Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
photomag
#3601 Re: Vasa najgora date iskustva :P
onda nije uopste trebala izaci sa tipom drugi put ili ga odjebati vec prvu vece.
a ne ovako vuci tjelohranitelja za sobom i praviti budalu i od sebe i od nje, osim ako joj nije bio merak vidjeti nekoga da se lomi oko nje i izigrava budalu. a to je vec druga tema...
sada tip moze pricati raji "to je ona koja vuce free willi-ja sa sobom, ne vrijedi se petljati" i onda u mahali kao sto je sarajevo pukne prica da dolaze u paru. pa ko ce joj onda prici????
a ne ovako vuci tjelohranitelja za sobom i praviti budalu i od sebe i od nje, osim ako joj nije bio merak vidjeti nekoga da se lomi oko nje i izigrava budalu. a to je vec druga tema...
sada tip moze pricati raji "to je ona koja vuce free willi-ja sa sobom, ne vrijedi se petljati" i onda u mahali kao sto je sarajevo pukne prica da dolaze u paru. pa ko ce joj onda prici????
Last edited by photomag on 03/09/2013 11:51, edited 1 time in total.
-
lajk
#3602 Re: Vasa najgora date iskustva :P
e vala svaka joj cast
vidi se tvoje trenutno stanje izazvano ne umakanjem

- fatality
#3603 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sigurno, nakon sto se sve zavrsilo (otjerala zlikovca) sretno se vratila u more i zivjela sa svojim partnerom do kraja zivota (ne upratih kad se sve desavalo)ladyblue18 wrote:
Drugo, kako ste uopste dosli do zakljucka da "free willy" nema nekoga vec, ubise vas predrasude
- Optimist
#3604 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da se ta dobra riba ne zove M. a jaranica joj S.

- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#3605 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hahahah sleper se prikacio za kamion... Mrzim ebene slepere, tzv. zastitnike...
- sanjam-te
#3606 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Moja rodica i njena frendica su stalno skupa, na more zajedno, izlaze zajedno, stalno spavaju jedna kod druge itd. Eh sad, ta njena frendica ima momka koji je negdje vani i fazon je kad on dođe ona nestane, stalno je s njim ali i ovu pozove par puta da izađu...dok ta moja rodica gdje god krene ide i ta njena, baš ko kakav priljepak...skoro svakog momka kojeg je imala ova mu je našla neku falinku, i svima nama sa strane to kad gledamo nije normalno ali ko god da kaže toj mojoj rodici da postavi neku granicu, jok. Čak je i na svojoj svadbi (koja se skoro desila) više plesala s tom frendicom nego s mladoženjom i ima više slika s njih dvije nego s njih dvoje 
- Zatamnjena stakla
- Mračajski proto
#3608 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovo je jedna riječ, Visočanko.lajk wrote:e vala svaka joj castvidi se tvoje trenutno stanje izazvano ne umakanjem
![]()
-
PeppermintSA
#3609 Re: Vasa najgora date iskustva :P
eluna wrote:e vala baš ...... ajde kad curice od 15 godina vode jaranice, ali već sa 21, 22 to je već previšePeppermintSA wrote:Pa nismo djeca, cura ima dovoljno godina da samostalno odluči šta želi uraditi bez posredstva samoprozvanog anđela čuvara koji se bezobrazno privaljuje, apsolutno nepozvan. Bosanska posla...
28
-
PeppermintSA
#3610 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Vidim da me prozvaše mnogi zbog pristupa i odnosa, morE bit'... Ključna stvar jeste da se ja nikad nisam postavio manipulatorski, odnosno da nisam odao dojam nekog ko želi nešto ozbiljno pa da bih mogao iskoristiti dotičnu. E to bi bilo itekako ljigavo, no ja se nisam tako postavio. Kao što sam rekao, kad smo se upoznali, mnogo smo razgovarali i jasno se moglo zaključiti šta ja to želim, odnosu šta ne želim. Nazivajte me kako god želite, ali ja ne volim ljude zavlaciti, niti volim da ljudi mene zavlace, a pri tom mi se riga na misaonu kvazi-masturbaciju koja tvrdi da na ovom svijetu postoji jedino čedan i moralan muško-ženski odnos, prepun romantike i iskrene želje za upoznavanjm, a da ne postoji klasičan seksualni odnos bez ikakvih privjesaka. Šta to znači? Da smo se ta cura i ja dogovorili da izađemo i beremo cvijeće, recitujemo Jejtsa i Crnjanskog i držimo za ruku svi bi nazvali njenu prijateljicu glupacom, ali budući da je razlog izlaska bio drugi, ona ispada triput odlikovan narodni heroj...
Dakle, da apostrofiram - dao sam dotičnoj do znanja kakva je situacija kad smo se upoznali, nju to nije odbilo, dapače, dogovor je bio da se nađemo na piću, i na kraju se pojavio njen Unproforac. Niti smo djeca od 15 godina, niti smo mentalno zaostale osobe koje se mogu izmanipulisati...drugi je par rukava što neke osobe sebe uzimaju za pravo da odlučuje šta je ok a šta ne za druge osobe.
Toliko o tome.
Dakle, da apostrofiram - dao sam dotičnoj do znanja kakva je situacija kad smo se upoznali, nju to nije odbilo, dapače, dogovor je bio da se nađemo na piću, i na kraju se pojavio njen Unproforac. Niti smo djeca od 15 godina, niti smo mentalno zaostale osobe koje se mogu izmanipulisati...drugi je par rukava što neke osobe sebe uzimaju za pravo da odlučuje šta je ok a šta ne za druge osobe.
Toliko o tome.
Last edited by PeppermintSA on 03/09/2013 15:58, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#3611 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Druže, da je ona htjela nešto imati s tobom, ne bi je spriječilo ni jato Free WillyjaPeppermintSA wrote:Vidim da me prozvaše mnogi zbog pristupa i odnosa, morE bit'... Ključna stvar jeste da se ja nikad nisam postavio manipulatorski, odnosno da nisam odao dojam nekog ko želi nešto ozbiljno pa da bih mogao iskoristiti dotičnu. E to bi bilo itekako ljigavo, no ja se nisam tako postavio. Kao što sam rekao, kad smo se upoznali, mnogo smo razgovarali i jasno se moglo zaključiti šta ja to želim, odnosu šta ne želim. Nazivajte me kako god želite, ali ja ne volim ljude zavlaciti, niti volim da ljudi mene zavlace, a pri tom mi se riga na misaonu kvazi-masturbaciju koja tvrdi da na ovom svijetu postoji jedino čedan i moralan muško-ženski odnos, prepun romantike i iskrene želje za upoznavanjm, a da ne postoji klasičan seksualni odnos bez ikakvih privjesaka.
Toliko o tome.
E sad se postavlja pitanje zašto ti nije htjela to otvoreno i u lice reći... to je pitanje za milion dolara, zašto žene rade to što rade
-
PeppermintSA
#3612 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ultima_palabra wrote: Druže, da je ona htjela nešto imati s tobom, ne bi je spriječilo ni jato Free Willyja![]()
E sad se postavlja pitanje zašto ti nije htjela to otvoreno i u lice reći... to je pitanje za milion dolara, zašto žene rade to što rade
E pa to i jeste razlog zašto sam naveo taj primjer kao primjer lošeg dejt iskustva,
Ponavljam po treći put: sve je bilo jasno, bez zavlacenja i mračnih agendi, a desilo se šta se desilo. E sad je pitanje, da li je prijateljica narodni heroj a dotična naivna djevojčica, ili njih dvije imaju neki patološki problem.
Pri tom, cura s kojom sam izašao nije znala da će se ova privaliti - moglo se vidjeti i na njenom licu da joj je zasmetalo. Kao što sam rekao, morE bit' da je to bio dogovor, ali je najvjerovatnije, u što sam skoro pa ubijeđen, bila samoinicijativna odluka velikog humanitarca.
- CartmanSA
#3613 Re: Vasa najgora date iskustva :P
bas VELIKOG humanitarcaPeppermintSA wrote:ultima_palabra wrote: Druže, da je ona htjela nešto imati s tobom, ne bi je spriječilo ni jato Free Willyja![]()
E pa to i jeste razlog zašto sam naveo taj primjer kao primjer lošeg dejt iskustva,
Ponavljam po treći put: sve je bilo jasno, bez zavlacenja i mračnih agendi, a desilo se šta se desilo. E sad je pitanje, da li je prijateljica narodni heroj a dotična naivna djevojčica, ili njih dvije imaju neki patološki problem.
Pri tom, cura s kojom sam izašao nije znala da će se ova privaliti - moglo se vidjeti i na njenom licu da joj je zasmetalo. Kao što sam rekao, morE bit' da je to bio dogovor, ali je najvjerovatnije, u što sam skoro pa ubijeđen, bila samoinicijativna odluka velikog humanitarca.Drugim riječima, jedna prijateljica dođe do zaključka da druga prijateljica ne treba raditi to što će sasvim sigurno uraditi - to je bio scenario u najboljeg slučaju. Drugi scenario bi bio da obje imaju neke žestoke probleme. A moj stil pisanja? Sačuvaj bože lažne otmenosti...
drug bio sam u slicnoj situaciji i to vodim kao traumaticno iskustvo
- ultima_palabra
#3614 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da si ti tako ubijeđen da to nije njena odluka, nazvao bi je još jednom, treća srećaPeppermintSA wrote:ultima_palabra wrote: Druže, da je ona htjela nešto imati s tobom, ne bi je spriječilo ni jato Free Willyja![]()
Pri tom, cura s kojom sam izašao nije znala da će se ova privaliti - moglo se vidjeti i na njenom licu da joj je zasmetalo. Kao što sam rekao, morE bit' da je to bio dogovor, ali je najvjerovatnije, u što sam skoro pa ubijeđen, bila samoinicijativna odluka velikog humanitarca.Drugim riječima, jedna prijateljica dođe do zaključka da druga prijateljica ne treba raditi to što će sasvim sigurno uraditi - to je bio scenario u najboljeg slučaju. Drugi scenario bi bio da obje imaju neke žestoke probleme. A moj stil pisanja? Sačuvaj bože lažne otmenosti...
Daleko je ona od naivne... tako sam se ja šemio sa jednom "prijateljicom", a ona svaki put kad smo skupa odjednom mora povući neke jaranice do grada ili su joj se javile iz kafane ili hajd da odemo na neku feštu gdje su neke njene slučajno završile... i završiš tako 3-4 puta u društvu od 5-6 osoba, dok ne razjebeš sve skupa
Ali jbg, prihvatiš to kao rizik ugrađen u igru, i ideš dalje.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#3615 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ti si fakat naivan i izgleda slabo poznajes zenePeppermintSA wrote:
Pri tom, cura s kojom sam izašao nije znala da će se ova privaliti - moglo se vidjeti i na njenom licu da joj je zasmetalo.
Da ti jos jednom ponovim, da je htjela bilo sta da ima s tobom ne bi je sprijecio niko a kamoli drugarica.
Ako ne vjerujes u ovo, vrlo lako mozes provjeriti, zovni je opet vani pa ces vidjeti
-
lajk
#3616 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Sto si ispravljo,ispravljo siMračajski proto wrote:Ovo je jedna riječ, Visočanko.lajk wrote:e vala svaka joj castvidi se tvoje trenutno stanje izazvano ne umakanjem
![]()
- JThomas
#3617 Re: Vasa najgora date iskustva :P
da je ova dobra htjela da umočiš, umočio bi. al' eto bio si blizu, mogao si ali ona nije htjela...
šalu na stranu, razloge zna samo ona, al' to ti je jednostavno tako, da je htjela skinula bi ovu ili se ova ne bi ni pojavila i zdravo.
šalu na stranu, razloge zna samo ona, al' to ti je jednostavno tako, da je htjela skinula bi ovu ili se ova ne bi ni pojavila i zdravo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3618 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Možda je htjela trojku, a možda i vezu.
- JThomas
#3619 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a najprije će biti da je htjela samo malo dizanja ega.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3620 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Eh uspjela da digne i njemu, ego.
- ultima_palabra
#3621 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ako je previše navalentno stavio do znanja da ga interesuje samo gimnastika, možda je odlučila da ga kazni... a debeloj ne treba dvaput reć' 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3622 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Da je bila pametnija kaznila bi šćapom, dobro njoj, dobro njemu.ultima_palabra wrote:Ako je previše navalentno stavio do znanja da ga interesuje samo gimnastika, možda je odlučila da ga kazni... a debeloj ne treba dvaput reć'
- ultima_palabra
#3623 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ovako više boli... znaš već vic o cigi što prsa maže vazelinomleet wrote:Da je bila pametnija kaznila bi šćapom, dobro njoj, dobro njemu.ultima_palabra wrote:Ako je previše navalentno stavio do znanja da ga interesuje samo gimnastika, možda je odlučila da ga kazni... a debeloj ne treba dvaput reć'
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#3624 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Znam
Al' je njoj sigurno manji užitak.. ŠĆAP!!
Al' je njoj sigurno manji užitak.. ŠĆAP!!
- MedenoSrce
#3625 Re: Vasa najgora date iskustva :P
fakat ovo zna upaliti alarm kod drugarice, koja ce se obrusiti na vas poput boinga b29ultima_palabra wrote:Ako je previše navalentno stavio do znanja da ga interesuje samo gimnastika,