Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
necu

#3601 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by necu »

Ne d'o Bog da je Pape selektor BiH,je l' de ?
Jeff Bingham

#3602 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Jeff Bingham »

amar except :D
LSD

#3603 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Jeff Bingham wrote:amar except :D
and his father Edge Except :-) trn u oku sjevera, grobar i dželat bh fudbala :lol: :lol:
Jeff Bingham

#3604 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Jeff Bingham »

edge except - freeman gentlefuck bh fudbala :lol: :P
ganjeta

#3605 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

LSD wrote:Fala Bogu pa manijaci nisu iskompleksirani trenerima tima sa Koševa, niti im smišljaju pjesmice, niti im pjevaju na utakmicama koji nemaju veze sa derbijem, niti im pominju šlagirane oceve, ni majke kurave....zapravo zvrkovi nisu nikad pjevali Kruniću ili Hotiću teškim luzerima, vec Amaru ubjedljivo najtrofejnijem bh treneru....logika je ocigledna.
Ma neka pjevaju i dalje, time samo pokazuju koliko su jadni i mizerni u svojoj mržnji prema jednom covjeku...Amara svakako boli polni organ za njihove komedijaške pjesmice, cak mu i imponuje kada ga masa sa sjevera proziva - predpostavljam....i navijaci Borca (a i Čelika isto tako) su isto optereceni sa njima, i njima je on jedini bh trener u navijackom repretoaru.
:thumbup:
Baš tako, to samo govori o njima kakve im komplekse lik nabija, iz godine u godinu sve veći, ali dobro. Jednu stvar me fascinirala a to je današnja tekma i kako hajmo reći "šumadinci" na fakat kulturan način zajebavaju Amara, niti jednu, jedinu ružnu riječ nisu uputili, Amar bukvalno sa njima komunicira gotovo čitavo drugo poluvrijeme sa smiješkom. Mnogi će reći sa smiješkom jer smo vodili, ali ovo se isto dogodilo prošle sezone kad smo izgubili, bio sam na istom mjestu, iza naše klupe. Poslije nacionalističkih skandiranja Sokolova njihov vodja koji je nedavno gostovao na Zabranjenom forumu, dolazi na tribinu centralnu i govori da više neće otići tamo, zašto? Ne znam. Cijelo vrijeme grupa njih 10-15 prozivaju, ali bez pogrdnih riječi, psovki i slično. Aplauzi Zebi, Smajiću i Bešliji su me iznenadili, naravno i mi smo se priključili, da nebi bili ofirni :mrgreen: .
Šibicar

#3606 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Šibicar »

LSD wrote:Fala Bogu pa manijaci nisu iskompleksirani trenerima tima sa Koševa, niti im smišljaju pjesmice, niti im pjevaju na utakmicama koji nemaju veze sa derbijem, niti im pominju šlagirane oceve, ni majke kurave....zapravo zvrkovi nisu nikad pjevali Kruniću ili Hotiću teškim luzerima, vec Amaru ubjedljivo najtrofejnijem bh treneru....logika je ocigledna.
Ma neka pjevaju i dalje, time samo pokazuju koliko su jadni i mizerni u svojoj mržnji prema jednom covjeku...Amara svakako boli polni organ za njihove komedijaške pjesmice, cak mu i imponuje kada ga masa sa sjevera proziva - predpostavljam....i navijaci Borca (a i Čelika isto tako) su isto optereceni sa njim, i njima je on jedini bh trener u navijackom repretoaru.
Sve rečeno. :thumbup:
necu

#3607 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by necu »

E svašta.Ne znam kako se usuđujete povući paralelu što se tiče repertoara pjesama vaših i naših.Vi ste ozbiljna navijačka grupa koja ne može bez ***** majci golmanu,puši ga pederu.Kao što je neko napisao,vama je u fazonu **** mater nekome nego podržati svoj klub.I ne možete me ubijediti da nije tako,gledao sam par vaših utakmica,slušao na derbiju te stvari,vi ne možete bez toga.Da ne pričam o vašoj koreografiji što se derbija tiče.Ono tm 88,pardon 87 kao i uvijek što je .Originalno,nema šta.Nemate dva barjaka u udruženju,svaki derbi isti izgled tribine,nikad' da iskoristite domaći teren.
@ ganjeta

Nije čitavo,već sve vrijeme. :razz:
ultima_palabra

#3608 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Ma neka pjevaju i dalje, time samo pokazuju koliko su jadni i mizerni u svojoj mržnji prema jednom covjeku...Amara svakako boli polni organ za njihove komedijaške pjesmice, cak mu i imponuje kada ga masa sa sjevera proziva - predpostavljam....i navijaci Borca (a i Čelika isto tako) su isto optereceni sa njim, i njima je on jedini bh trener u navijackom repretoaru.
Uvijek su se oni bavili nama daleko više nego obratno... kad smo bili loši, onda su smišljali zajebancije i brojali nam godine bez Evrope. Kad je došao Amar, onda se počelo sa teorijama zavjere i svemoćnim Nijazom... pa se nastavilo sa ciganima, šlagiranim tatom i kurvom mamom.

Ne znam odakle tolika opsesija... zamisli da mi posvetimo neku pjesmu njihovom igraču ili treneru, sve sa melodijom i strofama :-) Ili da vođa vodi navijanje sa šalom Kusisija :oops:

Da ne govorim da znaju sve na tribini, koji je transparent bio, ko je vodio navijanje, Tica, buhtle ovo ono... za njihove vođe se ne zna ni ko su, nit im ko ispitiva porodično stablo...
Last edited by ultima_palabra on 30/10/2011 20:53, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#3609 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Pitarrr82 »

@ultima_palabra

Ne mozemo ni zamisliti da skontate neku dobru pjesmu :mrgreen:
nemam_ideje

#3610 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

ultima_palabra wrote:
Uvijek su se oni bavili nama daleko više nego obratno... kad smo bili loši, onda su smišljali zajebancije i brojali nam godine bez Evrope. Kad je došao Amar, onda se počelo sa teorijama zavjere i svemoćnim Nijazom... pa se nastavilo sa ciganima, šlagiranim tatom i kurvom mamom.

Ne znam odakle tolika opsesija... zamisli da mi posvetimo neku pjesmu njihovom igraču ili treneru, sve sa melodijom i strofama :-) Ili da vođa vodi navijanje sa šalom Kusisija :oops:
Još da dodam kako su se spominjali kurbani od provjerenog momka sa tribine, meso u Jablanici, brojalo se koliko nam je određeni sudija sudio mečeva, brojali su nam penale, nazivali Zebu "penal efendijom" i još mnogo takvih nebuloza :-)

Opsesija klasična. Realno.
LSD

#3611 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:

Necu ni da zamišljam to, to bi bilo poražavajuce.
Pa njihov ex- predsjednik (znaci prvi covjek kluba) javno i to sa mikrofonom naziva željovce ciganima ,a svog kolegu Žuju (isto predsjenik jednog kluba) - pizdom :lol: ...eto nivoa :-) ....i onda se nemamo pravo cuditi hordama, oni su ipak navijaci i masa.
I kad su željovci pjevali Blekiću zbog toga :? ne sjecam se da su ikad.
KPNCTNJAH

#3612 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by KPNCTNJAH »

ultima_palabra wrote: Da ne govorim da znaju sve na tribini, koji je transparent bio, ko je vodio navijanje
... ko vam zabrani navijanje... :oops:
samo_ti

#3613 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by samo_ti »

KPNCTNJAH wrote:
ultima_palabra wrote: Da ne govorim da znaju sve na tribini, koji je transparent bio, ko je vodio navijanje
a jos maloljetan :D
ganjeta

#3614 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ganjeta »

E tanki ste kad to niste upratili :oops:

@ neću

:? :zzzz:
nemam_ideje

#3615 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

KPNCTNJAH wrote:
Možda je bolje to nego da se bodemo po tribini ko neki :oops:
ultima_palabra

#3616 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

LSD wrote:
ultima_palabra wrote:

Necu ni da zamišljam to, to bi bilo poražavajuce.
Pa njihov ex- predsjednik (znaci prvi covjek kluba) javno i to sa mikrofonom naziva željovce ciganima ,a svog kolegu Žuju (isto predsjenik jednog kluba) - pizdom :lol: ...eto nivoa :-) ....i onda se nemamo pravo cuditi hordama, oni su ipak navijaci i masa.
I kad su željovci pjevali Blekiću zbog toga :? ne sjecam se da su ikad.
Bila je ona pjesmica i transparent "naš te kurac pravio Zijade"... jbg ipak je čovjek skrenuo pažnju na sebe :D To se pjevalo dvije tekme i zaboravilo.

Sjetim se kad su 97. pravili neke navijačke članske karte sa natpisom "mrzim Željezničar" :-) E to mi nikad nije bilo jasno... mi objektivno u kurcu, kanta nas svako čim izađemo dalje od Ilidže, a oni imaju all star ekipu, šminka, Hamo Granov, Ćelo Bajramović, SDA... niđe veze :roll:
north

#3617 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

nemam_ideje wrote:
KPNCTNJAH wrote:
Možda je bolje to nego da se bodemo po tribini ko neki :oops:
Ili ko neki da ulijeću na prijateljsku utakmicu Sarajeva i Želje sa nožem da ganja igrače jednog kluba, ili da pali udruženje, ili da prodaje transparente ili da pali stolice na tribini....nastaviti niz.....
LSD

#3618 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Ultima

O samom Tici i njegovom porodicnom stablu, njegovom backgroundu, njegovom životu opcenito - se više ispisalo na ovom forumu nego i o jednom fudbaleru, treneru, politicaru zajedno (bilo stranom, bilo domacem) možeš misliti te opsesije :shock: ....a i o Enisu su se pisali mitovi i legende dok je bio aktuelan....a kad ih pitaš kako se njihov vođa sa sjevera zove i ko su ti lideri divova (kako se zovu barem i ništa više) - e o tome se ne piše...to je, ko biva, tabu tema :lol: :lol: ma zayebancija prava.
nemam_ideje

#3619 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nemam_ideje »

Što ne mijenja činjenicu da se vi bodete međusobno na vašoj tribini što je dno dna. Samo to vješto krijete ;-)

Vidiš, čovjek počne da ujeda, ja odgovorim pa će ispasti evo ga opet :D Dok se normalno priča, sve je u redu. Šta je vama bilo sa udruženjem. Neko pare uzimao. Možda oni iz Vogošće. Ima raznih priča o sukobima u vašim redovima. Nema potrebe da se prozivamo po forumima. Jelde ;-)
necu

#3620 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by necu »

Image

Mevlide,Mevlide...
north

#3621 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

nemam_ideje wrote:Što ne mijenja činjenicu da se vi bodete međusobno na vašoj tribini što je dno dna. Samo to vješto krijete ;-)

Vidiš, čovjek počne da ujeda, ja odgovorim pa će ispasti evo ga opet :D Dok se normalno priča, sve je u redu. Šta je vama bilo sa udruženjem. Neko pare uzimao. Možda oni iz Vogošće. Ima raznih priča o sukobima u vašim redovima. Nema potrebe da se prozivamo po forumima. Jelde ;-)
Bitno je da ima priča i to raznih :D sad smo provaljeni :D

A da se prozivamo, svakako ne, ja nikad nisam spominjao konkretna imena, smo činjenice molim :P
chsk

#3622 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by chsk »

Nego, šta je ono Žujo govorio, da će Sarajevo i Željezničar zajedno otvoriti Fan shop? :lol:
north

#3623 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by north »

chsk wrote:Nego, šta je ono Žujo govorio, da će Sarajevo i Željezničar zajedno otvoriti Fan shop? :lol:
50% je bio u pravu....
LSD

#3624 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

chsk wrote:Nego, šta je ono Žujo govorio, da će Sarajevo i Željezničar zajedno otvoriti Fan shop? :lol:
Ah Žujo i njegove famozne ideje koje se samo trebaju razraditi i implementirati...to je samo jedan biser u njegovom nizu....garant je bio pod gasom, kad je uspio takvu "ideju" izvaliti :roll:
ultima_palabra

#3625 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

LSD wrote:Ultima

O samom Tici i njegovom porodicnom stablu, njegovom backgroundu, njegovom životu opcenito - se više ispisalo na ovom forumu nego i o jednom fudbaleru, treneru, politicaru zajedno (bilo stranom, bilo domacem) možeš misliti te opsesije :shock: ....a i o Enisu su se pisali mitovi i legende dok je bio aktuelan....a kad ih pitaš kako se njihov vođa sa sjevera zove i ko su ti lideri divova (kako se zovu barem i ništa više) - e o tome se ne piše...to je, ko biva, tabu tema :lol: :lol: ma zayebancija prava.
Ma objektivno to nikoga ni ne zanima... ali šta ćeš. Ti si davno rekao da će i Ivica Osim doći na tapet i bio si u pravu ;-)
Locked