Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Quaresma wrote: ↑29/11/2024 23:49
Jbt jel moramo kopirati u stopu sta kako je Europi.
Zar smo tolika rupa ako nam radnici benzinske pumpe toce gorivo?
Nemaju radnika i nece ni radnici da rade na "operativi" sipanja.
Radio bi na pumpi ali ne na sipanju i sl.
Mlađarija dođe i ode, boli ga kurac, samo skine kombinezon i ode doma.
Nije to samo.kod nas, vec na najvecim pumpama gdje sam bio radi dvoje ljudi.
Jedno na kasi, drugo tamo oko kahve i to. Pospremaju po pumpi oboje, i to je to. Kod nas bi onda trebalo sta, sef pumpe, dvoje unutra i troje vani koje ne mozes naci ni da hoces?
Ako nekog platiš, još će otvarati vrata kupcu. Naravno da neće da rade kad je primanje minimalno
Nemaju radnika i nece ni radnici da rade na "operativi" sipanja.
Radio bi na pumpi ali ne na sipanju i sl.
Mlađarija dođe i ode, boli ga kurac, samo skine kombinezon i ode doma.
Nije to samo.kod nas, vec na najvecim pumpama gdje sam bio radi dvoje ljudi.
Jedno na kasi, drugo tamo oko kahve i to. Pospremaju po pumpi oboje, i to je to. Kod nas bi onda trebalo sta, sef pumpe, dvoje unutra i troje vani koje ne mozes naci ni da hoces?
Ako nekog platiš, još će otvarati vrata kupcu. Naravno da neće da rade kad je primanje minimalno
A koliko bi taj doktor htio za svoju uslugu?
Kazem.opet NECE da radi! Bez obzira na pare.
Ja opet kažem, migranti i Cigani će držati punjač goriva za Marku. Svima dobro Legalna, a finansijski isplativija zarada nego na raskrsnicama
Rugafet wrote: ↑30/11/2024 04:50
U usa nigdje nisam vidio da neko koristi rukavice kad sipa gorivo niti sam vidio da ih ima na pumpama, niti ko pravi nauku oko toga
Pa pogan narod pogane i navike. Niko ne pere ruke ni kad u wc ide tamo
Nek' smo mi čist narod, šupak vazda opran i posušen, a rijeke nam više liče na kanalizaciju, gdje god se okreneš smetljiše i deponija, gušimo se u sopstvenim smradu i govnima
Ali su Ameri pogani
Naslovnica wrote: ↑30/11/2024 18:23
Nek' smo mi čist narod, šupak vazda opran i posušen, a rijeke nam više liče na kanalizaciju, gdje god se okreneš smetljiše i deponija, gušimo se u sopstvenim smradu i govnima
Ali su Ameri pogani
laik1981 wrote: ↑09/12/2024 09:46
Sto ne padaju cijene. Ista cijena kao kad je barel bio preko 85 dolara, a sad 67. Morala je do sad biti niza 15-20kf.
iz pistolja izlazi neka tekucina, sta je u njoj ne zna ni onaj sto radi na pumpi, zasto smo sigurni da je to to, cijena ili...?
Ne sporim niciji izbor, samo me zanima, kako si siguran da si nasuo ono sto si platio.
aditiviranje nije regulisano zakonom, sta god da stave nema norme i nacina da provjeris je li u reklamiranom omjeru ili puno manje, cesto ovisi o volji vozaca cisterne jer su aditivi izrazito stetni i kancerogeni
zakonski se provjerava ispunjava li dizel bas en 590 a benzin bas en 228, ako ispunjava moze u odgovarajuce auto bez problema
aditiv ne garantuje nista, ne moze stetiti a djelotvornost mu je u rangu trivision kapsula za vid
Danas sam cuo na vijestima da ce i slijedece godine doalziti do blagog pada cijena goriva,jer je veca ponuda od potraznje.
Gorivo konstantno opada ali se to ne vidi nikako na nasim benzinskim.
Zivo me zanima kako nema korekcije cijena a razlika po barelu 20 dolara ???
Opet se kupi kajmak haman...lov u mutnom...zadnjih mjesec dana prica o "neradnoj nedjelji" a ovamo svi digli cijene goriva,iako treba da spuste svi.