Nek i on negdje pobjedisebija wrote:http://www.trkazapredsjednika.com/
SDP
-
JedanMova
#36052 Re: SDP
Bice on aBd i perjanica novog drzavnog zatvoraPasiflora wrote:"Između države i partije biram partiju" Damir Hadžić - perjanica SDP-asigh wrote:Pa jeste li svjesni uopste u kakvom politickom haosu bi drzava bila bez jednog Sdp-a. Dovoljno je realno pogledati hronoloski dogadjaje i ono sto je bilo iskljucivo u Sdp-ovim rukama da se skonta da su bili jedini koji su stavljali drzavu ispred stranke,
-
VjecitiStudent
#36053 Re: SDP
Pedagoška lekcija iz demokratije je jedino bitna: Lopovi kad-tad bivaju kažnjeni!Alfons Kauders wrote:ne, za cetiri godine ti ces pricati kako je DF poletio za vlasti i odbrojavati njihove zadnje daneVjecitiStudent wrote:
Da je nekim slučajem SDP nije poletio za vlasti i slasti prije četiri godine, sad bi zadnje dane odbrojavali za SDA.
No, dočekaćemo i to, za četiri godine.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#36054 Re: SDP
SamoIOpet wrote:Klerofasisto!!!JoseMujica wrote:da u Bosni ima komunista prvog bi Slučajnog Prolaznika streljali i oduzeli mu imovinu
!!!SDP!!!
!!!SDP!!!
!!!SDP!!!
!!!SDP!!!
!!!SDP!!!
nadam se da znaš šta je klerofašista
a napisano je istina...pravi komunisti su streljali ljude s onolikom imovinom kao narodne neprijatelje i njihovu imovinu nacionalizirali i dijelili na upotrebu sirotinji
- madner
#36055 Re: SDP
Nisu u Bosni, no jesu u CG i Srbiji.
Prvi komunisti u Bosni su bili dosta imucni ljudi, jer su oni jedini bili izlozeni kjafirskim idejama.
Prvi komunisti u Bosni su bili dosta imucni ljudi, jer su oni jedini bili izlozeni kjafirskim idejama.
-
weredsf
#36056 Re: SDP
madner wrote:Nisu u Bosni, no jesu u CG i Srbiji.
Do jucer imao Zlatka na avataru a danas veliki kriticar SDP-a
- madner
#36057 Re: SDP
Takvi smo mi ljudi sa principima, ne glasamo za stranke koje razocaraju iste.
Znam da je tebi to cudno, a ljudi sa principima velika nepoznanica, no ima nas. Ne u SDA.
Znam da je tebi to cudno, a ljudi sa principima velika nepoznanica, no ima nas. Ne u SDA.
- Ridjobrki
#36058 Re: SDP
Podijeljena sredstva od GSM licenci na USK. Najsiromašnijoj općini niti marke.
Poserem ja tu socijaldemokratiju koju SDP i Lipovača zagovaraju.
-
weredsf
#36059 Re: SDP
Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje...Ja bih mogao shvatiti da te razocarao SDP ili da si vjerovao u SDP ali Zlatko...pa sada Komsic...ista pricamadner wrote:Takvi smo mi ljudi sa principima, ne glasamo za stranke koje razocaraju iste.
- biske
#36061 Re: SDP
u koja je doba ustavni sudRidjobrki wrote:Podijeljena sredstva od GSM licenci na USK. Najsiromašnijoj općini niti marke.
- Ridjobrki
#36062 Re: SDP
Još se ništa ne zna.biske wrote:u koja je doba ustavni sudRidjobrki wrote:Podijeljena sredstva od GSM licenci na USK. Najsiromašnijoj općini niti marke.
Samo da hoće onaj krmak roknuti u nedjelju, familiju mu munafičku nabijem.
- biske
#36063 Re: SDP
laburiste je već kupio koalicioni partner, a nagazili su i na cazinsku a-sda. biće teško, ali je moguće. izdrži brko!!!Ridjobrki wrote:Još se ništa ne zna.biske wrote:u koja je doba ustavni sudRidjobrki wrote:Podijeljena sredstva od GSM licenci na USK. Najsiromašnijoj općini niti marke.
Samo da hoće onaj krmak roknuti u nedjelju, familiju mu munafičku nabijem.
- Ridjobrki
#36064 Re: SDP
Ma izdržaću ja u Göteborgu ako ga narod toliko voli, živo se meni više fućka...
- madner
#36065 Re: SDP
Ja bih mogao shvatiti da ne glasas za DF, ipak je to jedna dosta radikalna gradjanska stranka sa tebi stranim idejama. Ali SDA? Stranka koja predstavlja karijeriste koji bi sutra radili za UDBU da uskrsne?weredsf wrote:Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje...Ja bih mogao shvatiti da te razocarao SDP ili da si vjerovao u SDP ali Zlatko...pa sada Komsic...ista pricamadner wrote:Takvi smo mi ljudi sa principima, ne glasamo za stranke koje razocaraju iste.
-
weredsf
#36066 Re: SDP
To za mene ne postoji, sve dok se ustav ne promjeni ili dok kod Srba i Hrvata ne vidim istu energiju..madner wrote:Ja bih mogao shvatiti da ne glasas za DF, ipak je to jedna dosta radikalna gradjanska stranka sa tebi stranim idejama. Ali SDA? Stranka koja predstavlja karijeriste koji bi sutra radili za UDBU da uskrsne?weredsf wrote:Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje...Ja bih mogao shvatiti da te razocarao SDP ili da si vjerovao u SDP ali Zlatko...pa sada Komsic...ista pricamadner wrote:Takvi smo mi ljudi sa principima, ne glasamo za stranke koje razocaraju iste.
To je oaza za "gradjane", Ijude sa kompleksima, malogradjane, komuniste itd itd..
Meni SDA ne znaci to, ali sve dok sveta vama meni je ok...Da je nema ne znam na kome bi upraznjavali svoje frustracije, oko cega bi onda kmecali...
-
VjecitiStudent
#36067 Re: SDP
Razloga uvijek ima, lopova na svijetu nikada ne nedostaje.weredsf wrote: To za mene ne postoji, sve dok se ustav ne promjeni ili dok kod Srba i Hrvata ne vidim istu energiju..
To je oaza za "gradjane", Ijude sa kompleksima, malogradjane, komuniste itd itd..
Meni SDA ne znaci to, ali sve dok sveta vama meni je ok...Da je nema ne znam na kome bi upraznjavali svoje frustracije, oko cega bi onda kmecali...
- biske
#36068 Re: SDP
weredsf wrote: Meni SDA ne znaci to, ali sve dok sveta vama meni je ok...Da je nema ne znam na kome bi upraznjavali svoje frustracije, oko cega bi onda kmecali...
to je ta osviještenost birača koja predstavlja kičmu demokratije. potpuno isti argument ima 99% esenezdeoavaca.
-
LSD
#36069 Re: SDP
od nedjelje (12.10.) mrtva stranka
dead meat..... sami sebe levati likvidirali sa politicke scene
vec su sudbinski predodređeni da krenu putem njihovom prethodnika, vec nekoliko godina politickog mrtvaca - stranke Za BiH.
bilo vas je lijepo slušati....hvala lijepo za svako slatko obecanje, laži i obmane tokom decenija....i više se nikad ne vratili
vec su sudbinski predodređeni da krenu putem njihovom prethodnika, vec nekoliko godina politickog mrtvaca - stranke Za BiH.
bilo vas je lijepo slušati....hvala lijepo za svako slatko obecanje, laži i obmane tokom decenija....i više se nikad ne vratili
- Oligarh
#36070 Re: SDP
Ove boldirane je ubio neko mnogo jaci, sa puno misica, a zarad Aprilskog paketa.LSD wrote:od nedjelje (12.10.) mrtva strankadead meat..... sami sebe levati likvidirali sa politicke scene
![]()
vec su sudbinski predodređeni da krenu putem njihovom prethodnika, još politickog mrtvaca - stranke Za BiH.
hvala lijepo za svako slatko obecanje, laži i obmane tokom decenija....i više se nikad ne vratili
A sto se tice SDP-a ili dead meata, vidjet cemo kakve cemo bajne i divne promjene imati kada dead postane politicki dead. Sasvim sigurno imat cemo jednu divnu koaliciju sa dvije-tri stranke koje ce biti relativni pobjednici. Sva reca pa ce nam te stranke donijeti te tako zeljene promjene. Samo na ostaje da se vidi hoce li biti na gore ili na bolje te promjene.
Ali imputirati SDP-u prodano "obiteljsko srebro" prije njih ili sistemski devijantno drustvo je ipak malo licemjerno, zar ne?!
I koje decenije spominjes?! Ako spominjes one prije 1990. ostali nisu imali kreca niti zelene boje ni da okrece i ofarbaju sve ono napravljeno prije te godine. SDP je u relativnoj vlasti bio u dva navrata po 4 godine.
Last edited by Oligarh on 10/10/2014 16:22, edited 1 time in total.
-
weredsf
#36071 Re: SDP
Ali ovo je vec ozbiljna patologijaVjecitiStudent wrote:Razloga uvijek ima, lopova na svijetu nikada ne nedostaje.weredsf wrote: To za mene ne postoji, sve dok se ustav ne promjeni ili dok kod Srba i Hrvata ne vidim istu energiju..
- madner
#36072 Re: SDP
Kazem ja, nije ni cudo da SDA moze sa HDZom.weredsf wrote:To za mene ne postoji, sve dok se ustav ne promjeni ili dok kod Srba i Hrvata ne vidim istu energiju..madner wrote:Ja bih mogao shvatiti da ne glasas za DF, ipak je to jedna dosta radikalna gradjanska stranka sa tebi stranim idejama. Ali SDA? Stranka koja predstavlja karijeriste koji bi sutra radili za UDBU da uskrsne?weredsf wrote: Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje...Ja bih mogao shvatiti da te razocarao SDP ili da si vjerovao u SDP ali Zlatko...pa sada Komsic...ista prica
Ne kontam onda sto vam je sporan treci entitet.
-
weredsf
#36073 Re: SDP
Ma samo lagano, o tome i pricambiske wrote:weredsf wrote: Meni SDA ne znaci to, ali sve dok sveta vama meni je ok...Da je nema ne znam na kome bi upraznjavali svoje frustracije, oko cega bi onda kmecali...![]()
to je ta osviještenost birača koja predstavlja kičmu demokratije. potpuno isti argument ima 99% esenezdeoavaca.
- biske
#36074 Re: SDP
ako si moj post shvatio kao podršku, duboko se izvinjavam.weredsf wrote:Ma samo lagano, o tome i pricambiske wrote:weredsf wrote: Meni SDA ne znaci to, ali sve dok sveta vama meni je ok...Da je nema ne znam na kome bi upraznjavali svoje frustracije, oko cega bi onda kmecali...![]()
- Liberalism
#36075 Re: SDP
Ja mislim da bi ipak tebe prvo objesili jer optuzujes na osnovu kafanskih prica. Cak sta vise, da si u Svicarskoj i da si to danas napisao za njihovog ministra vjerovatno bi i tamo u zatvoru zavrsio.JoseMujica wrote:da u Bosni ima komunista prvog bi Slučajnog Prolaznika streljali i oduzeli mu imovinu
Toliko o komunistima.