SDP

Alfons Kauders

#36101 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

crysis wrote:
webby-x wrote:Prijedlog da se ne dopušta pisanje na forumu "Politika" korisnicima
koji su se registrirali prije 12.9.2014. godine. Ovo je katastrofa što
se dopušta stranačkim plaćenicima da trolaju po forumu!

:roll:
webby pa i mi bi najebali onda. zabranu samo udarit ovima sto se registruju od 8 .10 pa do 12.
sutra svakako nema foruma - predizborna tisina
Ridjobrki

#36102 Re: SDP

Post by Ridjobrki »

Jel' ovaj upravo nazvao Željka Komšića narandžastim patuljkom ili se meni učinje?
The BEN10

#36103 Re: SDP

Post by The BEN10 »

Liberalism wrote:Sellam brate muslimane i jedan savjet, musliman ne treba da mrzi, laze i olajava druge, dragi Allah to ne voli i ti kao musliman si to trebao nauciti vec.
SELAM se piše SA JEDNIM slovom L!!! :oops:
archi_a

#36104 Re: SDP

Post by archi_a »

Ridjobrki wrote:Jel' ovaj upravo nazvao Željka Komšića narandžastim patuljkom ili se meni učinje?
Nije ti se ucinilo i nije to uradio slucajno. Hegavac stari
archi_a

#36105 Re: SDP

Post by archi_a »

Hadziomerovicu, zbog ovog snimka i ove pjesme ti kaknem u usta pogana.

http://www.youtube.com/watch?v=L1GrgX8ZDGU

I tebi i pijanim poltronima sa ftv-a. Prodali bi se ne za 40, vec za 10 km. Ti bi da nas predstavljas!?! Pogani
miop

#36106 Re: SDP

Post by miop »

Ridjobrki wrote:Jel' ovaj upravo nazvao Željka Komšića narandžastim patuljkom ili se meni učinje?
Ko i gdje?
sebija

#36107 Re: SDP

Post by sebija »

archi_a wrote:Hadziomerovicu, zbog ovog snimka i ove pjesme ti kaknem u usta pogana.
Raspitaj se malo o muzici van srbijanskog turbo folka. Otrovaćeš se svojim cecama i pljucama. Da znaš, kao što ne znaš, bilo bi ti jasno da ovo nije njegova pjesma, nego zezancija jednog sarajevskog benda. I da odeš malo dalje, shvatio bi da je to satiričan osvrt na instrumentalizirano "plakanje" djevojčica Gluhe Bukovice za njihovim dvoličnim hodžom koji je osuđen za pedofiliju.

SDP UNITED!
Jeste. :D

Zlaja legenda!
shibonja

#36108 Re: SDP

Post by shibonja »

B.H je obicni metilj,ni sam ne vjeruje u ono sto prica,jednostavno opcinjen Zlogumdzijom,sam bih sebi odsjeko ruku ko oni iz ISIS,ISIL,DAESH tardi ,kad bih samo pomislio da zaokruzim njegovo ime ,pa kad bi bilo i na listi mjesne zajednice...ovim putem najavljujem interesantan video koji cu objaviti na tubetu ,u kasnu noc 12 oktobra tekuce godine,direktno sa glasackog mjesta,,,pratite :D :bih:
zulfo

#36109 Re: SDP

Post by zulfo »

Krivično djelo

No, dilema je puno. Za sada je, čini se, jedino izvjesno da će nova ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta biti Nađa Avdibašić-Vukadinović, a ministrica obnove, razvoja i povratka Dijana Bilanović. Izvjesno je i da će ministar industrije biti Željko Knežiček, kandidat NS Radom za boljitak.

Najveći problem mandataru Čauševiću predstavlja informacija da je najozbiljniji kandidat za ministra trgovine, turizma i saobraćaja Aid Berbić(SDP) pravomoćno osuđen i kažnjen novanom kaznom zbog krivičnog djela nasavjestan rad u službi.
dragan a

#36110 Re: SDP

Post by dragan a »

zulfo wrote:Krivično djelo

No, dilema je puno. Za sada je, čini se, jedino izvjesno da će nova ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta biti Nađa Avdibašić-Vukadinović, a ministrica obnove, razvoja i povratka Dijana Bilanović. Izvjesno je i da će ministar industrije biti Željko Knežiček, kandidat NS Radom za boljitak.

Najveći problem mandataru Čauševiću predstavlja informacija da je najozbiljniji kandidat za ministra trgovine, turizma i saobraćaja Aid Berbić(SDP) pravomoćno osuđen i kažnjen novanom kaznom zbog krivičnog djela nasavjestan rad u službi.
Aid Berbić (SDP) - 2002. osuđen na tri mjeseca zatvora ZBOG NESAVJESNOG RADA U SLZŽBI" Afera.
mesihtrko

#36111 Re: SDP

Post by mesihtrko »

Lagumdžijino slijepo crijevo

Vlada Federacije BiH odredila je i ljude koji će činiti novi nadzorni odbor Razvojne banke. Osim što je za predsjednika NO imenovala Ivana Šakotu, inače zeta porodice Ivanković-Lijanović, najzanimljivije je imenovanje Tuzlaka Aida Berbića, bliskog suradnika tuzlanskog načelnika Jasmina Imamovića, za člana NO. Kako je objavljivala tuzlanska televizija Slon, u Tuzli je javna tajna da Aid Berbić rukovodi Službom za komunalne poslove kao i to da se pita kome, gdje i za koliko će novca izdati neku komunalnu dozvolu. Bivše Općinsko tužilaštvo Tuzla je 14. decembra 2001. godine podiglo optužnicu protiv Aida Berbića zbog nesavjesnog rada u službi za što je osuđen na tromjesečnu kaznu zatvora. U drugostepenom postupku Kantonalni sud Tuzla je 2003. godine preinačio kaznu zatvora u pravosnažnu novčanu kaznu u iznosu od 4.500 KM. Pored toga, Berbić je osumnjičen i za krivično djelo skidanja službenog pečata u 2006. godini,
dragan a

#36112 Re: SDP

Post by dragan a »

Sjeća li se iko Afere
Ars creativa _Amina Lagumdžija 500,000
Afera reket Hadžić -Lagumdžija
Helez -Tuča u kafani
Kurteš -Nezgoda na Marijinom dvoru
Pudarić -saobraćajka
Bjedić - Saobraćajka
Aid Berbić Afera u komunalnim poslovima
--..........
The BEN10

#36113 Re: SDP

Post by The BEN10 »

dragan a wrote:Sjeća li se iko Afere
Ars creativa _Amina Lagumdžija 500,000
Afera reket Hadžić -Lagumdžija
Helez -Tuča u kafani
Kurteš -Nezgoda na Marijinom dvoru
Pudarić -saobraćajka
Bjedić - Saobraćajka
Aid Berbić Afera u komunalnim poslovima
--..........
Nerka-trenerka aka DobroGaJeImatiZaBrata
Selimović - žuri nam se, ne može po zakonu
Veliki Vođa urednik FTV-a...
Da citiram @Vječitog - ZBOGOM ŽOHARI! :evil:
Hajlac

#36114 Re: SDP

Post by Hajlac »

Slike vrijede puno više od riječi:

Image

Image
astala_vistala

#36115 Re: SDP

Post by astala_vistala »

archi_a wrote:Hadziomerovicu, zbog ovog snimka i ove pjesme ti kaknem u usta pogana.

I tebi i pijanim poltronima sa ftv-a. Prodali bi se ne za 40, vec za 10 km. Ti bi da nas predstavljas!?! Pogani
Neka je ismijavao najvecu bruku i sramotu bosnjackog naroda i islamske zajednice stop pedofiliji !!

ovo govorim iz prostog razloga sto nisam jedini kojeg je bilo stid gledati snimak na kojem oni zatuacni ljudi galame nedamo hodzu !!
Goldenhand

#36116 Re: SDP

Post by Goldenhand »

A kako drugačije nazvati izdajicu?

Sve sam optimističniji pred izbore i čini mi se da će SDP opet biti najjača stranka iz Federacije.Zeleni bi mogli biti malo jači nego 2010.,Mandarinci će samo u Saraj'vu dobit glasove,a Fahro vjerovatno neće nigdje.
IcedMFEarth

#36117 Re: SDP

Post by IcedMFEarth »

Komšić je i bio taj koji je SDP-u navuk'o glasove. Ako sutra budu imali više 80.000...ne znam :D
biske

#36118 Re: SDP

Post by biske »

hajde ba vječiti, zaspaću... :D
Postao/la VjecitiStudent dana 10/10/2014 09:12
Hej žohari! Još SAMO dva dana :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 09/10/2014 17:02
Još samo TRI dana i zbogom žohari :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 05/10/2014 22:59
Za sedam dana u ovo vrijeme, zbogom žohari :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 27/09/2014 12:01
Još samo 15 dana i zbogom žohari ... :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 20/09/2014 12:13
Još samo tri sedmice i ... ZBOGOM ŽOHARI!
Goldenhand

#36119 Re: SDP

Post by Goldenhand »

IcedMFEarth wrote:Komšić je i bio taj koji je SDP-u navuk'o glasove. Ako sutra budu imali više 80.000...ne znam :D
Imaće SDP 180k sigurno.Jedino SDA može doći do tog broja.
archi_a

#36120 Re: SDP

Post by archi_a »

sebija wrote:
Raspitaj se malo o muzici van srbijanskog turbo folka. Otrovaćeš se svojim cecama i pljucama. Da znaš, kao što ne znaš, bilo bi ti jasno da ovo nije njegova pjesma, nego zezancija jednog sarajevskog benda. I da odeš malo dalje, shvatio bi da je to satiričan osvrt na instrumentalizirano "plakanje" djevojčica Gluhe Bukovice za njihovim dvoličnim hodžom koji je osuđen za pedofiliju.

SDP UNITED!
Jeste. :D

Zlaja legenda!
A ti si to sve zakljucila iz moje recenice ? I sta slusam i gdje zivim i gdje izlazim i da ne znam da je ovo pjesma udruzenja dzetsetera koji iz dosade pisu pjesme jer je to inn, jer je to fancy ... I da ne znam da ih u bendu ima 20 + napaljene neudavace u prvom redu ispred stagea ..... I da slusam srpski turbofolk . I sta je satira, a sta sarkazam.
I ti potpisujes da bi voljela da ti predsjednik i predstavnik tebe bude lik, alkos i muzicar koji je dovoljno obrazovan da po zadimljenim lokalima zabavlja polupijane novinare placenike i da na satirican nacin "prepjevava" dogadjaje iz nekog sela gdje eto zive zatupljeni i polupismeni bosnjaci?
Stvarno je kalibar za reprezenta, nema sta. Bas ga vidim na skupu pored predsjednika Njemacke, SAD-a, Francuske, Italije.
U pauzama moze da ih zabavi uz prigodan kulturno-umjetnicki program i pivu. Sto da ne ? Animator je par excellence. Naravno, ako ne prihvate njegove prijedloge i zahtjeve, uvijek im moze zaprijetiti narucenim tekstovima kod bivseg poslusnika Avde A.
E moj Boze, s kim ja dijelim drzavljanstvo :sad:
Lokman

#36121 Re: SDP

Post by Lokman »

Bakir Hadžiomerović je jedna alkoholičarska budaletina koju niko ne uzima za ozbiljno, ali je opasan milje koji manipuliše sa njim. Radi se o grupici pokvarenjaka na čelu sa Lagumdžijom koji traže novog Komšića kako bi prevarili izbezumljenu ateiziranu gradsku fukaru. Dokle ide farsa pokazuje to što su štampali crvene majice sa freskom Bakira Hadžiomerovića i nosaju ih okolo smatrajući ih simbolom progresa i promjena. To je stanje današnjeg intelektualno devastiranog SDP-a kojim upravlja Lagumdžija okružen lopovima i poltronima. A bili su velika nada za promjene, da bi vrijeme pokazalo da se SDP nikada nije reformisao i emancipovao od komunističkih principa totalitarizma, kolektivizma i populizma, ali za razliku od bivših komunista koje je karakterisao pošteni partizanski moral, današnji SDP je htio nehtio poprimio Lagumdžijin karakter korupcionaša, nepotiste, elitizma i manipulatora. To je u konačnici dovelo do velikog razočarenja naroda u SDP i slijedi im zaslužena kazna u nedelju. Lokalni izbori bit će mala maca kakav im pushing slijedi u nedelju.
VjecitiStudent

#36122 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

biske wrote:hajde ba vječiti, zaspaću... :D
Postao/la VjecitiStudent dana 10/10/2014 09:12
Hej žohari! Još SAMO dva dana :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 09/10/2014 17:02
Još samo TRI dana i zbogom žohari :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 05/10/2014 22:59
Za sedam dana u ovo vrijeme, zbogom žohari :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 27/09/2014 12:01
Još samo 15 dana i zbogom žohari ... :evil:

Postao/la VjecitiStudent dana 20/09/2014 12:13
Još samo tri sedmice i ... ZBOGOM ŽOHARI!
Tik, tak, tik, tak, tik, tak ... :evil:
The BEN10

#36123 Re: SDP

Post by The BEN10 »

Zna li neko, da li kršenje izborne šutnje predstavlja postavljanje postova od strane nekog kandidata sa liste na FB-u?
Freamon Lester

#36124 Re: SDP

Post by Freamon Lester »

The BEN10 wrote:Zna li neko, da li kršenje izborne šutnje predstavlja postavljanje postova od strane nekog kandidata sa liste na FB-u?
Da
Freamon Lester

#36125 Re: SDP

Post by Freamon Lester »

The BEN10 wrote:Zna li neko, da li kršenje izborne šutnje predstavlja postavljanje postova od strane nekog kandidata sa liste na FB-u?
Član 7.4 Izbornog zakona

(1)
U periodu koji počinje 24 sata prije otvaranja biračkih mjesta i traje do njihovog zatvaranja, političkim strankama, koalicijama, listama nezavisnih kandidata i nezavisnim kandidatima i kandidatima na listama pripadnika nacionalnih manjina zabranjeno je učešće u javnim političkim aktivnostima što uključuje, ali se ne ograničava samo na sljedeće:
1.održavanje skupova u cilju izborne kampanje;
2. izlaganje na biračkom mjestu i u njegovoj okolini bilo kakvih materijala u cilju uticanja na birače;
3.korištenje domaćih i međunarodnih sredstava komunikacije sciljem uticaja na birače;
4. korištenje megafona ili drugih razglasnih uređaja u cilju uticanja na birače; i
5. svaka aktivnost kojom se ometa ili opstruira izborni proces.
(2)
Pod sredstvima komunikacije iz tačke 3. stava (1) ovog člana podrazumijevaju se sredstva kojima se može isporučiti zvučni, video ili tekstualni sadržaj. Takva sredstva obuhvataju ali nisu ograničena na radio i televizijski program, štampane medije, internet, SMS poruke ili video - poruke isporučene putem mobilnih telefona itd
Post Reply