Pašice, ti samo ponovio ono što sam već napiso. Budi mi pozdravljen.LSD wrote:Da opet ponovimo gradivo: Zrinjski kakav god da je bježi 11 bodova sarajevskim klubovima (sa tendencijom da se ta razlika poveca)....pa ti sad vidi gdje smo, kud smo, šta smoStroj-2 wrote:Jbt ja još uvijek ne mogu da vjerujem da ovdje svrašavaju na zrinjski.
Zrinjski je onoliko dobar samo, koliko smo mi loši (oba kluba). Ljudi samo koriste naše nedostatke, to je (ne)stručnost ljudi u upravama. A ne zato što su skupa na okupu ili što su uigrani.
A ti otpaci bilbija, todor ili barić nemaju i dalje kvalitet za naše klubove, đaba, igrači koji ne mogu izdržati pritisak 2000 - 3000 ljudi, život u ovom gradu, a maštamo o grupnim fazama gdje je broj gledalaca najmanje 20000, 25000, da ne spominjem jače klubove, (hint: menhengladbah).Kako će izdržati to kad ne mogu ni ovu šaku gledalaca !?
Dole mogu, dole toga nema, al zato evropa im vrh drugo pretkolo, ako ne ranije već noga.ljudi uzimaju rutinski titule, a mi ih i dalje nipodaštavamo
![]()
I niko ovdje ne svršava na Zrinjskivec se samo smijemo našoj bijedi koja vodi sarajevske klubove i koja je dozvolila da Zrinjski izgleda kao Bayern u ovoj ligi.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Stroj-2
#36001 Re: Premijer liga BiH
- leškarenje
#36002 Re: Premijer liga BiH
Listica protiv sarajevskih klubova obavezno ima pomoc sudija i tako godinama
evo vratite film unazad pa skontajte i tako godinama 
- Stroj-2
#36003 Re: Premijer liga BiH
Go iz ofsajda je nama tradicija dole. Ne isplati se kukat više. Normala postalo.
- leškarenje
#36004 Re: Premijer liga BiH
Zato kazem,nama daju gol iz cistog faula,prosle sezone kaznjen Jakupovic cini mi se devet utakmica zbog sudjenja nama dole ....evo sad konama penal,pa ofsajd njima isto prose sezone
znaci konstantno im silje 
- agnostic_front
#36005 Re: Premijer liga BiH
Tragom leškovog i strojevog komentara:
- leškarenje
#36006 Re: Premijer liga BiH
Salem je nas
zar ne ide tako prica 
- Stroj-2
#36007 Re: Premijer liga BiH
Jašta je, vidi se u lištici svaki put 
-
north
#36008 Re: Premijer liga BiH
Nevjerovatno kako moraš biti psihički loš da u prvih pola sata budeš bolji, dva puta pogađaš okvir gola, I u 38 minuti iz jedinog udarca prema svom golu primaš gol i nakon toga umjesto još vise da napadneš da izjednačiš pa čak I preokreneš ti vise do kraja utakmice nemaš šanse niti priđeš ozbiljno golu
...Govorim o komšijama jasno, to samo nevjerovatno psihički nespremna I pomalo kukavička ekipa može sebi dopustiti...Ne mora mi niko vjerovati, ali jedina utakmica košpicara gdje ne želim da navijam protiv njih je protiv Lištice, nije da i tada svim slilama sam uz njih da se e lažemo, ali ne likujem kada zijane...Šta mora biti u igračima da igraju jedan period dobro i čim prime gol raspadnu se da vise nema oporavka do kraja utakmice, nikad neću saznati, a nije da se nisam toga nagledao ni u Sarajevu
Uglavnom ko što i jučer napisah, poraz komšija gotovo ovjerava titulu Zrinjskog, ni bod im danas ne bi puno značio u odnosu prema Zrinjskom, 11 boba je previse jebi ga, to se može stići samo nevjerovatnom serijom od jedno 7-8 utakmica, ali ne bez poraza, nego sve pobjede, dakle 24 boda uzeti, a to da se ne lažemo ni u SF ovakvi sarajevski klubovi ne mogu napraviti....Samo neka giga-mega pojačanja na proljeće koja će jesti malu djecu za doručak, ali to je nerealno očekivati...Jebi ga, glođimo se ko je lošiji, drugi će šutiti, dobijati i dizati trofeje
Uglavnom ko što i jučer napisah, poraz komšija gotovo ovjerava titulu Zrinjskog, ni bod im danas ne bi puno značio u odnosu prema Zrinjskom, 11 boba je previse jebi ga, to se može stići samo nevjerovatnom serijom od jedno 7-8 utakmica, ali ne bez poraza, nego sve pobjede, dakle 24 boda uzeti, a to da se ne lažemo ni u SF ovakvi sarajevski klubovi ne mogu napraviti....Samo neka giga-mega pojačanja na proljeće koja će jesti malu djecu za doručak, ali to je nerealno očekivati...Jebi ga, glođimo se ko je lošiji, drugi će šutiti, dobijati i dizati trofeje
- KPNCTNJAH
#36009 Re: Premijer liga BiH
Kakvih smo mi tekmi imali dole, cak se i na Kosevu desavalo da budemo osteceni protiv njih (ponisteni gol Suljica)
U zadnjoj gol nakon faula i crveni za Pandzu, Valjic, nas sudija... cak mu i ceku napravise... tekmu prije toga Sesar trebao dobiti crveni karton, pa onaj start Pehara, tu nas Skakic pogura... jos ranije ono primanje rukom Kordica i rusenje Suljica, onaj start Simunica je smijesan u odnosu na ovo...
Tu je sudio Vukasovic, ne sjecam se ciji je on bio sudija
Kordic nam dade gol cini mi se i protiv Zrinjskog, iz onog ofsajda od dva metra... nemoj da nas vise gura iko iz saveza, musafa vam
U zadnjoj gol nakon faula i crveni za Pandzu, Valjic, nas sudija... cak mu i ceku napravise... tekmu prije toga Sesar trebao dobiti crveni karton, pa onaj start Pehara, tu nas Skakic pogura... jos ranije ono primanje rukom Kordica i rusenje Suljica, onaj start Simunica je smijesan u odnosu na ovo...
Tu je sudio Vukasovic, ne sjecam se ciji je on bio sudija
Kordic nam dade gol cini mi se i protiv Zrinjskog, iz onog ofsajda od dva metra... nemoj da nas vise gura iko iz saveza, musafa vam
-
Nadzorna_ploca
#36010 Re: Premijer liga BiH
Vagner ovjerio penziju. 
- BHF_Manijak
#36011 Re: Premijer liga BiH
Niko ne svrsava na njih, ali cinjenice govore u njihovu korist. Pogledas par utakmica, ne samo kad igraju protiv tvog kluba, i uvjeris se da su zaista tim. Ako jos moram sad pojasnjavati sta znaci kada neko izgleda kao tim, onda ga jebi.Stroj-2 wrote:Jbt ja još uvijek ne mogu da vjerujem da ovdje svrašavaju na zrinjski.
Zrinjski je onoliko dobar samo, koliko smo mi loši (oba kluba). Ljudi samo koriste naše nedostatke, to je (ne)stručnost ljudi u upravama. A ne zato što su skupa na okupu ili što su uigrani.
A ti otpaci bilbija, todor ili barić nemaju i dalje kvalitet za naše klubove, đaba, igrači koji ne mogu izdržati pritisak 2000 - 3000 ljudi, život u ovom gradu, a maštamo o grupnim fazama gdje je broj gledalaca najmanje 20000, 25000, da ne spominjem jače klubove, (hint: menhengladbah).Kako će izdržati to kad ne mogu ni ovu šaku gledalaca !?
Dole mogu, dole toga nema, al zato evropa im vrh drugo pretkolo, ako ne ranije već noga.
Ovo pisem generalno, ne mislim doslovno na tebe sa "pogledas par utakmica, ne samo kad igraju protiv tvog kluba".
Sad se mi, i jedni i drugi, mozemo tjesiti da je zato sto su FKS i FKZ losi, pa to kao ostavlja dojam da je Zrinjski jak, medjutim igre na terenu govore drugacije.
Sto se igraca tice, pa cinjenica je da su druge sredine drugacije za radit, da ne kazem zdravije. Ali u Sarajevu su problem i prevelika ocekivanja od datog igraca. Ocekuje se da bilo koje pojacanje igra k'o Lewandowski ili Hazard. Ono kao igrao je u prethodnom klubu dobro, kod nas ocekujem 10 golova i 13 asistencija u sezoni.
Onda automatski ide pritisak na igraca i ako od starta ne uveze 5 utakmica u kojima daje gol ili asistira, odmah je na tapeti, onda i on sve gore igra i ode to u jarak.
Ne kazem da se fakat neki igraci ispostave kao losa rjesenja, ali mnogo ima i do spomenutog okruzenja i vjerovatno je to osnovni razlog sto se dosta igraca cine kao fakat dobri, ali kad dodju kod nas meda ne mogu.
Ako nije spram nasih ocekivanja, odmah je kar'na.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36012 Re: Premijer liga BiH
Ne svrsavamo mi na Zrinjski, nego oni svrsavaju na nas.
Jbg, kako god mi gledali, oni dominiraju ovom ligom.
Prosle sezone su manje vise hladno uzeli, a ove ce izgleda jos hladnije
Dzabe pricati, vaki su naki su, mi smo nikakvi u odnosu na njih i to je to.
Ok, mozda jesmo odigrali ponajbolju utakmicu upravo kontra njih na Kosevu, zato se u gostima nismo vidjeli.
Jbg, kad budemo radili ovo sto oni rade, onda nesto mozemo pricati. Nazalost, ljudi zadaju zadacu.
Jbg, kako god mi gledali, oni dominiraju ovom ligom.
Prosle sezone su manje vise hladno uzeli, a ove ce izgleda jos hladnije
Dzabe pricati, vaki su naki su, mi smo nikakvi u odnosu na njih i to je to.
Ok, mozda jesmo odigrali ponajbolju utakmicu upravo kontra njih na Kosevu, zato se u gostima nismo vidjeli.
Jbg, kad budemo radili ovo sto oni rade, onda nesto mozemo pricati. Nazalost, ljudi zadaju zadacu.
-
Nadzorna_ploca
#36013 Re: Premijer liga BiH
Nisu se ni oni vidjei na Kosevu, nije to problem klubova iz Sarajeva. Ljudi rade u tisini, imaju kontinuitet i ne srklete bez potrebe, pobjedjuju male tekme, i plus oni u Sirokom redovno uzimaju bobe dok mi dole nismo nista uradili vec godinama.
-
1946--1987
#36014 Re: Premijer liga BiH
Starcevic svrsava na FK Sarajevo ko nekad slavko petrovic, samo celo vise ne smije jebiga. 
Slavko nam onda je prvi cestitao titulu kad smo uzeli radnika gore par kola prije kraja, nije smatrao svoj sadasnji klub bitnim iako smo bili bare bare do zadnjeg kola
Slavko nam onda je prvi cestitao titulu kad smo uzeli radnika gore par kola prije kraja, nije smatrao svoj sadasnji klub bitnim iako smo bili bare bare do zadnjeg kola
Last edited by 1946--1987 on 31/10/2016 08:59, edited 3 times in total.
- leškarenje
#36015 Re: Premijer liga BiH
Dje su kone 
Dje su tuuzlanke,satirale su ovdje dok se sad javi vanila ponekad ....sumira ne racunam
Dje su tuuzlanke,satirale su ovdje dok se sad javi vanila ponekad ....sumira ne racunam
-
1946--1987
#36016 Re: Premijer liga BiH
Zelji cist penal nisu svirali kad je onaj pomeo stevanovica al bogme i listica je zakinuta za penal kad je kosoric zakasnio na loptu i pokupio krstanovica u drugom, cist penal ko suza.
Zasto to ne postavis lendricu ivane
Zasto to ne postavis lendricu ivane
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#36017 Re: Premijer liga BiH
ako bude nerijeseno, podijelite ban, obojica po 4 danaavetinja wrote:Kada se završi utakmica, pošaljemo poruku Charugi.sumirprimus wrote: moze brate..
al jase svakako samobanujem s ove teme..
dzaba,..jedino ako dobijemo
Sloboda dobije, meni ban 7 dana. Željo dobije, tebi ban 7 dana. Ako bude remi, nikom ništa.
Mazni nekom profil, pa ako dobijete, pravi zijan.
- plain vanilla
#36018 Re: Premijer liga BiH
koje Tuzlanke, pa samo Maida i ja smo tuleškarenje wrote:Dje su kone
a vanilla bolesna, nije joj do fudbala
- Dr. Kuca
#36019 Re: Premijer liga BiH
Zrinjski objasnjava sta znaci planski rad. U sarajevu i zelji misle da ako dovedu 1-2 igraca i ok trenera da je to to, plus ako psotave 5 reklama misle da imaju sistem i da rade dobro i odma pocnu pricati o prekucavanju, grupnim fazama itd.
- Logovan
#36020 Re: Premijer liga BiH
Tako je.plain vanilla wrote:ako bude nerijeseno, podijelite ban, obojica po 4 danaavetinja wrote:Kada se završi utakmica, pošaljemo poruku Charugi.sumirprimus wrote: moze brate..
al jase svakako samobanujem s ove teme..
dzaba,..jedino ako dobijemo
Sloboda dobije, meni ban 7 dana. Željo dobije, tebi ban 7 dana. Ako bude remi, nikom ništa.
Mazni nekom profil, pa ako dobijete, pravi zijan.
Najgluplji dogovor u klađenju je ovo "nikom ništa".
- avetinja
#36021 Re: Premijer liga BiH
plain vanilla wrote:ako bude nerijeseno, podijelite ban, obojica po 4 dana
Hoćete li se vas dvoje kladiti?Logovan wrote:Tako je.![]()
Najgluplji dogovor u klađenju je ovo "nikom ništa".
Logovan, to ti se zove pozitivna nula.
- plain vanilla
#36022 Re: Premijer liga BiH
necemo, bez nas bi forum izgubio na kvalitetuavetinja wrote:
Hoćete li se vas dvoje kladiti?![]()
Logovan, to ti se zove pozitivna nula.
- Stroj-2
#36023 Re: Premijer liga BiH
Opet ću napisati isto, nadam se da će ti eto barem razumjeti. Zrinjski je dobar samo, onoliko koliko smo mi loši trenutno. I to je to.BHF_Manijak wrote:
Niko ne svrsava na njih, ali cinjenice govore u njihovu korist. Pogledas par utakmica, ne samo kad igraju protiv tvog kluba, i uvjeris se da su zaista tim. Ako jos moram sad pojasnjavati sta znaci kada neko izgleda kao tim, onda ga jebi.
Ovo pisem generalno, ne mislim doslovno na tebe sa "pogledas par utakmica, ne samo kad igraju protiv tvog kluba".
Sad se mi, i jedni i drugi, mozemo tjesiti da je zato sto su FKS i FKZ losi, pa to kao ostavlja dojam da je Zrinjski jak, medjutim igre na terenu govore drugacije.
Sto se igraca tice, pa cinjenica je da su druge sredine drugacije za radit, da ne kazem zdravije. Ali u Sarajevu su problem i prevelika ocekivanja od datog igraca. Ocekuje se da bilo koje pojacanje igra k'o Lewandowski ili Hazard. Ono kao igrao je u prethodnom klubu dobro, kod nas ocekujem 10 golova i 13 asistencija u sezoni.
Onda automatski ide pritisak na igraca i ako od starta ne uveze 5 utakmica u kojima daje gol ili asistira, odmah je na tapeti, onda i on sve gore igra i ode to u jarak.
Ne kazem da se fakat neki igraci ispostave kao losa rjesenja, ali mnogo ima i do spomenutog okruzenja i vjerovatno je to osnovni razlog sto se dosta igraca cine kao fakat dobri, ali kad dodju kod nas meda ne mogu.
Ako nije spram nasih ocekivanja, odmah je kar'na.
Njihov sastav ništa bolji nije ni od našeg ni od vašeg. Ljudi samo imaju mir, jer ne doživljavaju ljudi u onom dijelu Mostara zrinjski, kao mi FKS ili FKŽ, da je tako imali bi oni sličan scenarij. Nije isto igrati pred 2000 u Mostaru i 2000 ljudi na Hasetu ili Grbavici.
Naravno da se očekuje od igrača da igraju na visokom nivou u našim klubovima, jer to su naša dva daleko najuspješnija i najveća kluba, sa najvećim brojem navijača, drugo što je ovo još glavni grad, ovdje život kuca sasvim drugačije za razliku od ostalih sredina, većinu igrača koj dođu ovdje imaju veće mogućnosti, opcije, za razliku gdje su bili, pojede ih grad. Pravi igrači profesionalci kao Benko, Cimirot ili Delač su bili usmjereni, ja govorim za nas.
Veliki su pritisci ovdje, uvijek je tako i bilo. Sve se to uzma u obzir. Mi smo jedina dva kluba koja nešto mogu uraditi u evropi, poštovanje prema ostalima, al to su činjenice, pokazalo se ovo ljeto najbolje.
Ja i dalje tvrdim da u našim klubovima igraju igrači žlj klase. Kod vas jedino eto što valja su Steva, Blagojević, Lendrić, mlade neću računat. Kod nas više nema, bili. Ovi sad nisu vrijedni spomena. Duljević pao psihički, jedino se onaj mali Crnkić ko trza malo. Ahmetović varira od tekme do tekme. Evo recimo kod nas imaju sve uslove, opet nisu na nivou. Daju im se dobri ugovori, još ako su redovne plate, još gori. Kod vas sličan slučaj.
Ja koliko god uprave kudio, opet je do igrača hoće li se razvijati dalje. Dođu ovdje, obuku dres FKS-a ili FKŽ-a, i kontaju da je 50% posla odrađeno na terenu, da će se igrači protivnički sami predati, a desi se suprotno, ljudi se nalože i pregaze nas.
Recimo Željo, pa nek shvati ko kako hoće, se više fokusiro na to, da Saraj'vu finansijski parira i igrački, dovodeći 238 igrača, da su izgubili cilj jedini a to je borba za titulu, najave tipa pred početak sezone idemo na titulu, je izlizana davno već.
Dok je kod nas pitarski mentalitet, nemiri iznutra, po ko zna koji put smo sami sebi najveći dušmani u svemu.
Mi smo FKS ili FKŽ, najveći, najbolji, i završimo 4,5 na kraju.
Jedan i drugi klub su zapostavili ono najvažnije, a to je titula i liga. Najjaće mi je ovo, idemo preko kupa u evropu. Kakvog kupa, kup je lutrija ba, ispadneš u sekundi, i onda nema evrope, kup je samo rezervna opcija za evropu, a ne primarna. Sad ćemo se ganjat u kupu da izbacim komšiju da ne ide u evropu, jer preko lige svakako neće. Kup je svakako rezervisan za drugu ili treću stranu
- Logovan
#36024 Re: Premijer liga BiH
Nema nikakvih nula u klađenju. Ili ti ili on, ništa nula.avetinja wrote: Logovan, to ti se zove pozitivna nula.
plain vanilla wrote: necemo, bez nas bi forum izgubio na kvalitetu
Potvrđujem ovo što je vanilla napisala.
- avetinja
#36025 Re: Premijer liga BiH
Ne mogu ni oba izgubiti.Logovan wrote:Nema nikakvih nula u klađenju. Ili ti ili on, ništa nula.
plain vanilla wrote: necemo, bez nas bi forum izgubio na kvalitetu![]()
![]()
![]()
Potvrđujem ovo što je vanilla napisala.
Ništa dok Vanilla ne začata temu sa Tomom.