Dešavanja u Srbiji

General War

#36076 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

pici wrote:Image

lezi marko ne dizi se :mrgreen:
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#36077 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by pici »

General War wrote:
pici wrote:Image

lezi marko ne dizi se :mrgreen:
Image
zato ga i cuvaju da nebi klekno :mrgreen:

Image
155_mm

#36078 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 155_mm »

bh.tornjak wrote:ovo vojska...????
jbt....ovi jos gori od nasih djuturuma.... :D

ću umrem... :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Image

Image
radi usporedbe

Image

:lol: :lol: :lol:
doboj71

#36079 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by doboj71 »

General War wrote:
bh.tornjak wrote:ovo vojska...????
jbt....ovi jos gori od nasih djuturuma.... :D

ću umrem... :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:

Image

Image
Nemoj najbitnije izostavljati :D

Image
Da mi je da ove vidim kako rade pjesadijske prepreke ,koje je vojska morala da radi.
LBVIEW

#36080 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by LBVIEW »

Da se prisetimo jos jedne pobede, ovaj put na domacem terenu. :D
General War

#36081 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Image
horkesh

#36082 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

General War wrote: ..mene opet interesuje jesi li se ikad zapitao koliko je bosanjaka napustilo gradove od sarajeva pa nadalje u tom istom periodu.
Imas tema gdje smo u sitna crijevca se pricalo o tim stvarima, nema stvarno potrebe sad opet o tome vaziti.
Pa ovaj lik prije je odlučio usporediti protjerivanje Albanaca s Kosova s odlaskom Srba u RS.

Otišlo je dosta, većina mojih tadašnjih drugova danas je van BiH, a više ih je otišlo nakon rata. Pametni ljudi.

Ono što mene zanima je kako Srbi zamišljaju neku buduću reintegraciju Kosova - trijumfalni povratak na krilima Rusije i masovno protjerivanje Albanaca ili postoje i drugi planovi, želje, prijedlozi?
horkesh

#36083 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Chmoljo wrote:
Osim toga, Bosnjace, da nije bilo Srebrenice, Tomasice, opsade Sarajeva i 100.000 mrtvih dobili bi kurcinu, a ne drzavu na kosovu.
Ovo je, nažalost, potpuno tačno. Da je Srbija početkom devedesetih odlučila prvo riješiti Kosovo, pa tek onda BiH... ko bi ih tada zaustavio? 99. je svijet znao s kim imaju posla.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#36084 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by japin_mutapi »

cekaju povoljnu geopoliticku situaciju da se vrate na slavno kosovo polje, na krilima pobjednicke vojske jer drugacije ne ide
agim.

#36085 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by agim. »

horkesh wrote:
General War wrote: ..mene opet interesuje jesi li se ikad zapitao koliko je bosanjaka napustilo gradove od sarajeva pa nadalje u tom istom periodu.
Imas tema gdje smo u sitna crijevca se pricalo o tim stvarima, nema stvarno potrebe sad opet o tome vaziti.
Pa ovaj lik prije je odlučio usporediti protjerivanje Albanaca s Kosova s odlaskom Srba u RS.

Otišlo je dosta, većina mojih tadašnjih drugova danas je van BiH, a više ih je otišlo nakon rata. Pametni ljudi.

Ono što mene zanima je kako Srbi zamišljaju neku buduću reintegraciju Kosova - trijumfalni povratak na krilima Rusije i masovno protjerivanje Albanaca ili postoje i drugi planovi, želje, prijedlozi?
Oni ni sami neznaju sta hoce ! Niti mogu da razumeju sebe sta oni zaista zele ..?
Tesko nama koji ima Srbiju na granici , nikada mira s'njima sve dok ne ojacamo vojno , ili mozda neki savez izmedju Hrvata, Boshnjaka i Albanaca ne bi bilo lose ?
Inok

#36086 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Inok »

agim. wrote: Oni ni sami neznaju sta hoce ! Niti mogu da razumeju sebe sta oni zaista zele ..?
Tesko nama koji ima Srbiju na granici , nikada mira s'njima sve dok ne ojacamo vojno , ili mozda neki savez izmedju Hrvata, Boshnjaka i Albanaca ne bi bilo lose ?
vidi ovoga i mokrih snova :lol: :lol: :lol: imate albaniju imate milijarde od droge možete se pripojit albaniji a ono ĐIKANONE priziva nakve saveze :lol: :lol: :lol:

https://www.klix.ba/vijesti/regija/smrt ... /180329135
agim.

#36087 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by agim. »

Inok wrote:
agim. wrote: Oni ni sami neznaju sta hoce ! Niti mogu da razumeju sebe sta oni zaista zele ..?
vidi ovoga i mokrih snova :lol: :lol: :lol: imate albaniju imate milijarde od droge možete se pripojit albaniji a ono ĐIKANONE priziva nakve saveze :lol: :lol: :lol:
Ne vidim drugu sansu da bi imali konacan mir od vas mitomana ..Moje je misljenje savez pa da vama bude usta zatvorena zauvijek , jer ste nama dosli preko k*rca .
Last edited by agim. on 30/03/2018 01:31, edited 1 time in total.
Inok

#36088 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Inok »

agim. wrote:
Inok wrote:
Ne vidim drugu sansu da bi imali konacan mir od vas mitomana ..Moje je misljenje savez pa da vama bude usta zatvorena zauvijek , jer ste nama dosli preku k*rca .
kojih bolan nas konjino :lol: :lol: :lol: nisam ja binsr čitirašu i kokičaru glupi :D iskreno mislim da ti nisi šiptar nego priglupi bošnjo koji se samo tako predstavlja.
horkesh

#36089 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

japin_mutapi wrote:cekaju povoljnu geopoliticku situaciju da se vrate na slavno kosovo polje, na krilima pobjednicke vojske jer drugacije ne ide
Dobro, ali šta onda? Šta će s približno dva miliona Albanaca, da li će to i dalje biti unitarna srpska država, kakvu Srbi vole, ili bi Albanci imali status državotvornog naroda?
Bh. Hrvati imaju teške komplekse od Srba, ne bi oni nikada protiv njih opet. I ono malo što su ratovali u BiH su, uz par časnih izuzetaka, dobrano ispušili. Sreća pa je tu bio Gotovina i hrvatske Gardijske brigade.
512MB

#36090 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 512MB »

Sto ga Cana zaljulja onom huligenu medju usi :lol:
Maraschino

#36091 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Kada je Taci vidio one slike od vojske
Tači: Da je krenula vojska Srbije, vratila bi se kao i voz
https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu ... voz/471178
daddy-kool

#36092 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

horkesh wrote: Dobro, ali šta onda? Šta će s približno dva miliona Albanaca, da li će to i dalje biti unitarna srpska država, kakvu Srbi vole, ili bi Albanci imali status državotvornog naroda?
Ej tebe, šta bi?

Vrlo jednostavno, oni bi da uzmu koliko može više Kosova ali bez Albanaca na toj zemlji. To bi bilo idealno rješenje. Ako mora biti nešto Albanaca onda bi imali sjajan status, to smo već imali prilike vidjeti u SFRJ kako su prolazili.

Najbolje bi bilo ovako Kosovo vratiti u okrvir Srbije, sa nekim izmjenama ustava, tako da imamo Republiku Albansku u Srbiji. Da svi malo treniraju multikultralizam, toleranciju i suživot. Ljekovito bi bilo za sve.
daddy-kool

#36093 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by daddy-kool »

Maraschino wrote:Kada je Taci vidio one slike od vojske
Tači: Da je krenula vojska Srbije, vratila bi se kao i voz
https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu ... voz/471178
Sve nešto kontam da su onaj voz trebali propustiti, pa zadržati na nekom sporednom kolodvoru par desetljeća.
General War

#36094 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

japin_mutapi wrote:cekaju povoljnu geopoliticku situaciju da se vrate na slavno kosovo polje, na krilima pobjednicke vojske jer drugacije ne ide
...znaci kao i do sada, u zadnjih deset vijekova uvjek se svi sljepamo uz nekoga :D
Last edited by General War on 29/03/2018 22:19, edited 1 time in total.
General War

#36095 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

agim. wrote:
horkesh wrote:

Oni ni sami neznaju sta hoce ! Niti mogu da razumeju sebe sta oni zaista zele ..?
...A sa makedoncima ste u bratskom miru? :mastakazes:
General War

#36096 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

daddy-kool wrote:
horkesh wrote: Dobro, ali šta onda? Šta će s približno dva miliona Albanaca, da li će to i dalje biti unitarna srpska država, kakvu Srbi vole, ili bi Albanci imali status državotvornog naroda?
Ej tebe, šta bi?

Vrlo jednostavno, oni bi da uzmu koliko može više Kosova ali bez Albanaca na toj zemlji. To bi bilo idealno rješenje. Ako mora biti nešto Albanaca onda bi imali sjajan status, to smo već imali prilike vidjeti u SFRJ kako su prolazili.

Najbolje bi bilo ovako Kosovo vratiti u okrvir Srbije, sa nekim izmjenama ustava, tako da imamo Republiku Albansku u Srbiji. Da svi malo treniraju multikultralizam, toleranciju i suživot. Ljekovito bi bilo za sve.
Samo da napomenem ima u Presevu-Bujanovcu znatna albanska zajednica. :zoka:
bh.tornjak

#36097 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by bh.tornjak »

rodila majka srce junacko....(koje umalo ne prepuce od straha)....
junak bi radije da je osto bar koji dan duze:

Prepucavanje Tači vs Đurić:"Što ste žurili sa povlačenjem"
U izjavi Tanjugu navodi da za Tačija ima samo jedno pitanje: “Zbog čega je sa svojim junacima takvom i tolikom brzinom napustio Kosovsku Mitrovicu i žurio da ispuni rok koji mu je predsednik Srbije ostavio“?

vjerovatno zato sto si zaboravio da ponesec gaca za presvlacenje :D
agim.

#36098 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by agim. »

...A sa makedoncima ste u bratskom miru? :mastakazes:
Da bi bili 30% Srba u Makedoniji , dalibi se uopce danas zvala Makedonija ?
Ja licno sumnjam .. Velika je razlika medju drugim narodima u prostoru bivse YUG-a i vama .
Sorry , ali to je realnost .Ucinilste takve zlocine nad drugima sta se ne pamte takve prljave ratove ni po zemljama Afrike . I do danas , svi mislite isto ,umjesto da trazite izvinjenje kao sto cine drugi .
Kejn

#36099 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kejn »

Chmoljo wrote:
Kejn wrote:
Naš odnos sa Srbima rezultirao je Srebrenicom, Tomašicom i tako dalje...
Njihov odnos sa Srbima je rezultirao otkidanjem jedne desetine Srbije i stvaranju još jedne Albanske države....

Sada skontaj ko je uspješniji.. Jednostavno nemamo njihove kapacitete niti smo ih ikada imali. Ovaj uspjeh koji imaju nije rezultat samo Amerike i povoljnih geopolitičkih kretanja već dubokih historijskih procesa koji traju još od 19 vijeka. Pogledaj naprimjer šta je Prizrenska Liga. Ljudi se na nacionalno etničkom fonu znaju organizirati već 2 stoljeća. Ovo je Evropa i vode se nacionalne politike a ne religijske. Uporedi njih i naše Bošnje koje su bile toliko "pametne" da su sami sebi ukinuli bosanski jezik za vrijeme AU i namjerno se organizirali pod imenom muslimani u političke partije a znali su da se zovu Bošnjaci ne bi li lakše dobili religijsku autonomiju. Sve su to naravno glupe Bošnje izgubile agrarnom reformon nepunih deceniju kasnije. Znači oni vicevi o Bosancima nisu bezveze nažalost....

Iako volim svoj narod nisam kreten da ne priznam kada ima neko bolji i pametniji. Mnogo se može naučiti od njih... koliko god ti to bilo smiješno...
Je li moguce da nisi u stanju shvatiti nekoliko prostoprosirenih recenica. Sve ovo sto si nadrobio uopste nije tema niti ima ikakve veze sa onim sto si ti tvrdio a ja ti odgovorio.

Da ponovim:

Tvrdio si da su jedan od najuspjesnijih naroda u svijetu. Sada to poredis sa pogubljenim Bosnjacima koji su imali drugaciji put.

Ali to nema nikakve veze sa tim sto si ti tvrdio.

Osim toga, Bosnjace, da nije bilo Srebrenice, Tomasice, opsade Sarajeva i 100.000 mrtvih dobili bi kurcinu, a ne drzavu na kosovu.
Ne znam zašto se praviš Englez fino sam ti podcrto zašto su Albanci "uspješni" i pogotovo zašto su uspješniji od nas.

a ovo :
Osim toga, Bosnjace, da nije bilo Srebrenice, Tomasice, opsade Sarajeva i 100.000 mrtvih dobili bi kurcinu, a ne drzavu na kosovu
je degutantno. Tvrditi ovakvo nešto je stvarno degutantno.
horkesh

#36100 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

daddy-kool wrote:
Ej tebe, šta bi?

Pa eto, pretpostavljam i ja da se to tako nekako zamišlja, ali sve rekoh, neko će ponuditi i neku drugu opciju osim osvete terorističkoj bandi.
Post Reply