Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bila je prosle godine nekad 147 GTA na piku, tek uvezena, u Banjaluci se prodavala. Ne znam da li uopste ima 156 GTA u Bosni. I cini mi se da je ovaj Busso (3.2 V6, ne znam je li sta modificiran ili isti kao u GTA) isao i u GT, al i to sumnjam da ima kod nas, ali trebalo bi da se moze jos uvijek uvesti.
@amar1994 ne znam kakva je turbina, al ovo zvizdi svakako
Ta iz BL se.sad prodaje u Zenici, popravljena vanjstina i sad je mislim 24000, postoji jedna crvena 156 GTA u odlicnom stanju, takodje je na piku, ali mislim ispipavanja radi i ima jos jedna koja mislim da nema ni oca ni majke, prodaje se za relativnu sicu, al je estetski unistena, na nekim slikama AT table na nekim BiH na nekim bez, Bog zna sta je tacno. Busso u gt je isti kao i u GTA verziji s tim sto je deklarisan na 250 ks
RLewis wrote:Ta iz BL se.sad prodaje u Zenici, popravljena vanjstina i sad je mislim 24000, postoji jedna crvena 156 GTA u odlicnom stanju, takodje je na piku, ali mislim ispipavanja radi i ima jos jedna koja mislim da nema ni oca ni majke, prodaje se za relativnu sicu, al je estetski unistena, na nekim slikama AT table na nekim BiH na nekim bez, Bog zna sta je tacno. Busso u gt je isti kao i u GTA verziji s tim sto je deklarisan na 250 ks
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Tu sa Austrijskim tablama sam svojevremeno vidio u Vitezu ispred FIS-a i auto je prilično dobar bio, osim što su felge ofarbane u crno bile, ali fabričke. Mislim da je neko dovezao tu negdje u Vitez ili Travnik, ali ne znam da je zvanično uvezena, nije tako djelovala...
Bila je i srebrena 156GTA karavan u Kalesiji kratko vrijeme na piku.
Ja sam crvenu na AUT tablama vidio u jednoj autopraoni u Travniku. Mislim da taj auto nije nikad uvezen u BiH (nadam se da grijesim),a posto je EURO3 vjerovatno i nece nikad.
Koliko me pamcenje sluzi bila je ta SW i bila je jedna plava 147 GTA u Kiseljaku. Obje su se vrtile na PIK-u,ali gdje su zavrsile Boga pitaj.
Ma jeste to ta i jos uvijek je na piku, ja sam bio zaineteresiran da je dovedem u stanje kakvo zasluzuje ali sve to oko papira i slika cudnih nije mi se dalo upustati u tu avanturu. Ja znam za jos jednu 166 TI sa 3.2 bussom koja je tip top. To bi mozda i bilo zo od 3.2 verzija u BiH
mali_milojica wrote:Siva 166 TI sa 3.2 motorom je takodje bila u Zenici,davno. Cini mi se 2009,znam da smo zajedno isli na susret u Split.
Ne znam gdje je taj auto sada
O istoj pricamo, samo mislim da nije bila siva ili jeste samo tamno siva,
mali_milojica wrote:Siva 166 TI sa 3.2 motorom je takodje bila u Zenici,davno. Cini mi se 2009,znam da smo zajedno isli na susret u Split.
Ispravka netocnog navoda lol, to je bit ce ranije nego ova o kojoj ja pricam, bas pokusavam skontat koji si ti, lol.
Ispravka netocnog navoda lol, to je bit ce ranije nego ova o kojoj ja pricam, bas pokusavam skontat koji si ti, lol.
Tako nesto.
Nasli se kod restorana na Lasvanskoj.
Isao Batko,Kina,Adin,ja sa bratom. Isao Tadija iz Dervente sa 147.
Siva SW je tada kod mene bila.
Tada crna 166 je moja bila, a nasli smo se na lasvi, znaci skoro pa se znamo lol. Evo trazim slike nebil sta nasao al Bog zna gdje su, imam samo svoju u spideru u salonu