Ma vidis da zele da budu anonimniComrad wrote:Je li otkrila Legea metodu kako da stavi prezimena reprezentativaca na dres.
Jbt, drugoligasi to imaju, repka nema![]()
Evo sad ova slika malo i lici na nesto...izgleda da su donijeli i usisivac iz dezele
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma vidis da zele da budu anonimniComrad wrote:Je li otkrila Legea metodu kako da stavi prezimena reprezentativaca na dres.
Jbt, drugoligasi to imaju, repka nema![]()
to bi se moglo i nama desiti sutra... da nam uvale a mi da ne možemo pasa sastavit...LSD wrote:[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=4s3tmk5TTIo[/youtube]
Španci su na mnogo goroj oranici igrali u Litvaniji pa se nisu žalili, vec im tricu uvalili.
Nece ako Bog da, vec cemo mi njima uvaliti prviDaysleepeR wrote:to bi se moglo i nama desiti sutra... da nam uvale a mi da ne možemo pasa sastavit...LSD wrote:[youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=4s3tmk5TTIo[/youtube]
Španci su na mnogo goroj oranici igrali u Litvaniji pa se nisu žalili, vec im tricu uvalili.
RoB_Do_BaGrO wrote:Skandalozno svoj dolazak u Zenicu najavio je i popularni navijac reprezentacije Portugala Chuno (inace prije nekih tri mjeseca odradio petogodisnju zatvorsku kaznu zbog nezakonitog lova i ribolova).Ovaj kontraverzni navijac ima 38 godina i po zanimanju je agronom.U daljem prilogu postavili smo i njegovu zadnju fotografiju prije pomenutog hapsenja.
![]()
![]()
Jel se meni čini ili je na ovoj slici ispred golova najbolja trava? A bila je crna rupa neki dan, mora da su ubaciliDaysleepeR wrote:zaboravi usisavanje "kuglica za isušivanje" sad ih je ovaj valjak utabao, ne usisa ih niko više...Chuckie wrote:Slika terena danas, extra je, sexy prugice su tu![]()
čuj usisavanje, plačem satima...
Tribina? Trebam zapad 6 kom.trcicu trceci wrote:ko hoce 2 karte po 60 KM, extra mjesto mislim da je uz teren odmah, neka se javi
biske wrote:sad bi' dao dvije stoje za kartu, ne zbog tekme nego samo da svojim očima vidim ovaj najsexy teren na svijetu...
A sunce ti pa ovaj teren na Bilinom Polju izgleda ko' da je na metamfetaminu tj. na "crystal meth"Chuckie wrote:Slika terena danas, extra je, sexy prugice su tu![]()

kupio bih ja karte,ako može kontakt?trcicu trceci wrote:ko hoce 2 karte po 60 KM, extra mjesto mislim da je uz teren odmah, neka se javi

datrcicu trceci wrote:jesi li u Sarajevu ?Dr. Octagon wrote:kupio bih ja karte,ako može kontakt?trcicu trceci wrote:ko hoce 2 karte po 60 KM, extra mjesto mislim da je uz teren odmah, neka se javi
Totalno je moderanChuckie wrote:Slika terena danas, extra je, sexy prugice su tu![]()
Pa normalno, nisi u pozoristudrTooth wrote:svako neka zaboravi na broj sjedista koji mu pise, kod nas je po principu "ko je jamio, jamio"... po kojem su sistemu prodavali karte, po tome cemo i sjediti na tribinama !
pa bolje na njivi nekoj da igraju...."Bilino polje"..."Hasina njiva"...stvarno užas...neJma plaĆki bacanja u prazno jer kad padMe na ovo ima odmaH da none polomijust principe wrote:bolje da nisu nista dirali![]()
Hajd bar nesto .. mislio sam se da odem pred tekmu i udjem za petakaRSG radio, partner multimedijalnog sportskog projekta Sport Centar, otkupio je prava za direktan prijenos utakmice BiH – Portugal. Marijan Mijajlović će sa stadiona „Bilino polje“ iz Zenice u petak (11. novembra 2011. godine) od 20:00 sati svih 90 minuta komentirati utakmicu naše reprezentacije protiv Portugala.
Na kojem si ti to stadionu sjedio na sjedištu koje je na karti?drTooth wrote:svako neka zaboravi na broj sjedista koji mu pise, kod nas je po principu "ko je jamio, jamio"... po kojem su sistemu prodavali karte, po tome cemo i sjediti na tribinama !