Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
leškarenje

#36076 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Moraless wrote:
avetinja wrote:Koja bagra. Sedmorica pećinara napala jednog čovjeka. Kad ih je na Grbavicu došlo 10-ak, a davno je to bilo, niko ih nije dirao. Ljudi kupili kartu na stadionu, a niko ih nije krivo pogledao.
Pravi se nasli moralisati nakon sto su neki dosli 40 na 7 sa palicama :lol:
:D al' bas 40 na 7....sad sam cuo to protiv Celika :oops:
BlueBlood

#36077 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

SirokiB wrote: Da se razumijemo ne slažem se da itko ikoga napada bilo gdje. Al budi realan i reci kako bi prošao neki klinac iz Širokog u Sarajevu da hoda sa šalom Širokog par sati prije utakmice sam.. Vjerojatno isto.. Tako da nemojte se praviti ljepotani
vidi sine da ti pokusam objasniti, velika je razlika izmedju Semse za kojeg zna drzava cijela kako ide na utakmice i kako se snalazi, kojem je svaka utakmica "gostujuca" a ipak na svaku ode... i tebe ! U Bijeljinu je isto ovako dosao stopom sam pa ga je neki momak uveo na stadion :thumbup: ne kazem da ga je sad trebalo zgotiviti ali je jadno napasti ga uzeti mu sal i zapaliti na utakmici kao neki trofej :zid:
leškarenje

#36078 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

SirokiB wrote:
avetinja wrote:Koja bagra. Sedmorica pećinara napala jednog čovjeka. Kad ih je na Grbavicu došlo 10-ak, a davno je to bilo, niko ih nije dirao. Ljudi kupili kartu na stadionu, a niko ih nije krivo pogledao.
Kaže navijač Želje gdje se napadaju djeca (kadeti i juniori) Širokog u Sarajevu nakon utakmice protiv Željezničara :roll:

Da se razumijemo ne slažem se da itko ikoga napada bilo gdje. Al budi realan i reci kako bi prošao neki klinac iz Širokog u Sarajevu da hoda sa šalom Širokog par sati prije utakmice sam.. Vjerojatno isto.. Tako da nemojte se praviti ljepotani

Glupe navijačke furke, otmi šal, zastavu pa se pohvali :lol:
Pa nije hodao sa salom oko vrata,bio mu je u ruksaku :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#36079 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:
necemo, bez nas bi forum izgubio na kvalitetu :mrgreen:
:kiss:
di si, ljepoto :kiss:
Logovan

#36080 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Šemso :thumbup: :thumbup:
Jest da navija za pogrešan klub :mrgreen: ali poštujem ovakve ljude. Navija za klub i kada je loše i kada je dobro, ide na utakmicu svaki put kada je u mogućnosti, čak i ako nije traži način kako da ode. Napadnut je, oduzet mu je šal, prešao je preko toga i nastavit će pratiti klub. A dolazi ni manje, ni više nego iz Donjeg Vakufa. :thumbup: Mangup, nema šta.
Bambino Blu

#36081 Re: Premijer liga BiH

Post by Bambino Blu »

Logovan wrote:Šemso :thumbup: :thumbup:
Jest da navija za pogrešan klub :mrgreen: ali poštujem ovakve ljude. Navija za klub i kada je loše i kada je dobro, ide na utakmicu svaki put kada je u mogućnosti, čak i ako nije traži način kako da ode. Napadnut je, oduzet mu je šal, prešao je preko toga i nastavit će pratiti klub. A dolazi ni manje, ni više nego iz Donjeg Vakufa. :thumbup: Mangup, nema šta.

Da je vise ovakvih mangupa, a malo manje klosara na tribini uzivali bi na utakmicama :D

Nego divi ovo hahah

http://sportsport.ba/ino_fudbal/valjic- ... ona/212353
al-em

#36082 Re: Premijer liga BiH

Post by al-em »

Moze li klub tom momku nabaviti neku centrotrasovu godisnju kako bi lakse isao na utakmice?

Svaka njemu cast, vidim i raja ovdje hoce da mu pomogne, al klub je prvi koji se treba pokazati u ovoj situaciji.
maida95

#36083 Re: Premijer liga BiH

Post by maida95 »

leškarenje wrote:Dje su kone :shock:
Dje su tuuzlanke,satirale su ovdje dok se sad javi vanila ponekad ....sumira ne racunam :D
ja slabo uletim na forum ikako, ne'am kad :roll:
nismo pobjegli zbog lošijih rezultata ne brini :mrgreen: nije nama ni do čega sad kakvo je stanje, rezultati su najmanje bitni :(
Logovan

#36084 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Bambino Blu wrote:
Logovan wrote:Šemso :thumbup: :thumbup:

Da je vise ovakvih mangupa, a malo manje klosara na tribini uzivali bi na utakmicama :D

Nego divi ovo hahah

http://sportsport.ba/ino_fudbal/valjic- ... ona/212353
Pa bilo bi sve bolje. I stanje na tribini i van tribine, mlađi bi se ugledali na prave mangupe koji znaju kako se voli klub, bolja atmosfera i na domaćim i na gostujućim utakmicama, itd, da ne nabrajam dalje.
A što se tiče Valjića, neka sudi, jedan je od boljih sudija, ako ne i najbolji, ali mu nikad neću halaliti prekidanje utakmice sa Leotarom, jebo mu ja familiju.
agnostic_front

#36085 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

Mladost dogovorila saradnju s Galatasarayjem

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/mlad ... yjem/70422
BHF_Manijak

#36086 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

ganjeta wrote:
E jesu se pošopali, nema dalje, ljudi ih otresli na pola gasa. Tom logikom i mi smo se šopali sa Plzenom, kone sa Lechom...ma nema, jebeni vrh bio u ligi prvaka.

Oni ako izbore EL sa "otpadcima" Želje i Sarajeva počeću sa njih navijati, i vozariti svaki vikend u Mostar da ih gledam.

Kurčeva ekipa, kao i sve u ovoj ligi.
Pa jesu, sto mislis da nisu? Odigrali kuci 1:1, u gostima bili dugo u egalu, ali smijesni penal prelomi utakmicu, a imao Mesanovic mrtvaca za 1:1 cini mi se ili za 0:1, ne sjecam se tacno.
Mi se jesmo dobro posopali sa Plzenom, ali sjeti se prvog poluvremena te utakmice, sijeva sa svih strani, a mahniti Hadzic vadi. U revansu rani gol ohladi ti sve nade.
Komsije se posopale sa Lechom? Nisu sanse napravili u prvoj utakmici, reans bio samo formalnost.

Helem, ne znam cemu to omalovazvanje Mostaraca. Dobro, radi politickih opcija, ne volim ih ni ja da se razumijemo, ali treba, kako kazu, krivo sjest, a pravo govorit.
I govorim naravno samo o ovoj utakmici s Legijom, ranije su ispadali od presijesnih ekipa!
Šibicar

#36087 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Mi bi s Amarom i njegovom filozofijom evropskih utakmica od Legije primili dvocifren broj golova u dvije utakmice,frajer bi srozao samopouzdanje Barsi,a ne ovim našim psihološkim odronima.
MrkiMedjed87

#36088 Re: Premijer liga BiH

Post by MrkiMedjed87 »

leškarenje wrote:
Moraless wrote:
Pravi se nasli moralisati nakon sto su neki dosli 40 na 7 sa palicama :lol:
:D al' bas 40 na 7....sad sam cuo to protiv Celika :oops:
38 da budemo precizniji, ne valja preuvelicavati i pricati neistine :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#36089 Re: Premijer liga BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Fora je što Zrinjski od onog što ima izvlači maksimum. Nije to toliko bolja ekipa od ostatka lige, ali svaki igrač iz prve postave igra na maksimumu svojih mogućnosti, a i kad neko izostane, znaš da imaš kvalitetnu zamjenu.

Njima je Toni Jović rezervni špic i krilo, frajer komotno može i među 11 igrati bez da se osjeti značajna razlika u njihovoj igri.

Imaju praktično 2-3 nezamjenjiva igrača, ostalo je sve podložno rotacijama bez da se ugroze rezultati.

Da Sarajevo ili Željo imaju kadar Zrinjskog, a ovi naš, situacija bi na tabeli bila ista, prilično sam siguran u to.

Fakat je pitanje šta bi oni uradili da su imali na raspolaganju onu našu šampionsku ekipu, pojeli bi ligu sa 20 razlike ba :-)
leškarenje

#36090 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

:lol: :lol: :lol: :lol: Koldzo i Ajnadzic se takmice ko ce prije napraviti stadion ,hah

P.S.Sad na Hayatu bili gosti i kazu u glas da su im stadioni proritetni projekti 8)
Charuga
Globalni moderator

#36091 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Šta kažu, ko će prije ... :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#36092 Re: Premijer liga BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Dva Nedžada, dva velikana :D
leškarenje

#36093 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Koldzo :D fali jos urbanisticka,a ovaj drugi tek treba da pripremi sve zivo sto treba :izet:
Logovan

#36094 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

leškarenje wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Koldzo i Ajnadzic se takmice ko ce prije napraviti stadion ,hah

P.S.Sad na Hayatu bili gosti i kazu u glas da su im stadioni proritetni projekti 8)
Hajmo Ajnadžiću, možeš prije njega završiti stadion, samo naprijed. :bih: :zid:

Ne znaš koji je gori.
Charuga
Globalni moderator

#36095 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

leškarenje wrote:Koldzo :D fali jos urbanisticka,a ovaj drugi tek treba da pripremi sve zivo sto treba :izet:
Nikad bageri nisu bili bliže stadionu, ovi kantonalni ... :mrgreen:

Na bimbu ... :izet:
SemaSemir

#36096 Re: Premijer liga BiH

Post by SemaSemir »

agnostic_front wrote:Mladost dogovorila saradnju s Galatasarayjem

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/mlad ... yjem/70422
Znaci nista od preuzimanje Sarajeva :cry:
Muhamed Đakmić

#36097 Re: Premijer liga BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Dobit će igrače kao i mi iz Cardiffa :D

To je nivo fudbalera koji se na naš fudbal nikad neće spustiti.
Dr. Kuca

#36098 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

Nije nama niko kriv sto nasi ne znaju, a i da znaju tu nema talova :D
supercali

#36099 Re: Premijer liga BiH

Post by supercali »

Muhamed Đakmić wrote:Dobit će igrače kao i mi iz Cardiffa :D

To je nivo fudbalera koji se na naš fudbal nikad neće spustiti.
Prije ce dobiti jer su blizi nego cardiff
Mentalitet je blizi nego da ti englez dolazi ovdje
Kvalitet lige je manji nego premijer liga pa je i tu lakse
Eto ti razloga zasto je moguce da oni dobiju nekog iz omladinskog tima za razliku od sarajeva
MOSALJOZE

#36100 Re: Premijer liga BiH

Post by MOSALJOZE »

Sve ovo predstavlja relativno malu investiciju,ako oni primjete nekog super talenta i odvedu ga u Tursku.
Locked