FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_Reds_

#3601 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

MightyMatch wrote:
-LIBERO- wrote:
dinty2 wrote:Bio bih veoma zahvalan kada bi mi neko objasnio kako to da Sarajevo u 3. pretkolu dobije Zetu, a Hajduk Intera ili Slaven Belupo Athletic Bilbao ?
HVALA !
Sarajevo izbacilo Levskog koji je imao koeficijent oko 14-15. Fakticki, Sarajevo je bilo zbog toga nosioc jer je preuzelo Kf. od Levskog ;-)
Ako na primjer AIK izbaci Lech a hoce vjerovatno, da li ovaj postaje nosoc posto je Lech imao koefcijent taman za to u play offu.Ili to vazi samo do play offa?
Da jer je danas izvlacenje, isto kao bi AIK bi postao nosioc.
_Reds_

#3602 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

drndalo wrote:
leet wrote:Sarajevo – Podgorica
Costs
27.50 EUR
Toll 0.00 EUR | Petrol 27.50 EUR
Time
04h19
Distance
250 km

viamichelin.com
Ono sto u Michelinu neznaju, je da u CG ima ekoloska taksa, koja je bila 10 EUR/godina, i koja se placa na granici, te se dobije naljepnica za sofersajbu... Cisto da ne bude iznenadjenja... Sretan put.
Ono sto ti ne znas da je da taksa ukinuta.

I takodje da se "nezaju" pise odvojeno.
Last edited by _Reds_ on 03/08/2012 09:08, edited 1 time in total.
Pitarrr82

#3603 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

Bas sam htio da kazem da ako se ne varam nema te takse vise :mrgreen: :lol:
palermo

#3604 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by palermo »

drndalo wrote:
Costs
27.50 EUR
Time
04h19
Distance
250 km

viamichelin.com
Ono sto u Michelinu neznaju, je da u CG ima ekoloska taksa, koja je bila 10 EUR/godina, i koja se placa na granici, te se dobije naljepnica za sofersajbu... Cisto da ne bude iznenadjenja... Sretan put.
Off topic. Ukinuta je ekološka taksa. Sretno igračima i navijačima Sarajeva

Pretekoste me :mrgreen:
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#3605 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by enko 1964 »

Odmah nakon utakmice sam se osjećao kao da smo fasovali nekim strašnim rezultatom koji se ne može stići.
Jutros, kad se glava ohladila i emocije malo smirile kontam pa majka mu stara, mi smo dobili, imamo prednost, igramo sa ekipom od koje smo sigurno bolji i kojima možemo zabiti barem jedan gol a više od jednog ne bi smjeli primiti.
Znači prolaz. E sada valja predeverati cijelu heftu i čekati da se nadanja potvrde.
Kad malo bolje razmislim, u svom dosta dugom navijačkom stažu rijetko sam kada bio rahat ali valjda tako mora biti kad voliš bordo boju i navijaš za Sarajevo.
drndalo

#3606 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by drndalo »

_Reds_ wrote:
drndalo wrote:
Costs
27.50 EUR
Time
04h19
Distance
250 km

viamichelin.com
Ono sto ti ne znas da je da taksa ukinuta.

I takodje da se "nezaju" pise odvojeno.
NIsam znao za taksu, ne odoh dole 3 godine, pa ne zamjerite...

"neznaju" je bio pokusaj sale sa crnogorskim izgovorom, ali to nisi skontao... Nejse...

"nezaju" se ne pise ovako, ni spojeno, ni odvojeno... Ali to vec znas, ili...?
north

#3607 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Ma mi ne bi bili mi, kad ne bi stalno u evropi imali tekme za infarkt, ali baš stalno....tako će najvjerovatnije biti i u revanšu dole, niti je realno očekivati da nas oni razvale, ali bogamo nije realno ni da mi dobijemo 0-2, mada bi to volio doživiti više nego dvije plavke i jednu crnku na izvolite....

Znači ima mjesta za optimizam i veliku nadu, ali nema euforiji, bilo je dosta juče euforičnih najava u stilu 3-0 ili
4-0, pa se vidilo kuda to ide kad malo pretjeruješ, zato spustiti loptu na zemlju...

Hajmo momci molim vas da i ovo preskočimo, pa taman u play off-u obje tekme izgubili sa po 3 razlike....
Pitarrr82

#3608 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

north wrote:Ma mi ne bi bili mi, kad ne bi stalno u evropi imali tekme za infarkt, ali baš stalno....tako će najvjerovatnije biti i u revanšu dole, niti je realno očekivati da nas oni razvale, ali bogamo nije realno ni da mi dobijemo 0-2, mada bi to volio doživiti više nego dvije plavke i jednu crnku na izvolite....

Znači ima mjesta za optimizam i veliku nadu, ali nema euforiji, bilo je dosta juče euforičnih najava u stilu 3-0 ili
4-0, pa se vidilo kuda to ide kad malo pretjeruješ, zato spustiti loptu na zemlju...

Hajmo momci molim vas da i ovo preskočimo, pa taman u play off-u obje tekme izgubili sa po 3 razlike....

Ja sam za 0:0 i jednu crnku onda :mrgreen:
the_stick

#3609 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by the_stick »

_Reds_ wrote:
MightyMatch wrote:
-LIBERO- wrote: Sarajevo izbacilo Levskog koji je imao koeficijent oko 14-15. Fakticki, Sarajevo je bilo zbog toga nosioc jer je preuzelo Kf. od Levskog ;-)
Ako na primjer AIK izbaci Lech a hoce vjerovatno, da li ovaj postaje nosoc posto je Lech imao koefcijent taman za to u play offu.Ili to vazi samo do play offa?
Da jer je danas izvlacenje, isto kao bi AIK bi postao nosioc.
nazalost, izvlacenje nije danas nego sljedeci petak kada budu poznati svi ucesnici play off-a, tako da ce se tacno znati nosioci i ne nosioci na bazi individualnih koeficijenata... a ne bi mi svakako bili te srece da za protivnika izvucemo neki par u kojem bi totalni autsajderi na guzove prosli :)
_Reds_

#3610 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

the_stick wrote:
nazalost, izvlacenje nije danas nego sljedeci petak kada budu poznati svi ucesnici play off-a, tako da ce se tacno znati nosioci i ne nosioci na bazi individualnih koeficijenata... a ne bi mi svakako bili te srece da za protivnika izvucemo neki par u kojem bi totalni autsajderi na guzove prosli :)
Nista onda AIK nije nosioc. Neko ja pisao na forumu da je izvlanje poslije prave utakmice,moja greska onda.
burek_in_space

#3611 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by burek_in_space »

Jebo sve, idemo dalje! 8-)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#3612 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

Image
nOrMaLaC

#3613 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by nOrMaLaC »

Postojil ikakva vjerovatnoća da dobijemo Lecha iz Poznana ako prođemo Zetu, a nadam se da ćemo je proči?
Bilo bi močno jer Lecha prati najmanje 300 navijača bilo gdje da idu na gostovanje u Evropu.... :-D
ledeni_caj

#3614 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ledeni_caj »

Prati njih i puno vise od toga.
1946-1987

#3615 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by 1946-1987 »

_Reds_ wrote:
todd_smith wrote:to je u dugorocnom planu, sto se tice marketinga na tom nivou, mi i dalje imamo 5m duga, ne moze se prisutiti nekakvo investiranje u svojekakve akcije odmah odjednom

btw ima li ko listu top strijelaca ovih kvalifikacija? Suljke mora biti pri vrhu, ako se ne varam u svakoj je zabio osim u Sofiji :mrgreen:
4 komada je dao on.

Zna li neko u koliko je sati utakmica u Podgorici. 21 ??
5 je dao Suljić.
Obuca9

#3616 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Obuca9 »

1946-1987 wrote:
_Reds_ wrote:
todd_smith wrote:to je u dugorocnom planu, sto se tice marketinga na tom nivou, mi i dalje imamo 5m duga, ne moze se prisutiti nekakvo investiranje u svojekakve akcije odmah odjednom

btw ima li ko listu top strijelaca ovih kvalifikacija? Suljke mora biti pri vrhu, ako se ne varam u svakoj je zabio osim u Sofiji :mrgreen:
4 komada je dao on.

Zna li neko u koliko je sati utakmica u Podgorici. 21 ??
5 je dao Suljić.
4
Impavidus

#3617 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Impavidus »

Prolazimo ove akoBogda, nema frke u Podgorici, uvalit ćemo 1-2 i tu im je kraj... ;-)
Što se tiče puta za Podgoricu 2 varijante, nedavno sam išao sa obje.
1. Preko Lukavice krenut, na Foču, granica kod Šćepan Polja, stigne se za cca 4 i po-5 sati autom. Samo je put preko Šcepan polja jedno 20-ak km gluho i daleko bilo, da se usereš :D
2. Na Mostar, Trebinje pa sa te strane ući u CG, dalje je malo, ali i dosta bolji put.
STANICA SVE JE, U BORDO BIJELOM...
1946-1987

#3618 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by 1946-1987 »

haj sema prebaci onu tabelu s fksinfa s nasim strijelcima iz ove sezone u EL (ne mogu da je nadjem).. zakleo bih se da procitah juce da suljke ima 4..
Muhamed Đakmić

#3619 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Suljić ima 4, Hadžić 3, Said 2, Torlak, Karamatić, Tatomirović, Belošević i Šunjevarić po jedan ako me sjećanje dobro služi.
todd_smith

#3620 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

vulkan777 wrote:Puno raja kudi Čomora a i on sam zna to pa mu je samopouzdanje manje a realno momak se u svakoj utakmici trudi i daje sve od sebe, eh sad nekad to ne ispadne najbolje jer nije neki pretalentovan igrač ali ipak treba cijeniti taj njegov trud. A i mnogi navijači ne gledaju stvari kako treba, iza mene dvojica papaka psuju sve po spisku Denisu nakon jednog lošeg pasa a nakon onog odličnog dugog pasa(zaboravio sam za koga) te onog sprinta i oduzimanja lopte oni ga hvale i govore kako se "dobro popravio". Mnogi su Suljića nedavno psovali i govorili kako nije za prvog tima jer puno glumi, igra se s loptom a čovjek je sad najbolji strijelac Sarajeva u EL, ili priče kako debeli Husejnović ne treba igrati dok se ne utrenira a sad je dika kluba. Mislim da svim igračima treba dati podršku na utakmicama pogotovo ovim slabijim kad vidimo da se trude!
i dalje mislim da je lik karina igrac, ali imam postovanje na to da do sada NAKON svkakavih provokacija i prozivanja, niti jednom nije imao kakvu losu izjavu ili da se prkosi navijacima ili prema klubu

Ako ikada ode, biti ce jedini igrac kojem stvarno nista ama bas NISTA necu zamjeriti...ali kao sto rekoh, lik je meni i dalje kloc za ovaj klub :oops:
Pitarrr82

#3621 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

burek_in_space wrote:Jebo sve, idemo dalje! 8-)

Svemirski gdje mi je burek sinoc :x :mrgreen:
Pitarrr82

#3622 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

nOrMaLaC wrote:Postojil ikakva vjerovatnoća da dobijemo Lecha iz Poznana ako prođemo Zetu, a nadam se da ćemo je proči?
Bilo bi močno jer Lecha prati najmanje 300 navijača bilo gdje da idu na gostovanje u Evropu.... :-D

Ne postoji jer cemo mi ako Bog da proci Zetu a oni nece AIK-a kako sada stvari stoje jer su zijanili prvu u gostima 3-0...
todd_smith

#3623 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

nOrMaLaC wrote:Postojil ikakva vjerovatnoća da dobijemo Lecha iz Poznana ako prođemo Zetu, a nadam se da ćemo je proči?
Lech izgubio 3-0 sinoc, tako da ne vjerujem da ce oni dalje
Pitarrr82

#3624 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

todd_smith wrote:
vulkan777 wrote:Puno raja kudi Čomora a i on sam zna to pa mu je samopouzdanje manje a realno momak se u svakoj utakmici trudi i daje sve od sebe, eh sad nekad to ne ispadne najbolje jer nije neki pretalentovan igrač ali ipak treba cijeniti taj njegov trud. A i mnogi navijači ne gledaju stvari kako treba, iza mene dvojica papaka psuju sve po spisku Denisu nakon jednog lošeg pasa a nakon onog odličnog dugog pasa(zaboravio sam za koga) te onog sprinta i oduzimanja lopte oni ga hvale i govore kako se "dobro popravio". Mnogi su Suljića nedavno psovali i govorili kako nije za prvog tima jer puno glumi, igra se s loptom a čovjek je sad najbolji strijelac Sarajeva u EL, ili priče kako debeli Husejnović ne treba igrati dok se ne utrenira a sad je dika kluba. Mislim da svim igračima treba dati podršku na utakmicama pogotovo ovim slabijim kad vidimo da se trude!
i dalje mislim da je lik karina igrac, ali imam postovanje na to da do sada NAKON svkakavih provokacija i prozivanja, niti jednom nije imao kakvu losu izjavu ili da se prkosi navijacima ili prema klubu

Ako ikada ode, biti ce jedini igrac kojem stvarno nista ama bas NISTA necu zamjeriti...ali kao sto rekoh, lik je meni i dalje kloc za ovaj klub :oops:

Bilo je jednom ili dva puta da je nesto prema istoku gestikulirao ali sta sve "popije" od istoka dobar je jbg...

Nikada se u njega i nije sumnjalo da moze trcati, sve ostalo je diskutabilno...
Muhamed Đakmić

#3625 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Ma lik ne zna lopte baš najbolje, mada ponekad iznenadi sa nekim potezom. Ali ne možeš se na njeg istresati, nije ni ušao u igru, a već mu se istok sjetio mrtve i žive familije. Pa taman da tog momka poznajem i ne gotivim u privatnom životu, stao bih na njegovu stranu kad vidim kakvi mu likovi psuju sve.

A psovalo se sinoć i Suljiću dosta, samo je on to pofino i zaslužio nonšalancijom svojom. Ali mislim da ga Jović nije trebao mijenjati, osim ako je u pitanju povreda. Mislim, možda su i njemu dojadili njegovi driblinzi pa je htio i da ga kazni, ali pogrešno ga je vaditi u momentu kad je jedini koji nešto može napraviti. Mi praktično nikakvu promjenu nismo dobili jer je Suljić kvalitetniji igrač od Karamatića, a igraju istu poziciju.

Beli opet odigrao cijelu utakmicu na lijevom krilu, trčao, trudio se, sve super, ali on sve dok ne nabaci malo brzine i nauči par finti da može predriblati igrača, a da se pri tome ne oklizne, ne može igrati na toj poziciji. Volim i ja Belog, ali nema mjesta emocijama brate dragi.
Post Reply