Sirija

Locked
Co0l

#36026 Re: Sirija

Post by Co0l »

sarajevoxxxx wrote:Najmanje 25 poginulih građana Haleba nakon režimskog bombardovanja kvarta Ba'edin u Halebu!

Haleb, Ba'edin 05.02.2015.

18+
https://www.youtube.com/watch?v=yf2R0Da ... e=youtu.be
Bezbeli su i odavdje gadjali Damask pa Asadovci samo uzvratili.Drugog objasnjenja nema.
sarajevoxxxx

#36027 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Pravi razlog današnjeg bombardovanja Istočne Gute (više od 40 zračnih udara samo na grad Dumu) u kojem je poginulo najmanje 70 građana je najnoviji poraz snaga sirijskog režima u Džoberu.Nakon jučerašnjeg početnog uspijeha i zauzimanja džamije Gazvetu Bedr u dijelu Džobera koji se zove Tajba, ponovo su sve izgubili i vratili se na prijašnje položaje sa gubicima u ljudstvu.Naravno, kako izgleda režimski odgovor za poraze na bojnom polju danas su to po ko zna koji put vidjeli građani Istočne Gute, tačnije bombardovani su kvartovi u kojima stanuju porodice momaka koji su jučer i danas po stoti put odbranili Džober.

Portali sirijske opozicije iz Dume https://www.facebook.com/Douma.Revolution0

Damask, Duma 05.02.2015 (nekoliko poginulih od ukupno 25 kolio ih je stradalo danas u Dumi - svi video snimci o poginulima u današnjim osvetničkim masakrima sirijskog režima nalaze se na portalima iz Dume)
Šehid Ismail Junus i njegovo dvoje djece koji su poginuli u bombardovanju: https://www.youtube.com/watch?v=r4raLsw ... e=youtu.be

Žena šehid Ranija Tarho i njeno dijete: https://www.youtube.com/watch?v=BkaB3j8 ... e=youtu.be

''Terorista'' danas brutalno ubijena u Dumi stara tek nekoliko mjeseci

18+
https://www.facebook.com/PhotosOfTheSyr ... =1&theater

Dijelovi ljudskog tijela sabrani u kesu

https://www.youtube.com/watch?v=bIaRozn ... e=youtu.be

Šehid Nezar i njegova žena Iman - Danas poginuli u Dumi
https://www.youtube.com/watch?v=OuIgNNd ... e=youtu.be

U Kafr Batni 29 poginulih nakon režimskog raketiranja centra grada.Danas je facebook uklonuo portal iz Kafr Batne na kojem su bile slike i video snimci masakra, ovaj je ostao https://www.facebook.com/algouta

Damask, Kafr Batna 05.02.2015
Image

Image
Kikibombona

#36028 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

sarajevoxxxx wrote:Pravi razlog današnjeg bombardovanja Istočne Gute (više od 40 zračnih udara samo na grad Dumu) u kojem je poginulo najmanje 70 građana je najnoviji poraz snaga sirijskog režima u Džoberu.Nakon jučerašnjeg početnog uspijeha i zauzimanja džamije Gazvetu Bedr u dijelu Džobera koji se zove Tajba, ponovo su sve izgubili i vratili se na prijašnje položaje sa gubicima u ljudstvu.Naravno, kako izgleda režimski odgovor za poraze na bojnom polju danas su to po ko zna koji put vidjeli građani Istočne Gute, tačnije bombardovani su kvartovi u kojima stanuju porodice momaka koji su jučer i danas po stoti put odbranili Džober.
Nevjerovatno je da nakon svakog gubitka koji dozive pobunjenici dodjes sa pricom da je izgubljeni teritorij vracen i da je protivnicka strana pretrpila teske gubitke. Nakon sto su Pesmerge razvalile ISIL na Sindzaru, dosao si sa pricom da je ISIL u kontraofanzivi otjerao Pesmerge do granice sa Sirijom. Naravno, to nije imalo nikakve veze sa istinom. 100%-tna izmisljotina. Ista prica je bila za Kirkuk, kada si nakon teskog poraza ISILAa dosao sa pricom da su u toku zestoke borbe u centru grada. Nevidjena laz. Ja vise ne znam da li samo preneses laz ili je sam kreiras. Mislio sam da je ovo prvo u pitanju....

Nemam pojma za situaciju u Dzobaru, al poznavajuci tvoje dosadasnje izvjestavanje sklon sam vjerovati da SAA kontrolise juce zauzete lokacije.
cbrt

#36029 Re: Sirija

Post by cbrt »

Kikibombona wrote: Nemam pojma za situaciju u Dzobaru
aldinjo

#36030 Re: Sirija

Post by aldinjo »

cbrt wrote:
:run:
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#36031 Re: Sirija

Post by arman1 »

Kikibombona wrote:
sarajevoxxxx wrote:Pravi razlog današnjeg bombardovanja Istočne Gute (više od 40 zračnih udara samo na grad Dumu) u kojem je poginulo najmanje 70 građana je najnoviji poraz snaga sirijskog režima u Džoberu.Nakon jučerašnjeg početnog uspijeha i zauzimanja džamije Gazvetu Bedr u dijelu Džobera koji se zove Tajba, ponovo su sve izgubili i vratili se na prijašnje položaje sa gubicima u ljudstvu.Naravno, kako izgleda režimski odgovor za poraze na bojnom polju danas su to po ko zna koji put vidjeli građani Istočne Gute, tačnije bombardovani su kvartovi u kojima stanuju porodice momaka koji su jučer i danas po stoti put odbranili Džober.
Nevjerovatno je da nakon svakog gubitka koji dozive pobunjenici dodjes sa pricom da je izgubljeni teritorij vracen i da je protivnicka strana pretrpila teske gubitke. Nakon sto su Pesmerge razvalile ISIL na Sindzaru, dosao si sa pricom da je ISIL u kontraofanzivi otjerao Pesmerge do granice sa Sirijom. Naravno, to nije imalo nikakve veze sa istinom. 100%-tna izmisljotina. Ista prica je bila za Kirkuk, kada si nakon teskog poraza ISILAa dosao sa pricom da su u toku zestoke borbe u centru grada. Nevidjena laz. Ja vise ne znam da li samo preneses laz ili je sam kreiras. Mislio sam da je ovo prvo u pitanju....

Nemam pojma za situaciju u Dzobaru, al poznavajuci tvoje dosadasnje izvjestavanje sklon sam vjerovati da SAA kontrolise juce zauzete lokacije.
Bilo bi dobro da Maoča guys povrati pozicije u vlastitim glavama.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#36032 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

aldinjo wrote:
cbrt wrote:
:run:
:serbo:
Maystor

#36033 Re: Sirija

Post by Maystor »

Kikibombona wrote:

Ja ti mogu nabrojati još barem 20 sličnih nebuloza istog autora :wink:
Situacija u Džobaru je sasvim OK :thumbup:
Džobar će uskoro biti rat-free
Klavikula

#36034 Re: Sirija

Post by Klavikula »

vratili jucer izgubljeno :lol: :lol: :lol: :lol:

savoxe gigante :lol: :lol: :lol: :lol:
Maystor

#36035 Re: Sirija

Post by Maystor »

http://www.avaz.ba/clanak/162326/enes-s ... o-porodicu

Pogledajte, ljudi, tih anatomija, tih glava. Porediti sa majmunom bi bilo neprikladno, uvrijedljivo za životinje.
sarajevoxxxx

#36036 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Broj poginulih na raskrsnici Ba'edin u Halebu popeo se na 45.

U Džoberu su vracene linije, 15 poginulih rezimskih vojnika.
sarajevoxxxx

#36037 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

cbrt wrote:
:-)
japin_mutapi

#36038 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

sarajevoxxxx wrote:Broj poginulih na raskrsnici Ba'edin u Halebu popeo se na 45.

U Džoberu su vracene linije, 15 poginulih rezimskih vojnika.
deratizacija
Co0l

#36039 Re: Sirija

Post by Co0l »

cbrt wrote:
:-D
Ne pitaj nista,Kiki je to :D
pasha_stambol

#36040 Re: Sirija

Post by pasha_stambol »

@kiki mali crni kurddd aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sarajevoxxxx

#36041 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Džebhe eš-Šamije (FSA) i YPG potpisali sporazum o saradnji i otvaranju zajedničkih ureda u Halebu i Ifrinu.

https://m.facebook.com/Syrian.Revolutio ... f=bookmark
japin_mutapi

#36042 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

sarajevoxxxx wrote:Džebhe eš-Šamije (FSA) i YPG potpisali sporazum o saradnji i otvaranju zajedničkih ureda u Halebu i Ifrinu.

izdaja
solar7

#36043 Re: Sirija

Post by solar7 »

65 civilians were martyred in regime Air strikes in Eastern Ghouta today:
Kafr Batna - 25
Duma - 21
Arbin - 7
Saqba - 6
Ain Tarma - 6 AIR STRAJKERSI SU OVOLIKO POBILI SAMO DANAS i imaju horor snimci po netu.I sta su zasluzili ovi AIR STRAJKERSI ha,sta.Pa to su slike male djecice od 1 2 3 4 godine.I tu takvu djecu AIR STRAJKERSI vec godinama ubijaju.Koja grozota i koje divljastvo i koje cetnistvo i kukavicno ponasanje.Pa zar se moraju tolike bombetine bacati i akos e zna da su dole djeca.To su katili nad katilima.Mozete pricati sta hocete al ISIL ni izbliza takve grozote ne radi.Treba se cuvati munafikluka i treba dahanti iskreno dusom a to mogu samo iskreni
sarajevoxxxx

#36044 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

Evo danas desetine djece spaljeno, nikoga u svijetu to ne zanima. Ne znamo ni njihova imena, ne znamo ni reakciju njihovih roditelja, niko neće napisati tekst ili kolumnu o njima.

Svijet nema vremena za tu djecu jer licemjerima zivot djece nikad nije bio ni bitan.
salik79

#36045 Re: Sirija

Post by salik79 »

solar7 wrote:65 civilians were martyred in regime Air strikes in Eastern Ghouta today:
Kafr Batna - 25
Duma - 21
Arbin - 7
Saqba - 6
Ain Tarma - 6 AIR STRAJKERSI SU OVOLIKO POBILI SAMO DANAS i imaju horor snimci po netu.I sta su zasluzili ovi AIR STRAJKERSI ha,sta.Pa to su slike male djecice od 1 2 3 4 godine.I tu takvu djecu AIR STRAJKERSI vec godinama ubijaju.Koja grozota i koje divljastvo i koje cetnistvo i kukavicno ponasanje.Pa zar se moraju tolike bombetine bacati i akos e zna da su dole djeca.To su katili nad katilima.Mozete pricati sta hocete al ISIL ni izbliza takve grozote ne radi.Treba se cuvati munafikluka i treba dahanti iskreno dusom a to mogu samo iskreni

Ocekujem Chisumov osvrt na ovo :D
animals

#36046 Re: Sirija

Post by animals »

Nije ni cudo sto Bosna daje toliko ISIL-ovaca..
citav forum vrvi od simpatizera..
Qler

#36047 Re: Sirija

Post by Qler »

ISIS ne rati to jednostavno jer nema avione... samo iz tog razloga ne ubija civile na ovaj nacin. Inace, ono sto ratuju tamo, sve civile fino zamole da predju na njihovu stranu, a ako nece, onda ih fino zamole da se sami ubiju.... daj ne se*i....
Maystor

#36048 Re: Sirija

Post by Maystor »

animals wrote:Nije ni cudo sto Bosna daje toliko ISIL-ovaca..
citav forum vrvi od simpatizera..
Dominantna većina forumske terorističke kanalizacije nema veze s Bosnom. Najveća frakcija je iz Srbije (ili ako ti je draže Sandžaka), a potom iz dijaspore. Tek poneki simpatizer živi u BiH, uglavnom u ruralnim sredinama.

Ogromna većina ljudi iz urbanih dijelova BiH (od onih koje to uopšte zanima) protiv je terorističkih falangi (isil, nusra, fsa i slična govna).
Co0l

#36049 Re: Sirija

Post by Co0l »

FSA nije teroristicka organizacija,koliko god to simpatizeri ratnog zlocinca Asada gebelsovskim ponavljanjem pokusavali podvaliti.
Kikibombona

#36050 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

sarajevoxxxx wrote:Džebhe eš-Šamije (FSA) i YPG potpisali sporazum o saradnji i otvaranju zajedničkih ureda u Halebu i Ifrinu.

Ovo je tacno. Sporazumu je prethodilo raketiranje polozaja YPG od strane SAA.

Maysotr
Ja ti mogu nabrojati još barem 20 sličnih nebuloza istog autora :wink:
Pa to je tako svaki put. U roku od 24h uvijek vrate izgubljeno, skoro bez izuzetka. Kao sto rekoh, nemam pojma kakva je situacija u Dzobaru.... al kad Saxxx kaze da su danas izgubili juce osvojeno, to mi skoro dodje kao potvrda da su juce zaista osvojili i da da su danas nastavili u istom ritmu. Dovoljno je pratiti komentare Saxxx i znati situaciju na ratistu. :D
Locked