Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma i ovo sto je polozilo mahom ne zna ni teoriju, a bogme ni praksu. Eno su na raskrsnici Bolnička-Zaima Šarca stavili sve ove znakove, pa jedni debili redovno profuraju pravo pored znaka STOP, a drugi stanu pred ovaj žuti romb i puštaju sve redom dok se ne uvjeri da nema nikoga s ove strane koja nema prvenstvo.
Propustim i ja... jer djaba mi romb kada onog sto ide 60 na sat taj isti mnogo ne zanima- a ja nebih bas da cekam policiju,popravljam auto i ostalo iako ce mi osiguranje platiti..
Ma naravno. Kad se bivo zaleti naravno da ces stati i pustiti budalu da prodje, nećeš mu se podmetnut da te raznese.
Govorim o delegatu koji lagano priđe raskrsnici, pogleda u ovog sto je stao na putu koji nema pravo prvenstva i čeka i čeka neće li ovaj što je stao na STOP skontati da treba krenuti i tako propusti 3 automobila sa puta bez prava prvenstva.
Tomahawk11 wrote: ↑07/01/2020 11:43
Kod Pomozi.ba jedno auto naprijed razbijeno, drugo pored u kanalu, policija, rotacije...al nema nigdje ništa...nije na glavnoj džadi.
Udarne raskrsnice za naplatiti osiguranje, nesto bolji prijelaz od mrvice pored kare autodijelova polako vozis i onda po gasu preko sina, nema rupa kao kod pomoziba raskrsnici, ako vidis zrtvu u raskrsnici i zoves 122 i cekas ponudu od osiguranja
Građani sarajevske općine Novi Grad koji žive u blizini Bosmala jutros su bili neugodno iznenađeni kada su ugledali oštećena vozila na javnim parkinzima ispred svojih zgrada.
Građani sarajevske općine Novi Grad koji žive u blizini Bosmala jutros su bili neugodno iznenađeni kada su ugledali oštećena vozila na javnim parkinzima ispred svojih zgrada.
moram izac da vidim jel mi auto citavo
Jutros, dva auta ispred mog obijeno auto. Vidim kasnije ovu vijest Koji shit jbt.
moram izac da vidim jel mi auto citavo
meni kod vjetrenjace neko jutro obijeno auto. Razbijen prozor, otvaran gepek. ALi doslovno nista u autu nisam imao osim obavezne opreme i metlice za snijeg. Samo stete 150 km napravio