Na veličanstven način iskazuješ sve ono što sam rekao. Svaka ti čast.agim. wrote:ettakoto wrote:Tesla, Pupin, Milanković... ništa značajno.... prva pobjeda Saveznika u I Svjetskom ratu... najveći sportista ovih prostora svih vremena Novak Djoković...agim. wrote:
Koliko vi ima Nobelovaca , i koliko mi Albanci ?
I sta su Srbi nešto značajno uradili ?
Neću poput onog što pominje Rita Oru pominjati Seku Aleksić i njoj slične, pričamo o ozbiljnim stvarima...
Neznas nista o Albancima a uzimas hrabrost da pises o nama ? Nista nije Rita Ora za nasu naciju za razliku od drugih licnosti , ukljucujuci i danasnje sportiste .. Citaj .ettakoto wrote:Tesla, Pupin, Milanković... ništa značajno.... prva pobjeda Saveznika u I Svjetskom ratu... najveći sportista ovih prostora svih vremena Novak Djoković...agim. wrote:
Koliko vi ima Nobelovaca , i koliko mi Albanci ?
I sta su Srbi nešto značajno uradili ?
Neću poput onog što pominje Rita Oru pominjati Seku Aleksić i njoj slične, pričamo o ozbiljnim stvarima...
Jedino s'kojim mozete se pohfaliti je Nikola Tesla , sto ja licno sumnjan da on je po nacionalnosti "Srbin" , vise mislim da je Hrvat .. Al neka .
Nisi odgovarao , koliko vi imate Nobelovaca , koliko mi ?
Dešavanja u Srbiji
- ettakoto
#36001 Re: Dešavanja u Srbiji
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#36002 Re: Dešavanja u Srbiji
Papak indikator, level radijacija. Chmoljo, ne znam zašto ono držiš u životu, banuj to za sva vremena.
- General War
#36003 Re: Dešavanja u Srbiji
kadli tadli sta?ljevoruki wrote:Pomislis da ih ima normalnih, neopterecenih mitovima I guslama, i onda procitas opus djenerala I pjevaca samo na ovoj temi I vidis da je to sve isto I da njih 99% gusla jedno te isto.
Baska vrijedjanje tipa siptari I moljim, tuljumba i sl. ali generalno gledajuci fasizam u izvornom obliku.
Kadli tadli sto bi reko Kebo, kadli tadli..........
https://www.slobodnaevropa.org/a/mirsad ... 95915.html
-
kiligonzales
#36004 Re: Dešavanja u Srbiji
Sto nikome ne prodje kroz gravu otac savremene Turske ili Kemica Ataturk, on je Albanac porijeklom bio, po svome ocu Ali Rizi.arzuhal wrote:Čovjek je rekao "Albanci"...General War wrote:A oni su s kosova?arzuhal wrote:
Naprvu mi prolaze kroz glavu braća Beluši, majka Tereza, Ismail Kadere...
Mislim da se svi narodi balkanski imaju cime pohvaliti.Ostavili su traga u historiji, samo i dalje su mali da prerastu vlastite bolesti.
-
detroit-mercy
#36005 Re: Dešavanja u Srbiji
Slabo je to, jos uvijek ne po kreatoru ili osobi osudjenoj za genocidGeneral War wrote:Ne treba presisavati...imas skolu nazvanu po???detroit-mercy wrote:Mislim da ih je tesko presisati, treba stvarno biti kreativan, kao naprimjer nazvati studentski dom po?????General War wrote: Njihova jednacina je poznata, suprotna izgleda ima problem sa indentifikacijom x ose.
Jos kad pogledas na billboard-e diljem domovine, cije nam se lice smijesi
Pa izjednacavanje cetnika/partizana, potraga za koskama velikog eroja
Veoma kreativno, nema sta
- General War
#36006 Re: Dešavanja u Srbiji
Mektic je srbin gluho i coravo bilo...znas njih lazuFudo387 wrote:Dragan Mektic u onom vicu objasnio gdje su Srbi i Srbija danas, a vi krecite Teslom. Djaba krecite.
- BHCluster
#36007 Re: Dešavanja u Srbiji

Sto mu prija ova crveni fes.
-
kiligonzales
#36008 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa kad ovo postavi, sto tad Srbija ne zaratova sa zlim šiptarimaGeneral War wrote:
Mozemo ovako dosutra..bas treba li?
Mislim gdje ce vam na svetinje
-
Fudo387
#36009 Re: Dešavanja u Srbiji
Nemoj, naljutio se.LBVIEW wrote:Cekaj dok postavi svjeze fotke s krimskih plaza.Fudo387 wrote:Mufid, veliki grostrateg, sam sebe citira.
Sve mu mozes, samo Krim ne spominji.
-
detroit-mercy
#36010 Re: Dešavanja u Srbiji
Ko je rekao da su jaki, opet ti se pricinjava ko onomad turisti na KrimuChallenger_ wrote:Ma boli ih *urac, jaki su kao beton. Samo smo mi u Bosni jači od njih.detroit-mercy wrote:Tenzije na sjeveru nemaju nista sa time, ekonomija, i u bivsoj Jugi su bili ekonomski najslabiji dio. Da je ekonomija jaka, bolio bi ih kurca za tenzije na sjeveru ili status vakav ili nakav. Kakav je status HongKonga ili Tajvana pa ne bjeze kinezi sa njega
-
Fudo387
#36011 Re: Dešavanja u Srbiji
ooo, sidje tesla.General War wrote:Mektic je srbin gluho i coravo bilo...znas njih lazuFudo387 wrote:Dragan Mektic u onom vicu objasnio gdje su Srbi i Srbija danas, a vi krecite Teslom. Djaba krecite.
- General War
#36012 Re: Dešavanja u Srbiji
...djaba peres opran vesdetroit-mercy wrote: Slabo je to, jos uvijek ne po kreatoru ili osobi osudjenoj za genocidtakvi su ipak rijetki, treba ih pod lupo traziti mada bi ih se u zadnje vrijeme moglo nahvatati jedno 20-30 komada
.
Jos kad pogledas na billboard-e diljem domovine, cije nam se lice smijesi![]()
Pa izjednacavanje cetnika/partizana, potraga za koskama velikog eroja.
Veoma kreativno, nema sta.
- General War
#36013 Re: Dešavanja u Srbiji
Ooo ramize, qu po skhon soc?Fudo387 wrote:ooo, sidje tesla.General War wrote:Mektic je srbin gluho i coravo bilo...znas njih lazuFudo387 wrote:Dragan Mektic u onom vicu objasnio gdje su Srbi i Srbija danas, a vi krecite Teslom. Djaba krecite.
-
detroit-mercy
#36014 Re: Dešavanja u Srbiji
A da mozda postavimo onaj video sa polaganja kamena temeljca za Ferhadiju da vidimo koji je boljikiligonzales wrote:Pa kad ovo postavi, sto tad Srbija ne zaratova sa zlim šiptarimaGeneral War wrote:
-
detroit-mercy
#36015 Re: Dešavanja u Srbiji
Tome vesu ni Persil ne pomazeGeneral War wrote:...djaba peres opran vesdetroit-mercy wrote: Slabo je to, jos uvijek ne po kreatoru ili osobi osudjenoj za genocidtakvi su ipak rijetki, treba ih pod lupo traziti mada bi ih se u zadnje vrijeme moglo nahvatati jedno 20-30 komada
.
-
Fudo387
#36017 Re: Dešavanja u Srbiji
Ha?General War wrote: Ooo ramize, qu po skhon soc?
Vidi klosara sto se sprema, za svaki slucaj naucio se albanski, a ovamo lafo rabri srBovski patriJota, vezba za uvlacenje u auspuh.
Sta si to napis’o, ja ne razumijem taj jezik, pa da ti bezze ne spominjem neke osobe od interesa?
- General War
#36018 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne znam vidi to sa onima sto to postavljaju u susjednom entitetu, ili se obrati podpredsjedniku tog entitetadetroit-mercy wrote:Tome vesu ni Persil ne pomazeGeneral War wrote:...djaba peres opran vesdetroit-mercy wrote: Slabo je to, jos uvijek ne po kreatoru ili osobi osudjenoj za genocidtakvi su ipak rijetki, treba ih pod lupo traziti mada bi ih se u zadnje vrijeme moglo nahvatati jedno 20-30 komada
.
, mozda Merima Krusevac izbjeljuje ali samo na lokalnom nivou
-
kiligonzales
#36019 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne postavi ovo ja nego ti, vidim da si osjetljiv kad neko dira srpske svetinje, a neosjetljiv kad neko dira tudje, pa radi toga.detroit-mercy wrote:A da mozda postavimo onaj video sa polaganja kamena temeljca za Ferhadiju da vidimo koji je boljikiligonzales wrote:Pa kad ovo postavi, sto tad Srbija ne zaratova sa zlim šiptarimaGeneral War wrote:
Eto vidis, jel to likujes nad tim sto se desilo u Banja Luci tada?
-
kiligonzales
#36020 Re: Dešavanja u Srbiji
Gdje ces to druze, et o sta ti je napisaoFudo387 wrote:Ha?General War wrote: Ooo ramize, qu po skhon soc?
Vidi klosara sto se sprema, za svaki slucaj naucio se albanski, a ovamo lafo rabri srBovski patriJota, vezba za uvlacenje u auspuh.
Sta si to napis’o, ja ne razumijem taj jezik, pa da ti bezze ne spominjem neke osobe od interesa?Jel?
Zna vise rijeci nego Marko Đurić koji redovno procita svu albansku stampu i pregleda sve dnevnike
-
detroit-mercy
#36021 Re: Dešavanja u Srbiji
Je'l to meni repliciras, i imas li problem da razumijes o cemu pricamkiligonzales wrote:Ne postavi ovo ja nego ti, vidim da si osjetljiv kad neko dira srpske svetinje, a neosjetljiv kad neko dira tudje, pa radi toga.detroit-mercy wrote:A da mozda postavimo onaj video sa polaganja kamena temeljca za Ferhadiju da vidimo koji je boljikiligonzales wrote:
Pa kad ovo postavi, sto tad Srbija ne zaratova sa zlim šiptarima
Eto vidis, jel to likujes nad tim sto se desilo u Banja Luci tada?
-
Fudo387
#36022 Re: Dešavanja u Srbiji
Aha, dobro je.kiligonzales wrote:Gdje ces to druze, et o sta ti je napisaoFudo387 wrote:Ha?General War wrote: Ooo ramize, qu po skhon soc?
Sta si to napis’o, ja ne razumijem taj jezik, pa da ti bezze ne spominjem neke osobe od interesa?Jel?
Zna vise rijeci nego Marko Đurić koji redovno procita svu albansku stampu i pregleda sve dnevnike
Sad ti njemu napisi na albanskom, necu nidje jarane...posto ja ne znam.
Meni ne treba da ucim, a Borivoju moze valjat’, neka vezba, ne znas ti sta sutra nosi.
- General War
#36023 Re: Dešavanja u Srbiji
Seljak, djaba te na zapad poslali ni zasta nisiFudo387 wrote:Ha?General War wrote: Ooo ramize, qu po skhon soc?
(sta ima jarane -u prevodu, jbg nemam tastaturu na albanskom)
Dno dna je nekome poturati clanove porodice i slicne idiotari, ja se time ne sluzim.
A znam albanski ko esperanto
-
Fudo387
#36024 Re: Dešavanja u Srbiji
Ja ba, na Zapadu je albanski pod must knowGeneral War wrote:Seljak, djaba te na zapad poslali ni zasta nisiFudo387 wrote:Ha?General War wrote: Ooo ramize, qu po skhon soc?
![]()
(sta ima jarane -u prevodu, jbg nemam tastaturu na albanskom)
Dno dna je nekome poturati clanove porodice i slicne idiotari, ja se time ne sluzim.
A znam albanski ko esperantoSve za bratstvo i jedinstvo
Uostalom, evo imam prevodioca. Dosta.
A ti druze Borivoje, uci albanski, vezbaj, muti sampon i bice nesto od tebe.
- ljevoruki
#36025 Re: Dešavanja u Srbiji
Pogresan KeboGeneral War wrote:kadli tadli sta?ljevoruki wrote:Pomislis da ih ima normalnih, neopterecenih mitovima I guslama, i onda procitas opus djenerala I pjevaca samo na ovoj temi I vidis da je to sve isto I da njih 99% gusla jedno te isto.
Baska vrijedjanje tipa siptari I moljim, tuljumba i sl. ali generalno gledajuci fasizam u izvornom obliku.
Kadli tadli sto bi reko Kebo, kadli tadli..........
https://www.slobodnaevropa.org/a/mirsad ... 95915.html
Sve ce ti samo objasniti.