Daj Leklerk, pretjerujes sad. Kakve su to price i drame, zastitari nejac, na mrtvo ime i slicno? Znas sta znaci prebiti na mrtvo ime? Nasutati nogama, pomjeriti bubrege par centimetara, natjerati u komu itd a ne par sljaga i jedan headbutt.It_is_a_Leclerc wrote:Da, klubovi se otimaju za psihički nestabilnu tempiranu bombu koja davi čelnike kluba na parkingu, prebija na mrtvo ime zaštitare kluba... Pa veću šansu ima narkomanka sa hepatitisom da postane babysitterka nego Spahić da nađe bolji klub od Leverkusena. Pogotovo nakon ovog.
Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#3601 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
- Ridjobrki
#3602 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Hajd' se kladimo da će naći sasvim solidan klub gdje će odigrati još dobrih par sezona ili jako dobar klub koji će rado potpisati back-up štopera kao free agenta.
- mO k3
#3603 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma on ce u englesku ligu ,.... VidjecesRidjobrki wrote:Hajd' se kladimo da će naći sasvim solidan klub gdje će odigrati još dobrih par sezona ili jako dobar klub koji će rado potpisati back-up štopera kao free agenta.
- Point.
#3604 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Eh da je Wimbledon, Crazy Gang, u Premier League sad.mO k3 wrote:Ma on ce u englesku ligu ,.... VidjecesRidjobrki wrote:Hajd' se kladimo da će naći sasvim solidan klub gdje će odigrati još dobrih par sezona ili jako dobar klub koji će rado potpisati back-up štopera kao free agenta.
- Ridjobrki
#3605 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Uuuuuuuu, tamo bi se uklopio k'o u familiju rođenu! 
-
north
#3606 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Njegova slijedeća i zadnja destinacija su arapske zemlje ili Kina....tu će uzeti grdnu lovu i reći zbogom žohari
...ako je pametan 
- Tito_i_Partija
#3607 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vjerovatno zbog toga sto covjeku nije stalo do medijskog stresa i prijetnji od Spahinih fanova, isti slucaj kao i sa producentom BBC-a kojeg je udario Jeremy Clarkson. Taj producent, Oisin Tymon, nikada u javnosti nije govorio sta se desilo, ali se je opet saznalo i covjek je dobijao brojne prijetnje smrcu od Clarksonovih fanova. Interesantno je da Clarkson vjerovatno ne bi dobio otkaz da nije prije toga bio upozoren od strane BBC-a zbog brojnih drugih zajebancija.Point. wrote: Ja ne vjerujem medijima ni sekunde. Pa zar nisu svi brujili kako je prebio Vedu u Brazilu, da su ih Kolasinac i Bicakcic rastavljali? Je li ikad potvrdjena prica oko dvljenja onog uposlenika Leverkuzena? Je li on licno ikad reko, eh jest Spaha me htjeo udaviti? Zar nije davljenje, odnosno pokusaj ubistva sto u biti jeste, jednog uposlenika kluba ozbiljnije od ovog sranja sa zastitarima? Da je istina, davnih dana bi dobio korpu.
Klub obicno dijeli upozorenje ako je igrac potreban, osim ako je u pitanju droga (kao u slucaju Adriana Mutu), doping ili slicno. Samo zato sto je jedno krivicno djelo ne znaci automatski korpa. Mislim, imas izmedju ostalog gomilu igraca iz EPL-a koji su uhvaceni da su bili pjani za volanom, i obicno klub ne poduzima neke ekstremne mjere osim ako taj igrac vec ima istoriju zajebanog ponasanja.
- mO k3
#3608 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dupli aršini , igrach fc nuernberga je valjda udario djevojku u disku osuđen je , ali ga klub nije izbacio ...
- Edin H.
#3609 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bio bi fer da se BHF sada pobratimi sa Bayerovim nacvijacima.It_is_a_Leclerc wrote:"Ovu pobjedu posvećujemo pretučenom zaštitaru", kapiten Leverkusena.
Spahić je otjeran kao zadnji nebitan lik. Leđa su mu svi okrenuli. Totalno je izignorisan, osim od strane nekolicine ničim izazvanih navijača.
Da li mu je to trebalo ?!
- Tito_i_Partija
#3610 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Isto kao i Djibril Cisse, koji je tuk'o svoju trudnu zenu. Zato kazem, jedan ili dva incidenta cesto nije dovoljno da se igrac izbaci (ako je dobar i potreban klubu), ali to ne znaci da se nije desilo i da medije lazu.mO k3 wrote:Dupli aršini , igrach fc nuernberga je valjda udario djevojku u disku osuđen je , ali ga klub nije izbacio ...
- Edin H.
#3611 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Da je pametan sad, da da dovede Chaticha, pa posutaju I igrace. Caticu je svakako svejedno, ionako ce izfgleda u muriju.vade_mecum wrote:
edit: http://www.rp-online.de/sport/fussball/ ... -1.5008256
rolfes posvetio pobjedu povrijedjenom bezubom zastitaru sto je prilicno dobar indikator sta svlacionica misli o spahi
- Point.
#3612 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobro zanemarimo tog frajera, zar ne mislis da bi se Bayer rijesio Spahica da ga je fakat ovaj davio? Davit znaci pokusaj ubistva, sa predumisljajem. Takve stvari ne zavrse kao notis na 12 stranici Bilda, bez optuzbe, mjesanje drotova i slicno.Tito_i_Partija wrote:Vjerovatno zbog toga sto covjeku nije stalo do medijskog stresa i prijetnji od Spahinih fanova, isti slucaj kao i sa producentom BBC-a kojeg je udario Jeremy Clarkson. Taj producent, Oisin Tymon, nikada u javnosti nije govorio sta se desilo, ali se je opet saznalo i covjek je dobijao brojne prijetnje smrcu od Clarksonovih fanova. Interesantno je da Clarkson vjerovatno ne bi dobio otkaz da nije prije toga bio upozoren od strane BBC-a zbog brojnih drugih zajebancija.Point. wrote: Ja ne vjerujem medijima ni sekunde. Pa zar nisu svi brujili kako je prebio Vedu u Brazilu, da su ih Kolasinac i Bicakcic rastavljali? Je li ikad potvrdjena prica oko dvljenja onog uposlenika Leverkuzena? Je li on licno ikad reko, eh jest Spaha me htjeo udaviti? Zar nije davljenje, odnosno pokusaj ubistva sto u biti jeste, jednog uposlenika kluba ozbiljnije od ovog sranja sa zastitarima? Da je istina, davnih dana bi dobio korpu.
Klub obicno dijeli upozorenje ako je igrac potreban, osim ako je u pitanju droga (kao u slucaju Adriana Mutu), doping ili slicno. Samo zato sto je jedno krivicno djelo ne znaci automatski korpa. Mislim, imas izmedju ostalog gomilu igraca iz EPL-a koji su uhvaceni da su bili pjani za volanom, i obicno klub ne poduzima neke ekstremne mjere osim ako taj igrac vec ima istoriju zajebanog ponasanja.
-
Itakoto
#3613 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jedino sto me nervira kod Spahe je da je dopustio da ga neko snimi. Trebao je fino od svih prisutnih na stadionu traziti da mu predaju mobilne telefone na pregled i onda otpoceti cetvrto poluvrijeme...

- luckylaka
#3614 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Navijaci. Bayerna rekli su sta misle o Spahi.BiH. navijaci su rekli sta misle o Spahi...ostali manje vise tuse supljom.Dakle sve je receno car,kralj.sah
- Troll_Happens
#3615 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Spahic je jedna sirovina i to se treba priznati. On jedino sad jos moze zaigrati u nekoj kineskoj ligi ili ligi africkog jedinstva. S evropom je zavrsio zbog svoje gluposti i nepromisljenosti. Ako vec zivi u njemackoj treba da zna da tamo zakoni vaze da mu nije to prcija i zenica da moze provoditi sta on hoce. Ako se zna da za vip trebaju karte onda je duzan da ih kupi ako vec glumi tolikog frajera a pada zbog 100€. To isto ko da padnes za kradju zvaka u samoposluzi. Ako je kojim slucajem imao te famozne karte onda se zna da se ne moze prelaziti tek tako iz sektora u sektor bez dozvole redara i policije. Ako su mu oni to vec zabranili ocito postoji neki razlog za to, koji vazi za sve pa i za gosp sirovinu. Smjesno je pricati i pravdati se da je isao braniti brata od koga? Od mrava i leptirova na terenu??? Pa oni su prvi tj brat i on poceli tucu. Sta su trebali ocekivat zastitari da puste da ih tuku. Osim toga nijedan od zastitara nije ih udarao vec su pokusali hrvanjem da smire situaciju. A na snimku se vidi ko udara sakom i ko udara glavom. Po meni levata dobro kaznit novcano pa ga poslat odakle je i dosao. Iduci kanditat i osoba kratkog fitilja poslije spahica je Mume koji treba ozbiljno da se pozabavi sa svojim karakterom jer vrlo lako frajer ce dobiti nadimak spaha 2. jer do sada u par utakmica je pokazao da se radi o dosta konfliktnom igracu koji tezi da i spahu nadmasi.. Zato mu povuc rucnu dok jos nije kasno...
- luckylaka
#3616 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zaboravio si Dzeku.Svi nam igraci kriticni Spah,Dzeko,Besa.Vedo...sve bi ja to protjerao pa neka se qrce u Dubrovniku a ko da gledam ima da se kurce u Parizu u inat.Troll_Happens wrote:Spahic je jedna sirovina i to se treba priznati. On jedino sad jos moze zaigrati u nekoj kineskoj ligi ili ligi africkog jedinstva. S evropom je zavrsio zbog svoje gluposti i nepromisljenosti. Ako vec zivi u njemackoj treba da zna da tamo zakoni vaze da mu nije to prcija i zenica da moze provoditi sta on hoce. Ako se zna da za vip trebaju karte onda je duzan da ih kupi ako vec glumi tolikog frajera a pada zbog 100€. To isto ko da padnes za kradju zvaka u samoposluzi. Ako je kojim slucajem imao te famozne karte onda se zna da se ne moze prelaziti tek tako iz sektora u sektor bez dozvole redara i policije. Ako su mu oni to vec zabranili ocito postoji neki razlog za to, koji vazi za sve pa i za gosp sirovinu. Smjesno je pricati i pravdati se da je isao braniti brata od koga? Od mrava i leptirova na terenu??? Pa oni su prvi tj brat i on poceli tucu. Sta su trebali ocekivat zastitari da puste da ih tuku. Osim toga nijedan od zastitara nije ih udarao vec su pokusali hrvanjem da smire situaciju. A na snimku se vidi ko udara sakom i ko udara glavom. Po meni levata dobro kaznit novcano pa ga poslat odakle je i dosao. Iduci kanditat i osoba kratkog fitilja poslije spahica je Mume koji treba ozbiljno da se pozabavi sa svojim karakterom jer vrlo lako frajer ce dobiti nadimak spaha 2. jer do sada u par utakmica je pokazao da se radi o dosta konfliktnom igracu koji tezi da i spahu nadmasi.. Zato mu povuc rucnu dok jos nije kasno...
-
Fauja Singh
#3617 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Mislis Bayera 
Pa dobro podrzavali su i Urugvajci Suareza poslije svjetskog, podrzavali su ga i navijaci Liverpoola poslije ujedanja Ivanovica ali to ne mijenja cinjenicu da Suarez nije dobar u glavi
Spaha isto, drag mi je ali da je dalabu jeste, pogledajte onaj snimak i ono skakanje preko ljudi da bi udario tog redara, jbt ne kontam sta ti covjek treba uraditi da ti onako izvuce zivac i da se ponasas ko najveci klosar a ne ko neki sportista.
Da mu se zeni udvarao pa hajde, ovako nidze veze, ako mislis da covjek ne radi svoj posao kako treba pa prijavi ga, nisi ti neki anonimus tamo nego standardni igrac tima vec par godina.
Pa dobro podrzavali su i Urugvajci Suareza poslije svjetskog, podrzavali su ga i navijaci Liverpoola poslije ujedanja Ivanovica ali to ne mijenja cinjenicu da Suarez nije dobar u glavi
Spaha isto, drag mi je ali da je dalabu jeste, pogledajte onaj snimak i ono skakanje preko ljudi da bi udario tog redara, jbt ne kontam sta ti covjek treba uraditi da ti onako izvuce zivac i da se ponasas ko najveci klosar a ne ko neki sportista.
Da mu se zeni udvarao pa hajde, ovako nidze veze, ako mislis da covjek ne radi svoj posao kako treba pa prijavi ga, nisi ti neki anonimus tamo nego standardni igrac tima vec par godina.
- Troll_Happens
#3618 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dzeko ima malo vise u glavi, on zna gdje se moze i smije kurciti. Nesto u engleskoj nevidim da pravi probleme i da se unosi nekom u facu kao u repki. Kao i pretnje onoj djeci u Zenici..moze njima a u citiju je manji od makovog zrna. Ili je na klupi ili se poklopi i trci za loptom. Nas mentalitet je cudo, kazni ga ili mu odrezi od plate odmah je ko tamburaluckylaka wrote:Zaboravio si Dzeku.Svi nam igraci kriticni Spah,Dzeko,Besa.Vedo...sve bi ja to protjerao pa neka se qrce u Dubrovniku a ko da gledam ima da se kurce u Parizu u inat.Troll_Happens wrote:Spahic je jedna sirovina i to se treba priznati. On jedino sad jos moze zaigrati u nekoj kineskoj ligi ili ligi africkog jedinstva. S evropom je zavrsio zbog svoje gluposti i nepromisljenosti. Ako vec zivi u njemackoj treba da zna da tamo zakoni vaze da mu nije to prcija i zenica da moze provoditi sta on hoce. Ako se zna da za vip trebaju karte onda je duzan da ih kupi ako vec glumi tolikog frajera a pada zbog 100€. To isto ko da padnes za kradju zvaka u samoposluzi. Ako je kojim slucajem imao te famozne karte onda se zna da se ne moze prelaziti tek tako iz sektora u sektor bez dozvole redara i policije. Ako su mu oni to vec zabranili ocito postoji neki razlog za to, koji vazi za sve pa i za gosp sirovinu. Smjesno je pricati i pravdati se da je isao braniti brata od koga? Od mrava i leptirova na terenu??? Pa oni su prvi tj brat i on poceli tucu. Sta su trebali ocekivat zastitari da puste da ih tuku. Osim toga nijedan od zastitara nije ih udarao vec su pokusali hrvanjem da smire situaciju. A na snimku se vidi ko udara sakom i ko udara glavom. Po meni levata dobro kaznit novcano pa ga poslat odakle je i dosao. Iduci kanditat i osoba kratkog fitilja poslije spahica je Mume koji treba ozbiljno da se pozabavi sa svojim karakterom jer vrlo lako frajer ce dobiti nadimak spaha 2. jer do sada u par utakmica je pokazao da se radi o dosta konfliktnom igracu koji tezi da i spahu nadmasi.. Zato mu povuc rucnu dok jos nije kasno...
- Tomos
#3619 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
MAlograđanština malog spahića seljaka i krkana ne može u Njemačkoj to i to oni nikad podržavat neće, kao ni njegov kapiten Rolfes tak to može u vip loži koševa i ovuda gdje je sve potkupljivo i prodata duša.
- pirmin
#3620 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Vedo mu moze pitu sa glave da jede a ovaj da ga prebije.Pa zar nisu svi brujili kako je prebio Vedu u Brazilu
Hajmo biti malo ozbiljni, ne vodi ovo nicemu.
- insomnia78
#3621 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
A to je inace jedini kriterij za uspjesnu tuču
- cyprus
#3622 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Jebote priča je došla do toga da se ljudi ničim izazvani busaju time da su Krajišnici i sila nebeska, da se oni kojima se ne sviđaju krkanski potezi prozivaju homoseksualcima i pičkicama, kao i dotle da je Spaha bolji brat od menelimeni wrote:a ja razmisljam i nesto kontam da ima ljudi koji bi radije tebe imali kao brata nego spahicacyprus wrote:Ma meni nije Spaha toliko problematičan (jebiga takav lik, nije jedini, a i tuča se može desiti svakome)... Meni su šega likovi koji ovo podržavaju hladne glave![]()
Emir Spahic moze igrati za koga hoce i za njega nema zime.
A ona svabska picketina roljfes se sad okurazio dok je Spaha izasao iz svlacionice a do sada si mu kafe placao da te ne siba djubre jedno nezahvalno!
Još jednom, Spaha meni ovdje nije toliko sporan... Od njega ovo realno i ne čudi, mada se slični ekscesi mogu desiti i mnogo staloženijim ljudima u stanju žute minute... Ipak, vjerovatno je i on svjestan da je napravio sranje i sasvim će sigurno snositi posljedice... Vjerovatno sad i sam konta: ''možda mi ovo ipak nije trebalo''... Nema ni potrebe da se bude zlurad zbog izvjesnih posljedica, prije nam treba biti žao - jer je ovo itekako nepovoljna vijest po reprezentaciju... A to nam je najvažnije...
Ono što je po meni mnogo više zabrinjavajuće jeste činjenica da kod nas postoji mnogo likova koji će hladne glave proglasiti normalnim krkanluk nastao u trenutku nečije žute minute... Jednostavno smo društvo gdje je krkanluk na cijeni... Imamo i eufemizam za krkane - to su žestoki momci... Nekad sam se ibretio na činjenicu da je 17. decembar 2008. godine bio najposjećeniji dan u historiji ovog foruma... Danas se ne ibretim, sve mi je jasno...
- nosara
#3623 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sta ocekujes od krkana i hrgalja nego da se poistovjecuju s istim takvim...? Ovo je njihova era...cyprus wrote:Jebote priča je došla do toga da se ljudi ničim izazvani busaju time da su Krajišnici i sila nebeska, da se oni kojima se ne sviđaju krkanski potezi prozivaju homoseksualcima i pičkicama, kao i dotle da je Spaha bolji brat od menelimeni wrote:a ja razmisljam i nesto kontam da ima ljudi koji bi radije tebe imali kao brata nego spahicacyprus wrote:Ma meni nije Spaha toliko problematičan (jebiga takav lik, nije jedini, a i tuča se može desiti svakome)... Meni su šega likovi koji ovo podržavaju hladne glave![]()
Emir Spahic moze igrati za koga hoce i za njega nema zime.
A ona svabska picketina roljfes se sad okurazio dok je Spaha izasao iz svlacionice a do sada si mu kafe placao da te ne siba djubre jedno nezahvalno!Ne znam, pitaću sestru pa ti javim da li bi ona radije Spahu za brata umjesto mene
![]()
Još jednom, Spaha meni ovdje nije toliko sporan... Od njega ovo realno i ne čudi, mada se slični ekscesi mogu desiti i mnogo staloženijim ljudima u stanju žute minute... Ipak, vjerovatno je i on svjestan da je napravio sranje i sasvim će sigurno snositi posljedice... Vjerovatno sad i sam konta: ''možda mi ovo ipak nije trebalo''... Nema ni potrebe da se bude zlurad zbog izvjesnih posljedica, prije nam treba biti žao - jer je ovo itekako nepovoljna vijest po reprezentaciju... A to nam je najvažnije...
Ono što je po meni mnogo više zabrinjavajuće jeste činjenica da kod nas postoji mnogo likova koji će hladne glave proglasiti normalnim krkanluk nastao u trenutku nečije žute minute... Jednostavno smo društvo gdje je krkanluk na cijeni... Imamo i eufemizam za krkane - to su žestoki momci... Nekad sam se ibretio na činjenicu da je 17. decembar 2008. godine bio najposjećeniji dan u historiji ovog foruma... Danas se ne ibretim, sve mi je jasno...
Dokle je krivicna...? I kad ce saopstenje fsbih da se vise ne racuna na kiks-boksera...? Sta ceka Mehmed...?
-
groove
#3624 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
bayern 09 leverkusenluckylaka wrote:Navijaci. Bayerna rekli su sta misle o Spahi.BiH. navijaci su rekli sta misle o Spahi...ostali manje vise tuse supljom.Dakle sve je receno car,kralj.sah
- Freamon Lester
#3625 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I gdje je onaj nas dijasporac kojeg famElija uvalila da radi jednu utakmicu kao zastitar...? bar on tako kaze... pa veli da su zastitari ono niko i nista.