmišlja prvenstveno o pravima svih ljudi, radnika i čestitih žitelja ove države, bez obzira na nacionalnost.
Protiv ovakvih se treba boriti, glasaj za ezdea, kriminalnu mafiju - SNAGA NARODA!
Komunjara - osoba koja razmišlja prvenstveno o pravima svih ljudi, radnika i čestitih žitelja ove države, bez obzira na nacionalnost.
Protiv ovakvih se treba boriti, glasaj za ezdea, kriminalnu mafiju - SNAGA NARODA!
- Bosanski_kralj
#36147 Re: SDA-All about
SDA me po nekim svojim potezima podsjećaju na SDP iz 2014.
Nadam se da će isti krah, pa i gori, doživjeti kao i već pomenuti SDP, ma da iskreno sumnjam da je takvo šta realno moguće.
Nadam se da će isti krah, pa i gori, doživjeti kao i već pomenuti SDP, ma da iskreno sumnjam da je takvo šta realno moguće.
- AmiĐa_Idriz
#36148 Re: SDA-All about
Jesu pripalili sijalice ispred plakata Elene i Pudlice, ne žali se struja naroda 
- Leverage
#36149 Re: SDA-All about
vatrogasac wrote: To je aplauz za riječi nevažnog tipa u SDP-u. Ako je on otišao nisu oni koji su mu aplaudirali.
Isto ko djetetu moraš objašnjavat'.
Lagumdžija je podršku nekih izgubio 2011. po objavi koalicije sa SDA, nekih drugih kasnije, a podršku svih ili skoro svih nakon izbornog debakla 2014. Na klipu su oni koji su ostali uz njega sve do izbornog debakla. Taj momenat obilježio je njegov konačan pad i razuvjerio ama baš sve koji su mu vjerovali do tad.
Činjenica da su ljudi vjerovali Lagumdžiji ne čini te ljude lošim ljudima.
- drug_profi
#36150 Re: SDA-All about
Kome ba to objasnjavas?
Mozda nekom iz mase ko bi shvatio, ali osobi kojoj replciras suvisno je govoriti. On mora braniti svoj interes kako god zna, pa i plasiranjem labavih konstrukcija.
Mozda nekom iz mase ko bi shvatio, ali osobi kojoj replciras suvisno je govoriti. On mora braniti svoj interes kako god zna, pa i plasiranjem labavih konstrukcija.