Milionsko ulaganje. Slicno se desilo u Kaknju, samo tamo su kupili takodjer milionsku opremu, i kad su je krenuli sastavljati, ne moze stati doleKralj Tvrtko I. wrote:Ima istine u ovom.channel10 wrote:Ako ti Tvrtko krene pricati sta rade njegove kolege, moze ti samo muka doci, jer ovo sto sam ja napisao nije nista naspram onoga sta se sve radi u toj firmi.
Nakon 95-te puno se nakotilo onih IMĐ (imal mene đe) i sličnih likova. Istk tako i familijarno zapošljavanje je dovelo da se nemaš kome obratiti za pomoč ili bilo šta.
Non stop govorim i pišem nije nama EP kriva a ni vlada.
Ljudi su ulagali..
Naša uprava je samo krala i krala. Bitno je da oni imaju do svoje penzije. Nije se gledalo u budučnost. Nikakvih istraživanja, nikakvih priprema za budučnost.
Evo pogledajte Raspotočje. Radio sam tamo. Desila se katastrofa, taj dio jame je zatvoren, potopljen.
Dobili pare od EP, uložili ljudi u široko čelo, ovi kreteni uvalili opremu ispod nivoa koji je potopljen.
Svako normalan zna i mogao je očekivati da će kad tad doći do probijanja vode u taj prostor u kojem se rade.
To je isto da napuniš sprat na drugom spratu vodom i odeš živjeti na prvi sprat...naravnk da će kad tad ta voda doći i probiti dole.
Problem je što niko normalan nema pravo glasa...običan radnik nema pravo glasa, sindikat je u talu sa upravom i jebena stranka smo mi radnici.
Jedini krivac za ovo je uprava naša. Na čelu sa direktorom.
Eto kakvi kreteni tamo rade. Mada se postavlja pitanje, da li su stvarno kreteni ili samo lopovi i rade smisljeno?!
Direktor rudnika u Zenici je recimo imao vecu platu nego generalni direktor EPBIH-a! A firma u ogromni gubicima! Krade se gorivo itd........ Samo ba zatvoriti, pa neka onda od mame krade. Eno im evropa pa neka gore kradu, svakako nam fali shanera...