Hajmo Šefko. Obećaj 200 milja.
SDA-All about
- Haris.ba
#36001 Re: SDA-All about
Još i prebacio.
-
Crvene_brigade
#36002 Re: SDA-All about
Malo ludoj Sebiji i teleća glava. Nije ni svjesna da će se nakon izbora teško (iz)boriti da ostane na slobodi. Zlobnici i skorojevićki iz sela Golubovci je uvijek i sve malo. Hoće da bude i zastupnica, i direktorica, ali malo morgen.

- Banksy
#36003 Re: SDA-All about
Chmoljo wrote:Banksy wrote: Taman na nivou reklame za Telemach.
- Haris.ba
#36004 Re: SDA-All about
Možda mu je neko od familije na budžetu? Niste na to pomislili? 
- Banksy
#36005 Re: SDA-All about
Ovo su oni naamjerno, zbog Kukića.

-
last mohicans
#36007 Re: SDA-All about
Prava ekološka, čiste sve pred sobom, a i za sobom, da nikakvih tragova ne ostane.
Ja sve mislim ovo je neki san, probudit cu se, reci ce mi da je to samo nocna mora. Čuj kako Riđi ono nadmeno pita tog direktora:
"Dedera, reci him koliko smo ono zaposlili..? Kao da živimo u nekom drugom, paralelnom univerzumu, pa nemamo nezaposlenih ljudi u blizoj okolici, porodici, itd. Pa gdje su ti zaposleni, a da nisu uhljebi, mamice vam ga vaše.
"Dedera, reci him koliko smo ono zaposlili..? Kao da živimo u nekom drugom, paralelnom univerzumu, pa nemamo nezaposlenih ljudi u blizoj okolici, porodici, itd. Pa gdje su ti zaposleni, a da nisu uhljebi, mamice vam ga vaše.
Last edited by last mohicans on 11/09/2018 00:48, edited 1 time in total.
- General War
#36008 Re: SDA-All about
Hooj ljebe, opet ovaj parazitBanksy wrote:Taman na nivou reklame za Telemach.
Glas za SDA je glas za BiH! Vi ste ovdje večeras zbog svoje djece i žena koje ste ostavili kućama, uzeli četvrt hljeba, paštetu i Coca-Colu i došli ovdje iz Krajine, Hercegovine, Tuzle iz cijele BiH, a zašto? Zato što ne damo na dostojanstvo naših nena, jer ima više državotvornosti u šamiji nepismene nene iz Cazina nego u pola drugih partija - rekao je Hadžihafizbegović, a zatim povikao:
- Zato ustanimo svi na noge i zagrakćimo - SDA, SDA - nakon čega se Arenom prolomilo skandiranje.
-
megaman4
#36009 Re: SDA-All about
Vidi Bogoljuba Saulica iz Bos. Grahova.General War wrote:Hooj ljebe, opet ovaj parazitBanksy wrote:Taman na nivou reklame za Telemach.
Glas za SDA je glas za BiH! Vi ste ovdje večeras zbog svoje djece i žena koje ste ostavili kućama, uzeli četvrt hljeba, paštetu i Coca-Colu i došli ovdje iz Krajine, Hercegovine, Tuzle iz cijele BiH, a zašto? Zato što ne damo na dostojanstvo naših nena, jer ima više državotvornosti u šamiji nepismene nene iz Cazina nego u pola drugih partija - rekao je Hadžihafizbegović, a zatim povikao:
- Zato ustanimo svi na noge i zagrakćimo - SDA, SDA - nakon čega se Arenom prolomilo skandiranje.
Uzivio se u ulozi nema sta.
-
last mohicans
#36010 Re: SDA-All about
A kad izvali da je Šefik izašao direktno iz prvog objavljenog ajeta, Iqre bismi rabbikellezi haleq, da Bog sačuva. Kakvo je to bogohulstvo, da ni svijestan nije, a predstavlja se muslimančinom na kvadrat. Samo se nadam da je objektivni reis čuo sta se kazuje na predizbornim skupovima zaštitnika Dini Islama, nacije i otadžbine. Pa neka opet provuče kroz kakvu hutbu snagu i jedinstvo naroda.
- Haris.ba
#36012 Re: SDA-All about
Trebo bi reis da ga naruzi.
Helem, ima jedan vic sto jedan visoki Sdaovac prica.
Pita sin babu. Babo je li grijeh ne glasati za Sda?
Nije sine grijeh. Ali je velika sramota.
Helem, ima jedan vic sto jedan visoki Sdaovac prica.
Pita sin babu. Babo je li grijeh ne glasati za Sda?
Nije sine grijeh. Ali je velika sramota.
- drug_profi
#36014 Re: SDA-All about
Nadam se da je percepcija u stvari obrnuta. Da je i grijeh i sramota glasati za SDA.
- Haris.ba
#36015 Re: SDA-All about
Ostaje ti samo nada.drug_profi wrote:Nadam se da je percepcija u stvari obrnuta. Da je i grijeh i sramota glasati za SDA.
Još samo preostaje da nazoveš glasače Sda "deplorables".
- Leverage
#36016 Re: SDA-All about
Mene bi bilo stid reć'. Mogu zamislit' koje su to muke.
- JThomas
#36017 Re: SDA-All about
on priča o nani iz cazina i šamiji, a tamo stoji slabije nego ikad. iako bi tamo po tim nekim stereotipima trebali biti "najtvrđi". dok je u krugu sarajevskog tramvaja dominantan i jači nego ikad.
i iz toga je jasno da lavovski dio glasova nosi mreža uhljebljenja i podjela budžeta. a ne ideologija, pa ni pogrešna ili zastarjela.
i iz toga je jasno da lavovski dio glasova nosi mreža uhljebljenja i podjela budžeta. a ne ideologija, pa ni pogrešna ili zastarjela.
- Leverage
#36018 Re: SDA-All about
Nije li vrijeme da se malo zatalasa i oko tramvaja?JThomas wrote:on priča o nani iz cazina i šamiji, a tamo stoji slabije nego ikad. iako bi tamo po tim nekim stereotipima trebali biti "najtvrđi". dok je u krugu sarajevskog tramvaja dominantan i jači nego ikad.
- JThomas
#36019 Re: SDA-All about
zašto je to pitanje za mene? ja nikad nisam glasao za sda niti ću.
- Leverage
#36020 Re: SDA-All about
Mislio sam više na percepciju, pretpostavljam da si iz Sarajeva.JThomas wrote:zašto je to pitanje za mene? ja nikad nisam glasao za sda niti ću.
- drug_profi
#36021 Re: SDA-All about
Meni se čini da je grijeh i sramota REĆI da ćeš glasati za SBB, a da je sramota URADITI to za SDA.Haris.ba wrote:Ostaje ti samo nada.drug_profi wrote:Nadam se da je percepcija u stvari obrnuta. Da je i grijeh i sramota glasati za SDA.
Još samo preostaje da nazoveš glasače Sda "deplorables".
Svi se nešto osipaju na Fahru, ali meni se čini da će tu biti iznenađenja, dok je recimo svakom iole normalnom jasno da ovakva SDA sa ovakvim rukovodstvom vodi BiH prema raspadu, a Bošnjake ka nestanku, i to ne zato što će ih neko pobiti, već zato što će se raseliti, osiromašiti, totalno zaglupiti i učiniti nekompetentnim i nesposbnim za bilo šta.
-
Novak20
#36022 Re: SDA-All about
Dobra predizborna taktika SDA.
Otprilike kao "Drž'te lopova" !!!
U okviru strategije, na vuka povika, a lija kokoši jede.
Otprilike kao "Drž'te lopova" !!!
U okviru strategije, na vuka povika, a lija kokoši jede.
- JThomas
#36023 Re: SDA-All about
fahro je više sda od same sda. sve to isto, samo uz još malo bese sa tromeđe, sirovije, divljačkije i uz više osvetoljubivosti. i on je kroz grande koaliciju jako povećao broj uhljebljenih i mislim da barem neće gore nego prošli put...
- Banksy
#36024 Re: SDA-All about
Banksy wrote:
Jedino što znam je da je glas za SDA i Džaferovića glas za ekonomsku, političku, duhovnu i materijalnu, civilizacijsku i svaku drugu propast. Sve ostalo je manje važno. A vidim da se svima ostalima bavimo više nego onima koji su nas survali u ovaj ponor.
Izmisli SDA tako pajaca Komšića i hisiterika Suljagića, izmisli ublehaša Hadžikadića, izmisli svoje igrače, zadeveraju nas nebitnim, parolama i smiješnim konstrukcijama, samo da se niko ne bavi njima, njihovim kriminalom i zlom u koje su obojili cijelo društvo.
Nekad je, pred izbore, na SDA temi bio krš i lom, sada, dva posta dnevno. Majstori su, nema šta.
- Haris.ba
#36025 Re: SDA-All about
A šta imaš od krša na temi na forumu? Sda i kada izgubi izbore - bude u vlasti. To je poenta svega. Uvijek je tu SDP ili neko treći.
SBB nastao iz Sda, isto ko jučer SzBiH. Smisao stranke da Fahro bude umjesto Harisa.
Sda izbacili iz kantonalne vlasti (gdje najviše boli) u TK. A ko ih izbacio? Pda.
U KS ko figurira ko najveća opozicija? Malo nešta NS koja opet kada treba podrži SDA i bivši Sdaovci. Konaković i Hadžibajrić?
Da su komunisti znali da ovako djeluje demokratija u BiH uveli bi višepartijski sistem.
SBB nastao iz Sda, isto ko jučer SzBiH. Smisao stranke da Fahro bude umjesto Harisa.
Sda izbacili iz kantonalne vlasti (gdje najviše boli) u TK. A ko ih izbacio? Pda.
U KS ko figurira ko najveća opozicija? Malo nešta NS koja opet kada treba podrži SDA i bivši Sdaovci. Konaković i Hadžibajrić?
Da su komunisti znali da ovako djeluje demokratija u BiH uveli bi višepartijski sistem.