Dešavanja u Srbiji

ettakoto

#36001 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ettakoto »

agim. wrote:
ettakoto wrote:
agim. wrote:
Koliko vi ima Nobelovaca , i koliko mi Albanci ?
I sta su Srbi nešto značajno uradili ?
Tesla, Pupin, Milanković... ništa značajno.... prva pobjeda Saveznika u I Svjetskom ratu... najveći sportista ovih prostora svih vremena Novak Djoković...

Neću poput onog što pominje Rita Oru pominjati Seku Aleksić i njoj slične, pričamo o ozbiljnim stvarima...

ettakoto wrote:
agim. wrote:
Koliko vi ima Nobelovaca , i koliko mi Albanci ?
I sta su Srbi nešto značajno uradili ?
Tesla, Pupin, Milanković... ništa značajno.... prva pobjeda Saveznika u I Svjetskom ratu... najveći sportista ovih prostora svih vremena Novak Djoković...

Neću poput onog što pominje Rita Oru pominjati Seku Aleksić i njoj slične, pričamo o ozbiljnim stvarima...
Neznas nista o Albancima a uzimas hrabrost da pises o nama ? Nista nije Rita Ora za nasu naciju za razliku od drugih licnosti , ukljucujuci i danasnje sportiste .. Citaj .
Jedino s'kojim mozete se pohfaliti je Nikola Tesla , sto ja licno sumnjan da on je po nacionalnosti "Srbin" , vise mislim da je Hrvat .. Al neka .
Nisi odgovarao , koliko vi imate Nobelovaca , koliko mi ?

:-D
Na veličanstven način iskazuješ sve ono što sam rekao. Svaka ti čast.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#36002 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Challenger_ »

Papak indikator, level radijacija. Chmoljo, ne znam zašto ono držiš u životu, banuj to za sva vremena.
General War

#36003 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

ljevoruki wrote:Pomislis da ih ima normalnih, neopterecenih mitovima I guslama, i onda procitas opus djenerala I pjevaca samo na ovoj temi I vidis da je to sve isto I da njih 99% gusla jedno te isto.
Baska vrijedjanje tipa siptari I moljim, tuljumba i sl. ali generalno gledajuci fasizam u izvornom obliku.
Kadli tadli sto bi reko Kebo, kadli tadli..........
kadli tadli sta?

https://www.slobodnaevropa.org/a/mirsad ... 95915.html
kiligonzales

#36004 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

arzuhal wrote:
General War wrote:
arzuhal wrote:
Naprvu mi prolaze kroz glavu braća Beluši, majka Tereza, Ismail Kadere...
A oni su s kosova?
Čovjek je rekao "Albanci"...
Sto nikome ne prodje kroz gravu otac savremene Turske ili Kemica Ataturk, on je Albanac porijeklom bio, po svome ocu Ali Rizi. :D

Mislim da se svi narodi balkanski imaju cime pohvaliti.Ostavili su traga u historiji, samo i dalje su mali da prerastu vlastite bolesti.
detroit-mercy

#36005 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

General War wrote:
detroit-mercy wrote:
General War wrote: Njihova jednacina je poznata, suprotna izgleda ima problem sa indentifikacijom x ose. :D
Mislim da ih je tesko presisati, treba stvarno biti kreativan, kao naprimjer nazvati studentski dom po????? :mrgreen:
Ne treba presisavati...imas skolu nazvanu po???
Slabo je to, jos uvijek ne po kreatoru ili osobi osudjenoj za genocid :mrgreen: takvi su ipak rijetki, treba ih pod lupo traziti mada bi ih se u zadnje vrijeme moglo nahvatati jedno 20-30 komada :mrgreen:.
Jos kad pogledas na billboard-e diljem domovine, cije nam se lice smijesi :mrgreen:
Pa izjednacavanje cetnika/partizana, potraga za koskama velikog eroja :mrgreen: .
Veoma kreativno, nema sta :mrgreen: .
General War

#36006 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Fudo387 wrote:Dragan Mektic u onom vicu objasnio gdje su Srbi i Srbija danas, a vi krecite Teslom. Djaba krecite.
Mektic je srbin gluho i coravo bilo...znas njih lazu :D
BHCluster

#36007 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by BHCluster »

Image
Sto mu prija ova crveni fes. :lol:
kiligonzales

#36008 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

General War wrote:
Mozemo ovako dosutra..bas treba li?
Pa kad ovo postavi, sto tad Srbija ne zaratova sa zlim šiptarima :D

Mislim gdje ce vam na svetinje :D
Fudo387

#36009 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

LBVIEW wrote:
Fudo387 wrote:Mufid, veliki grostrateg, sam sebe citira.
Cekaj dok postavi svjeze fotke s krimskih plaza. :lol:
Nemoj, naljutio se.
Sve mu mozes, samo Krim ne spominji. :D
detroit-mercy

#36010 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

Challenger_ wrote:
detroit-mercy wrote:Tenzije na sjeveru nemaju nista sa time, ekonomija, i u bivsoj Jugi su bili ekonomski najslabiji dio. Da je ekonomija jaka, bolio bi ih kurca za tenzije na sjeveru ili status vakav ili nakav. Kakav je status HongKonga ili Tajvana pa ne bjeze kinezi sa njega :mrgreen:
Ma boli ih *urac, jaki su kao beton. Samo smo mi u Bosni jači od njih.
Ko je rekao da su jaki, opet ti se pricinjava ko onomad turisti na Krimu :mrgreen: .
Fudo387

#36011 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:Dragan Mektic u onom vicu objasnio gdje su Srbi i Srbija danas, a vi krecite Teslom. Djaba krecite.
ooo, sidje tesla. :lol:
General War

#36012 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

detroit-mercy wrote: Slabo je to, jos uvijek ne po kreatoru ili osobi osudjenoj za genocid :mrgreen: takvi su ipak rijetki, treba ih pod lupo traziti mada bi ih se u zadnje vrijeme moglo nahvatati jedno 20-30 komada :mrgreen:.
Jos kad pogledas na billboard-e diljem domovine, cije nam se lice smijesi :mrgreen:
Pa izjednacavanje cetnika/partizana, potraga za koskama velikog eroja :mrgreen: .
...djaba peres opran ves :D
General War

#36013 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Fudo387 wrote:
General War wrote:
ooo, sidje tesla. :lol:
Ooo ramize, qu po skhon soc?
detroit-mercy

#36014 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

kiligonzales wrote:
General War wrote:

A da mozda postavimo onaj video sa polaganja kamena temeljca za Ferhadiju da vidimo koji je bolji :mrgreen:
detroit-mercy

#36015 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

General War wrote:
detroit-mercy wrote: Slabo je to, jos uvijek ne po kreatoru ili osobi osudjenoj za genocid :mrgreen: takvi su ipak rijetki, treba ih pod lupo traziti mada bi ih se u zadnje vrijeme moglo nahvatati jedno 20-30 komada :mrgreen:.
Tome vesu ni Persil ne pomaze :mrgreen:, mozda Merima Krusevac izbjeljuje ali samo na lokalnom nivou :mrgreen:
General War

#36016 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Image
Ah ti komunisti :zzzz:
Fudo387

#36017 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

General War wrote: Ooo ramize, qu po skhon soc?
Ha?
Vidi klosara sto se sprema, za svaki slucaj naucio se albanski, a ovamo lafo rabri srBovski patriJota, vezba za uvlacenje u auspuh.

Sta si to napis’o, ja ne razumijem taj jezik, pa da ti bezze ne spominjem neke osobe od interesa? :D Jel? :twisted:
General War

#36018 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

detroit-mercy wrote:
General War wrote:
Tome vesu ni Persil ne pomaze :mrgreen:, mozda Merima Krusevac izbjeljuje ali samo na lokalnom nivou :mrgreen:
Ne znam vidi to sa onima sto to postavljaju u susjednom entitetu, ili se obrati podpredsjedniku tog entiteta :zzzz:
kiligonzales

#36019 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

detroit-mercy wrote:
kiligonzales wrote:
General War wrote:

A da mozda postavimo onaj video sa polaganja kamena temeljca za Ferhadiju da vidimo koji je bolji :mrgreen:
Ne postavi ovo ja nego ti, vidim da si osjetljiv kad neko dira srpske svetinje, a neosjetljiv kad neko dira tudje, pa radi toga.

Eto vidis, jel to likujes nad tim sto se desilo u Banja Luci tada?
kiligonzales

#36020 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kiligonzales »

Fudo387 wrote:
Ha?
Vidi klosara sto se sprema, za svaki slucaj naucio se albanski, a ovamo lafo rabri srBovski patriJota, vezba za uvlacenje u auspuh.

Sta si to napis’o, ja ne razumijem taj jezik, pa da ti bezze ne spominjem neke osobe od interesa? :D Jel? :twisted:
Gdje ces to druze, et o sta ti je napisao :D

Zna vise rijeci nego Marko Đurić koji redovno procita svu albansku stampu i pregleda sve dnevnike :lol:
detroit-mercy

#36021 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

kiligonzales wrote:
detroit-mercy wrote:
kiligonzales wrote:

Ne postavi ovo ja nego ti, vidim da si osjetljiv kad neko dira srpske svetinje, a neosjetljiv kad neko dira tudje, pa radi toga.

Eto vidis, jel to likujes nad tim sto se desilo u Banja Luci tada?
Je'l to meni repliciras, i imas li problem da razumijes o cemu pricam :mrgreen:
Fudo387

#36022 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

kiligonzales wrote:
Fudo387 wrote:
Ha?

Gdje ces to druze, et o sta ti je napisao :D

Zna vise rijeci nego Marko Đurić koji redovno procita svu albansku stampu i pregleda sve dnevnike :lol:
Aha, dobro je.
Sad ti njemu napisi na albanskom, necu nidje jarane...posto ja ne znam.
Meni ne treba da ucim, a Borivoju moze valjat’, neka vezba, ne znas ti sta sutra nosi. :D
General War

#36023 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Fudo387 wrote:
Ha?

Seljak, djaba te na zapad poslali ni zasta nisi :D
(sta ima jarane -u prevodu, jbg nemam tastaturu na albanskom) :D
Dno dna je nekome poturati clanove porodice i slicne idiotari, ja se time ne sluzim.
A znam albanski ko esperanto :D Sve za bratstvo i jedinstvo :lol:
Fudo387

#36024 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Fudo387 »

General War wrote:
Fudo387 wrote:
Ha?

Seljak, djaba te na zapad poslali ni zasta nisi :D
(sta ima jarane -u prevodu, jbg nemam tastaturu na albanskom) :D
Dno dna je nekome poturati clanove porodice i slicne idiotari, ja se time ne sluzim.
A znam albanski ko esperanto :D Sve za bratstvo i jedinstvo :lol:
Ja ba, na Zapadu je albanski pod must know :lol: , ako to ne naucis nema te nidje.
Uostalom, evo imam prevodioca. Dosta. :oops:
A ti druze Borivoje, uci albanski, vezbaj, muti sampon i bice nesto od tebe. :D
ljevoruki

#36025 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by ljevoruki »

General War wrote:
ljevoruki wrote:Pomislis da ih ima normalnih, neopterecenih mitovima I guslama, i onda procitas opus djenerala I pjevaca samo na ovoj temi I vidis da je to sve isto I da njih 99% gusla jedno te isto.
Baska vrijedjanje tipa siptari I moljim, tuljumba i sl. ali generalno gledajuci fasizam u izvornom obliku.
Kadli tadli sto bi reko Kebo, kadli tadli..........
kadli tadli sta?

https://www.slobodnaevropa.org/a/mirsad ... 95915.html
Pogresan Kebo :D , ako ne znas necu ti ni ja objasnjavati.
Sve ce ti samo objasniti.
Post Reply